Bάσεις - μόρια Αστυνομικών Σχολών (2013)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
υποψηφιος

Δημοσίευση από υποψηφιος »

mesogia asa 3 έγραψε:Να εξηγησω πανω σε αυτα που ειπα. Τα 1600 ατομα ειναι αυτα που ειχαν δηλωσει το φεβρουαριο πρωτη επιλογη την ΣΣΕ. Χτες στα αθληματα δεν κοπηκαν ατομα και γενικα η ΣΣΕ δεν κοβει στα αθληματα αλλα κοπηκαν πολλοι απο την ΑΣΥΕ δηλαδη την υγεονομικη επιτροπη του στρατου και απο τα ψυχοτεχνικα. Σε αυτο που ειπα για τις βαθμολογιες και για τις επιλογες καλα καταλαβες S95
δεν διευκρινισες το σημαντικοτερο,14 κατι στο 4ο πεδιο η στο 5ο πεδιο;
mesogia asa 3
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από mesogia asa 3 »

Παιδια το 13 με 14 που εχουν βγαλει τα περισσοτερα παιδια ειναι στο 5 και οχι στο 4 οποτε στο 4 θα εχουν 12 η 13 αντιστοιχα και εκτος απο αυτο αν και αυτα τα παιδια εχουν 12 με 13 στο 4 προτειμουν ΣΜΥ παρα αστυφυλακων και αυτο το ελεγαν ολοι. Για τον φιλο υποψηφιο που ρωτησε ποσοι δεν την εβαλαν καθολου να εξηγησω οτι ι ομαδα 160 που ημουν ηταν συνολο 65 ατομα και για αστυνομια ειχαν δηλωσει οι 20 και γενικα εμαθα οτι και στις προηγουμενες ομαδες τοσοι ηταν σε καθε ομαδα οι υποψηφιοι για αστυνομια να τονισω οτι καποια παιδια που ειχα ακουσει οτι εβγαλαν 15 και κατι στο 5 και παραπανω κοπηκαν στα υγεονομικα
μητσοσ

Δημοσίευση από μητσοσ »

Ρε παιδια... Ξερουμε ποσοι ειναι για 10% φετος για αστυνομια... Δηλαδη απο 2500 αντι για 3500 που ηταν περισυ ποσοι ειναι με 10%... Μπορει να μαθουμε... Ποοσο λετε να φτασει η βαση για 10%΄...
Σώτος

Δημοσίευση από Σώτος »

Με 15.300 και τριτεκνια να ελπίζω για αστυφυλάκων;
Άβαταρ μέλους
samloxias
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από samloxias »

Μην συζητάτε άσκοπα παιδιά, θα πρέπει να πάτε πρώτα στην ΔΑ και μετά μετάταξειΕικόνα
mesogia asa 3
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Παιδια που δινετε αυτες τις μερες ΠΚΕ στην αστυνομια πως ειναι τα πραγματα; Ειναι πολλοι υποψηφιοι?
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από panos2171 »

Στα ψυχοτεχνικά στη Θεσ/νικη 50 άτομα ήμασταν στην μια επιτροπή και 75 περίπου στα υγειονομικά (της α κα β επιτροπής). Οι περισσότεροι ήταν με 10% και βάσεις στο 13-14 περίπου.
S95
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από S95 »

75 ατομο σύνολο και απο τις δυο επιτροπές; Πέρσυ πόσοι ήταν βρε πανο; Και εγω εχω ακούσει κατι για το 10% αλλα δε ξερω αν ισχυει. Απ' τα 75 ατομα ποσα πιστευεις ηταν για 10%?
mesogia asa 3
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Φιλε s95 τι εχεις ακουσει για το 10 %; Και σε αλλα φορουμ ακουγετε οτι ηταν λιγα παιδια παντως. Στα υγεονομικα κοπηκαν παιδια; Αυριο για οσους δινουν αθληματα καλη σας επιτυχια παιδια

S95
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από S95 »

Φιλε εγω δινω Πεμπτη δεν ξερω τι γινεται ουτε τι βαθμοί παιζουν. Ακουσα οτι υπαρχει κινηση στο 10% δεν ξερω αν ισχυει ομως. Εσυ εκει που εδωσες υπηρχε κινηση με το 10% ή οχι, συνηθως το 10% ειναι 8-10 στους 100. Εσυ τι καταλαβες?
Σώτος

Δημοσίευση από Σώτος »

Φίλε Πάνο με τρόμαξες... Είμαι από Θεσσαλονίκη και δίνω αύριο ψυχοτεχνικά... Και είδα ότι εσύ έδωσες σήμερα και τρόμαξα... Λογικά είσαι από άλλη πόλη ε;
Άβαταρ μέλους
Cptmcdonald
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Cptmcdonald »

Ποια κατηγορία απο το 10% εχει κίνηση; Γενική σειρά ή ειδικές; Εδω Αθηνα πάντως που εδινε γνωστή μου ειπε πως εδιναν 49 κοπέλες ενω περσι που έδινε ξανα ηταν 280
Άβαταρ μέλους
david7
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από david7 »

Παιδιά εγώ δίνω αύριο Ψυχοτεχνικά. Πως το βλέπετε; Υπάρχει κίνηση;
greekgohan
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από greekgohan »

Παιδια πολυ μικρη συμμετοχη, περιμεναν σημερα περιπου 150 ατομα κα πηγαν μονο τα 60.
Βαγγελης

Δημοσίευση από Βαγγελης »

Παιδια εγω τωρα δινω πκε... Τα ατομα ειναι τα μισα απο αυτα που δηλωσαν. Και απο οτι εχω πει με τα παιδια, ... Δεν εχουν γραψει τιποτα... Και αστυνομια οσοι εχουν βαλει... Δεν εχουν γραψει καλα... Την εβαλαν για σιγουρια... Επειδη θα πεσει παρα πολυ η βαση της...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες