Bάσεις - μόρια Αστυνομικών Σχολών (2013)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Ειλικρινά εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου καλή επιτυχία σε όλους του υποψηφίους που έχουν δηλώσει Σχολές Ελληνικής Αστυνομίας. Είναι πολύ δύσκολοι οι καιροί παιδιά και αυτό το καταλαβαίνετε όλοι σας. Είμαι αστυνομικός και υπάρχουν φήμες από την Κατεχάκη για εκτόξευση των βάσεων στα 17000 μόρια και 19000 μόρια Αστυφυλάκων και Αξιωματικών αντίστοιχα δεν γνωρίζω όμως τον λόγο και τα επιχειρήματα και πραγματικά μου φαίνεται υπερβολικό αλλά οι "μεγάλοι" κάτι ξέρουν παραπάνω! Ειλικρινά κουράγιο και καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που επιθυμούν να συμμετέχουν στο δύσκολο έργο της Αστυνομίας. Η επαγγελματική αποκατάσταση φαντάζει απόμακρη το 2015 αλλά θα έρθει και όχι με πτυχία στους τοίχους. Κουράγιο παιδιά και πάλι καλή επιτυχία!
Υποψήφιος

Δημοσίευση από Υποψήφιος »

@ κώστας

τι ειναι αυτό που είπες μόλις τώρα ;
17.000 βάση ;Εικόνα

αντε να δούμε μολις βγουν οι βάσεις, τι ακριβώς ξέρουν αυτοί οι ''μεγάλοι'' που αναφέρεις.
ΜΙΧΑΛΗΣ

Δημοσίευση από ΜΙΧΑΛΗΣ »

ΚΩΣΤΑΣ έγραψε: Ειλικρινά εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου καλή επιτυχία σε όλους του υποψηφίους που έχουν δηλώσει Σχολές Ελληνικής Αστυνομίας. Είναι πολύ δύσκολοι οι καιροί παιδιά και αυτό το καταλαβαίνετε όλοι σας. Είμαι αστυνομικός και υπάρχουν φήμες από την Κατεχάκη για εκτόξευση των βάσεων στα 17000 μόρια και 19000 μόρια Αστυφυλάκων και Αξιωματικών αντίστοιχα δεν γνωρίζω όμως τον λόγο και τα επιχειρήματα και πραγματικά μου φαίνεται υπερβολικό αλλά οι "μεγάλοι" κάτι ξέρουν παραπάνω! Ειλικρινά κουράγιο και καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που επιθυμούν να συμμετέχουν στο δύσκολο έργο της Αστυνομίας. Η επαγγελματική αποκατάσταση φαντάζει απόμακρη το 2015 αλλά θα έρθει και όχι με πτυχία στους τοίχους. Κουράγιο παιδιά και πάλι καλή επιτυχία!
Αν μιλάς ειλικρινά είναι πολύ πρίεργο αυτό. Δεν μπορώ να κατλάβω πως με ίδιες θέσεις, μισούς υποψήφιους και δυσκολότερα θέματα μία σχολή είναι δυνατόν να ανέβει. Πόσο μάλλον να ανέβει 1200 μόρια. Εγώ έχω 16765 και είναι στα 2-3 υψηλότερα μόρια που έχω ακούσει για αστυφυλάκων (από καμιά 100αριά που ξέρω).
mesogia asa 3
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από mesogia asa 3 »

Ρε παιδια τι 17000; Τα πραγματα ειναι απλα ιδιες θεσεις με το 2012 λιγοτεροι υποψηφιοι 1079 φετος και χειροτεροι βαθμοι. Δεν ξερω αν θα παει 13900 που λενε οι εκτιμησεις αλλα 17000 δεν υπαρχει περιπτωση μαλλον οι μεγαλοι κανουν πλακα
Άβαταρ μέλους
observer
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από observer »

Καλα οι εν ενεργεια αστυνομικοι δεν εχουν ιδεα. Ακομα και αυτοι που εχουν τις αιτησεις ουτε βαθμολογιες ξερουν ουτε τιποτα. Παει δωσαν την χρονια τους δεν καθονται να ασχοληθουν σοβαρα τωρα οπως εμεις αφου δεν τους νοιαζει-επηρεαζει. Το σκεπτικο μπορει να ειναι οτι "περσυ ειχαν 16 και 18,5 οποτε φετος που κοψαν και θεσεις απο τον στρατο και αυξανεται η ανεργια αρα η ζητηση οποτε θα πανε στο θεο φετος 17 και 19". Αλλα δεν εχουν κατσει να ασχοληθουν με 1 χειροτερες βαθμολογικες επιδοσεις απο εποχη δεσμεων 2 μειωση αιτησεων λογω 2 ετιας κατα το ημισυ. Γι'αυτο πεταξε αυτη την κοτσανα οποιος το συζητησε απο αυτους! Ουτε 13.900 θα παει ουτε 17.000. Ψυχραιμια!Εικόνα
ελλας

Δημοσίευση από ελλας »

Ρε παιδια με 1000 λιγοτερες αιτησεις και με ΠΟΛΥ χειροτερες βαθμολογιες ειναι δυνατον να παει 17; Εγω πιστευω αποψη κουτρουμπελη-στρατηγακη με μια αποκλιση +-300
anaktas
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από anaktas »

Ρε παιδιά, τι 19000 η Αξιωματικων και 17000 Αστυφυλάκων και κολοκύθια τούμπανα; Η ζήτηση φέτος και οι βαθμοί είναι στο ναδίρ... Ποιός θα περάσει με τέτοια βάση; Κανείς...
Παρακαλώ να μην λέμε τέτοια πράματα και τρομάζουμε τον κόσμο...
Υ. Γ. Μία ματιά μόνο στις προηγούμενες δημοσιεύσεις από παιδιά που δώσαν εξετάσεις και ΠΚΕ, καταρίπτει τους ισχυρισμούς της εξωφρενικής, για μένα, εκτίμησης της βάσης και με επιχειρήματα μάλιστα...
Amat victoria curam
Άβαταρ μέλους
observer

ΜΙΧΑΛΗΣ έγραψε:
ΚΩΣΤΑΣ έγραψε: Ειλικρινά εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου καλή επιτυχία σε όλους του υποψηφίους που έχουν δηλώσει Σχολές Ελληνικής Αστυνομίας. Είναι πολύ δύσκολοι οι καιροί παιδιά και αυτό το καταλαβαίνετε όλοι σας. Είμαι αστυνομικός και υπάρχουν φήμες από την Κατεχάκη για εκτόξευση των βάσεων στα 17000 μόρια και 19000 μόρια Αστυφυλάκων και Αξιωματικών αντίστοιχα δεν γνωρίζω όμως τον λόγο και τα επιχειρήματα και πραγματικά μου φαίνεται υπερβολικό αλλά οι "μεγάλοι" κάτι ξέρουν παραπάνω! Ειλικρινά κουράγιο και καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που επιθυμούν να συμμετέχουν στο δύσκολο έργο της Αστυνομίας. Η επαγγελματική αποκατάσταση φαντάζει απόμακρη το 2015 αλλά θα έρθει και όχι με πτυχία στους τοίχους. Κουράγιο παιδιά και πάλι καλή επιτυχία!
Αν μιλάς ειλικρινά είναι πολύ πρίεργο αυτό. Δεν μπορώ να κατλάβω πως με ίδιες θέσεις, μισούς υποψήφιους και δυσκολότερα θέματα μία σχολή είναι δυνατόν να ανέβει. Πόσο μάλλον να ανέβει 1200 μόρια. Εγώ έχω 16765 και είναι στα 2-3 υψηλότερα μόρια που έχω ακούσει για αστυφυλάκων (από καμιά 100αριά που ξέρω) .
καλα ρε μεγαλε πως καταφερες να μαθεις μορια απο 100 ατομα;Εικόνα που εδωσες ΠΚΕ; Κατω απο 15.550 ποσοι εχουν (απο τους 100 που ξερεις (;) δηλαδη το 10% του συνολου (1079) των ενεργων υποψηφιων με 90% γενικο λυκειο Εικόνα) ;
Βαγγελης

Δημοσίευση από Βαγγελης »

Ρε μην ακουτε τον καθε κομπλεξικο κακοθελητη... Η ειναι υποψηφιος και πατωσε και θελει να μας στεναχωρεσει ή πατερας κανενος υποψηφιου που επισης πατωσε και θελει να μας ξενερωσει αλλα το ιδιο που του κανει...
Άβαταρ μέλους
POLICEMANIA
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από POLICEMANIA »

ΜΙΧΑΛΗΣ έγραψε:
Αν μιλάς ειλικρινά είναι πολύ πρίεργο αυτό. Δεν μπορώ να κατλάβω πως με ίδιες θέσεις, μισούς υποψήφιους και δυσκολότερα θέματα μία σχολή είναι δυνατόν να ανέβει. Πόσο μάλλον να ανέβει 1200 μόρια. Εγώ έχω 16765 και είναι στα 2-3 υψηλότερα μόρια που έχω ακούσει για αστυφυλάκων (από καμιά 100αριά που ξέρω).

πες μας ρε φιλε τοτε αυτα τα 100 ατομα τι βαθμους εχουν Εικόνα μην μας κρατας σε αγωνια!
ΜΙΧΑΛΗΣ

Δημοσίευση από ΜΙΧΑΛΗΣ »

Ρε παιδιά είναι τόσο δύσκολο να μάθεται περίπου 100 βαθμούς; Τι λέτε τώρς; Προφανώς δεν πόσο είχε ο καθένας απλά από όσους άκουγα (2 ομάδες πκε- περίπου 30 άτομα η μία, σχολείο, κοινωνικός περίγυρος, ιντερνετ) κράταγ ποιοί με πέρασαν. Προφανώς δεν μπορώ να το αποδέιξω αλλά δεν με νοιάζει κίολας, εγώ σε λίγες μέρες θα περάσω και εσείς κοιτάχτε αν θα πέσει η βάση 2000 μόρια για να μπείτε με 14. Αλλά πραγματικά έιναι τόσο δύσκολο κάποιος που έχει ψάξει να ακούσει περίπου 100 βαθμούς; Τι να πω;
Άβαταρ μέλους
observer

ΜΙΧΑΛΗΣ έγραψε:Ρε παιδιά είναι τόσο δύσκολο να μάθεται περίπου 100 βαθμούς; Τι λέτε τώρς; Προφανώς δεν πόσο είχε ο καθένας απλά από όσους άκουγα (2 ομάδες πκε- περίπου 30 άτομα η μία, σχολείο, κοινωνικός περίγυρος, ιντερνετ) κράταγ ποιοί με πέρασαν. Προφανώς δεν μπορώ να το αποδέιξω αλλά δεν με νοιάζει κίολας,εγώ σε λίγες μέρες θα περάσω και εσείς κοιτάχτε αν θα πέσει η βάση 2000 μόρια για να μπείτε με 14. Αλλά πραγματικά έιναι τόσο δύσκολο κάποιος που έχει ψάξει να ακούσει περίπου 100 βαθμούς; Τι να πω;
εγω δεν εχω 14. Αλλα και να ειχει καποιος δεν καταλαβαινω το προβλημα σου στο να γραφει στο θεμα βασεις-μορια αστυνομικων σχολων και να θελει να περασει με 14 η 13. Αν βαλουμε τα φορουμ εχουμε 50+ ο καθενας χαιρω πολυ αλλα ετσι οπως το εγραψες φανηκε αλλιως. Οπως και να εχει αυτο που εγραψες και εχω τονισμενο λεει πολλα για εσενα
mesogia asa 3
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από mesogia asa 3 »

Φιλε observer συμφωνω μαζι σου στο σημειο αυτο ο μιχαλης κανει λαθος. Δηλαδη αυτοι που εχουν 15 η 16 ειναι ανωτεροι απο αυτους με 13 η 14 ολοι εχουν δικαιωμα να ελπιζουν ακομα και αυτοι με 12
Άβαταρ μέλους
POLICEMANIA
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από POLICEMANIA »

ΜΙΧΑΛΗΣ έγραψε:Ρε παιδιά είναι τόσο δύσκολο να μάθεται περίπου 100 βαθμούς; Τι λέτε τώρς; Προφανώς δεν πόσο είχε ο καθένας απλά από όσους άκουγα (2 ομάδες πκε- περίπου 30 άτομα η μία, σχολείο, κοινωνικός περίγυρος, ιντερνετ) κράταγ ποιοί με πέρασαν. Προφανώς δεν μπορώ να το αποδέιξω αλλά δεν με νοιάζει κίολας, εγώ σε λίγες μέρες θα περάσω και εσείς κοιτάχτε αν θα πέσει η βάση 2000 μόρια για να μπείτε με 14. Αλλά πραγματικά έιναι τόσο δύσκολο κάποιος που έχει ψάξει να ακούσει περίπου 100 βαθμούς; Τι να πω;

φιλαρακι δεν μπορω να καταλαβω την ψυχροτητα σου και την ειρωνεια σου. Αφου το θελεις ετσι ωραια εισαι μαγκας μας ξεσκισες ολους εδω μεσα και θα περασεις! Σε εκανα να νοιωσεις καλυτερα τωρα; Μια γνωμη σου ζητησαμε απλα μηπως και μπορεις να μας δωσεις μια εικονα απο τους 100 βαθμους που εμαθες. Και ουτε σε αμφισβητησαμε οτι δεν εμαθες απο 100 ατομα, μια ΕΙΚΟΝΑ ζητησαμε απλα Εικόνα
ΜΙΧΑΛΗΣ

Δημοσίευση από ΜΙΧΑΛΗΣ »

Για να ξεκαθαρίσω κάτι, ΟΧΙ τα μορία δεν δειχνουν ανωτεροτητα αλλα οχι και να λεω οτι εχω ακουσει περιπου 100 βαθμους και να λενε οι αλλοι οτι δεν παιζει, οποτε λογικα πατωσα και σας τα λεω ετσι. Γαι αυτο εγραψα την βαθμολογια μου και οχι για να δειξω οτι ειμαι καλυτερος απο εσας. Φιλε policemania εσυ προσωπικα δεν με αμφισβητησεςς αλλα πολυ αλλοι ναι, λες κα ιειναι απιθαν οκαποιος να εχει ακουσει τοσους βαθμους. Εχω πει ηδη οτι η μεγαλη πλειοψηφια ηταν 12-15 (δυστυχως δεν θυμαμαι λεπτομερειες). Για να καταλαβεις πηγε ο φιλος μου πκε και οταν γυρισε ρωτησα αν ακουσε κανεναν με πανω απο τα μορια μου και μου ειπε οχι. Δεν ηξερα ακριβως ποσο εγραψε ο καθενας.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες