Bάσεις - μόρια Αστυνομικών Σχολών (2013)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
observer
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από observer »

POLICEMANIA οσο πλησιαζει η μερα του αποτελεσματος σε βλεπω και πιο συγκρατημενο, παντα ομως κατω απο τα μορια σου η εκτιμιση σου Εικόνα
Άβαταρ μέλους
POLICEMANIA
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από POLICEMANIA »

christos78 έγραψε:
POLICEMANIA έγραψε:Επισης θεωρω με ολα αυτα τα στοιχεια οτι η πτωση θα ειναι 1250-1550 μορια
Και εγω καπου εκει την βλεπω. Πλησιαζουν οι μερες και θα δουμε. Παντως κατι που θα ηθελα να πω σε ολους ειναι να μην εμπιστευονται "διαρροες" απο τρολ του διαδικτυου. Απλα ψαχνουν μια ακομη ευκαιρια να παιξουν με την αγωνια μας. Καλα αποτελεσματα σε ολους.

και σε σενα επισης φιλε καλα αποτελεσματα!Εικόνα φυσικα και ΚΑΝΕΙΣ δεν ξερει ΚΑΜΙΑ βαση ΚΑΜΙΑΣ σχολης, ουτε καν 1-2 μερες πριν την ανακοινωση (ελαχιστες περιπτωσεις ισως ναι). Εσυ ΣΜΥ θελεις; Εικόνα
Άβαταρ μέλους
observer

POLICEMANIA έγραψε:
observer έγραψε:POLICEMANIA οσο πλησιαζει η μερα του αποτελεσματος σε βλεπω και πιο συγκρατημενο,παντα ομως κατω απο τα μορια σου η εκτιμιση σου Εικόνα

οσα ελεγα και στις αρχες τοσα λεω και τωρα. Επειδη ανεβηκα 100-200 μορια θεωρειται συγκρατηση; Εγω φιλε εχω 14.800 και θεωρω οτι αν πεσει κατω απο 15 (που ειμαι κατα 99% σιγουρος) οτι θα παει εκει που εκανα εκτιμηση, αλλωστε ολοι αυτοι λενε. Αν ειχα 14200 ή 14300 ή τελος παντως αρκετα κατω απο 14800 η εκτιμηση μου θα παρεμενε η ιδια. Φταιω μηπως που δεν ειμαι στο "οριο" και εκει που βρισκεται η πληθωρα τον υποψηφιων (14.000-14500) για να εχω μεγαλυτερο αγχος; Ειμαι λιγο κατω απο 15 και αρκετα πανω απο την πλειοψηφια των υποψηφιων, οποτε και εγω οπως και πολλοι αλλοι με περισσοτερα μορια αλλα και με λιγοτερα απο μενα ελπιζουν. Ειναι κακο αυτο; Ειναι σαν να λες ενας εχει 16.000 αλλα ολες του οι εκτιμησεις τον βαζουν μεσα.
δεν το λεω για κακο χαλαρωσε. Εισαι 1100 μορια κατω απο την περσυνη βαση απο οτι εχω καταλαβει. Για μενα εισαι 50-50 οπως εχεις καταλαβει. Οριακα. Και το οριακα για μενα θα επαληθευτει αν κατσει 14.600+ και μπεις ειτε κατσει 14.900+ και μεινεις εξω. Θα σημαινει οτι επαιζες στο οριο. Μακαρι να μπεις για δυο λογους πρωτον γιατι θα εχω μπει και εγω και με σειρα που θα εχει το 2 μπροστα και δευτερον επειδη το θελεις σαν τρελος και νομιζω οτι θα το παρεις πολυ βαρια στην απευκταια περιπτωση αποτυχιας. Και εγω τεινω να πιστεψω οτι η βαση θα εχει το 14 σαν δυο πρωτα ψηφια. Δεν ξερω αν με παρασερνει το ολο κλιμα βεβαια.
Άβαταρ μέλους
makis7777
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από makis7777 »

Παιδια ειναι κανεις απο επαλ εχετε ακουσει κτ
Άβαταρ μέλους
POLICEMANIA
Λοχίας
Λοχίας

observer έγραψε:
POLICEMANIA έγραψε:
observer έγραψε:POLICEMANIA οσο πλησιαζει η μερα του αποτελεσματος σε βλεπω και πιο συγκρατημενο,παντα ομως κατω απο τα μορια σου η εκτιμιση σου Εικόνα

οσα ελεγα και στις αρχες τοσα λεω και τωρα. Επειδη ανεβηκα 100-200 μορια θεωρειται συγκρατηση; Εγω φιλε εχω 14.800 και θεωρω οτι αν πεσει κατω απο 15 (που ειμαι κατα 99% σιγουρος) οτι θα παει εκει που εκανα εκτιμηση, αλλωστε ολοι αυτοι λενε. Αν ειχα 14200 ή 14300 ή τελος παντως αρκετα κατω απο 14800 η εκτιμηση μου θα παρεμενε η ιδια. Φταιω μηπως που δεν ειμαι στο "οριο" και εκει που βρισκεται η πληθωρα τον υποψηφιων (14.000-14500) για να εχω μεγαλυτερο αγχος; Ειμαι λιγο κατω απο 15 και αρκετα πανω απο την πλειοψηφια των υποψηφιων, οποτε και εγω οπως και πολλοι αλλοι με περισσοτερα μορια αλλα και με λιγοτερα απο μενα ελπιζουν. Ειναι κακο αυτο; Ειναι σαν να λες ενας εχει 16.000 αλλα ολες του οι εκτιμησεις τον βαζουν μεσα.
δεν το λεω για κακο χαλαρωσε. Εισαι 1100 μορια κατω απο την περσυνη βαση απο οτι εχω καταλαβει. Για μενα εισαι 50-50 οπως εχεις καταλαβει. Οριακα. Και το οριακα για μενα θα επαληθευτει αν κατσει 14.600+ και μπεις ειτε κατσει 14.900+ και μεινεις εξω. Θα σημαινει οτι επαιζες στο οριο. Μακαρι να μπεις για δυο λογους πρωτον γιατι θα εχω μπει και εγω και με σειρα που θα εχει το 2 μπροστα και δευτερον επειδη το θελεις σαν τρελος και νομιζω οτι θα το παρεις πολυ βαρια στην απευκταια περιπτωση αποτυχιας. Και εγω τεινω να πιστεψω οτι η βαση θα εχει το 14 σαν δυο πρωτα ψηφια. Δεν ξερω αν με παρασερνει το ολο κλιμα βεβαια.

σιγα ρε φιλε μην γινεσαι τοσο δραματικος. Μια σχολη ειναι απλα την εχω 1η επιλογη, δεν θα πεθανουμε κιολας αν δεν μπουμε αστυφυλακων... Εικόνα
αντωνης

Δημοσίευση από αντωνης »

Ρε παιδια εγω παντως πιστευω πως η βαση θα παει γυρω στα 14100-13600 διοτι οι αιτησεις ειναι 1000+ και οι θεσεις περιπου 500 αρα η αναλογια ειναι 1 προς 2 και αυτο τα λεει ολα. Παντως 14800 δεν παει με τιποτε και ειμαι απολυτα σιγουρος
aaa

Δημοσίευση από aaa »

18037 για αξιωματικων εχω ελπιδες για γενικη σειρα?
ellas

Δημοσίευση από ellas »

Ρε παιδια ειδατε σημερα εκτιμησεις απο την νικη της δημοκρατιας;(τις εχει το edu) λεει οτι η 2ετια δεν πτοησε τους υποψηφιους και αναμενετε ανοδος την παλευουν πανε καλα; Εγω εχω 14480 90% γεν σειρα και ειχα αρχισει να το πιστευω... Αλλα οσο περνανε οι μερες τοσο και πιο πολυ απογοητευομαι!
Άβαταρ μέλους
POLICEMANIA
Λοχίας
Λοχίας

αντωνης έγραψε:Ρε παιδια εγω παντως πιστευω πως η βαση θα παει γυρω στα 14100-13600 διοτι οι αιτησεις ειναι 1000+ και οι θεσεις περιπου 500 αρα η αναλογια ειναι 1 προς 2 και αυτο τα λεει ολα. Παντως 14800 δεν παει με τιποτε και ειμαι απολυτα σιγουρος

εχεις καποια λαθη στον συλλογισμο σου τα οποια βεβαια εντελως τυχαια δεν επηρεαζουν την αναλογια και βγαινει παλι η ιδια. Δεν ειναι 500 τα ατομα για γεν. Σειρα.364 ειναι! Και οι αιτησεις ειναι 1000 (αυτες που μενουν για αστυφυλακων αν βγαλεις αυτους που θα μπουν αξιωματικων) ομως σιγουρα καμια 150 θα περασουν στρατο (λογικα και παραπανω αλλα ας παρουμε μια κακη περιπτωση που μπαινουν μονο 150 στρατο) και θα μεινουν 850 ατομα να παλευουν για 364 θεσεις γεν σειρα. Αυτο σημαινει αναλογια 1 στους 2,3 περιπου μπαινει (οπως και το 2011) , βαλε 2ετια (η οποια υπερκαλυπτει το -30% του στρατου καθως εχουμε 50+% μειωση αιτησεων αστυνομιας) και στην ουσια για μενα δεν ειναι -30% ειναι αρκετα λιγοτερο γιατι οι εν δυναμει για αστυφυλακων δεν ερχονταν ουτε απο ικαρων/σμα/σσας (ολες οι ειδικοτητες) /σαν/στυα (ισως) κτλ. Μονο απο σσε και σμυ ερχονταν. Αρα στην ουσια δεν ειναι -30% ειναι αρκετα λιγοτεροι, βαλε και αυξηση εισακτεων στις οικονομικες σχολες (και γενικα σε ολα τα ΑΕΙ απλα ανεφερα τα οικονομικα καθως ειναι 5ο πεδιο εκει που ειναι η αστυφυλακων). Βαλε και χαλια στατιστικα στις βαθμολογιες (οπως και του 2011 παλι, ισως και χειροτερα) Γιατι οχι να μην δουμε και μια βαση κοντα στην βαση του 2011 ας πουμε...

Και κατι αλλο. Αν ειχαμε οπως περσυ αλλα 1200 ατομα πανω στο κεφαλι μας (αν δν υπηρχε η 2ετια δλδ) πιστευετε δεν θα ειχαμε 200 ατομα με 15+ μεσα στους 1200; Εγω πιστευω χαλαρα.
mesogia asa 3
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από mesogia asa 3 »

MΕ 18037 εχεις πολλες ελπιδες για αξιματικων και policemania συμφωνω με αυτα που λες γιατι η χειροτερη περιπτωση ειναι να πανε 150 στο στρατο και απο τους 150 που θα πανε η 200 θα ειναι αυτοι που εχουν 15000 και 16000 στο 5 πεδιο
ellas

Δημοσίευση από ellas »

Ρε παιδια εχουμε 1079 αιτησεις για την γενικη σειρα πειτε οτι 100 ατομα μπαινουν στον στρατο και αλλα 100 μπαινουν σε πανεπιστημια μενουν 879 αιτησεις! Το θεμα ειναι οτι δεν θα υπαρχουν 364 ατομα που θα εχουν 15+; Εγω εχω 14480 90% γεν σειρα αλλα τωρα που το σκεφτομαι απελπιζομαι γιατι δεν θα βρεθουν 364 ατομα να εχουν βαθμο πιο πολυ απο εμενα;
Άβαταρ μέλους
POLICEMANIA
Λοχίας
Λοχίας

Ναι μεσογεια λογικο εφοσον θα περασουν στρατο (σσε σμυ στυα κτλ.) που απαιτουν 14-16 χιλιαδες μορια στο 2ο 4ο πεδιο σημαινει οτι 5ο εχουν 15500-17.000 αρα αυτοι βγαινουν εκτος και θα μεινουν λιγοι και χαμηλοβαθμοι για αστυφυλακων. Παντως το δειγμα ειναι πολυ μικρο φετος (1000 αιτησεις) και ειναι σχετικα ευκολο καποιος να προβλεψει την βασηΕικόνα
Άβαταρ μέλους
observer

POLICEMANIA έγραψε:Ναι μεσογεια λογικο εφοσον θα περασουν στρατο (σσε σμυ στυα κτλ.) που απαιτουν 14-16 χιλιαδες μορια στο 2ο 4ο πεδιο σημαινει οτι 5ο εχουν 15500-17.000 αρα αυτοι βγαινουν εκτος και θα μεινουν λιγοι και χαμηλοβαθμοι για αστυφυλακων. Παντως το δειγμα ειναι πολυ μικρο φετος (1000 αιτησεις) και ειναι σχετικα ευκολο καποιος να προβλεψει την βασηΕικόνα
ευκολο; Για πες Εικόνα φαντασου το 1079 να μην ειναι απολυτα ακριβες και να κανουμε αναλυσεις επι λαθους βασεως. Φωτια που μας εκαψε! Για μενα μενουν 1009 αφου 70 απο γενικο λυκειο θα περασουν αξιωματικων,59 ατομα δεν θα εχουν βαλει αστυφυλακων (ειδικα λογω 2ετιας θα "χαραμιζαν " ενα 17+ μονο για αξιωματικων) παμε στους 950 μετα στρατο+αλλες σχολες με το ζορι πιστευω 150 οποτε παμε στους 800. Εχουμε λοιπον 800 ατομα για 364 θεσεις. Λογω του -30% στο στρατο μενουν εξω 351 ατομα απο στρατο σε σχεσυ με περσυ. Απο τις λιστες ικανοτητας που δημοσιευαν οι στρατιωτικες εγω ειδα οτι περιπου 1 στους 3,5 ηθελε και ελ. Ας αρα περιπου 100 ατομα εχουν βαλει ελ. Ας απο αυτους. Εφοσον σμυ σμυν (οι τελευταιες στρατιωτικες δηλαδη) θα ειναι 14.600+ αυτοι θα εχουν 15.500+ στο 5ο αρα (θελω να ελιπζω Εικόνα) πιανουν 100 θεσεις. Οποτε αυτοματως μενουν 700 ατομα για 264 θεσεις. Απο ελ. Ας αφου εχουν φυγει για αξιωματικων η ειχαν μονο αξιωματικων καποιοι πιστευω αν βαλεις 20 ατομα απο τα τελικα 80-100 που περανγαν και τα αθληματα με 15+ καθε μερα ΠΚΕ (και επειδη γυναικες αθηνα δεν περασε σχεδον καμια) 20*7,140 με 15+, αρα μενουν 560 για 124 θεσεις, δεν θα ειναι και απο στρατο και ελ. Ας 54 ατομα στο 15.000-15.500; Παμε στις 70 θεσεις που τις διεκδικουν οι κατω του 15 ειτε απο στρατο ειτε απο ελλας. Και νομιζω σε αυτο το σημειο η αποκλιση θα ειναι περιπου 4 οπως περσυ!(δηλαδη 14.720 POLICEMANIA Εικόνα)
Άβαταρ μέλους
POLICEMANIA
Λοχίας
Λοχίας

Υπο την ιδια λογικη που κανεις την αναλυση σου observer η βαση το 2011 δεν θα επρεπε να βρισκοταν στο 13633. Τεσπα ο καθενας κανει την δικια του εκτιμηση. Κυριακη κοντη γιορτη. Ο κουτρουμπελης και μερικοι αλλοι υποψηφιοι ειπαν οτι το επιβεβαιωσε το νουμερο αυτο. Τι να πω. Παντως γνωμη μου ειναι οτι δεν θα πρεπει να αμφισβητουμε τοσο πολυ εναν ανθρωπο ο οποιος το 2011 επεσε 150 μορια εξω, το 2012 επεσε 300 εξω και το 2013 ποσο πια εξω να φυγει; Το δειγμα ειναι μικρο δεν εχει πολλα περιθωρια να πεσει καποιος πολλα μορια εξω
Άβαταρ μέλους
observer

POLICEMANIA έγραψε:Υπο την ιδια λογικη που κανεις την αναλυση σου observer η βαση το 2011 δεν θα επρεπε να βρισκοταν στο 13633. Τεσπα ο καθενας κανει την δικια του εκτιμηση. Κυριακη κοντη γιορτη. Ο κουτρουμπελης και μερικοι αλλοι υποψηφιοι ειπαν οτι το επιβεβαιωσε το νουμερο αυτο. Τι να πω. Παντως γνωμη μου ειναι οτι δεν θα πρεπει να αμφισβητουμε τοσο πολυ εναν ανθρωπο ο οποιος το 2011 επεσε 150 μορια εξω, το 2012 επεσε 300 εξω και το 2013 ποσο πια εξω να φυγει; Το δειγμα ειναι μικρο δεν εχει πολλα περιθωρια να πεσει καποιος πολλα μορια εξω
εγω δεν κανω συγκριση με κανενα 2011, και πιστεψε με εχω ασχοληθει με τα δεδομενα 1000 φορες παραπανω απο τον καθε "ειδικο" που προβλεπει αυτη και αλλες 500 βασεις! Εχω κανει μια αναλυση σε προηγουμενη σελιδα συμφωνα με αυτα που πιστευω εγω πως επηρεαζουν οι 3 παραγοντες που υπαρχουν φετος βαθμολογικα και μια απο πανω προσαρμοσμενη στην δικη σου, προφανως δεν σου αρεσει και το καταλαβαινω, γιατι σε βγαζει οριακα. Ναι κυριακη κοντη γιορτη οντως. Εμενα προσωπικα με ενδιαφερει να περασω (ναι δεν με θεωρω 100% σιγουρο οσο και να σε ξενιζει) και αμα κατσει και πολυ χαμηλα η βαση να εχω και (ανελπιστα) καλη σειρα. Ελπιζω να μην καταληξουμε παντως οπως οι του περσυνου αντιστοιχου θεματος που το 90% οσων γραφαν δεν περασαν.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης