Επιτυχόντες Σχολή Αστυφυλάκων (2013)
- observer
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 9
Συγχαρητηρια σε ολους!Καποια ερωτηματα που θα αφορουν πολλους.1. Υπαρχει περιπτωση να μπουμε στην σχολη πριν το 2015 πως το βλεπεται; 2. Οσοι ειναι ηδη εγγεγραμενοι σε αει/τει πρεπει να διαγραφουν τωρα η το 2015;3. Θα δοθει καποιο χαρτι απο τωρα που να πιστοποιει οτι ειμαστε δοκιμοι αστυφυλακες εν αναμονη με σκοπο την χρηση του για αναβολη/δωρεαν μετακινηση στα μεσα και που Γενικοτερα θα αποτελει Μια γραπτη πιστοποιηση (2 χρονια ειναι αυτα) Οποιος εχει απαντησεις συμμετεχει η θετει και αλλα ερωτηματα και αποψεις! Και παλι συγχαρητηρια σε ολους!

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Δυστυχως δεν μπορω να σου απαντησω σε τιποτα, ισως ουτε οι αρμοδιοι. Ειναι πολυ περιεργο αυτο και δεν εχει ξαναγινει, δηλαδη εγω αυτα τα 2 χρονια μπορει να παρω 10-15 κιλα, να ειμαι ανικανος να περασω τα αθληματα και ουτε γατα ουτε ζημια; Πολλα τα ερωτηματα και καμια απαντηση...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 8
observer έγραψε:Συγχαρητηρια σε ολους!Καποια ερωτηματα που θα αφορουν πολλους.1. Υπαρχει περιπτωση να μπουμε στην σχολη πριν το 2015 πως το βλεπεται; 2. Οσοι ειναι ηδη εγγεγραμενοι σε αει/τει πρεπει να διαγραφουν τωρα η το 2015;3. Θα δοθει καποιο χαρτι απο τωρα που να πιστοποιει οτι ειμαστε δοκιμοι αστυφυλακες εν αναμονη με σκοπο την χρηση του για αναβολη/δωρεαν μετακινηση στα μεσα και που Γενικοτερα θα αποτελει Μια γραπτη πιστοποιηση (2 χρονια ειναι αυτα) Οποιος εχει απαντησεις συμμετεχει η θετει και αλλα ερωτηματα και αποψεις! Και παλι συγχαρητηρια σε ολους!
H προκήρυξη αναφέρει ότι θα μπείτε το 2015-2016, νωρίτερα δεν παίζει, για αει/τει θα πρέπει να διαγραφείς πριν μπεις στην σχολή, τώρα αν θέλεις να το κάνεις τώρα ή το 2015 εσύ το αποφασίζεις.
Για το τρίτο που ρωτάς χλωμό το κόβω.
- observer
σαφως, ομως ξαναδιαβασε το μηνυμα Γραφω δοκιμος αστυφυλακας εν αναμονη, μην κολλησουμε στους τιτλους ομως η ουσια μετραει! Αυτα τα ερωτηματα θεωρω οτι ειναι καλο να λαβουν επισημη απαντηση απο υπουργειο παιδειας και προ. Πο. Θα δοδει αραγε;Dea_Lok έγραψε:Δόκιμος αστυφύλακας δεν είσαι ακόμα.
MΕ αυτή τη λογική είσαι εν αναμονή αστυφύλακας ή εν δυνάμει αστυφύλακας ή και γω δεν ξέρω τι. Από τη στιγμή που δεν είσαι γραμμένος δεν ισχύει τίποτα, απλά έχεις πετύχει έναν διαγωνισμό και περιμένεις να σε πάρουν, όπως ίσχύει με τους πυροσβέστες πχ.
Ρε παιδια... Ελεος... Σταματηστε, αφηστε τα παιδια, δεν νομιζω να υπαρχει καποιος εδω που επειδη περασε θα βγει αυριο στο δρομο να συλαβει καποιον...
- Apache
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια που περασαν και καλη σταδιοδρομια.
Εγω απλος θελω να προτεινω σε οποια παιδια εχουν την (ελαχιστη) οικονομικη δυνατοτητα να μην κατσουν αυτο το χρονο και να πανε να υπηρετησουν.
Αυτος ο χρονος μετραει συνταξιμος αλλα και στην χρονολογικες ωριμανσεις (αυτο τουλαχιστον ισχυει για τους φρουρους, νομιζω οτι ισχυει το ιδιο και για τους αστυφυλακες, αν ξερεις καποιος κατι αλλο ας απαντησει).
Και θα ανοιξουν και οι οριζοντες σας, καλυτερο μερος για να δεις την πραγματικη τρελα που υπαρχει εκει εξω δεν υπαρχει...
Η ταπεινη μου αποψη, συγχαρητηρια και παλι
Εγω απλος θελω να προτεινω σε οποια παιδια εχουν την (ελαχιστη) οικονομικη δυνατοτητα να μην κατσουν αυτο το χρονο και να πανε να υπηρετησουν.
Αυτος ο χρονος μετραει συνταξιμος αλλα και στην χρονολογικες ωριμανσεις (αυτο τουλαχιστον ισχυει για τους φρουρους, νομιζω οτι ισχυει το ιδιο και για τους αστυφυλακες, αν ξερεις καποιος κατι αλλο ας απαντησει).
Και θα ανοιξουν και οι οριζοντες σας, καλυτερο μερος για να δεις την πραγματικη τρελα που υπαρχει εκει εξω δεν υπαρχει...

- observer
Μην συγκρινεις ανομοια πραγματα και καταστασεις. Υπο διαφορετικο καθεστως ειναι η προκυρηξη των συγκεκριμενων που αναφερεις και υπο διαφορετικο η δικη μας. Εξαλλου η αστυνομια η οποια επαιρνε μ. Ο 1500 Ατομα ετησιως για να καλυψει τις αναγκες της + καμια 1000αρα ειδικους φρουρους καποιες χρονιες, το 2015 οταν κατα τα 3 ετη 2012-2013-2014 θα εχει παρει 580 ατομα συνολικα θα εχει πολυ παραπανω αναγκη απο εμας τους 580. Οποτε ας αφησουμε την κινδυνολογια επειδη μια φορα εγινε κατι στραβο σε μια προκυρηξη (ενω μαζι με αυτη το καλοκαιρι του 2011 βγηκαν και αλλες πολλες προκυρηξεις που προχωρησαν ολες κανονικα Με τις προκυρηξεις της αστυνομιας και συγκεκριμενα και των παραγωγικων σχολων και των ειδικων φρουρων να ειναι δυο απο αυτες, για να μην αναφερω και περσυ το 2012 που η προκυρηξη της αστυνομιας ηταν η μονη που βγηκε και οι επιτυχοντες μπηκαν κανονικα Στην ωρα τους). Τελος με την λογικη την δικη σου εφοσον δεν ισχυει τιποτα οπως λες οποιος περασε αστυφυλακων/αξιωματικων και ειναι στα 18 θα πρεπει να ετοιμαζεται να μπει στρατο με την επομενη σειρα.panos2171 έγραψε:MΕ αυτή τη λογική είσαι εν αναμονή αστυφύλακας ή εν δυνάμει αστυφύλακας ή και γω δεν ξέρω τι. Από τη στιγμή που δεν είσαι γραμμένος δεν ισχύει τίποτα, απλά έχεις πετύχει έναν διαγωνισμό και περιμένεις να σε πάρουν, όπως ίσχύει με τους πυροσβέστες πχ.
Άλλο έγραψα εγώ. Σαφώς και δεν συγκρίνονται οι προκηρύξεις γιατί αλλιώς είναι να δίνεις πανελλήνιες και σίγουρα δε θα υπάρξει το μπάχαλο όπως γίνεται με το ΠΣ τώρα. Αυτό που ήθελα να τονίσω είναι πως επειδή πέρασες σε έναν διαγωνισμό δε σημαίνει πως έχεις όλα τα προνόμια που σου παρέχονται εφόσον δεν είσαι γραμμένος.
Για το τελευταίο που λες δεν ισχύει καθώς όταν περνάς σου δίνουν ένα χαρτί από το λύκειο που το καταθέτεις στη στρατολογία και σου δίνουν την αναβολή, στη συγκεκριμένη περίπτωση απαλλαγή. Από κει και πέρα από τη στιγμή που δεν φοιτάς δεν έχεις το δικαίωμα να χρησιμοποιείς δωρεάν τα μέσα όπως ένας φοιτητής πχ δεν μπορεί να έχει μειωμένες τιμές καθώς πρέπει να γραφτεί στη σχολή του για να του χορηγήσουν πάσο. Οπότε μέχρι να πάρεις την ταυτότητα του σώματος δεν έχεις αυτά τα πλεονεκτήματα. Απαλλαγή πάντως με τα ισχύοντα δεδομένα παίρνεις.
Για το τελευταίο που λες δεν ισχύει καθώς όταν περνάς σου δίνουν ένα χαρτί από το λύκειο που το καταθέτεις στη στρατολογία και σου δίνουν την αναβολή, στη συγκεκριμένη περίπτωση απαλλαγή. Από κει και πέρα από τη στιγμή που δεν φοιτάς δεν έχεις το δικαίωμα να χρησιμοποιείς δωρεάν τα μέσα όπως ένας φοιτητής πχ δεν μπορεί να έχει μειωμένες τιμές καθώς πρέπει να γραφτεί στη σχολή του για να του χορηγήσουν πάσο. Οπότε μέχρι να πάρεις την ταυτότητα του σώματος δεν έχεις αυτά τα πλεονεκτήματα. Απαλλαγή πάντως με τα ισχύοντα δεδομένα παίρνεις.
Apache έγραψε:Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια που περασαν και καλη σταδιοδρομια.
Μακάρι να γίνεται αυτό φίλε. Θέλω να υπηρετήσω αλλα πολυ φοβαμαι δε θα μας αφήσουν. Υπάρχει καμια περίπτωση να πω στο στρατολογικό δε θέλω την απαλλαγή και να κάνω τη θητεία μου;(και ας με περάσουν για τρελό

Γιατι να μη σε αφήσουν ; Ποιος να μη σε αφήσει ; Φυσικά και μπορείς να υπηρετήσεις και μόνο καλό θα σου κάνει όπως τα λέει και ο Apache. Τη διαφορά εαν υπηρετήσεις σε σχέση με τους υπόλοιπους θα τη καταλάβεις απο τη πρώτη εβδομάδα στη σχολή.
Θελω και μπορώ !
- Apache
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Επιτυχών Αστυνομίας έγραψε:Apache έγραψε:Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια που περασαν και καλη σταδιοδρομια.
Μακάρι να γίνεται αυτό φίλε. Θέλω να υπηρετήσω αλλα πολυ φοβαμαι δε θα μας αφήσουν. Υπάρχει καμια περίπτωση να πω στο στρατολογικό δε θέλω την απαλλαγή και να κάνω τη θητεία μου;(και ας με περάσουν για τρελό)
Να πας στο στρατολογικο γραφειο της περιοχης σου και να δηλωσεις να μπεις με την επομενη σειρα, λογικα τον οκτομβρη θα μπει οποτε παιζει και να προλαβεις

-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 15
Παιδια οι επιτυχοντες του 2012 πηγανε στα τμηματα για δακτυλικα αποτυπωματα περιπου 15 σεπτεμβριου λετε να γινει και για εμας φετος η οχι?
- expedition
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 5
Όποιος προτρέπει τους επιτυχόντες να μπουν στρατό είναι το λιγότερο εκτός τόπου και χρόνου...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες