Bάσεις - μόρια Αστυνομικών Σχολών (2013)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
POLICEMANIA
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από POLICEMANIA »

observer έγραψε:
POLICEMANIA έγραψε:Υπο την ιδια λογικη που κανεις την αναλυση σου observer η βαση το 2011 δεν θα επρεπε να βρισκοταν στο 13633. Τεσπα ο καθενας κανει την δικια του εκτιμηση. Κυριακη κοντη γιορτη. Ο κουτρουμπελης και μερικοι αλλοι υποψηφιοι ειπαν οτι το επιβεβαιωσε το νουμερο αυτο. Τι να πω. Παντως γνωμη μου ειναι οτι δεν θα πρεπει να αμφισβητουμε τοσο πολυ εναν ανθρωπο ο οποιος το 2011 επεσε 150 μορια εξω, το 2012 επεσε 300 εξω και το 2013 ποσο πια εξω να φυγει; Το δειγμα ειναι μικρο δεν εχει πολλα περιθωρια να πεσει καποιος πολλα μορια εξω
εγω δεν κανω συγκριση με κανενα 2011, και πιστεψε με εχω ασχοληθει με τα δεδομενα 1000 φορες παραπανω απο τον καθε "ειδικο" που προβλεπει αυτη και αλλες 500 βασεις! Εχω κανει μια αναλυση σε προηγουμενη σελιδα συμφωνα με αυτα που πιστευω εγω πως επηρεαζουν οι 3 παραγοντες που υπαρχουν φετος βαθμολογικα και μια απο πανω προσαρμοσμενη στην δικη σου, προφανως δεν σου αρεσει και το καταλαβαινω, γιατι σε βγαζει οριακα. Ναι κυριακη κοντη γιορτη οντως. Εμενα προσωπικα με ενδιαφερει να περασω (ναι δεν με θεωρω 100% σιγουρο οσο και να σε ξενιζει) και αμα κατσει και πολυ χαμηλα η βαση να εχω και (ανελπιστα) καλη σειρα. Ελπιζω να μην καταληξουμε παντως οπως οι του περσυνου αντιστοιχου θεματος που το 90% οσων γραφαν δεν περασαν.

με 15.500 που εχεις θεωρω οτι η σειρα επιτυχιας σου θα ειναι μεταξυ 220-240
Άβαταρ μέλους
observer
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από observer »

Πιο κοντα στο 15.550 ειμαι. Μακαρι αν βαλεις οτι ειναι 422 (ελαχιστα σε σχεσυ με παλαιοτερα) ατομα γενικου λυκειου επιτυχοντες καπου στην μεση ειναι πολυ καλα. Αρα εσενα με 14.800 που σε τοποθετεις;
Άβαταρ μέλους
POLICEMANIA
Λοχίας
Λοχίας

observer έγραψε:Πιο κοντα στο 15.550 ειμαι. Μακαρι αν βαλεις οτι ειναι 422 (ελαχιστα σε σχεσυ με παλαιοτερα) ατομα γενικου λυκειου επιτυχοντες καπου στην μεση ειναι πολυ καλα. Αρα εσενα με 14.800 που σε τοποθετεις;

βασικα λαθος μου.15.500 εγραψα οτι εχεις και σε υπολογισα με 15.000. Καπου στο 180 θα ειναι η σειρα επιτυχιας σου και στην χειροτερη καπου στο 210. Εγω ΑΝ περασω και κινηθει οπως τα εχω εκτιμησει θα ειμαι με σειρα 320 περιπου. Ολα αυτα ομως ΑΝ περασω ετσι; Αν δεν περασω σημαινει οτι δεν τα υπολογισα πολυ καλα και λογικα η σειρα σου θα πεσει στο 260-280

Άβαταρ μέλους
observer

Παντως θεωρω οτι το δειγμα θα πυκνωσει πολυ κατω απο τα 15.500 καθως θα εμφανιστουν αυτοι που δεν μπηκαν στρατο και λογω του κουρεματος των θεσεων και επειδη ουτως η αλλως δεν πιαναν, και ακομα πιο πολυ κατω απο 15.000 Απο αυτα που ακουγα στις ΠΚΕ απο βαθμολογιες οπως και στα φορουμ με τρανο παραδειγμα εδω η πλειοψηφια στο 14 κατι (εξαλου αυτο εξαγεται και απο τα στατιστικα ενας που περσυ θα ειχε 15.500 φετος εχει κατω απο 15.000), γι αυτο η επικρατουσα αποψη στο μυαλο μου ειναι οτι θα κατσει στα ψηλα σκαλοπατια του 14 κατι δηλαδη 6,7,8,9 σαν τριτο ψηφιο, οπως περσυ εκατσε στα ψηλα του 15 κατι...
Άβαταρ μέλους
POLICEMANIA
Λοχίας
Λοχίας

observer έγραψε:Παντως θεωρω οτι το δειγμα θα πυκνωσει πολυ κατω απο τα 15.500 καθως θα εμφανιστουν αυτοι που δεν μπηκαν στρατο και λογω του κουρεματος των θεσεων και επειδη ουτως η αλλως δεν πιαναν, και ακομα πιο πολυ κατω απο 15.000 Απο αυτα που ακουγα στις ΠΚΕ απο βαθμολογιες οπως και στα φορουμ με τρανο παραδειγμα εδω η πλειοψηφια στο 14 κατι (εξαλου αυτο εξαγεται και απο τα στατιστικα ενας που περσυ θα ειχε 15.500 φετος εχει κατω απο 15.000), γι αυτο η επικρατουσα αποψη στο μυαλο μου ειναι οτι θα κατσει στα ψηλα σκαλοπατια του 14 κατι δηλαδη 6,7,8,9 σαν τριτο ψηφιο, οπως περσυ εκατσε στα ψηλα του 15 κατι...

εδω η πλειοψηφια (βσκα ολοι) του 14 αν εξαιρεσεις εμενα, ειναι στα χαμηλα σκαλοπατια του 14 και κατι. Και ποσο να πυκνωσει πια; Σιγα. Δεν εχουμε και 2500 ενεργες.1000 ειναι μονο. Παντως δεν εχω βρει μηνυμα σου για το τι βαθμολογιες ειδες στις πκε. Μπορεις να μου υπενθυμισεις;
asoti

Δημοσίευση από asoti »

Καλησπερα... Για επαλ εχουμε καποια εκτιμηση παιδια;
Άβαταρ μέλους
observer

Καλα σου ειπα δες και το περσυνο θεμα, η πλειοψηφια εξω εμεινε. Τωρα για το τι ακουσα αν και εχει περασει και καιρος. Στην δεκαδα μου θυμαμαι 2 ατομα Με 10%, μετα 1 με 15.000, αλλους 2 με 16.000+, οι αλλοι Πρεπει να ειχαν κατω απο σενα, μετα με καμια 10αρια αλλους με 90% που μιλησα 2 ηταν με 16.000+ και 17.000+ οι αλλοι απο οσο θυμαμαι χαμηλα κατω απο εσενα. Επισης ακουσα (νομιζω αλλοι απο αυτους που μιλησα) οτι κοπηκε καποιος στα υγειονομικα με 17.000+ και καποιος στο αθληματα με 16.000+ (αν και μπορει να πηρε αναβολη).
Άβαταρ μέλους
POLICEMANIA
Λοχίας
Λοχίας

observer έγραψε:Καλα σου ειπα δες και το περσυνο θεμα, η πλειοψηφια εξω εμεινε. Τωρα για το τι ακουσα αν και εχει περασει και καιρος. Στην δεκαδα μου θυμαμαι 2 ατομα Με 10%, μετα 1 με 15.000, αλλους 2 με 16.000+, οι αλλοι Πρεπει να ειχαν κατω απο σενα, μετα με καμια 10αρια αλλους με 90% που μιλησα 2 ηταν με 16.000+ και 17.000+ οι αλλοι απο οσο θυμαμαι χαμηλα κατω απο εσενα. Επισης ακουσα (νομιζω αλλοι απο αυτους που μιλησα) οτι κοπηκε καποιος στα υγειονομικα με 17.000+ και καποιος στο αθληματα με 16.000+ (αν και μπορει να πηρε αναβολη).

χμ. Καλουτσικα νεα. Σε ευχαριστω Εικόνα
Άβαταρ μέλους
observer

Δεν νομιζω οτι αποτελει και μεγαλο κριτηριο το τι ακουγαμε ο καθενας, αλλωστε οι περρισοτεροι με 90% ερχονται απο ΠΚΕ του στρατου.
Άβαταρ μέλους
POLICEMANIA
Λοχίας
Λοχίας

observer έγραψε:Δεν νομιζω οτι αποτελει και μεγαλο κριτηριο το τι ακουγαμε ο καθενας, αλλωστε οι περρισοτεροι με 90% ερχονται απο ΠΚΕ του στρατου.

και αυτοι του στρατου ομως υποψηφιοι σαν εμας ειναι και δεν εχουν γραψει καλα. Και εχει αρκετες ειδ. Κατ που με 11-13 στο 2ο 4ο πεδιο ελπιζουν για να μπουνε. Θα δουμε. Πιστευω η βαση θα ειναι στο 14350 πανω κατω
τακης95

Δημοσίευση από τακης95 »

Φιλε policemania το 2011 θυμασαι ποια ηταν η τελικη εκτιμηση του κυριου κουτρουμπελη για γενικη σειρα... Εικόνα ¨... Μπες και δες οτι επεσε 1.600 μορια εξω... Ειχε δωσει προβλεψη για κατω απο 12.000 μορια γενικη σειρα. Μην ειστε σιγουροι για τιποτα. Και προπαντως οτι περασατε αστυνομια γτ βλεπω μερικοι βρηκαν και τη σειρα τουσ... Ε ρε γελιο που εχετε... Αχαχαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
POLICEMANIA
Λοχίας
Λοχίας

Ναι τακη ειχα δει ποια ηταν...13500. Μολις 130 μορια εξω. Και μετα με καποιες ανακριβειες που του ειπαν υποψηφιοι το εκανε 12.000. Φετος ομως ειπε οτι επιβεβαιωσε τις αιτησεις αρα κανει εκτιμηση με τα σωστα δεδομενα. Αλλωστε εσυ δεν εισαι αυτος που ελεγες εδω μεσα σε καθε ποστ οτι η γεν σειρα θα παει 13.000 μορια και στην πολη σου δν εγραψε κανεις και οι αριστοι στο σχολειο σου ειναι με 13 5ο πεδιο;Εικόνα Και οσο για τις σειρες επιτυχιας. Απλες προβλεψεις κανουμε και εκτιμησεις. Εσυ ησουν αυτος που οταν διναμε την βαση 14500 εβγαινες και ελεγες "τι ειναι αυτα που λετε δεν εχει γραψει κανεις και τετοια και πιστευω θα ειναι 13.000 μορια γεν σειρα. " τα ξεχασες; Εικόνα
τακης95

Δημοσίευση από τακης95 »

1. Δεν ειπα οτι οι αριστοι εβγαλαν 13.000 5ο πεδιο. Ειπα οτι εβγαλαν οι καλοι μαθητες σχετικα... Αλλα αυτο που κολλαει Εικόνα. Εγω εκει πιστευω οτι ειναι θα ειναι η βαση 12.-13.000 μορια. Αλλα οχι εσυ που εισαι απλα ενας υποψηφιος οπως ολοι μας αλλωστε... Βλεπω πως εχεις υπολογησει τη βαση ακομα και στο τελευταιο μοριο σε 2-3 post... Και τωρα προβλεπεις και τη σειρα σου... Την ωρα που ολοι ζουν με αγωνια και κανεις απολυτως δεν ξερει τι θα γινει... Καλο θα ειναι να μην εισαι τοσο κολλημενος στη ζωη σου γιατι το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα περασεις και καλα... Αλλα αφου εχεις τετοιες ικανοτητες πανε γινει μαντης και οχι ασυτυνομικος. Γιατι να χαραμηστεις ετσι... Εικόνα
Spirton
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Spirton »

Για ΕΠΑΛ η βάση προβλέπεται γύρω στο 18.
Άβαταρ μέλους
POLICEMANIA
Λοχίας
Λοχίας

τακης95 έγραψε:1. Δεν ειπα οτι οι αριστοι εβγαλαν 13.000 5ο πεδιο. Ειπα οτι εβγαλαν οι καλοι μαθητες σχετικα... Αλλα αυτο που κολλαει Εικόνα. Εγω εκει πιστευω οτι ειναι θα ειναι η βαση 12.-13.000 μορια. Αλλα οχι εσυ που εισαι απλα ενας υποψηφιος οπως ολοι μας αλλωστε... Βλεπω πως εχεις υπολογησει τη βαση ακομα και στο τελευταιο μοριο σε 2-3 post... Και τωρα προβλεπεις και τη σειρα σου... Την ωρα που ολοι ζουν με αγωνια και κανεις απολυτως δεν ξερει τι θα γινει... Καλο θα ειναι να μην εισαι τοσο κολλημενος στη ζωη σου γιατι το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα περασεις και καλα... Αλλα αφου εχεις τετοιες ικανοτητες πανε γινει μαντης και οχι ασυτυνομικος.Γιατι να χαραμηστεις ετσι... Εικόνα

Εγω κανω καποιες προσωπικες εκτιμησεις (και οχι μονο εγω, ομως και αλλοι). Αν ανοιξεις τα ματια σου θα το δεις. Οτι λεω την γνωμη μου δεν με κανει κολλημενο. Κολλημενος μαλλον εισαι εσυ που οταν λεμε για βαση 14+ τρελενεσαι γιατι εχεις κολλησει στο 12-13 γεν. Σειρα (το οποιο δεν το αιτιολογεις). Τουλαχιστον εγω πεταω μια βαση αλλα εξηγω τον συλλογισμο μου. Μην ανησυχεις οταν με ανακαλυψει η Λιτσα Πατερα ισως παραιτηθω απο την αστυνομια για να αξιοποιησω το ταλεντο μου.Εικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες