Όριο μυωπίας Σημαιοφόρων Λ/Σ (2013)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
yula

Δημοσίευση από yula »

Καλησπέρα σας,
Έχω μια απορία σχετικά με την οφθαλμολογική εξέταση. Έχω αρκετά μεγάλη μυωπία (7.5 και στα 2 μάτια). Υπάρχει πιθανότητα να με κόψουν για αυτόν τον λόγο; Υπάρχει όριο στο πόσους βαθμούς είσαι οκ; Όχι τίποτα άλλο, έχω ξεκινήσει και προπονήσεις και διάβασμα και θα είναι μεγάλη απογοήτευση να μη με περάσουν από τις υγειονομικές για αυτό! Αν γνωρίζει κάποιος στα σίγουρα ας μου πει, παρακαλώ.
Ευχαριστώ.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Greek_Army »

Αν εννοείς ότι έχεις 7,5 βαθμούς μυωπίας στο κάθε μάτι τότε η μόνη λύση είναι το laser, αλλιώς θα σε κόψουν, γενικά στην μυωπία κόβονται πολλά άτομα.

Η ιατρική εξέταση των υποψηφίων Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ. Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ ενεργείται σύμφωνα με το Π. Δ.133/02 (Α ́109), όπως τροποποιήθηκε με τα Π. Δ.53/2003 (Α ́59),207/2007 (Α ́233) και 54/2010 (Α ́93). Ειδικά καθορίζεται ότι για την οπτική οξύτητα των υποψηφίων ισχύουν οι διατάξεις του Π. Δ.133/02 που εφαρμόζονται για τους κατατασσόμενους που έχουν πτυχία Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της ημεδαπής ή της αλλοδαπής.

tsobolas1981
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από tsobolas1981 »

4 στο κάθε ματι
Ipopsifios1

Δημοσίευση από Ipopsifios1 »

Παιδιά καλησπέρα! Έψαξα το Προεδρικό Διάταγμα 133/02 για τη μυωπία για υποψήφιους από Α. Ε. Ι (Και Πολυτεχνεία).

Αναφέρει καθαρά ότι οι εξεταστές σε εξετάζουν με τα γυαλιά! Με τα γυαλιά πρέπει

να βλέπεις 10/10. Μετά ο εξεταστής σου παίρνει τα γυαλιά και μετράει το βαθμό μυωπίας τους. Αν είναι κάτω από 5 υπερμετρωπία/μυωπία

είσαι δεκτός ή κάτω από 3 αστιγματισμό!

Το αναφέρω γιατί υπάρχει μεγάλη αναστάτωση για το πιο είναι το όριο και μεγάλη παραπληροφόρηση!

ch13

Δημοσίευση από ch13 »

Επισης σε εξεταζουν και για αχρωματοψια. Αν εχεις νομιζω σε κοβουν.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες