Bάσεις - μόρια Αστυνομικών Σχολών (2013)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Greek_Army »

tsouf έγραψε:Παιδια ειμαι με το σύστημα του 10%. Δεν εχω κανει καμία αίτηση για την αστυνομια οσων αφορα τα χαρτιά, αλλα θα ήθελα να συμπληρωσω την σχολη. Γινεται να περασω τα αθληματα μετα η και αν περασω κοβομαι επειδη δεν θα εχω παρουσιαστει στα αθληματα. Ρωταω γιατι το μηχανογραφικο δινει τετοια δυνατοτητα.

Η απάντηση βρίσκεται εδώ
υποψηφιος

Δημοσίευση από υποψηφιος »

ΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε:Καλησπερα παιδια.12 αιτησεις στον δημο καλλιθεας,4 στον δημο νεας σμυρνης.15 στο δημο παλαιου φαληρου. Επισης, επικοινωνησα με το τμημα καταταξης της ελ. Ας και μου ανεφεραν οτι οι αιτησεις ειναι σαφως μειωμενες απο περυσι[περιπου 2.500 εναντι ανω των 3.500 περιπου χιλιαδων περυσι]. Ολα συνηγορουν στο να πεσουν αισθητα οι βασεις για τις αστυνομικες καθως 1]μειωμενη ζητηση 2]σταθερη προσφορα 3]πιο δυσκολα θεματα και χειροτεροι βαθμοι που προκυπτουν και απο τα στατιστικα. Η εκτιμηση μου ειναι οτι η βαθμολογια θα κυμανθει στις 15.300.
φιλε αυτα ειναι εξαιρετικα νεα! Απλα μια σημειωση ξεχασες εναν παραγοντα που ειναι το -30% στο στρατο! Αν και με αυτο το δεδομενο συνυπολογισμενο και εγω πιστευω μια πτωση 500 μοριων πιθανη!
ΓΙΑΝΝΗΣ

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ »

Εχεις δικιο φιλε μου. Επισης ομως σε αντεπιχειρημα σε αυτο που ειπες προσθετω την μειωμενη κατα 10 τοις εκατο συμμετοχη των μαθητων στο 5ο πεδιο συμφωνα με τα στατιστικα γεγονος που αποτελει αλλο ενα επιχειρημα για την πρωση των βασεων. Πως τα εχεις παει; Εγω εχω βγαλει 15758 μορια!
υποψηφιος

Καταγγελία για "χαλκευμένες" επιδόσεις στα αθλήματα εισαγωγής στις αστυνομικές σχολές Παιδια καταγγελει πραγματα που ολοι τα ειδαμε περσυ! Ριξτε μια ματια γιατι και αυτο καθοριζει την βαση!

ΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε:Εχεις δικιο φιλε μου. Επισης ομως σε αντεπιχειρημα σε αυτο που ειπες προσθετω την μειωμενη κατα 10 τοις εκατο συμμετοχη των μαθητων στο 5ο πεδιο συμφωνα με τα στατιστικα γεγονος που αποτελει αλλο ενα επιχειρημα για την πρωση των βασεων. Πως τα εχεις παει; Εγω εχω βγαλει 15758 μορια!
με περασες για λιγο. Φιλε το 10% λιγοτερο Στο 5ο πεδιο ειναι υποδυεστερο στοιχειο απο αυτο που ανεφερες για -1000 αιτησεις απο περσυ! Αυτο μας ενδιαφερει εμας και ειναι 30% μειωση στις αιτησεις! Εγω σε εμπιστευομαι παντως φαινεσαι σοβαρος! Διαβασε απο πανω τι γινεται στα αθληματα! Αν τα τηρησουν φετος πιστευω ισως παει και 15.000! Αν και δεν νομιζω να συγκινηθει κανεις, αλλωστε εχουν καποια βυσματα (γυναικες, αγυμναστους και Στο οριο του δμς συνηθως) να διευκολυνουν! Ντροπη τους.
πανο;

Δημοσίευση από πανο; »

Ρε παιδια να ρωτησω κατι... Ενα παραδειγμα... Εβγαλε ο αδερφος μου περισυ 15700... Δεν μπηκε... Και ειπε φετος με 10%... Τη λετε για την βαση θα ανεθβει... Ξερετε αν εχει συμμετοχη απο παιδια 10% παιδια τις κατηγοριας του...
Βαγγελης

Δημοσίευση από Βαγγελης »

ΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε:Καλησπερα παιδια.12 αιτησεις στον δημο καλλιθεας,4 στον δημο νεας σμυρνης.15 στο δημο παλαιου φαληρου. Επισης, επικοινωνησα με το τμημα καταταξης της ελ. Ας και μου ανεφεραν οτι οι αιτησεις ειναι σαφως μειωμενες απο περυσι[περιπου 2.500 εναντι ανω των 3.500 περιπου χιλιαδων περυσι]. Ολα συνηγορουν στο να πεσουν αισθητα οι βασεις για τις αστυνομικες καθως 1]μειωμενη ζητηση 2]σταθερη προσφορα 3]πιο δυσκολα θεματα και χειροτεροι βαθμοι που προκυπτουν και απο τα στατιστικα. Η εκτιμηση μου ειναι οτι η βαθμολογια θα κυμανθει στις 15.300.
φιλε γιαννη τοσα στοιχεια και πιστευεις οτι θα πεσει μονο 500 μορια... ; Η αξιωματικων ποσο θα πεσει δηλαδη.

Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από panos2171 »

Στο γήπεδο που κάνω προπονήσεις μόλις τελείωσαν τα αθλήματα των ΤΕΦΑΑ, στρατού έμεινα μόνος μου να τρέχω, δεν υπάρχει κάποιος άλλος για ΕΛ. ΑΣ.
Επίσης για τη μείωση του στρατού που λέτε, πιστεύετε πως αυτοί που στοχεύαν ΣΣΕ (ακόμα και όπλα), ΣΣΑς, ΣΤΥΑ, ΣΙ κλπ θα πήγαιναν αστυφυλάκων; Αν υπάρχουν θα είναι μετρημένοι στα δάχτυλα. Μόνο όσοι είναι για ΣΜΥ ίσως το κάνουν αλλά οι βάσεις τους είναι πάνω-κάτω στα 14000 μόρια.
υποψηφιος

panos2171 έγραψε:Στο γήπεδο που κάνω προπονήσεις μόλις τελείωσαν τα αθλήματα των ΤΕΦΑΑ, στρατού έμεινα μόνος μου να τρέχω, δεν υπάρχει κάποιος άλλος για ΕΛ. ΑΣ.
Επίσης για τη μείωση του στρατού που λέτε, πιστεύετε πως αυτοί που στοχεύαν ΣΣΕ (ακόμα και όπλα), ΣΣΑς, ΣΤΥΑ, ΣΙ κλπ θα πήγαιναν αστυφυλάκων; Αν υπάρχουν θα είναι μετρημένοι στα δάχτυλα. Μόνο όσοι είναι για ΣΜΥ ίσως το κάνουν αλλά οι βάσεις τους είναι πάνω-κάτω στα 14000 μόρια.
φιλε συνυποψηφιε αν δεις (στα στατιστικα) 15.000 απο τους 35.000 (χονδρικα) υποψηφιους της τεχνολογικης εχουν παρει και 5 πεδιο (αοθ), η μειωση του στρατου ειναι (χονδρικα) 350 ατομα τα οποια ξεμενουν, αρα πιθανων γυρω στους 150 να εχουν και 5ο πεδιο. Δεν λεω οτι θα δηλωσουν και οι 150 αστυνομια αλλα και 50 ατομα να το κανουν επηρεαζουν την βαση 200 μορια η 100 την επηρεαζουνβ 400 (περιπου 4 ειναι η αποκλιση μεταξυ των υποψηφιων κοντα στην βαση ημουν επιλαχνω και το ξερω) οσο για τα ατομα που λες ενθαρυντικο, αλλα δεν υπαρχει πιο ενθαρυντικη πληροφορια απο αυτην του Γιαννη που αναφερει οτι στην επικοινωνια με το αρμοδιο τμημα καταταξης Της ΓΑΔΑ του ανεφεραναν την μειωση κατα 1000 και πλεον των αιτησεων σε σχεση με περσυ (απο 3500 σε 2500). Εχει κανεις αλλος επιχειρισει επικοινωνια με τα ηλεφωνα της προκυρηξης για να επιβεβαιωσει αυτην την πληροφορια;(καλο θα ηταν να ξεραμε τον αριθμο αιτησεων γελ με 90% περσυ και φετος καθως και το αντιστοιχο νουμερο μετα τις ΠΚΕ αλλα μην ειμαστε και πλεονεκτες)
ΕΛ.ΑΣ92
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από ΕΛ.ΑΣ92 »

Συμφωνώ Πάνο μαζί σου. Κι εγώ μόνος έχω μείνει παρεπιμπτώντος.
mesogia asa 3
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από mesogia asa 3 »

Παιδια τελιωσα χτες τις προκαταρκτικες στην ΣΣΕ και περασα. Πρωτα απο ολα ακουσα απο τον υπολοχαγο ομαδαρχη οτι σε ολες τις ομαδες που εδιναν (εγω ημουν στην τελευταια χρονικα) στο συνολο των παιδιων 1600 Κατι ηρθαν περιπου λιγο πιο κατω απο το μισο και ποσοι κοπηκαν σε ψυχοτεχνικα, υγεονομικα και αθληματα. Η Ηθεια ειναι αθληματα δυσκολα εκοβαν αλλα ψυχοτεχνικα και υγεονομικα κοπηκαν πολλοι. Χτες μολις τελιωσαμε τα αθληματα και περιμεναμε να παρουμε την βεβαιωση για αστυνομια απο τα 60 κατι παιδια που ηταν η ομαδα περιμεναμε 20. Τα περισσοτερα ηταν γενικη σειρα με 14 κατι να εχουν βγαλει ενας μονο με 16 και ολοι που ρωτησα πρωτα θελαν ΣΣΕ μετα ΣΜΥ Και μετα αστυνομια λογω των 2 χρονων. Ενα παιδι μου ειπε οτι θα υπογρψουν να μπουμε σε 3 και οχι σε 2 χρονια. Πως τα βλεπετε ολα αυτα;
υποψηφιος

mesogia asa 3 έγραψε:Παιδια τελιωσα χτες τις προκαταρκτικες στην ΣΣΕ και περασα. Πρωτα απο ολα ακουσα απο τον υπολοχαγο ομαδαρχη οτι σε ολες τις ομαδες που εδιναν (εγω ημουν στην τελευταια χρονικα) στο συνολο των παιδιων 1600 Κατι ηρθαν περιπου λιγο πιο κατω απο το μισο και ποσοι κοπηκαν σε ψυχοτεχνικα, υγεονομικα και αθληματα. Η Ηθεια ειναι αθληματα δυσκολα εκοβαν αλλα ψυχοτεχνικα και υγεονομικα κοπηκαν πολλοι. Χτες μολις τελιωσαμε τα αθληματα και περιμεναμε να παρουμε την βεβαιωση για αστυνομια απο τα 60 κατι παιδια που ηταν η ομαδα περιμεναμε 20. Τα περισσοτερα ηταν γενικη σειρα με 14 κατι να εχουν βγαλει ενας μονο με 16 και ολοι που ρωτησα πρωτα θελαν ΣΣΕ μετα ΣΜΥ Και μετα αστυνομια λογω των 2 χρονων. Ενα παιδι μου ειπε οτι θα υπογρψουν να μπουμε σε 3 και οχι σε 2 χρονια. Πως τα βλεπετε ολα αυτα;
καποιες σημαντικες ερωτησεις-παρατηρησεις 1 καθε χρονο δεν εμαφανιζοτναι ολοι για διαφους λογους 2 ολοι απλα χαμηλη επιλογη την αστυνομια; Κανεις που να μην την εβαλε καθολου;3 14 κατι σε ποιο πεδιο στο 4ο η το 5o; γιατι αν εχεις 14.000 + στο 4ο με βαρυτητας μαθηματικα φυσικη στο πεμπτο εχεις 15.000+ με βαρυτητας αοθ+στατιστικη
billys

Δημοσίευση από billys »

14 και κατι που λες φιλε εννοεις 14 στο 5ο πεδιο?
S95
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από S95 »

Φίλε messogia μας τα γράφεις λίγο μπερδεμενα και δεν κατάλαβα. Ηταν να παρουσιαστούν 1600 άτομα αλλά ήρθαν μόνο τα μισα δηλαδή εμφανίσθηκαν γύρω στα 800 άτομα; Απ' αυτά τα 800 έκοψαν στα ψυχοτεχνικά και γιατρούς αρκετούς αλλά δεν έκοψαν στα αθλήματα; Οι περισότερες βαθμολογίες ήταν κοντα στα 14 αλλά όλοι ήθελαν πρώτα σχολές του στρατού για να μην περιμένουν 2 χρόνια; Τα κατάλαβα σωστά ή όχι;
mesogia asa 3
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από mesogia asa 3 »

Να εξηγησω πανω σε αυτα που ειπα. Τα 1600 ατομα ειναι αυτα που ειχαν δηλωσει το φεβρουαριο πρωτη επιλογη την ΣΣΕ. Χτες στα αθληματα δεν κοπηκαν ατομα και γενικα η ΣΣΕ δεν κοβει στα αθληματα αλλα κοπηκαν πολλοι απο την ΑΣΥΕ δηλαδη την υγεονομικη επιτροπη του στρατου και απο τα ψυχοτεχνικα. Σε αυτο που ειπα για τις βαθμολογιες και για τις επιλογες καλα καταλαβες S95
Αλέξης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Αλέξης »

Καλα αυτο με τα 3 χρονια αντι για 2 οτι φαρφαρα του ρθει του καθενος τη λεει...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες