Bάσεις - μόρια Αστυνομικών Σχολών (2013)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
observer
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από observer »

nikytheguy έγραψε: Καλημέρα παίδες. Έδωσα πέρυσι πανελλήνιες για αστυφυλάκων αλλά έμεινα εκτός. Σκεφτόμουν να δώσω ξανά του χρόνου αλλά γίνεται όλος αυτός ο χαμός με τη σχολή που δεν θα πάρει κοσμο δύο χρόνια. Μήπως ξέρετε αν θα υπάρχει η σχολή στο μηχανογραφικό για τις δυο επόμενες χρονιές και όσοι περάσουν και τις 3 χρονιές θα μπουν το ΄15 Ή μήπως δεν θα υπάρχει καθόλου.
ευχαριστώ
ποσο ειχες περσυ; Πως και δεν εδωσες φετος; Μεσογεια γι αυτο που ρωταγες για ειδικες λογικα οπως περσυ θα ειναι η αποσταση απο γενικη σειρα (απο οτι ξερω περσυ καταργηθηκαν κατι (ηλικιακοι;) περιορισμοι που ισχυαν για να θεωρειται καποιος τριτεκνος, πολυτεκνος οποτε πηραν περισσοτεροι δικαιωμα)
mesogia asa 3
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από mesogia asa 3 »

Φιλε observer απο το 2012 καταργηθηκαν οι ηλικιακοι περιορισμοι; Οποτε λες οι τριτεκνοι να εχουν διαφορα μονο 300 με 400 μορια απο την γενικη σειρα?16 θεσεις που παιρνει αποκλειετε να υπαρχει αποκλισει πανω απο 500 μορια ε?
Άβαταρ μέλους
observer
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από observer »

Ετσι νομιζω οτι το 2012 αλλαξε, εσυ γιατι αγχωνεσαι με 15.200 τριτεκνος δεν νομιζω οτι εχεις θεμα! Στις ειδικες τιποτα δεν αποκλειεται ως... Ειδικες που ειναι!
mesogia asa 3
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δεν αγχωνομαι για εμενα γιατι και με την γενικη λογικα παιρναω απλα με εχει φαει ενας φιλος που εχει 14000 και επειδη εσυ κανεις εκτημισεις για βαση το πολυ μεχρι 14800;(συμφωνα με αυτα που εχω καταλαβει απο τις εκτημισεις σου) απλα σε ρωταω με μια τετοια βαση ποσο θα πηγαινε η ειδικη; Μακαρι να περασει το παιδι παντως 4 φορα δινει
ΜΙΧΑΛΗΣ

Δημοσίευση από ΜΙΧΑΛΗΣ »

Τουλάχιστον ξέρουμε οτι δεν θα ανεβει. Ετσι αν καποιος εχει 16+ ειναι 100% στην τραγικα απιθανη περιπτωση που παρα τα δυσκολα θεματα και την μιση ζητηση δεν εχουμε μεγαλη πτωση. Εγω ξερω περιπου 40 ατομα (και απο τις πκε και απο γνωστους οχι προσωπικα προφανως) και τα 16765 μορια πο υεχω ειναι τα 2α μεγαλυτερα που εχω ακουσει (ηταν τυπος με 17 αλλα ειχε 16050 στο 4ο οποτε μπαινει σμυ).
anaktas
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από anaktas »

mesogia asa 3 έγραψε:Δεν αγχωνομαι για εμενα γιατι και με την γενικη λογικα παιρναω απλα με εχει φαει ενας φιλος που εχει 14000 και επειδη εσυ κανεις εκτημισεις για βαση το πολυ μεχρι 14800;(συμφωνα με αυτα που εχω καταλαβει απο τις εκτημισεις σου) απλα σε ρωταω με μια τετοια βαση ποσο θα πηγαινε η ειδικη; Μακαρι να περασει το παιδι παντως 4 φορα δινει

γενικά, φίλε mesogia _asa_3 η βάση των τριτέκνων δεν έχει παραπάνω από 350 (το πολύ) μόρια απόκλιση από την γενική σειρά. Οπότε θα έλεγα εκ του επισφαλούς ότι η βάση τριτέκνων θα είναι 14450 με 14600 μορια (φίλε observer βασίζομαι στην εκτίμησή σου για την γενική σειρά)
Amat victoria curam
Άβαταρ μέλους
POLICEMANIA
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από POLICEMANIA »

Φιλε μεσογεια ειναι αυτο ακριβως που λεω. Υπαρχουν ατομα που το γουσταρουν πολυ. Ευχομαι ολοψυχα ο φιλος σου να πετυχει!Εικόνα Ανηκει μηπως σε καποια ειδικη κατηγορια; Μακαρι να γινει η βαση εκπληξη που λενε ολοι και μακαρι να πεσει μεσα ο κουτρουμπελης. Εδωσε 13900 αν θυμαμαι καλα. Περσυ ειχε πει 15500 και ισως και πιο πανω και παλι κοντα επεσε. Και οσο για το 2011 που ηταν 13633 ειχε δωσει αρχικα 13500 απο οτι διαβαζω Τα λογια του στο edu4u απλα μετα ενας ΒΛΑΞ υποψηφιος εκανε μια παραπληροφορηση με τις αιτησεις για αυτο το κατεβασε ο κουτρουμπελης πολυ κ δν επεσε μεσα. Αν δεν εκανε ο αλλος την παραπληροφορηση 13500 ειχε δωσει , παλι πολυ κοντα στην βαση ηταν και το 2011 και περσυ! Ειμαι σιγουρος και φετος εκει θα ειναι πανω κατω!
mesogia asa 3
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Φιλε POLICEMANIA ανηκει στους τριτεκνους ο φιλος μου. Παντως αυτα που λες για τον κουτρουμπελη τα ειδα και εγω στο edu4u και αν ισχυουν το 2011 επεσε 100 μορια το 2012 επεσε 300 οποτε συμφωνα με αυτα και οτι εδωσε φετος βαση 13900 αν υποτειθετε οτι θα πεσει εξω το πολυ 400 μορια η βαση παει 14300 εσυ τι λες; Φιλε anaktas σε ευχαριστω για την απαντηση σου και εγω πιστευω με το ζορι να εχει 400 μορια αλλα για να δουμε
KostasSSE
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από KostasSSE »

Καλησπερα με 18.053 μορια υπαρχει πιθανοτητα για αξιωματικων;
anaktas
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από anaktas »

KostasSSE έγραψε:Καλησπερα με 18.053 μορια υπαρχει πιθανοτητα για αξιωματικων;

Αν μιλάς για γενική σειρά έχεις πολύ καλες ελπίδες!
Amat victoria curam
Άβαταρ μέλους
POLICEMANIA
Λοχίας
Λοχίας

Και εγω θεωρω οτι εχεις καλες ελπιδες!2η επιλογη εχεις αστυφυλακων?
ellas

Δημοσίευση από ellas »

Παιδια γεια σαςπιστευετε με 14480 γεν σειρα χωρις ειδ. Κατ. Εχω ελπιδες για αστυφυλακων ακομα το οτι οι αιτησεις ειναι μολις 1429 ειναι αληθεια;

Άβαταρ μέλους
POLICEMANIA
Λοχίας
Λοχίας

Φιλε εγω προσωπικα θεωρω οτι εχεις ναι! Οι αιτησεις 1429 (περιμενω και τον κουτρουμπελη να το σιγουρεψει οπως λεει) ειναι για ΓΕΛ ΕΠΑΛ κ 10%. Για το γελ 90% που σε (μας) ενδιαφερει ειναι μολις 1079 (συμφωνα με τα δεδομενα καποιου υποψηφιου). Μπορεις να μας πεις εκει που εδωσες ΠΚΕ τι βαθμολογιες ακουγες;(το 90% μας ενδιαφερει).Εικόνα
nikytheguy
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από nikytheguy »

Δεν έδωσα αν και το είχα σκοπό γιατί είπαν στην αρχή της χρονιάς ότι δεν θα έπαιρναν αστυφύλακες.
ευχαριστώ για τις απαντήσεις όμως είστε σίγουροι; Επειδή πήρα τηλέφωνο το υπουργείο παιδείας και μου είπαν οτι δεν εχουν σχετική ενημέρωση που να λέει οτι η σχολή δεν θα είναι στο μηχανοραφικό τις 2 επόμενες χρονιές.
mesogia asa 3
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

OΤαν το ιανουαριο ειχε βγει οτι θα μπουμε το 2015 ελεγε οτι δεν θα παρει υποψηφιους το 2014 και το 2015 αλλα παλι το 2016 τωρα αυτο που λες με προβληματιζει. Δεν συννενοουνται τα υπουργεια μεταξη τους; Φιλε policemania απο ποια περιοχη εισαι και εδωσες πκε θεσσαλονικη; Απλα σε ρωταω γιατι εδιναν και απο αλλες περιοχες εκτος θεσσαλονικης για να δουμε τι ζητηση ειχε η αστυνομια στην επαρχια
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες