Bάσεις - μόρια Αστυνομικών Σχολών (2013)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
observer
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από observer »

mesogia asa 3 έγραψε:Οπως και να εχει η αναλυση σου πιστευω ειναι καλη και ελπιζω ομως να πεσεις λιγο εξω και να ειναι πιο κατω οι ενεργες αιτησεις. Που πιστευεις να παρουμε τηλεφωνο να μαθουμε τις ενεργες αιτησεις; Υποτιθετε με 1300 η ακομα και με 1200 η 1100 αιτησεις ποσο πιστευεις θα παει η βαση;
απο 1300 ολες, οι 900-1000 θα ειναι απο γελ 90%, ενω περσυ ηταν 2100, αρα λογικα υπερκαλυπτουν το -30% του στρατου, και μαζι με τα στατιστικα ριχνουν την βαση αρκετα, τωρα το ποσο εξαρταται και απο τους λογους που μειωθηκαν κατα 1000+ τα ατομα (π. Χ αν ειναι κυριως λοφω 2ετιας μας συμφερει), γενικοτερα η αποψη μου ειναι οτι δυσκολα θα πεσει κατω απο 15.000 αλλα ποτε δεν ξερεις, εσυ τι Λες;
mesogia asa 3
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από mesogia asa 3 »

Πιστευω οτι φετος ειναι ολα αβεβαια. Αυτο που λες οτι δυσκολα θα πεσει κατω απο 15 δεν ειναι λαθος αλλα δεν ξερω μπορει και να δουμε απιστευτα τον αυγουστο. Η αποψη μου ειναι το λιγοτερο που μπορει να πεσει ειναι 14300 και το μεγαλυτερο 15100. Σε ενα αλλο φορουμ ειδα για 1000 επιπλεον ατομα αυτο ειχε ακουστει και τον ιουνιο ειναι απιθανο αλλα στην ελλαδα ολα γινονται ακομα και την στιγμη που υπαρχει το θεμα με την δημοτικη αστυνομια. Τα παντα κρινονται απο το τι θεση θα βαλουν τα παιδια με 15500 και πανω την αστυφυλακων στο μηχανογραφικο
Άβαταρ μέλους
observer

mesogia asa 3 έγραψε:Πιστευω οτι φετος ειναι ολα αβεβαια. Αυτο που λες οτι δυσκολα θα πεσει κατω απο 15 δεν ειναι λαθος αλλα δεν ξερω μπορει και να δουμε απιστευτα τον αυγουστο. Η αποψη μου ειναι το λιγοτερο που μπορει να πεσει ειναι 14300 και το μεγαλυτερο 15100. Σε ενα αλλο φορουμ ειδα για 1000 επιπλεον ατομα αυτο ειχε ακουστει και τον ιουνιο ειναι απιθανο αλλα στην ελλαδα ολα γινονται ακομα και την στιγμη που υπαρχει το θεμα με την δημοτικη αστυνομια. Τα παντα κρινονται απο το τι θεση θα βαλουν τα παιδια με 15500 και πανω την αστυφυλακων στο μηχανογραφικο
δεν παιρνει παραπανω ατομα, ξεχνα το! Ειναι συμφωνημενα με τη τροικα 580 ατομα για το 2015, ουτε ενα παραπανω ουτε ειδικους φρουρους ουτε τιποτα! Συμφωνω οτι υπαρχει περιθωριο εκπληξεων φετος λογω της ιδιομορφης καταστασης (2ετια).
Κώστας18

Δημοσίευση από Κώστας18 »

Παιδια για την αξιωματικων τι λετε να γινει φετος; Οι πολυτεκνοι στην αξιωματικων με τι βαθμο νομιζετε θα μπουν;
Άβαταρ μέλους
observer

Κώστας18 έγραψε:Παιδια για την αξιωματικων τι λετε να γινει φετος; Οι πολυτεκνοι στην αξιωματικων με τι βαθμο νομιζετε θα μπουν;
το λογικο ειναι να εχει καθοδο η βαση της φετος, ομως για τους πολυτεκνους ειναι λιγο συνθετα τα πραγματα διοτι εκτος των αλλων καθοριζεται και απο τον αριθμο των υποψηφιων καθε χρονια που χρησιμοποιουν αυτο το προνομιο! Ενδιαφερεσαι μονο για αξιωματικων και οχι για αστυφυλακων; Επισης που εδωσες Π. Κ. Ε να μας δωσεις αν θες μια εικονα απο εκει οπως καναμε ολοι!
Κώστας18

Δημοσίευση από Κώστας18 »

Κοιτα εγω ημουν απο δυτικη ελλαδα (ακαρνανια) Και μαζι μας στις Π. Κ. Ε. Ηταν απο πελλοπονησο νησια ιονιου και νοτια ελλαδα γενικως. Ημασταν περιπου 50-60 ατομα και απο αυτα περασαν καπου τα 35. Οι περισσοτεροι κοπηκαν στα αθληματα (1000 μετρα) αλλα οι βαθμοι ηταν ως επι το πλειστον αρκετα χαμηλοι. Οι περισσοτεροι ειχαν καπου στα 13 εως 15 και ηταν ελαχιστοι οι βαθμοι 15+. Ας πουμε ο μεγαλυτερος ηταν 16.700
ΕΛ.ΑΣ

Δημοσίευση από ΕΛ.ΑΣ »

Γεια σας. εδωσα φετος και εβγαλα 14405. ειμαι και πολυτεκνος εχω ελπιδες για φετος.>
Xr;hstow

Δημοσίευση από Xr;hstow »

Eίμαι με το 90% και με ενδιαφέρει να δούμε πόσοι συνολικά υποψήφιοι είναι Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Αθήνα ήρθαν 320 (-),(4 ημέρες χ 80 'ατομα) κόπηκαν 70 (52 κορίτσια και άγόρια περισσότερα 18) έμειναν 250, Θεσσαλονίκη 80 κορίτσια κόπηκαν 20 και 250 Αγόρια Κόπηκαν 30. Συνολικά λοιπόν 250 +270 = 520. Να φέρουν και απο τον στρατό βεβαίωση 400 (Δεν το Πιστεύω Όπως ξέρω οι πίνακες που εκδίδει ο Στρατός αφορούν την επιθυμία που δηλώθηκε στις αιτήσεις του Στρατού, στην Ευελπίδων Οι πίνακες στα αθλήματα έχουν τους μίσους και παραπάνω ότι ειναι κατάλληλοι για την ΕΛ. ΑΣ και το 90% από αυτούς δεν έχει κάνει αίτηση στην αστυνομία). Αρα Το σύνολο δεν υπερβαίνει τους 950, αν βγάλουμε 10% και ΕΠΑΛ που για φέτος με 10% ήταν πολλοί το αποτέλεσμα για μένα λέει ότι η βάση του 90% μετα βίας θα κρατηθεί στις 12000 γενική σειρά,10000 πολύτεκνοι,11300 τρίτεκνοι! Δεν βγαίνουν οι αριθμοί για παραπάνωΕικόνα
mesogia asa 3
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Φιλε μακαρι να γινει αυτο που λες δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο αλλα σιγουρα ολοι το θελουμε. Ποσα μορια εχεις βγαλει και που εδωσες πκε;
Υποψηφια

Δημοσίευση από Υποψηφια »

Να ρωτησω, τι νομιζετε οτι θα γίνει με την αξιωματικων φετος; Θα πέσει;
mesogia asa 3
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Σιγουρα θα πεσει η αξιωματικων Λογω των μειωμενων αιτησεων Και της δυσκολιας των θεματων Αλλα το θεμα Ειναι ποσο θα πεσει και αυτο εξαρταται απο τις μειωμενες αιτησεις. Ποσα μορια εχεις βγαλει;
Άβαταρ μέλους
observer

Εσυ υποψηφια εχεις δηλωσει και αστυφυλακων αμεσως μετα την αξιωματικων; Που εδωσες Π. Κ. Ε αν θες να μας δωσεις μια εικονα απο ατομα-κοψιματα-βαθμολογιες που παρατηρησες; Λογικα θα πεσει εκτος αν ερθει κυμα υποψηφιων απο τις κομμενες θεσεις τις ΣΑΣΣ!
Υποψηφια

17.000 τι λες εχω καμια ελπιδα;Εχω δηλωσει και αστυφυλακων ναι! Τα αθληματα τα εδωσα στην σσε, πολλα ατομα αλλα πολυ λιγα για αστυνομια περιπου 15 Για να μιλαμε και με αριθμους (απο τα 100 περιπου). Δεν κοπηκαν πολλοι αλλα αυτο που παρατηρησα ηταν οι πολυ χαμηλοι βαθμοι 10000-15000 το 90% για να μην πω και μεγαλυτερο ποσοστο!
mesogia asa 3
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Στην ΣΣΕ τα εδωσες; Σε ποια ομαδα ησουν; Γιατι και εγω εκει τα Εδωσα. Στο μηχανογραφικο εχεις βαλει μετα την αξιωματικων την αστυφυλακων; Για γενικη σειρα δυσκολα για αξιωμαικων αν εισαι ειδικη κατηγορια παλι δυσκολα ειναι αλλα οχι τοσο απιθανο
Υποψηφια

Στην 110! Ναι την εχω βάλει. Και εγω το ιδιο πιστευω, δεν νομιζω να πεσει τοσο πολυ η βάση στην αξιωματικων! Εσυ σ ποια ομάδα ήσουν;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες