Bάσεις - μόρια Αστυνομικών Σχολών (2013)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
υποψηφιος

Δημοσίευση από υποψηφιος »

Cptmcdonald έγραψε:Απο τα 30 ατομα που ειμασταν στην ομαδα τα 25 ατομα εδιναν για αστυνομια
μου φαινεται λιγο υπερβολικο να ισυχει για γενικη αναλογια, μηπως οσοι δηλωνουν και αστυνομια μπαινουν κολλητα στην κατασταση, αρα ειναι μαζι; Δηλαδη ποσα ατομα ηταν στο συνολο των γρουπ; Απο τα αλλα γρουπ ειχαν αστυνομια; Ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
Cptmcdonald
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Cptmcdonald »

Περα για περα αληθινά τα στοιχεία τα οποια σας εδωσα. Βλεπω την κατασταση με τα αποτελέσματα απο την αεροπορία που ανέβηκαν στο haf.gr με τις αθλητικες της ομάδας μου. Αν θελετε στο HAF.gr υπαρχουν ακομα τα αρχεια με τα αποτελέσματα όποιος θελει μπορεί να μπει και να δει
S95
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από S95 »

Cptmcdonald έγραψε: Περα για περα αληθινά τα στοιχεία τα οποια σας εδωσα. Βλεπω την κατασταση με τα αποτελέσματα απο την αεροπορία που ανέβηκαν στο haf.gr με τις αθλητικες της ομάδας μου. Αν θελετε στο HAF.gr υπαρχουν ακομα τα αρχεια με τα αποτελέσματα όποιος θελει μπορεί να μπει και να δει
Απο μόρια πως τα ειδες φιλε;
Άβαταρ μέλους
Cptmcdonald
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Οι περισσότεροι ηταν απο ΕΠΑΛ. Απο Επαλ πιασανε πολυ ψηλα. Ενας επιασε 1900 κατι
υποψηφιος

Cptmcdonald έγραψε:Περα για περα αληθινά τα στοιχεία τα οποια σας εδωσα. Βλεπω την κατασταση με τα αποτελέσματα απο την αεροπορία που ανέβηκαν στο haf.gr με τις αθλητικες της ομάδας μου. Αν θελετε στο HAF.gr υπαρχουν ακομα τα αρχεια με τα αποτελέσματα όποιος θελει μπορεί να μπει και να δει
παρατηρω περιπου το 1/3 επαιρνε βεβαιωση και για αστυνομια, θετικο !
υποψηφιος

Εδωσε κανεις ΠΚΕ Στην ΕΛ. ΑΣ στην θεσσαλοννικη;Kοβαν κανενα εκει στα αθληματα η... Χαλαρα; Για παραδειγμα γυναικες ποσες πηγαν στα ψυχοτεχνικα και ποσες μειναν σημερα μετα τα αθληματα;
mesogia asa 3
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από mesogia asa 3 »

Παιδια εγω που εδωσα πκε στην ΣΣΕ απο 65 ομαδα ημασταν 20 για αστυνομια. Απο οτι ακυσα περιπου τοσα ηταν ταατομα και στις αλλες ομαδες το ιδιο ακουσα και για ΣΝΔ
Άβαταρ μέλους
david7
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από david7 »

Εκτίμηση βάσης αστυφυλάκων 2013 - 14.450 (γενική σειρά)

Πηγή :edu4u.gr
Άβαταρ μέλους
Cptmcdonald
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Απο οτι μου ειπαν στα αθλητικά κόβουν για πλακα. Χιλιαρι έκοψαν για ενα δευτερολεπτο παραπάνω.
υποψηφιος

david7 έγραψε:Εκτίμηση βάσης αστυφυλάκων 2013 - 14.450 (γενική σειρά)

Πηγή :edu4u.gr
επειδη ετυχε να δω το βιντεο, το στηριζει σε δυο λογους 1 στα χειροτερα Στατιστικα 2 στην πληροφορια οτι ειναι 1000+λιγοτερρς αιτησεις σε σχεση με περσυ αλλα δεν εχει λαβει υποψη το -30% του στρατου οποτε θα πεσει αρκετα εξω! Εδω στις ιδιες τις στρατιωτικες τις ιδιες ελεγε καθοδο (δεν ειχε λαβει καθολου υποψη την μειωση θεσεων)
υποψηφιος

Cptmcdonald έγραψε:Απο οτι μου ειπαν στα αθλητικά κόβουν για πλακα. Χιλιαρι έκοψαν για ενα δευτερολεπτο παραπάνω.
για θεσσαλονικη λες; Αθηνα το ξερω, ημουν μπροστα! Αλλα εγω ρωταω για θεσσαλονικη!
Άβαταρ μέλους
david7
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από david7 »

Και πολύ καλά κάνουν... Τα όρια είναι γελοία και δεν υπάρχει λόγος να είναι επιεικής. Όπως απαιτείται προσπάθεια για διάβασμα, έτσι απαιτείται προσπάθεια και για τις αθλητικές δοκιμασίες.

Άποψη μου
Άβαταρ μέλους
Cptmcdonald
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Μαζι σου. Αλα οχι και για ενα δευτερολεπτο.
S95
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από S95 »

Cptmcdonald έγραψε: Περα για περα αληθινά τα στοιχεία τα οποια σας εδωσα. Βλεπω την κατασταση με τα αποτελέσματα απο την αεροπορία που ανέβηκαν στο haf.gr με τις αθλητικες της ομάδας μου. Αν θελετε στο HAF.gr υπαρχουν ακομα τα αρχεια με τα αποτελέσματα όποιος θελει μπορεί να μπει και να δει
Να σας ρωτησω κατι παιδια εσεις που δινατε τις ΠΚΕ στο στρατο; Όλοι οι υποψηφιοι και για τα 3 σωματα αεροπορια, ναυτικο πεζικο εδιναν μαζί; Αυτά ειναι τα αποτελεσματα απ' ολους; Ή υπαρχουν και άλλα?
Αλέξης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Αλέξης »

Οχι τι εννοεις ο καθενας εδινε στη σχολη 1ης προτιμησης κ καλα... Να ρωτησω κατι αλλο ρε παιδια λετε να μας κανουνε καμια στραβη το 15 κ να μας πουνε μην ερχεστε;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες