Bάσεις - μόρια Αστυνομικών Σχολών (2013)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Χρήστος

Δημοσίευση από Χρήστος »

Πέραν της μεγάλης πτώσης που εκτιμώ ότι θα υπάρχει, δεν μπορώ να υπολογίσω πόσο μεγάλη αλλά πιστεύω απρόσμενη, δεν θα ήθελα να κάνω αριθμητική εκτίμηση, τα μόρια μου είναι καλά και μόνο αυτό θα αναφέρω. Επίσης ο πατέρας μου είναι στρατιωτικός και ο αδελφός μου αστυνομικός και να σε πληροφορήσω ότι καμία σχέση δεν έχουν ο στρατός και η αστυνομία. Σαν συνθήκες ο στρατός είναι κλάσεις καλύτερος από την αστυνομία

Άβαταρ μέλους
POLICEMANIA
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από POLICEMANIA »

Δεν νομιζω οτι με το οτι θα κανεις μια αριθμητικη προσεγγιση για την βαση θα γινει κατι κακο, ουτε με το αν πεις τα μορια σου εφοσον οτι εγινε εγινε, αλλα οκ οπως νιωθεις εσυ καλυτερα! Και εγω εχω συγγενεις κ φιλους στρατ-αστυν. Δεν σου ειπα οτι ειναι ακριβως το ιδιο αλλα παραπλησια... Στην ιδια ιδεολογια ας σου πω... Το θεμα ειναι οτι αν καποιος ηταν αναμεσα σε αστυν και στρατο μεχρι περσυ και διαλεγε με κριτηριο τι του αρεσει περισσοτερο, φετος θα κλινει πιο πολυ στο στρατο λογω 2ετιας. Επισης γραφεις στην αρχη οτι εκτιμας μεγαλη πτωση. Μην πεις ακριβως ποσο αλλωστε δεν μπορει κανεις να το βρει αυτο! Πες τουλαχιστον σε τι κλιμακα αναμενεται η πτωση κατα την γνωμη σου φιλεΕικόνα
Χρήστος

Δημοσίευση από Χρήστος »

Συγνώμη που δεν απάντησα εχθές αλλά βγήκα για κανένα ποτάκι. ΕικόναΌπως είπα πιστεύω ότι η πτώση θα είναι απρόσμενη και θεώρησα ότι αυτό τα περιλαμβάνει όλα, τώρα για να σου απαντήσω,(δεν θεωρώ ότι είναι κακό η αριθμητική προσέγγιση), εκτιμώ ότι η βάση γενική σειρά θα έχει στα πρώτα ψηφία τον αριθμό 12. Τα μόρια μου δεν τα έγραψα γιατί θεωρώ ότι αυτό κάνει άλλους να απογοητεύονται και άλλους να ελπίζουν, αυτό κατά την άποψή μου δεν είναι σωστό γιατί όλοι έχουμε δικαίωμα να ελπίζουμε. Να ευχηθώ από καρδιάς σε όλους μας να έχουμε καλή επιτυχία και να μπορέσουμε όλοι τελικά να κάνουμε αυτό που πραγματικά επιθυμούμε. Υπομονή λοιπόν λίγες μέρες ακόμα και για όσους περάσουμε (αν), ακόμα μεγαλύτερη για δύο χρόνια και ο θεός βοηθός. Εικόνα

τακης95

Δημοσίευση από τακης95 »

Παιδια φετος πραγματικα κανεις οσες υποθεσεις και να κανει δεν μπορει να προβλεψει τις βασεις. Ποσο μαλλον αστυνομιας (με το χαλι στις βαθμολογιες που επικρατει) καθως και κανεις δεν ξερει τις βαθμολογιες των υποψηφιων. Ουτε καν οι ειδικοι οι οποιοι κανουν γενικα προχειρες εκτιμησεις εφοσον δεν γνωριζουν ακριβως τις βαθμολογιες. Μαλλον τα περισσοτερα τα γνωριζουμε εμεις οι υποψηφιοι ποθ ειμαστε μεσα στα πραγματα και ακουμε βαθμολογιες απο γνωστους, συμμαθητες και φιλους (και ξερεις οτι αυτοι δεν θα σου πουνε ψεματα για βαθμους, ... Ενω εδω μεσα γραφει ο καθενας οτι θελει (πολλοι βγαζουν και τα κομπλεξ τους) και δεν μπορεις να βγαλεις συμεπρασματα... Ολα κρινοντε (ειδικα για την αστυνομια) την ημερα που θα ανακοινωθουν οι βασεις. Μεχρι τοτε δεν εχει κριθει τιποτα και κανεις δεν ξερει τιποτα...
Άβαταρ μέλους
POLICEMANIA
Λοχίας
Λοχίας

Τι να πω ρε παιδια μακαρι να εχετε δικιο και να παει και 10.000 μορια να μπουμε ολοι οσοι το θελουμε! Και εγω ευχομαι καλη επιτυχια απο την καρδια μου για ολους! Συμφωνω σε αυτο που λες οτι με 1000 αιτησεις μονο μπορουμε να δουμε απιστευτα πραγματα!Eσυ τακη95 και Χρηστο που δωσατε ΠΚΕ και τι βαθμολογιες ακουγατε εκει με 90%?
S95
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από S95 »

Ερώτηση προς τον υποψήφιο Χρήστο. Φίλε μου διαβάζοντας τα αναγραφόμενά σου είδα ότι για το συγκεκριμένο θέμα «το που θα κινηθεί η βάση» έχεις ενδιαφέρον άποψη. Σε κάποια σημεία ομολογώ ότι οι απόψεις ταυτίζονται αλλά σε κάποια άλλα όπως για παράδειγμα τα 50 άτομα που πήγαν στις πκε και τελικά δεν την δήλωσαν, διαφωνώ για τον απλούστατο λόγο ότι πρώτα έγινε το μηχανογραφικό και μετά οι πκε, οπότε αν δεν την δήλωνες γιατί να πάρεις μέρος στις πκε; Προσωπικά πιστεύω το κλειδί βρίσκεται στους υποψηφίους που δήλωσαν πρώτα στρατό και μετά αστυνομία, και το τι βαθμολογίες φέρνουν στο 5ο πεδίο. Στις πκε που έδωσα στην αστυνομία προς έκπληξη μου διαπίστωσα αρκετά μικρές βαθμολογίες, αυτό όμως δεν ξέρω αν συνέβη και στις αντίστοιχες του στρατού. Όσο για την άποψη που εξέφρασε, αν δεν κάνω λάθος κάποιος φίλος συνυποψήφιος, ότι αρκετοί υποψήφιοι θα προτιμούσαν κάποιο πανεπιστήμιο, αφού με βαθμολογίες μεταξύ 13 και 14 χιλιάδων μορίων μπορούν κάλλιστα να είναι επιτυχόντες σε κάποια σχολή, δεν την συμμερίζομαι και πολύ γιατί πιστεύω ότι οι φετινοί υποψήφιου για την αστυνομία είναι αυτοί που το θέλουν πραγματικά και όχι αυτοί που θα μπουν κατά λάθος, αυτό μαρτυρά, πάντοτε κατά την γνώμη μου και ο μειωμένος αριθμός αιτήσεων. Οι φετινοί υποψήφιοι πιστεύω στην συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν πρώτη και δεύτερη επιλογή αστυνομία και στρατό ή το αντίστροφο. Η άποψή σου ότι φέτος θα υπάρξει μεγάλη πτώση και ίσως και απρόσμενα μεγάλη με βρίσκει σύμφωνο, αλλά το τόσο μεγάλη να αγγίξει την χιλιάδα του 12; Για να γίνει κάτι τέτοιο δεν θα πρέπει οι 450 τουλάχιστον υποψήφιου να είναι κάτω από την κλίμακα των 13 χιλιάδων μορίων; Πιστεύεις ότι οι 1080 ενεργές αιτήσεις θα φέρουν αυτά τα αποτελέσματα; Είναι από μόνες τους ικανές για κάτι τέτοιο η βασίζεις και κάπου αλλού τον συλλογισμό σου; Θα μ' ενδιέφερε πολύ η άποψή σου. Ευχαριστώ.[:) ]
τακης95

Δημοσίευση από τακης95 »

Φιλε s95 οντως πολλα ατομα εδωσαν πκε και στη συνεχεια δεν δηλωσαν στο μηχανογραφικο αστυνομια (κυριως απο θεωριτικη κατευθυνση) προτιμοντας 4ο πεδιο που εχει περισσοτερες σχολες. οσον αφορα το μηχανογραφικο ειχαμε περιθωριο μεχρι τις 12 ιουλιου αν θυμαμαι καλα¨. απο τελη ιουνιου ομως ηδη σε καποιες σχολες ηχαν αρχησει οι πκε... και καποιοι τις περνουσαν πριν κανουν μηχανογραφικο δηλαδη... για την εμπειρια και μονο... οσο για τη 1-2 επιλογη που εχουν βαλει αστυνομια λες σε διαβεβαιωνω οτι δεν ειναι ετσι. το οτι καποιος δηλωνει στρατο δεν σημαινει οτι απο κατω εβαλε αστυνομια. πολλα ατομα προτιμουν καποια καλα πανεπιστημια παρα να φινουν αστυφυλακες. σκεψου το και ετσι... απο τεχνολογικη κατευθυνση πολλοι εβαλαν αστυνομια απλα για να βαλουν σε περιπτωση που αποτυχουν απο υψυλοβαθμες σχολες. δεν ξερουμε ομως σε τι σειρα την εβαλαν καψει φυρω στη βασηι ουτε αν περασουν οτι θα πανε μετα απο 2 χρονια. λογικα θα ξαναδωσουν... οσο για τη βαση κι εγω πιστευω οτι θα ειναι γυρω στις 12+μορια-13.000 κατα κει θα παιξει καπου... γιατι απο 15 και πανω θα μπαινουν στρατο και κατα πασα πιθανοτητα με 14+ θα περνας ΣΜΥ οπλα και σμυν... οποτε τι βαθμολογιες θα μεινουν για αστυνομια. ας μην κρυβομαστε στα μορια υπαρχει πολυ χαλι. ολοικαπου εχουν γραψει βαση και κατω... σε καποια μαθηματα... για οποια σχολη κι αν πηγαινουν... για αστυνομια υπαρχει πλυθωρα υποψηφιων που ειναι 10.000-13.000 μορια... απο 13.000 και πανω σπανια ακους. και 14.000 +μορια η 15.000+ θα μπαινουν ολοι στρατο η σμυν... τα συμπερασματα δικα σασ...
Άβαταρ μέλους
POLICEMANIA
Λοχίας
Λοχίας

Απο τις 1079 ενεργες αιτησεις αν βγαλεις τους αξιωματικους μενουν χοντρα 1000 αιτησεις για αστυφυλακων. Αν λαβουμε υποψην μας οτι 550 (10% επαλ 90%) ηρθαν απο απο πκε αστυνομιας και 850 απο πκε στρατου (10% επαλ 90%) τοτε εγω πιστευω για το γελ 90% που μας ενδιαφερει κιολας απο τις 1000 υπαρχουν καμια 650 στρατου και 350 απο αστυνομια (αυτα με μικρη αποκλιση πανω κατω). Αν περασουν 150 Ατομα στρατο (πραγμα εφικτο) μενουν 850 ατομα. Απο τους 850 εγω σας λεω οτι ΜΟΝΟ 200 υποψηφιοι βρισκονται σε κλιμακα απο 0 μορια εως 13.000 (!) τοτε παμε 650 ατομα. Απο 13.000 μορια ομως και πανω το δειγμα πυκνωνει σημαντικα αφου οπως ειδαμε ολοι μας στις πκε αλλα και απο οτι γραφεται στο ιντερνετ παρα πολλα παιδια ειναι εκει, αρα υπαρχει πυκνωση του δειγματος. Πιστευω οτι απο 13.000 εως 14.000 μορια βρισκεται Ογκος υποψηφιων, ας πουμε 200 ατομα (ΜΟΝΟ) τοτε παμε στους 650-200=450 ατομα. Και αρα ουσιαστικα αρκει να βρεθουν αλλοι 450-364=86 ατομα για να "κατσει" η βαση. Αν λαβουμε υποψην μας οτι απο τα παιδια που ηταν περσυ επιλαχων η αποκλιση ηταν 4 μορια αρα θελουμε 86χ4=344 μορια πανω απο 14.000 να παει δηλαδη στα 14344 μορια η βαση. Επειδη αυτο ειναι μια εκτιμηση και τα ατομα που ειπα ειναι πανω κατω αν βαλουμε μια "καβαντζα" για σιγουρια δηλαδη ακομα μια αποκλιση-περιθωριο 100 ατομων (για να πιασουμε σιγουρα τις αποκλισεις και τα πανω-κατω) με 4 μορια αποκλιση παμε αλλα 100χ4=400 μορια πανω δηλαδη 14744 αρα καπου εκει μεσα θα ειναι και η βαση κατα την γνωμη μου. Και υποψην οτι στην αναλυση ημουν αρκετα "συντηρητικος" αρα η βαση θα ειναι απο 14200-14500max.
τακης95

Δημοσίευση από τακης95 »

Μπραβο ρε policemania. Την υπολογησες τη βαση ακριβως ακομα και στο τελευταιο μοριο... Τι αλλο θελουμε... Γτ δεν πας στον κουτρουμπελη για εκτιμητης-βοηθος ρε φιλε... Εγω προσωπικα εχω 15.874 για 4ο πεδιο και 16.321 για 5ο πεδιο αλλα ουτε καν το σκεφτομαι για αστυγυλακων. Εβαλα 1η επιλογη αξιωματικων και μετα ευελπιδες οπλα και μετα σμυ σωματα και σμυ οπλα... Αστυφυλακων δεν δηλωσα... Και ημουν μεσα στους 10 καλυτερους πιστευω μαθητες του σχολειου μου... Τι αλλο να πω... Ειναι παραλογη η βαση που δηνεις. Αλλα ακομα πιο παραλογο ειναι το οτι επιμενεις... Φιλικα παντα
Άβαταρ μέλους
observer
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από observer »

Φιλε POLICEMANIA ωραια προσπαθεια με την αναλυση σου αλλα βασιζεται σε πολλες υποθεσεις δικες σου. Λοιπον επειδη σου αρεσουν οι αναλυσεις ως υποψηφιος οπως και εμενα δες την δικη μου που αιτιολογει το τελευταιο ποστ μου. Η αναλυση αυτη βασιζεται σε καποια δεδομενα και προσεγγισεις θεωρητικα πιο στερεες απο της δικης σου.

Λοιπον

1 οντως περσυ η βαθμολογικη αποκλιση μεταξυ των επιλαχοντων με υψηλη θεση ηταν περιπου 4 μορια.

2 το 2011 επειδη η βαση (δηλαδη ο τελευταιος της γενικης σειρας) ηταν ο 900 κατι επιτυχων δεν ξερω ακριβως ποσο ειχε ο 364 του 2011, ομως απο τα φορουμ και αυτα που γραφαν οι επιτυχοντες κατα προσεγγιση ειχε 15.450 δηλαδη 450 μορια πανω απο τον αντιστοιχο του 2012 (15.876)

3 μεταξυ 2011 και 2012 επειδη οι αιτησεις ηταν περιπου ιδιες δυο πραγματα καθορισαν την ανοδο κατα 450 μορια του 364, τα βελτιωμενα στατιστικα (αοθ+στατιστικη με βαρυτητα +θεωρητικη τα αλλα της τεχνολογικης ισα βαρκα μεταξυ τους) και το -10% στο στρατο, κατα δικη μου εκτιμιση 300-320 μορια τα στατιστικα+100-120 απο το -10% στρατο (καθως υπολογιζω οτι ηρθαν 30 ατομα λογω αυτου απο τα 150 που ηταν αριθμητικα η μειωση του στρατου)

4 παμε τωρα στην συγκριση 2012-2013, εχουμε τρεις βασικους βαραγοντες 1 τα στατιστικα2 μειωμενος αριθμος ενεργων αιτησεων απο 2150 στις 1079 3 -30% εισακτεοι στο στρατο

5 λοιπον ο 364 περσυ ειχε 15.876 οι αναλυσεις "ειδικων" για 5ο πεδιο ριχνουν βαθμολογικα τις οικονομικες σχολες με 15+ περσυ κατα 400-500 μορια (παροτι εχουν και αυξηση εισακτεων) εγω απο την αναλυση που εκανα στην μεταβολη στατιστικων στο 5ο πεδιο απο το 2011 στο 2012 που επεφεραν 300-320 μορια ανοδο οπως εγραψα και μελετωντας τα στατιστικα Απο το 2012 στο 2103 συμπεραινω εναντια στους εδικους που λενε 400-600 οτι μπορουν να επιφερουν μειωση πανω απο 600 μορια και κατεβαζω βαθμολογια τον φετινο 364 απο το 15.876 στο 15.200 αφαιρωντας 679 μορια λογω στατιστικων στο 5ο πεδιο

6 με τον δευτερο παραγοντα εχουμε -50% αριθμο ενεργων (αποτελεσμα κυριως 2ετιας) οποτε θεωρητικα απο τους 364 γενικης σειρας+70 απο αξιωματικων εχουμε περσυ 434 επιτυχοντες γενικης σειρας, αρα αφου εχουμε -50% φετος φευγουν 217 ατομα, επειδη ομως πιστευω οτι δεν επαιξε αποκλειστικα ρολο η διετια κραταω οτι στου -1000 αυτου "κρυβονταν" 150 υποψηφιοι που θα ειχαν δηλωσει και θα ηταν επιτχυοντες χωρις 2ετια οποτε 150*4= 600 μορια κατω οποτε πλεον η βαση παει στο 15.200-600 = 14.600 λογω μειωσης ενεργων κατα 50% 7 -30% στρατος δηλαδη 351 ατομα σε σχεσυ με περσυ, απο αυτους βλεποντας τις λιστες με επιτυχοντες στρατου (δηλαδη υπολογισμενη η 2ετια) διεπιστωσα οτι 1 στους 3,5 περιπου παιρναν και για ελ. Λας οποτε εχουμε 100 ατομα που ερχονται απο στρατο και εφοσον μεινουν εξω απο σμυ σμυν με 14.700+ θα εχουν 15.500+ στο 5ο αρα μπαινουν (ελπιζω Εικόνα) στους επιτυχοντες, αρα 100*4= 400 μορια λογω στρατου αρα 14.600+400=15.000 λογω μειωσης εισακτεων στρατου

Επειδη ολα αυτα που εγραψα οπως θα διαπιστωσεις εχουν και καποιοες δικες μου πινελιες για αυτο εδωσα ευρος στην προσωπικη μου και εκ τους επισφαλους εκτιμηση ευρος 14.750-15.250, επισης υπαρχουν καποιοι ασταθμητοι παραγοντες οπως π. Χ η φουρνια των υποψηφιων που θελαν αστυνομια ως επιθυμια τι επιπεδου μαθητες ειναι σε σχεση με την περσυνη η π. Χ τα αθληματα ποσο εφαρομστηκαν τα ορια σε σχεσυ με περσυ (αθηνα εφαρμοστηκαν κατα κεραια φετος σε αντιθεση με περσυ) που μπορει να διαμορφωσουν την βαση και εξω απο τα ακραια ορια της εκτιμισης μου (οχι πολυ μακρια πιστευω ομως). Γι' αυτο κραταω και μια πισινη για μενα παροτι εσυ με θεωρεις σιγουρο, και γι αυτο σου λεω να εισαι αισιοδοξος (αλλωστε και στην αναλυση μου υπαρχει και πιο αισιοδοξη εκδοχη) αλλα οχι σιγουρος κρατα τις επιφυλαξεις σου. Θα υποδεχτεις καλυτερα το αποτελεσμα οποιο και αν ειναι αυτο Εικόνα

ER

Δημοσίευση από ER »

2010 ο 559 είχε 15440 με εύκολα θέματα.
S95
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από S95 »

Και στη συνέχεια . κουβέντα να γίνετε .. Αφού κοντός ψαλμός αλληλούια, θα ήθελα να ρωτήσω τον observer αφού διάβασα προσεκτικά την ανάλυση του, έχω να θέσω κάποια ερωτήματα, με το σωστό σκεπτικό του, ότι πέρσι η διασπορά μορίων στους επιλαχόντες ήταν 4 στην κλίμακα του 15500+, στην κλίμακα του 14 θα ήταν 3 και του 12 ίσως 2. Όταν λες για εκτίμηση 14750 και πάρουμε σαν δεδομένο ότι το υπολογίζεις με το 4 (διασπορά μορίων αν κατάλαβα καλά) κάνω μια σκέψη και λέω αν από την κλίμακα του 13 έως 14800 υπάρχουν 1800 μόρια :3 (γιατί κατεβαίνουμε και πυκνώνει το δείγμα) θα υπάρχουν 600 υποψήφιοι μεταξύ 13.000 έως 14800 + 364=964 σχεδόν κλείσαμε από υποψηφίους γενικής σειράς; Και που είναι τα άτομα που πήγαν και έδωσαν με βαθμολογίες κάτω από 13.000; Δεν υπάρχουν?
Άβαταρ μέλους
POLICEMANIA
Λοχίας
Λοχίας

τακης95 έγραψε:Μπραβο ρε policemania.Την υπολογησες τη βαση ακριβως ακομα και στο τελευταιο μοριο... Τι αλλο θελουμε... Γτ δεν πας στον κουτρουμπελη για εκτιμητης-βοηθος ρε φιλε... Εγω προσωπικα εχω 15.874 για 4ο πεδιο και 16.321 για 5ο πεδιο αλλα ουτε καν το σκεφτομαι για αστυγυλακων. Εβαλα 1η επιλογη αξιωματικων και μετα ευελπιδες οπλα και μετα σμυ σωματα και σμυ οπλα... Αστυφυλακων δεν δηλωσα... Και ημουν μεσα στους 10 καλυτερους πιστευω μαθητες του σχολειου μου... Τι αλλο να πω... Ειναι παραλογη η βαση που δηνεις. Αλλα ακομα πιο παραλογο ειναι το οτι επιμενεις... Φιλικα παντα

Καταρχας δεν σε ειρωνευτηκα! Εγω φιλε κατεθεσα απλα την γνωμη-αποψη-εκτιμηση μου. Δεν σε πιεσα να συμφωνησεις ουτε να την εστερνιστεις. Αν δεν συμφωνεις ελα σε αντιπαραθεση με επιχειρηματα και πιστεψε με εγω δεν εχω κανενα κολλημα να παει και 10.000 μορια η βαση και να μπει οποιος το γουσταρει! Εγω την εκτιμηση μου εγραψα απλαΕικόνα
Άβαταρ μέλους
observer
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από observer »

Φιλε S95 αν παρατηρησεις το 4 (το οποιο αντιστοιχει προσεγγιστικα στους περσυνους επιτυχοντες μετα απο 300 σειρα) το χρησιμοποιησα δυο φορες πολαπλασιαζοντας τα ατομα που βγαζουν η βαζουν δυο παραγοντες (-50% αιτησεων + -30% στρατου). Οτι και να εβαζα ο συχετισμος μεταξυ τους θα εβγαινε ιδιος (αν εβαζα 8 απο 600 και 400 θα πηγαιναν 1200 και 800). Ομως αριθμητικα επειδη επικρατει της πτωσης θα εβγαινε μεγαλυτερη πτωση με μεγαλυτερο νουμερο απο το 4 (π. Χ με 4 βγαινει 600-400=200 μορια κατω με 8 π. Χ βγαινει 1200-800 400 μορια κατω). Ισως θα ηταν ορθοτερο να πολαπλασιαζω με τον μ. Ο αποκλισης μεταξυ των περσυνων επιτυχοντων τον οποιο δεν γνωριζω αλλα πρεπει να ειναι γυρω στο 6,5-7. Σιγουρα με αυτο θα βγαινει πιο χαμηλη η βαση!Εικόνα
Άβαταρ μέλους
POLICEMANIA
Λοχίας
Λοχίας

observer έγραψε:Φιλε S95 αν παρατηρησεις το 4 (το οποιο αντιστοιχει προσεγγιστικα στους περσυνους επιτυχοντες μετα απο 300 σειρα) το χρησιμοποιησα δυο φορες πολαπλασιαζοντας τα ατομα που βγαζουν η βαζουν δυο παραγοντες (-50% αιτησεων + -30% στρατου). Οτι και να εβαζα ο συχετισμος μεταξυ τους θα εβγαινε ιδιος (αν εβαζα 8 απο 600 και 400 θα πηγαιναν 1200 και 800). Ομως αριθμητικα επειδη επικρατει της πτωσης θα εβγαινε μεγαλυτερη πτωση με μεγαλυτερο νουμερο απο το 4 (π. Χ με 4 βγαινει 600-400=200 μορια κατω με 8 π. Χ βγαινει 1200-800 400 μορια κατω). Ισως θα ηταν ορθοτερο να πολαπλασιαζω με τον μ. Ο αποκλισης μεταξυ των περσυνων επιτυχοντων τον οποιο δεν γνωριζω αλλα πρεπει να ειναι γυρω στο 6,5-7. Σιγουρα με αυτο θα βγαινει πιο χαμηλη η βαση!Εικόνα

observer και εγω αυτο με τον υποψηφιο s95 ηθελα να ρωτησω. Οταν κατεβενουμε μετα απο καποια βαθμολογια το δειγμα πυκνωνει σημαντικα. Δοκιμασε με ενα μεγαλυτερο αραιωμα 6 μοριων οπως ειπες και πες μας τι νουμερα βγαζεις για βαση! Επισης το 2011 ο τελευταιος της γενικης σειρας δεν ηταν ο 900 αλλα Ο 945
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες