Προκηρυξη για Λιμενικό Σώμα (2013)
- Apache
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Ναι ξερουν οι περισσοτεροι αλλα δεν το λενε, προτιμανε να γραφουν εδω μεσα θα βγει, δεν θα βγει, ποτε, ποσα ατομα κτλ κτλ
Οι μισες σελιδες σε αυτο το θεμα ειναι απο μηνυματα που ρωτανε ποτε θα βγει, νιωστε λιγο και μη γαματε αλλο το θεμα.
Οι μισες σελιδες σε αυτο το θεμα ειναι απο μηνυματα που ρωτανε ποτε θα βγει, νιωστε λιγο και μη γαματε αλλο το θεμα.
catherine έγραψε:Ποτε θα βγουν και οι αλλες προκυρηξεις ρε γ... Ο; Ξερει κανεις τιποτα πιο συγκεκριμενο απο αυτα που λεει ο Βαρβιτσιωτης;
Πως μπορει να ξερει καποιος πιο συγκεκριμενα απο τον αρμόδιο υπουργο ;
Θελω και μπορώ !
- legend...aryyyyy
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Παιδιά καλησπέρα σας, στην προκήρυξη που αναρτήθηκε τελικά δεν υπάρχει το Πανεπιστήμιο μου. Θα ήθελα να μάθω αν γνωρίζει κανείς, αν θα βγει προκήρυξη για λιμενοφύλακες. Διότι αυτή που αναρτήθηκε αφορά 80 αξιωματικούς.
Ναι ο υπουργος... Σε καθε σελιδα τα ιδια και τα ιδια θα λεμε;
Καλησπέρα παιδιά. Έχουμε κάποιο νεότερο?
- Ε.Δ ΦΑΝΗΣ
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Δεν εχουμε καποιο νεο ακομα... Οτι ξερεις ξερουμε... Ολοι μας στην αναμονη ημαστε! Αν θες να ρωτησεις μηπως σου πουνε κατι διαφορετικο μπορεις να παρεις τηλεφωνο στο υπουργειο εμπορικης ναυτιλιας!
Ευχομαι να εχουμε γρηγορα νεα απο την προκηρυξη... Καλη υπομονη!

Ευχομαι να εχουμε γρηγορα νεα απο την προκηρυξη... Καλη υπομονη!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 34
Το θέμα έχει τίτλο "Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα" δεν αναφέρει πουθενά στον ***** τον τίτλο για κινητικότητα ούτε για το μουνί της Βαγγελιώς, μην μας πρήζετε τον έρωτα με τις ***** σας, έχω και σοβαρότερο πράγματα στο κεφάλι μου από το να σβήνω συνέχεια μηνύματα για να μην γαμηθεί το θέμα.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Ε μη βρίζετε ρε
Μας δουλευουν οι ***** τι γινεται;Αν δεν βγει αυτη τη βδομαδα το πουλο μου φαινεται, ηδη εχει αργησει επικινδυνα
Γιατί είπαν ποτέ ότι θα βγούν?
- zoupis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 36
Οι τυποι ειναι τελοιος για τον πο, τσο... Μας εχουν βγαλει την ανασταση για μια κολο προκηρηξη... Πρωτη φορα γινεται αυτο... Παντως πηρα στο υπουργειο και μου ειπαν οτι αναμενεται να βγει εντος του φθινοπορου. Και επισης μια πληροφορια που εχω ειναι ειναι οτι εχουν φρακαρει στο οικονομικων γιατι εχουν διαφωνια στον αριθμο των ατομων, Το ειπε μια υπαλληλος απο το οικονομικων. Αλλα λογικα θα βγει, Δεν μπορει να μην βγει,
zoupis έγραψε:Οι τυποι ειναι τελοιος για τον πο, τσο... Μας εχουν βγαλει την ανασταση για μια κολο προκηρηξη... Πρωτη φορα γινεται αυτο... Παντως πηρα στο υπουργειο και μου ειπαν οτι αναμενεται να βγει εντος του φθινοπορου. Και επισης μια πληροφορια που εχω ειναι ειναι οτι εχουν φρακαρει στο οικονομικων γιατι εχουν διαφωνια στον αριθμο των ατομων, Το ειπε μια υπαλληλος απο το οικονομικων. Αλλα λογικα θα βγει, Δεν μπορει να μην βγει,
Εντος του Φθινοπωρου ε;
Καλα κρασια.
Στην αρχη το ''υπουργειο'' ελεγε μεσα στον αυγουστο, τωρα φθινοπορο... Αντε και καλο καλοκαιρι (του 2014)
Για όσους ενδιαφερονται χτες που πηγα να παραδωσω τα χαρτια μου για τους σημαιοφορους μου ειπαν οτι οι αλλες δυο προκυρηξεις θα βγουν μεσα στο Σεπτεμβρη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες