Προκηρυξη για Λιμενικό Σώμα (2013)
- M16Carbine
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 6
Θα πάρει το Λιμενικό κόσμο, συνεχίστε να μαζεύετε όσο προλαβαίνετε τα χαρτιά σας,ECDL, Αγγλικά μεταφρασμένα κτλ και μην απελπίζεστε!
- manolis100
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 27
Θα βγουν κοι 3 προκηρυξεις... Για σημαιοφορους, υπαξιωματικους και για λιμενοφύλακες!
- expedition
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 8
Οι πληροφορίες που έχω μέχρι τη στιγμή που μιλάμε (το τονίζω), είναι αυτές που παραθέτω. Επειδή τα πράγματα είναι αρκετά ρευστά υπάρχει μικρή πιθανότητα να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο για αυτό και αφήνω ένα ελάχιστο περιθώριο και δεν είμαι απόλυτος. Οι πληροφορίες είναι από ανθρώπους που χειρίζονται το θέμα.HAF_313 έγραψε:Το γνωρίζεις αυτό που λες; Γιατί διακρίνω μια σιγουριά στα λεγόμενα σου. Άλλα πάντως έχουν πει από το υπουργείο και τρέχουν τα παιδάκια στα φροντιστήρια μέσα στο κατακαλόκαιρο να πάρουν Ecdl ή ότι άλλο απαιτείται.expedition έγραψε:Για Λιμενοφύλακες και Υπαξιωματικούς μη το έχετε καθόλου σίγουρο ότι θα βγει προκήρυξη, είναι πολύ δύσκολο έως χλωμό. Για Δόκιμους Σημαιοφόρους έχει πιθανότητες να βγει αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα είναι για 80 άτομα, αλλά για πολύ λιγότερα
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 34
Στην σελίδα 5 έχω αναρτήσει τις προκηρύξεις του 2011, όποιος στέλνει μηνύματα και ρωτάει πράγματα που υπάρχουν εκεί μέσα σημαίνει ότι δεν μπήκε στον κόπο να διαβάσει προηγούμενες αναρτήσεις, τέτοια μηνύματα διαγράφονται, δεν θα παίζουμε εδώ μέσα.
- M16Carbine
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 6
- expedition
- Υπολοχαγός
Έλεος με τις ερωτήσεις μερικών. Λες και οι ήδη υπάρχουσες προκηρύξεις δεν είναι ξεκάθαρες...
Θα πρότεινα να μη βασίζεστε στα γραφόμενα των εφημερίδων και ειδικά του "ΕΘΝΟΣ" και να είστε λίγο επιφυλακτικοί/κες. Οι εφημερίδες γράφουν για να πουλάνε, μη σας γεμιζουν ψεύτικες ελπίδες.
1. Για του λόγου το αληθές δείτε εδώ για τους σοφρωνιστικούς που έλεγε ότι είναι στη τελική ευθεία ο διαγωνισμός, θα έχει ολοκληρωθεί το καλοκαίρι κτλ και ακόμα δεν υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα.
2. Στο δημοσίευμα για το Λιμενικό ακόμα και ότι τα αθλήματα θα περιλαμβάνουν μόνο κολύμβηση είναι λάθος αφού οι νόμοι που ορίζουν τις διαδικασίες εισαγωγής δεν έχουν αλλάξει από τη τελευταία φορά που έγιναν διαγωνισμοί και περιλαμβάνουν και άλλα αθλήματα φυσικά! Τέλος αν δείτε για του Λιμενοφύλακες δε γράφει ότι θα βγει διαγωνισμός αλλά ότι υπάρχει αίτημα για κατάταξη το οποίο έχει μεγάλη διαφορά.
3. Προς το παρόν λοιπόν ισχύει οτι έχω γράψει σε προηγούμενο μήνυμα για Λιμενοφύλακες και Υπαξιωματικούς είναι δύσκολα τα πράγματα. Για Αξιωματικούς υπάρχει βούληση αλλά θα βγει με δυσκολία και για τα μισά άτομα από ότι γράφεται από τις φυλλάδες...
Θα πρότεινα να μη βασίζεστε στα γραφόμενα των εφημερίδων και ειδικά του "ΕΘΝΟΣ" και να είστε λίγο επιφυλακτικοί/κες. Οι εφημερίδες γράφουν για να πουλάνε, μη σας γεμιζουν ψεύτικες ελπίδες.
1. Για του λόγου το αληθές δείτε εδώ για τους σοφρωνιστικούς που έλεγε ότι είναι στη τελική ευθεία ο διαγωνισμός, θα έχει ολοκληρωθεί το καλοκαίρι κτλ και ακόμα δεν υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα.
2. Στο δημοσίευμα για το Λιμενικό ακόμα και ότι τα αθλήματα θα περιλαμβάνουν μόνο κολύμβηση είναι λάθος αφού οι νόμοι που ορίζουν τις διαδικασίες εισαγωγής δεν έχουν αλλάξει από τη τελευταία φορά που έγιναν διαγωνισμοί και περιλαμβάνουν και άλλα αθλήματα φυσικά! Τέλος αν δείτε για του Λιμενοφύλακες δε γράφει ότι θα βγει διαγωνισμός αλλά ότι υπάρχει αίτημα για κατάταξη το οποίο έχει μεγάλη διαφορά.
3. Προς το παρόν λοιπόν ισχύει οτι έχω γράψει σε προηγούμενο μήνυμα για Λιμενοφύλακες και Υπαξιωματικούς είναι δύσκολα τα πράγματα. Για Αξιωματικούς υπάρχει βούληση αλλά θα βγει με δυσκολία και για τα μισά άτομα από ότι γράφεται από τις φυλλάδες...

-
- Στρατηγός
expedition έγραψε:Έλεος με τις ερωτήσεις μερικών. Λες και οι ήδη υπάρχουσες προκηρύξεις δεν είναι ξεκάθαρες...
Δεν μπορώ να εκφραστώ και δημόσια, αλλά εντάξει έχει αρχίσει και καταντάει εκνευριστικό, έγω προσωπικά τις έχω αναρτήση και τις 3 προκηρύξεις και συνεχίζουν να ρωτάνε τα ίδια, δεν πειράζει, τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- zoupis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 36
Εσυ expedition εισαι μεσα στο υπουργειο και τα ξερεις ολα αυτα; Γιατι Πρωτον εχουν αρχισει φροντηστηρια, δευτερον το εχει πει και ο υπουργος, τριτον οποιον και αν ρωτησεις λεει οτι θα βγει προκηρηξη... Απλα δεν χρειαζεται αυτος ο σωματας. Και εκτος απο αυτο πρεπει να υπαρχει θετικη σκεψη και το λιμενικο οντος χρειαζεται ατομα και θα παρει... Δεν χρειαζεται Για να γινεται κουβεντα να λετε οχι δεν θα βγει και κατι τετοια γιατι δεν ξερεις... Μπορει να βγει και απο βδομαδα. Και μετα θα εχουμε αλλη κουβεντα παλι με αρνητικο υφος για να ξενερωνουμε, Ασε να δουμε και μετα λες.
- expedition
- Υπολοχαγός
Δε χρειάζεται να αναφέρω τι είμαι και πως, απλά μεταφέρω την ακριβή πληροφόρηση που έχω μέχρι στιγμής και δε θα συνεχίσω περισσότερο. Όντως το Λιμενικό χρειάζεται άτομα και μακάρι να πάρει όλες τις βαθμίδες, όντως το έχει πει ο Υπουργός και όντως το έχουν γράψει οι εφημερίδες αλλά το θέμα σκαλώνει αλλού. Όποιος ενδιαφέρεται ας έχει ελπίδα και να προσπαθεί αλλά από την άλλη να μη του φουσκώνουν τα μυαλά με φρούδες ελπίδες. Αυτή είναι η συμβουλή μου. Μπορεί να μη με πιστεύεις τώρα και δε σου δίνω άδικο, αλλά ο καιρός θα δώσει τις απαντήσεις.zoupis έγραψε:Εσυ expedition εισαι μεσα στο υπουργειο και τα ξερεις ολα αυτα; Γιατι Πρωτον εχουν αρχισει φροντηστηρια, δευτερον το εχει πει και ο υπουργος, τριτον οποιον και αν ρωτησεις λεει οτι θα βγει προκηρηξη... Απλα δεν χρειαζεται αυτος ο σωματας. Και εκτος απο αυτο πρεπει να υπαρχει θετικη σκεψη και το λιμενικο οντος χρειαζεται ατομα και θα παρει... Δεν χρειαζεται Για να γινεται κουβεντα να λετε οχι δεν θα βγει και κατι τετοια γιατι δεν ξερεις... Μπορει να βγει και απο βδομαδα. Και μετα θα εχουμε αλλη κουβεντα παλι με αρνητικο υφος για να ξενερωνουμε, Ασε να δουμε και μετα λες.
. Στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Για τα έτη 2013 και 2014 δεν θα
πραγματοποιηθούν προσλήψεις ένστολου προσωπικού, ενώ για τα έτη 2015 και 2016 ο αριθμός
αυτός θα ανέλθει στα επίπεδα του 2012 (580 κατ' έτος).
. Στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Για τα έτη 2013 Και 2014, Προβλέφθηκε μείωση των
προσλήψεων κατά 30% σε σχέση με αυτές του έτους 2012, ήτοι 819 άτομα.
Στο μνημόνιο 2 αυτά αναφέρει.
Μάλλον μερικούς τους εχει ''βαρέσει'' η ανεργία στο κεφάλι. Στην Ελλάδα ζώ και έχω βαρεθεί να ακούω αερολογίες, υποσχέσεις και θα. Θα. Θα.
πραγματοποιηθούν προσλήψεις ένστολου προσωπικού, ενώ για τα έτη 2015 και 2016 ο αριθμός
αυτός θα ανέλθει στα επίπεδα του 2012 (580 κατ' έτος).
. Στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Για τα έτη 2013 Και 2014, Προβλέφθηκε μείωση των
προσλήψεων κατά 30% σε σχέση με αυτές του έτους 2012, ήτοι 819 άτομα.
Στο μνημόνιο 2 αυτά αναφέρει.
Μάλλον μερικούς τους εχει ''βαρέσει'' η ανεργία στο κεφάλι. Στην Ελλάδα ζώ και έχω βαρεθεί να ακούω αερολογίες, υποσχέσεις και θα. Θα. Θα.
-
- Στρατηγός
Το Λιμενικό Σώμα υπάγεται στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου.
Θα δώσεις άμα βγει; Γιατί πρέπει να ξεκινήσεις από τα βασικά απ' ότι φαίνεται. Όπως το πού ανήκει π. Χ.
Ρε παιδια τελικα τι πιστευετε να γινει; Θα βγει προκυρηξη για λ/φ ή οχι; Γιατι οι μισοι λετε ναι οι αλλοι μισοι οχι...
~312 λελε~
Eδω απολύονται υπάλληλοι...alexakis7 έγραψε:Ρε παιδια τελικα τι πιστευετε να γινει; Θα βγει προκυρηξη για λ/φ ή οχι; Γιατι οι μισοι λετε ναι οι αλλοι μισοι οχι...
Πολιτικό προσωπικό...costasss έγραψε:Eδω απολύονται υπάλληλοι...alexakis7 έγραψε:Ρε παιδια τελικα τι πιστευετε να γινει; Θα βγει προκυρηξη για λ/φ ή οχι; Γιατι οι μισοι λετε ναι οι αλλοι μισοι οχι...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες