Bάσεις - μόρια Αστυνομικών Σχολών (2013)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
τακης95

Δημοσίευση από τακης95 »

δεν τρελαινομαι κι ουτε εχω λογο να τρελαινομαι.. εγω τοσο πιστευω θα ναι.. αποψη μου οκ... κι το εχω αιτιολογησει προ πολλου... απλα λεω οτι εισαι υπερβολικος... χαλαρωσε μια αστυφυλακων ειναι σιγα... οτι και να λεμε τζαμπα ειναι.. ολα σε 3 μερες θα φανουν... αλλα εσυ θεωρεις λογικο να υπολογιζεις τη σειρα σου πριν ακομα βγουν οι βασεις; δεν εχω κανενα προβλημα μαζι σου απλα οπως ειπα εισαι υπερβολικος...
Άβαταρ μέλους
POLICEMANIA
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από POLICEMANIA »

τακης95 έγραψε:δεν τρελαινομαι κι ουτε εχω λογο να τρελαινομαι. Εγω τοσο πιστευω θα ναι. Αποψη μου οκ... Κι το εχω αιτιολογησει προ πολλου... Απλα λεω οτι εισαι υπερβολικος... χαλαρωσε μια αστυφυλακων ειναι σιγα... Οτι και να λεμε τζαμπα ειναι. Ολα σε 3 μερες θα φανουν... Αλλα εσυ θεωρεις λογικο να υπολογιζεις τη σειρα σου πριν ακομα βγουν οι βασεις; Δεν εχω κανενα προβλημα μαζι σου απλα οπως ειπα εισαι υπερβολικος...

και εγω ετσι το βλεπω μια σχολη ειναι δν θα πεθανουμε κιολας. Να ηταν αξιωματικων τουλαχιστον. Αυτο ειχα πει στον observer οταν μου ειχε πει οτι θα το παρω βαρια αν δεν μπω. Συγκεντρωθειτε λιγο για αστυφυλακες παμε και οχι για πρωθυπουργοι, δεν θα παρουμε κανενα μεταλλιο αν μπουμε.
Άβαταρ μέλους
observer
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από observer »

http://panelladikes24.blogspot.gr/ Απο οτι φαινεται αυριο ειναι η μερα της αληθειας!
Άβαταρ μέλους
POLICEMANIA
Λοχίας
Λοχίας

Και εγω ετσι εμαθα observer. Αυριο θα βγουν!Εικόνα
Άβαταρ μέλους
observer

Αρα λογικα τωρα εχει γραφτει το νουμερο της βασης. Για να δουμε τι θα δουμε!
Άβαταρ μέλους
POLICEMANIA
Λοχίας
Λοχίας

Ε σιγουρα τωρα εχει βγει η βαση!14300 θα ειναι πιστευω Εικόνα εσυ αν ελεγες ενα μονο αριθμο χωρις διαστημα ποιο θα ηταν για βαση?
Άβαταρ μέλους
observer

Αρχικα πιστευα 14.750-15.250 (χωρις παντα να αποκλειω θετικες/αρνητικες εκπληξεις), με τα πολλα σχηματισα την γνωμη οτι θα εχει το 14 μπροστα αρα στα 14.500-15.000. Τωρα για ακριβως τι να σου πω. Δεν εχει και νοημα. Σε λιγες ωρες θα ξερουμε. Ευχομαι να μην εχουμε αρνητικες εκπληξεις αλλα θετικες.
mesogia asa 3
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από mesogia asa 3 »

KΑνοντας μια τελευταια εκτιμηση καποιοι θα συμφωνησουν και καποιοι οχι αλλα για αυτο ειναι και εκτιμηση 14150 γενικη σειρα 13750 τριτεκνοι 12680 πολυτεκνοι αυριο η μερα που καποιοι θα ειναι επιτυχοντες και αλλοι επιλαχοντες καλη επιτυχια σε ολους παιδια
Άβαταρ μέλους
observer

Μακαρι! Επιλαχοντες απο οτι εμαθα περσυ (μιλωντας για επιλαχοντες του 90% γενικη σειρα) μπηκαν 6 ατομα, που σημαινει με την περσυνη αποκλιση 25 μορια κατω απο την βαση.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δημοσίευση από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ »

POLICEMANIA έγραψε:Ε σιγουρα τωρα εχει βγει η βαση!14300 θα ειναι πιστευω Εικόνα εσυ αν ελεγες ενα μονο αριθμο χωρις διαστημα ποιο θα ηταν για βαση;
μακαρι να παει η βαση 100 μορια κατω απο τα 14300 που δινεις. Γιατι εχω 14201.
ΜΙΧΑΛΗΣ

Δημοσίευση από ΜΙΧΑΛΗΣ »

Παιδιά δεν αντέχω άλλο την αγωνία αν και ξέρω ότι δεν πρέπει να ανησυχώ. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους. Προσωπικά πιστεύω ότι η βάση θα έχει μπροστά 14 και μετά κάποιο μέσο νούμερο (14300-14700)
Άβαταρ μέλους
POLICEMANIA
Λοχίας
Λοχίας

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ έγραψε:
POLICEMANIA έγραψε:Ε σιγουρα τωρα εχει βγει η βαση!14300 θα ειναι πιστευω Εικόνα εσυ αν ελεγες ενα μονο αριθμο χωρις διαστημα ποιο θα ηταν για βαση;
μακαρι να παει η βαση 100 μορια κατω απο τα 14300 που δινεις. Γιατι εχω 14201.

ανεφερα ενα νουμερο και οχι διαστημα για αυτο. Αν θελεις με διαστημα εγω θα ελεγα 14100-14400
Άβαταρ μέλους
observer

ΜΙΧΑΛΗΣ έγραψε:Παιδιά δεν αντέχω άλλο την αγωνία αν και ξέρω ότι δεν πρέπει να ανησυχώ. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους. Προσωπικά πιστεύω ότι η βάση θα έχει μπροστά 14 και μετά κάποιο μέσο νούμερο (14300-14700)
αγωνια και λαχταρα!Εικόνα αν και εσυ μιχαλη με 16.700 εισαι πιο σιγουρος και απο τον θανατο ρε φιλε.
αντωνης

Δημοσίευση από αντωνης »

Μια τελευταια εκτιμηση για πολυτεκνους για αστυφυλακων. Εγω πιστευω γυρω στα 12800-12500
Άβαταρ μέλους
POLICEMANIA
Λοχίας
Λοχίας

Τωρα παει τελειωσε οτι εγινε εγινε! Καπου θα γραφτηκε το ονομα μας! Αντε καλη επιτυχια σε ολους!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες