Ρωτάτε για προκήρυξη αλλά να ρωτήσω κι εγώ κάτι;
Ειστε διατεθιμένοι-ες να πάτε Σάμο; Να πάρετε αποτυπώματα από λαθρομετανάστες που έχουν να πάρουν το μπάνιο τους μέρες; Αποτυπώματα από πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση; Να φωτογραφήσετε ένα τέτοια πτώμα; Να πάτε περιπολία άγρια μεσάνυχτα; Να σας ξυπνήσει τηλεφώνημα άγρια μεσάνυχτα να πάτε στο Λιμεναρχείο;
Εαν πάτε π. Χ Σάμο αυτά σας τα δείχνουν σήμερα και την επόμενη φορά μέσα στον μήνα τα κάνετε εσείς! Μπορείτε;
Γιατί θέλουμε να γίνουμε Λιμενικοί (2013);
Αφηστε... Καταλαβα... Το έχετε δει το θέμα μέχρι στιγμής 50 αλλά κανείς δεν απάντησε! Οποιος θέλει να δώσει για το Λιμενικό να ξέρετε ότι αν περάσει και δεν το αγαπά ... Θα υποφέρει!

Δυστυχώς αλλά η σιωπή λέει πολλά... Όποιος πάει για να βολευτεί θα καταργιέται όλη του τη ζωή τη στιγμή που δήλωσε συμμετοχή είναι γνωστό αυτό, αν κάνεις κάτι που δεν σου άρεσει και πας επείδη το είπε ο μπαμπάκας ή επειδή είσαι κότας και δεν βρίσκεις κάτι καλύτερο ότι επάγγελμα και να είναι αυτό θα υποφέρεις και ακόμα περισσότερο όταν μιλάμε για σώματα ασφαλείας κλπ
Απλώς το κρίμα πάει σε αυτούς που μένουν έξω εξαιτίας των βολεμένων και φυσικά στο ίδιο το κράτος που θα πληρώνει άλλον έναν με τέτοια νοοτροπία δημοσίου υπαλλήλου.
Απλώς το κρίμα πάει σε αυτούς που μένουν έξω εξαιτίας των βολεμένων και φυσικά στο ίδιο το κράτος που θα πληρώνει άλλον έναν με τέτοια νοοτροπία δημοσίου υπαλλήλου.
-
- Α/ΓΕΑ
- Posts in topic: 1
costasss έγραψε:Ρωτάτε για προκήρυξη αλλά να ρωτήσω κι εγώ κάτι;
Ειστε διατεθιμένοι-ες να πάτε Σάμο; Να πάρετε αποτυπώματα από λαθρομετανάστες που έχουν να πάρουν το μπάνιο τους μέρες; Αποτυπώματα από πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση; Να φωτογραφήσετε ένα τέτοια πτώμα; Να πάτε περιπολία άγρια μεσάνυχτα; Να σας ξυπνήσει τηλεφώνημα άγρια μεσάνυχτα να πάτε στο Λιμεναρχείο;
Εαν πάτε π. Χ Σάμο αυτά σας τα δείχνουν σήμερα και την επόμενη φορά μέσα στον μήνα τα κάνετε εσείς! Μπορείτε;
Mερικές παρατηρήσεις Η ταυτοποίηση του πτώματος γίνεται μέσω DNA και οχι αποτυπωμάτων και διενεργείται απο τις Ιατροδικαστηκές αρχές της περιοχής. Οσο και η φωτογράφηση του πτώματος γίνεται απο αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών (Δ. Ε. Ε) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλέιας της περιοχής
Terminator έγραψε:costasss έγραψε:Ρωτάτε για προκήρυξη αλλά να ρωτήσω κι εγώ κάτι;
Mερικές παρατηρήσεις Η ταυτοποίηση του πτώματος γίνεται μέσω DNA και οχι αποτυπωμάτων και διενεργείται απο τις Ιατροδικαστηκές αρχές της περιοχής. Οσο και η φωτογράφηση του πτώματος γίνεται απο αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών (Δ. Ε. Ε) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλέιας της περιοχής

Αλλά για να μάθουν και οι υπόλοιποι φίλοι, ενημερώνω: Όταν εντοπίστει ένα πτώμα στην θάλασσα ή γενικότερα σε περιοχή δικαιοδοσίας του Λιμενικού Σώματος, ας πούμε στη Σάμο, αρμόδια Υπηρεσία για να σχηματίσει την δικογραφία είναι η κατατόπους Λιμενική Αρχή !
Το Λιμεναρχείο αμέσως φωτογραφίζει την σωρό (εαν η σωρός βρίσκεται πολύ καιρό στην θάλασσα όταν το λιμενικό προσπαθησει να περισυνελλέξει την σωρό, σύνηθες είναι το φαινόμενο να αποκολουνται τα άκρα) , Αν γίνει αυτό τότε απο τα στελέχη του Λιμενικου συναρμολογείται η σωρός και φωτογραφίζεται! Επειτα η σωρός μεταφέρεται στο νοσοκομείο, εκεί γίνεται νεκροψία νεκροτομή που έχει παραγγελθει από το Λιμεναρχείο! Το νοσοκομείο όταν δεν έχει ιατροδικαστή την νεκροτομή την κάνει κάποιος χειρουργός αλλά μπορεί να αρνηθεί Όταν η σωρός είναι σε Προχωρημένη αποσύνθεση, οπότε έρχεται ιατροδικαστής (στο παραδειγμά μας) από την Σύρο. Ο ιατροδικαστής μπορεί να θελήσει κατα την διαρκεια της νεκροτομής να υπάρχη στελεχος του Λιμενκού για να τραβάει φωτογραφίες. Ο ιατροδικαστής παίρνει δειγματα και τα παραδιδει στο λιμεναρχειο γα να τα προωθήσει αρμοδιως (Εθνικο και καποδιστριακο ξια DNA, τοξικολογικες, ιστολογικές εξετάσεις). Μετά στελεχος του Λιμενικού πάει στο νεκροτομείο και παίρνει δακτυλικά αποτυπώματα.(Να μη πω λεπτομέρειες πως τα παίρνει όταν υπάρχει νεκρική ακαμψία). Οταν η σωρός είναι σε προχωρημένη αποσύνθεση τότε αποκόπτεται η παλάμη και στέλνεται συνοδεια Λιμενικου στη ΔΕΕ για λήψη αποτυπωμάτων που ούτε αυτοί μπορούν συνηθως να το κάνουν, οποτε επιστρεφεται η παλάμη. Αυτά και άλλα διαφορα. Αυτά βέβαια για πτώμα αγνώστων στοιχείων. Στο παραδειγμά μας στη Σαμο τα πτώματα αγνωστων στοιχειων λόγω της λαθρομετανάστευσης είναι συχνό φαινόμενο...
- 317ρης
- Λοχαγός
Ναι... μιας και ειστε ολοι οι Rambo μεσα... εχω ατομο δικο μου μεσα και δεν ειναι ετσι τα πραγματα.
317ρης έγραψε:Οχι μονο οι φανταροι και οι ανεργοι θα δηλωσουν... Θα δηλωσουν ακομα και αυτοι που ηδη δουλευουν... Γιατι πολυ απλα μιλαμε για δημοσιο... Δηλαδη: Σιγουρος μισθος, άδειες, αργιες... Και ξες οτι θα δουλευεις μεχρι τα 55 και μετα ΑΛΕ και "συνταξουλα" στα 1000+Ποιος δεν θα δηλωνε δλδ;
Δυστυχώς σε αυτή τη χώρα πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο. Βλέπω και τους ΕΠΟΠ που μπήκανε με διαγωνισμούς κλπ 8/10 (και είμαι σε "μάχημη" μονάδα για πεζικό) είναι ακόμα πολίτες και όχι στρατιωτικοί !
Α ρε ελληνάρες μετά φταίνε μόνο οι άλλοι ποτέ εμείς

Νεοσύλλεκτος στρατιώτης 2013 Ε'ΕΣΣΟ--> ΥΕΑ/Α--> Λοχίας ΥΕΑ/Β--> ΔΕΑ(ΠΖ)--> Ανθυπολοχαγός(ΠΖ)
- Iron_Skinhead
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Ενδιαφέροντα: Μουσική, Γυμναστική
Εγώ θα ήθελα να μπω λιμενικό ή στρατό γιατι τα γούσταρα από την αρχή. Δεν μπορώ να εξηγήσω το γιατί απλός μου αρέσει και δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων. Ο στρατός ειδικά μου έλειψε απο τη 1η βδομάδα που απολύθηκα Και μου λείπει όλο και ποιο πολύ. Τώρα όσο για τα αποτυπώματα σε λαθρομετανάστες, για τα πτώματα που λέτε κλπ κλπ, είχα δουλέψει σε γραφείο τελετών και ήμουν αυτός που έντυνε τα πτώματα για τις κηδείες... Οπότε, μαθημένο το βουνό στα χιόνια!
γιατι ειμαστε τεμπέληδες απλα.Αν θες να δουλεύεις ολη μερα ανοίγεις μια επιχειρηση. αν οχι πας λιμενικο πυροσβεστικη κ τετοια. τελειωνει το οκτάωρο; να μουτζωνεις και γεια, τα αφήνεις ολα πίσω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες