Bάσεις - μόρια Αστυνομικών Σχολών (2013)
Καλημερα. Να ρωτησω κατι... Ποτε ακουτε οτι θα ανακοινωθουν οι βαση... Ημερωμινια εννοωγια να προλαβουμε να κοψουμε αναβολη μεχρι 31 αυγουστου... Εγω παιδια εχω 15500... Τη λετε εχω ελπιδεσ΄... Με 10% χωρις ειδικη κατηγορια. Ξερετε ποσες ειναι οι αιτησεις για 10%... Και να ρωτησω και κατι ακομα... Πχ ενα τριτεκνος που εχει βγαλει πανω απο βαση της γενικης μποαινει με βαση γενικης η με βαση της κατηγοριας που ανοικη... Δηλαδη καταλαμβανει μια θεση γενικης η θεση τριτεκνιασ... Και αυτο ισχυει μονο για Αυτους που εδςσαν πανελινιες η και για 10%
Ρε παιδια ο στρατηγακης αλλαξε παλι αποψη την δινει παλι 13800
- POLICEMANIA
- Λοχίας
- Posts in topic: 80
ellas έγραψε:Ρε παιδια ο στρατηγακης αλλαξε παλι αποψη την δινει παλι 13800
και που ειναι το κακο;

Καλα προφανως δεν ειναι κακο απλως γιατι εχει αυτα τα σκαμπανευασματα; Μακαρι να παει και πιο κατω... Αν και η δικη μ αποψη ειναι οτι η βαση θα παει απο 13900-14300 εγω εχω 14480 γεν σειρα 90%
- POLICEMANIA
- Λοχίας
Μακαρι ρε φιλε να εχεις δικιο και να πεσεις μεσα! Εγω εχω 14800 γεν σειρα 90%
Καλησπερα παιδια... Λοιπον για να ξεκαθαρησουμε ορισμενα πραγματα: Εδω ειναι ενα forum στο οποιο γραφει οποιος θελει, οτι θελει και μαλιστα ανωνυμα... Γι αυτο μην αφησετε κανεναν κομπλεξικο να σβηνει τα ονειρα σας... Πολλοι που πατωσαν και ειναι σιγουροι οτι δεν θα πετυχουν φετος. Μπαινουν εδω μεσα γραφουν τη κοτσανα τους για να σταναχωρουν κοσμο. Ο αλλος μπορει να γραφει οτι εχει 15.000 μορια και να εχει στη πραγματικοτητα 11.000 ας πουμε... Δεν ξερει κανεις τι θα γινει. Ειναι απιθανο καποιος να προβλεψει τη βαση. Ακομα και οι ειδικοι... Γιατι για παραδειγμα απο τα 364 ατομα που θα μπουνε γενικη σειρα μπορει οι 350 να εχουν 14.000+ μορια. Οι 14 τελευταιοι να εχουν 13.000-12.000 και καπου εκει. Οποτε παλι η βαση θα παει πολυ χαμηλα. Το ξερει κανεις αυτο η μπορει να το προβλεψει κανεις... Γτ μερικοι προσπαθητε να βγαλετε συμπερασματα απο εδω μεσα... Και στο κατω κατω να πω και την αληθεια: Αν καποιος ειχε 16.000-15.000 και ηθελε αστυνομια θα εμπαινε εδς για να δει τις εκτιμησεις. Θα ηταν σιγουρος οτι περασε... Απλα ολοι κατα 90% των μαθητων εχουν γραψει χαλια και τους εχει φαει το αγχος για τις βασεις. Αλλα με τα κομπλεξ που βγαζουν μερικοι επειδη πατωσαν και εδω μεσα γραφουν οτι να ναι απλα χειροτερυουν τη κατασταση και δεν βοηθαν καθολου (στη προβλεψη) ... Απο ολο το σχολειο μου για 5ο πεδιο εχω ακουσει μολις 7 ατομα με πανω απο 13.000 μορια για 5ο πεδιο χωρις μαλιστα να θελουν αστυνομια. Μονο ενας απο αυτοθς θελει... Οποτε κανεις στην ουσια δεν ξερει τιποτα εδω μεσα αλλα και γενικα... Κανεις δεν μπορει να προβλεψει και να προδικασει πραγματα. Γι αυτο καλυτερα ας μην γραφουμε οτι να ναι εδω μεσα, τζαμπα στεναχωρια προκαλειται καιας περιμενουμε την ημερα των βασεων. Τοτε θα κριθουμε ολοι... Φιλε Policemania με 12.000-13.000 μορια πιανεις πανεπιστημια και αρκετα μαλιστα συμφωνα με τις περσινες βασεις ποσο μαλλον φετος ... Αυτα ειχα να πω... Καλη επιτυχια (σε οσους πραγματικα την αξιζουν)
- POLICEMANIA
- Λοχίας
τακης95 έγραψε:Καλησπερα παιδια... Λοιπον για να ξεκαθαρησουμε ορισμενα πραγματα: Εδω ειναι ενα forum στο οποιο γραφει οποιος θελει, οτι θελει και μαλιστα ανωνυμα... Γι αυτο μην αφησετε κανεναν κομπλεξικο να σβηνει τα ονειρα σας... Πολλοι που πατωσαν και ειναι σιγουροι οτι δεν θα πετυχουν φετος. Μπαινουν εδω μεσα γραφουν τη κοτσανα τους για να σταναχωρουν κοσμο. Ο αλλος μπορει να γραφει οτι εχει 15.000 μορια και να εχει στη πραγματικοτητα 11.000 ας πουμε... Δεν ξερει κανεις τι θα γινει. Ειναι απιθανο καποιος να προβλεψει τη βαση. Ακομα και οι ειδικοι... Γιατι για παραδειγμα απο τα 364 ατομα που θα μπουνε γενικη σειρα μπορει οι 350 να εχουν 14.000+ μορια. Οι 14 τελευταιοι να εχουν 13.000-12.000 και καπου εκει. Οποτε παλι η βαση θα παει πολυ χαμηλα. Το ξερει κανεις αυτο η μπορει να το προβλεψει κανεις... Γτ μερικοι προσπαθητε να βγαλετε συμπερασματα απο εδω μεσα... Και στο κατω κατω να πω και την αληθεια: Αν καποιος ειχε 16.000-15.000 και ηθελε αστυνομια θα εμπαινε εδς για να δει τις εκτιμησεις. Θα ηταν σιγουρος οτι περασε... Απλα ολοι κατα 90% των μαθητων εχουν γραψει χαλια και τους εχει φαει το αγχος για τις βασεις. Αλλα με τα κομπλεξ που βγαζουν μερικοι επειδη πατωσαν και εδω μεσα γραφουν οτι να ναι απλα χειροτερυουν τη κατασταση και δεν βοηθαν καθολου (στη προβλεψη) ... Απο ολο το σχολειο μου για 5ο πεδιο εχω ακουσει μολις 7 ατομα με πανω απο 13.000 μορια για 5ο πεδιο χωρις μαλιστα να θελουν αστυνομια. Μονο ενας απο αυτοθς θελει... Οποτε κανεις στην ουσια δεν ξερει τιποτα εδω μεσα αλλα και γενικα... Κανεις δεν μπορει να προβλεψει και να προδικασει πραγματα. Γι αυτο καλυτερα ας μην γραφουμε οτι να ναι εδω μεσα, τζαμπα στεναχωρια προκαλειται καιας περιμενουμε την ημερα των βασεων. Τοτε θα κριθουμε ολοι... Φιλε Policemania με 12.000-13.000 μορια πιανεις πανεπιστημια και αρκετα μαλιστα συμφωνα με τις περσινες βασεις ποσο μαλλον φετος ... Αυτα ειχα να πω... Καλη επιτυχια (σε οσους πραγματικα την αξιζουν)
τι λεει ρε παιδια για μενα αυτος; Τι 12-13; Εχω εγω 12-13;

Φιλε policemania δενξερω ποσα μορια λες οτι εχεις και ουτε με ενδιαφερει. Δεν το ειπα για σενα. Απλα λεω: Ειχες πει οτι καποιος με 12.000-13.000 μορια αντι να παει σε κανενα τει δηλωνει αστυνομια. Και σου λεω οτι με 12.000-13.000 μορια πιανει πανεπιστημιο. Γενικα το ελεγα αλλα ως απαντηση σε εσενα... Γι αυτο αλλη φορα να διαβαζεις πολλες φορες το καθε μηνυμα γιατι απο οτι φαινεται δυσκολευεσαι να τα καταλαβεις...
- POLICEMANIA
- Λοχίας
τακης95 έγραψε:Φιλε policemania δενξερω ποσα μορια λες οτι εχεις και ουτε με ενδιαφερει. Δεν το ειπα για σενα. Απλα λεω: Ειχες πει οτι καποιος με 12.000-13.000 μορια αντι να παει σε κανενα τει δηλωνει αστυνομια. Και σου λεω οτι με 12.000-13.000 μορια πιανει πανεπιστημιο. Γενικα το ελεγα αλλα ως απαντηση σε εσενα... Γι αυτο αλλη φορα να διαβαζεις πολλες φορες το καθε μηνυμα γιατι απο οτι φαινεται δυσκολευεσαι να τα καταλαβεις...
Επειδη πιο πανω ειπες οτι πολυ που ειναι στο 15κοντα με 16 αν ειχαν τοσα δεν θα εμπαιναν γιατι ειναι σιγουροι και επειδη στο τελος ειπες το ονομα μου θεωρησα οτι δεν με πιστεψες. Ζητω συγγνωμη λοιπον αν σε εθιξα καπου! Ναι πανεπιστημιο ρε φιλε δεν διαφωνω

Καλησπερα παιδια... Σε περιπου 2 εβδομαδες η αγωνια ολων μας θα τελειωσει... Και ελπιζω ολοι να πετυχουμε τα ονειρα μας οποια κι αν ειναι αυτα... Εγω πιστευω προσωπικα πως η κατασταση εχει ως εξης: Πολλα ατομα εχουν βαλει αστυνομια 3-4 επιλογη με καποοια καλα μοριαα. Ας πουμε πανω απο 14.00 μορια... Πολλοι προτιμουν στρατο η πανεπιστημια. Οσοι εχουν πανω απο 15.000 σιγουρα θα μπουνε στρατο... Και αρκετες βαθμολογιες 13-14-15 θα απορροφηθουν σε πανεπιστημια... Αρα απο τις 1079 αιτησεις καμια 200 ατομα να μπυν στρατο και 80 αξιωματικων παμε 800. Μερικοι πανεπιστημια καμια 50 τουλαχιστον να πουμε και μερικοι εν τελη δεν την εβαλαν καν στο μηχανογραφικο καμια 50 ας πουμε... Κατεβαινουμε στους 700 για 422 θεσεις (μαζι με ειδικες κατηγοριες) ... Ας μην ξεχναμε οτι πολλοι εδωσαν τα αθληματα απλα για εμπειρια με 10.000-11.000 μορια η ακομα και με 7000-8000 μορια... Κι αυτοι ομως ειναι μεσα στις ενεργες αιτησεις και μαλιστα ειναι πολλοι...12.000-13.000 ειναι οι περρισοτεροι που πανε κυροως για αστυνομια πιστευω. Οποτε σε σε συνδυασμο με την αναλογια 1 στους 2 που θα μπαινει η βαη πιστευω οτι θα ειναι σιγουρα κατω απο 13.500. Πιστευω μπορει να διαμορφωθει περιπου 12.800-13.300 η βαση. Αυτη ειναι η αποψη μου... Εσεις τι λετε...
- POLICEMANIA
- Λοχίας
Καλημερα φιλε τακη και χρονια πολλα σε ολους
! Καλη αναλυση αλλα εχεις κανεις καποιο λαθος. Αυτοι που δεν εχουν δηλωσει αυτοι οι 50 που λες οτι δεν την εχουν βαλει καν στο μηχανογραφικο δεν θεωρουνται ενεργες αιτησεις. Για τα αθληματα οτι αρκετοι ειχαν 10-11 ή 5-6-7-8 χιλιαδες μορια το ειδα και εγω με τα ματια μου. Αλλωστε αυτοι καθε χρονο υπαρχουν βεβαια. Τελος πιστευω οτι την βαση την κατεβασες παρα πολυ (γνωμη μου βεβαια αν θελεις την πιστευεις). Το 2011 με ιδια αναλογια ειχαμε 13633 βαση. Φετος λογω της μειωσης του στρατου θα ειναι λιγο πιο ψηλα. Πιστευω 14200-14500. Εσυ που εδωσες αθληματα και τι βαθμολογιες ακουγες στις πκε;

Υποψήφιε POLICEMANIA, οι ενεργές αιτήσεις θεωρούνται από την αστυνομία οι υποψήφιοι που δήλωσαν στην αστυνομία με αίτησή τους Ότι θα είναι υποψήφιοι και περάτωσαν με επιτυχία τις ΠΚΕ που διοργάνωσε. Στην περίπτωση που υποψήφιος περάτωσε τις ΠΚΕ αλλά δεν δήλωσε στο μηχανογραφικό του τις σχολές τις αστυνομίας συνεχίζει να "θεωρείται" για την αστυνομία ενεργή αίτηση καθόσον η αστυνομία δεν έχει πρόσβαση στα μηχανογραφικά των μαθητών ούτε και ενημερώνεται από το υπουργείο παιδείας για την εξέλιξη των αποτελεσμάτων που θα προκύψουν από την επεξεργασία τους. Αλώστε ο όρος "ενεργές αιτήσεις" αφορά άτυπη "διαρροή" των αιτήσεων που έγιναν στην αστυνομία και περάτωσαν τις προκαταρκτικές εξετάσεις. Ως εκ τούτου λάθος κάνεις εσύ και όχι ο υποψήφιος Τάκης. Πέραν των παραπάνω, ο συλλογισμός σου που αφορά τον συσχετισμό της βάσης με το 2011 όσο και αν οι αναλογίες των υποψηφίων - εισακτέων να συμπίπτουν, να σου θυμίσω ότι τότε δεν υπήρχε η διετής αναστολή φοίτησης. Επίσης ο καθορισμός της βάσης δεν μπορεί να στηρίζεται σε "φήμες και υποθέσεις", το 2009 η βάση στην ΣΜΥ όπλα γενική σειρά έπεσε κατά 4000 μόρια στα 9100 μόρια και κανένας "εκτιμητής" δεν το είχε προβλέψει - εκτιμήσει. Αλήθεια εσύ που απο ότι βλέπω εδώ παρακολουθείς το "θέμα" έχεις εκτιμήσει ότι υπάρχουν 422 υποψήφιοι με βαθμολογίες πάνω από 12500 -13000 μόρια. Φιλικά.
- POLICEMANIA
- Λοχίας
Δικιο εχεις Χρηστο! Απλα μια απορια σε αυτα που λες! Για τα 422 ατομα με 12-13.
Μα αυτό ακριβώς σε ρωτάω, κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα Αν οι 422 εισακτέοι έχουν βαθμολογίες πάνω από 11000,12000,13000,14000,15000 μόρια, οι υποψήφιοι που συμμετέχουν στα post δεν μπορεί να αποτελούν ικανό δείγμα του συνόλου των υποψηφίων για ασφαλή εκτίμηση των βαθμολογιών, άλλωστε κανείς δεν γνωρίζει αν οι βαθμολογίες που αναφέρονται στα post είναι αληθείς ή «διακαής Πόθος» των υποψηφίων. Πέραν των παραπάνω διαπιστώνω ότι διαφεύγει στα σχόλια σας Ότι οι βαθμολογίες των φετινών υποψηφίων στις πανελλαδικές είναι οι χειρότερες των τελευταίων 10 ετών, με αποτέλεσμα να δίνουν οι εκτιμητές, πτώση στις ιατρικές και πολυτεχνικές σχολές από 300 έως 800 μόρια, για κάνε μία αναδρομή σε παρελθόντα έτη έχει ξανά γίνει τέτοια εκτίμηση πτώσης των βάσεων σε αυτές τις περιζήτητες σχολές; Στην συνέχεια υπολόγισε αναλογικά όταν δίνουν πτώση των ιατρικών σχολών 10 μόρια σε παρελθόντα έτη τι πτώση παρουσιάζουν οι λοιπές σχολές; Επίσης να σου θυμίσω ότι η αστυφυλάκων για φέτος δεν αποτελεί περιζήτητη σχολή που εκτιμώ ότι το γνωρίζεις από τους υποψήφιους που την επέλεξαν αλλά τελικά δεν γνωρίζουμε ότι την δήλωσαν ή σε πιά σειρά την δήλωσαν

- POLICEMANIA
- Λοχίας
Σιγουρα μετα απο στρατιωτικες ή μετα απο καποιο ΑΕΙ. Μεχρι και περυσι αν καποιος ηθελε στρατο και αστυνομια και με τα μορια του τα επιανε και τα 2 τοτε απλα σκεφτοταν τι του αρεσει περισσοτερο και πηγαινε εκει. Φετος και αστυνομια να του αρεσει πιο πολυ απο στρατο ειμαι σιγουρος οτι θα βαλει στρατο πρωτα (καθως ετσι κ αλλιως δεν εχουν φοβερες διαφορες τα ενστολα επαγγελματα) και μετα αστυνομια. Αυτο το πιστευω 100%! Επισης καποιοι θα βαλουν στρατο-αει-αστυνομια. Και καποιοι αλλοι πρωτα καποιο αει και μετα αστυνομια. Οι βαθμολογιες οντως ειναι οι χειροτερες της 10ετιας, συμφωνω απολυτα μαζι σου και η 2ετια "κατεστρεψε" την αστυνομια φετος. Εσενα ποια ειναι η εκτιμηση σου για την βαση; Ποσα εχεις?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Doomsday και 6 επισκέπτες