Κατάταξη στις Στρατιωτικές Σχολές (2013)

Πληροφορίες για όλες τις στρατιωτικές σχολές (ΣΣΕ, ΣΜΥ, ΣΣΑΣ, ΣΜΑ, ΣΜΥΝ, ΣΥΔ, ΣΤΥΑ, Ικάρων κλπ), την παρεχόμενη εκπαίδευση και τη ζωή μέσα σε αυτές
Στρατός και θητεία
anaktas
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από anaktas »

Ρε παιδια μηπως ξερετε στην ΣΣΕ ποιανης τραπεζης ειναι το ατμ; διοτι αν πχ εγω εχω λογαριασμο στην αλφαμπανκ και το ατμ ειναι πειραιως θα μου κραταει επιπλεον προμηθεια για διατραπεζικη αναληψη...
Amat victoria curam
Άβαταρ μέλους
vasilis67
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από vasilis67 »

anaktas έγραψε:Ρε παιδια μηπως ξερετε στην ΣΣΕ ποιανης τραπεζης ειναι το ατμ; Διοτι αν πχ εγω εχω λογαριασμο στην αλφαμπανκ και το ατμ ειναι πειραιως θα μου κραταει επιπλεον προμηθεια για διατραπεζικη αναληψη...

Νομίζω είναι της Γενικής αλλά υπάρχει συμφωνία να μην κρατά προμήθεια.
anaktas
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από anaktas »

vasilis67 έγραψε:
anaktas έγραψε:Ρε παιδια μηπως ξερετε στην ΣΣΕ ποιανης τραπεζης ειναι το ατμ; Διοτι αν πχ εγω εχω λογαριασμο στην αλφαμπανκ και το ατμ ειναι πειραιως θα μου κραταει επιπλεον προμηθεια για διατραπεζικη αναληψη...

Νομίζω είναι της Γενικής αλλά υπάρχει συμφωνία να μην κρατά προμήθεια.

Σιγουρα υπαρχει η συμφωνια αυτη; το ρωταω διοτι αν δεν υπαρχει ,1 ευρω σε καθε αναληψη ειναι πολλα λεφτα...

Amat victoria curam
Άβαταρ μέλους
vasilis67
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από vasilis67 »

Το επιβεβαίωσα ότι είναι έτσι. Το μηχάνημα είναι της Γενικής και δεν κρατάει προμήθεια.
anaktas
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από anaktas »

Καλως. Ευχαριστω...
Amat victoria curam
Σπυρος94

Δημοσίευση από Σπυρος94 »

Παιδια τηλεφώνησαν σημερα το πρωί στη σχολη ευελπιδων και μου είπαν πως δεν χρειάζεται να φέρουμε τίποτα μαζι μας απο ρούχα εννοω εκτός αν θελουμε αφρό κύρος αυτός και καποια εσώρουχα... δείτε τι παίζει με αυτο και οποίος μπορεί ας βοηθήσει λίγο γιατι ψιλό μπερδεύτηκε... ευχαριστω...
anaktas
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από anaktas »

Σπυρος94 έγραψε:Παιδια τηλεφώνησαν σημερα το πρωί στη σχολη ευελπιδων και μου είπαν πως δεν χρειάζεται να φέρουμε τίποτα μαζι μας απο ρούχα εννοω εκτός αν θελουμε αφρό κύρος αυτός και καποια εσώρουχα... Δείτε τι παίζει με αυτο και οποίος μπορεί ας βοηθήσει λίγο γιατι ψιλό μπερδεύτηκε... Ευχαριστω...

Κοίταξε όλα τα προηγούμενα ποστ του φίλου βασιλη67 και το μύνημα αυτό:
/forum/forum_posts.asp?TID=8090&PID=246450#246450

Ελπίζω να βοηθηθείς...
Amat victoria curam
Σπύρος94

Δημοσίευση από Σπύρος94 »

Ευχαριστω πολυ φίλε απλά είπα μήπως ειναι υπερβολικά πολλα και δίνει και η σχολη τίποτα να εισαι καλα τα λέμε στη βάρη!!!
KostasSSE
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από KostasSSE »

Καλησπερα, τα αντιγραφα των πτυχειων πρεπει να ειναι επικυρωμενα ή αρκει μια φωτοτυπια;
ευχαριστω
anaktas
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από anaktas »

KostasSSE έγραψε:Καλησπερα, τα αντιγραφα των πτυχειων πρεπει να ειναι επικυρωμενα ή αρκει μια φωτοτυπια;
ευχαριστω

Εφοσον στην προκυρηξη δεν αναφερει τιποτα, δεν τιθεται θεμα επικυρωσης. Τωρα αν εσυ θες να εισαι οσο πιο σιγουρος γινεται και να χεις το κεφαλι σου ησυχο καντα μια επικυρωση. Και εγω αυτο θα κανω.

Amat victoria curam
KostasSSE

anaktas έγραψε:
KostasSSE έγραψε:Καλησπερα, τα αντιγραφα των πτυχειων πρεπει να ειναι επικυρωμενα ή αρκει μια φωτοτυπια;
ευχαριστω

Εφοσον στην προκυρηξη δεν αναφερει τιποτα, δεν τιθεται θεμα επικυρωσης. Τωρα αν εσυ θες να εισαι οσο πιο σιγουρος γινεται και να χεις το κεφαλι σου ησυχο καντα μια επικυρωση. Και εγω αυτο θα κανω.

Φιλε η επικυρωση (ξενων) πτυχιων γινετε δυστυχως μονο απο δικηγορο και στοιχιζει αρκετα!
Άβαταρ μέλους
Ναυτικός Δόκιμος
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3
Επάγγελμα: Στρατιωτικός

Δημοσίευση από Ναυτικός Δόκιμος »

Καλησπέρα. Έβλεπα τα απαιτούμενα χαρτιά για κατάταξη στην σχολή επιτυχίας στην σχετική προκύρηξη και αναφέρει πως πρέπει να φέρουμε μαζί μας τον Στρατολογικό Αριθμό. Πρέπει να φέρω μαζί μου το έγγραφο που τον αναφέρει μαζί με τα στοιχεία μου και την ημερομηνία και τον τόπο παρουσίασης μου ή απλά να τον σημειώσω κάπου και να τους το πάω έτσι;

Έχω την ίδια απορία σχετικά και με τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου.

ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ
KostasSSE

Ναυτικός Δόκιμος έγραψε:Καλησπέρα. Έβλεπα τα απαιτούμενα χαρτιά για κατάταξη στην σχολή επιτυχίας στην σχετική προκύρηξη και αναφέρει πως πρέπει να φέρουμε μαζί μας τον Στρατολογικό Αριθμό. Πρέπει να φέρω μαζί μου το έγγραφο που τον αναφέρει μαζί με τα στοιχεία μου και την ημερομηνία και τον τόπο παρουσίασης μου ή απλά να τον σημειώσω κάπου και να τους το πάω έτσι;

Έχω την ίδια απορία σχετικά και με τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου.

Ε αμα τα βγαλεις μια φωτοτυπια δεν θα σου πουν γιατι τα εβγαλες. Αν και το νουμερο μονο χρειαζεται.

Παιδες για την ΣΣΕ να βγαλω καρτα Γενικης ή να ειμαι με την Εθνικη που εχω; Αυτηνης εχω βγαλει φωτοτυπια την πρωτη σελιδα που ζητανε.
Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Παιδια, ειμαι απο κυπρο και μπαινω στην συμ σε λιγες μερες και εχψ καποιες αποριες... Κατ΄αρχην, μας ειπαν στις 15 φευγουμε απο κυπρο για ελλαδα, και στην συνεχεια θα ερθουμε απευθειας στην σχολη ! Εχω θα παρω μεγαλω βαλιτσα ταξιδιου με ρουχα, και ολα τα προσωπικα μου ειδη και λογικα θα ειναι μια τεραστια βαλιτσα ας πουμε. Καποιος απο εσας που ξερει η ειδε κυπριους, που θα βαλουμε αυτες τις βαλιτσες μεσα στην σχολη (αποτι διαβασα, εισηγηστε στους Ελληνες νεοσυλλεκτους να μην παρουν πολλα πραγματα μαζι τους αφου ειναι περιορισμενος ο χωρος, ποσο μαλλον ολα αυτα) . Θα εχω προσβαση στα αντικειμενα μεσα στην βαλιτσα; Επιπλεον, πως θα μπορεσω να βρω σπιτι αφου θα ειμαι ολη μερα στην σχολη; Ξερω πως ειναι πολλες οι ερωτησεις, και μπορει και ανοητες, αλλα για το συγκεκριμενο θεμα ειμαι λιγο συγχισμενος και ανιδεος. Καθε απαντηση ειναι χρησιμη.
greekgohan
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από greekgohan »

Γιωργος έγραψε:Παιδια, ειμαι απο κυπρο και μπαινω στην συμ σε λιγες μερες και εχψ καποιες αποριες... Κατ΄αρχην, μας ειπαν στις 15 φευγουμε απο κυπρο για ελλαδα, και στην συνεχεια θα ερθουμε απευθειας στην σχολη ! Εχω θα παρω μεγαλω βαλιτσα ταξιδιου με ρουχα, και ολα τα προσωπικα μου ειδη και λογικα θα ειναι μια τεραστια βαλιτσα ας πουμε. Καποιος απο εσας που ξερει η ειδε κυπριους, που θα βαλουμε αυτες τις βαλιτσες μεσα στην σχολη (αποτι διαβασα, εισηγηστε στους Ελληνες νεοσυλλεκτους να μην παρουν πολλα πραγματα μαζι τους αφου ειναι περιορισμενος ο χωρος, ποσο μαλλον ολα αυτα) . Θα εχω προσβαση στα αντικειμενα μεσα στην βαλιτσα; Επιπλεον, πως θα μπορεσω να βρω σπιτι αφου θα ειμαι ολη μερα στην σχολη; Ξερω πως ειναι πολλες οι ερωτησεις, και μπορει και ανοητες, αλλα για το συγκεκριμενο θεμα ειμαι λιγο συγχισμενος και ανιδεος. Καθε απαντηση ειναι χρησιμη.

Εφοσον εισαι απο Κυπρο δεν γινεται να μην παρεις τα πραγματα σου (ρουχα κλπ) μην στεναχωριεσαι καπου θα τα στριμωξεις, επισης απο την σχολη μπορεις να βγαινεις καθε τεταρτη και απο το απογευμα της παρασκευης μεχρι κυριακη βραδι, αρα μια χαρα θα βγαινεις απο την σχολη και επισης η σχολη εχει λιστα με σπιτια προς ενοικιαση, μην τρελενεσαι θα βρεις σπιτι να νοικιασεις με αλλους δοκιμους.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες