Όριο ύψους Σωφρονιστικών (2013)
Παντως στη προηγουμενη προκυρηξη που διαβασα οσο αφορα το υψος στις γυναικες ειναι 1.60 τωρα αν αλλαξει φετος αυτο ειναι αλλο καπελο... Εγω ειμαι 1.69 και αυτος ηταν λογος απορριψης για ενα ποντο πριν 2 χρονια που ειχα κανει τα χαρτια μου στη δημοτικη αστυνομια. Μεγαλη φρικη... Φετος ευελπιστω να παραμεινει στο ιδιο 1.60 δηλαδη, και να μην αλλαξουνε... Στην αναμονη λοιπον...
- ArtillerySoldier
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
. Στην «Εργασία Τώρα» της 16ης Φεβρουαρίου μεταξύ άλλων αναφέρει: «Αξιοσημείωτο είναι ότι υπάρχουν όρια ηλικίας (πιθανότατα μέχρι το 32ο έτος) και όρια αναστήματος (οι άνδρες 1,70μ. Και οι γυναίκες 1,60μ.) ». . Στο «Έθνος» της 5ης Μαρτίου επίσης γράφει: «Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για καθορισμό ορίου ηλικίας στους υποψηφίους για τον κλάδο φρούρησης στα 32 έτη και όριο αναστήματος (οι άνδρες 1,70μ. Και οι γυναίκες 1,60μ.) ».ΜΑΡΙΛΕΝΑ έγραψε: Παντως στη προηγουμενη προκυρηξη που διαβασα οσο αφορα το υψος στις γυναικες ειναι 1.60 τωρα αν αλλαξει φετος αυτο ειναι αλλο καπελο... Εγω ειμαι 1.69 και αυτος ηταν λογος απορριψης για ενα ποντο πριν 2 χρονια που ειχα κανει τα χαρτια μου στη δημοτικη αστυνομια. Μεγαλη φρικη... Φετος ευελπιστω να παραμεινει στο ιδιο 1.60 δηλαδη, και να μην αλλαξουνε... Στην αναμονη λοιπον...
Στην εφημερίδα "Τα Νέα" έγγραφε πως το όριο για το ύψος είναι 1,75 στους άντρες και 1,65 στις γυναίκες.
Θελω και μπορώ !
- ArtillerySoldier
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Dea_Lok έγραψε:Στην εφημερίδα "Τα Νέα" έγγραφε πως το όριο για το ύψος είναι 1,75 στους άντρες και 1,65 στις γυναίκες.
Τί να πώ; ...
Στον "Ελεύθερο Τύπο" της 19/03/2013 επαναλάμβανε για μιά ακόμη φορά για 1,70 για άνδρες και 1,60 για γυναίκες...
Από το /forum/forum_posts.asp?TID=11040&PN=9:
Γιώργος85 έγραψε:Ορίστε, παίδες!
https://docs.google.com/viewer?url=http://www.e-typos.com/content/entheta_pdf/19ers.pdf
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες