289 ΤΠ - Σαμοθράκη

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Geosin
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

289 ΤΠ - Σαμοθράκη

Δημοσίευση από Geosin »

Καλησπερα. Μια ερωτηση πηρα μεταθεση για το 289ΤΠ στη Σαμοθρακη. Απ οτι μου ειπε ενας αρχιλοχιας μου δικαιουσε μεταθεση ή στους 3 ή στους 4μηνες και 4μερες τιμητικη αδεια το μηνα λογο του οτι συμπληρωνει τα περισσοτερα μορια βαθμου δυσκολια. Γνωριζει κανεις ή αν παει εκει αν οντως αληθευουν ολα αυτα;
paul22
Πολίτης
Πολίτης

289 ΤΠ - Σαμοθράκη

Δημοσίευση από paul22 »

Μετάθεση δικαιούσαι όταν συμπληρώσεις 6 μήνες μακρυά απο το σπίτι απο την ημέρα που παρουσιάζεσαι στον στρατό, δηλάδη θα καθήσεις 5 μήνες σαμοθράκη, τιμητική παίρνεις 2 μέρες τον μήνα όχι 4, τι σειρά είσαι 324; Πεζικό?323 πεζικό εδώ
289 τπ

289 ΤΠ - Σαμοθράκη

Δημοσίευση από 289 τπ »

Φιλαρακι εγω θυμαμαι το 289 με διοικητη το *****. Τοτε ο ***** ηταν υποδικας. Αστα φιλε... Δεν εχεις ιδεα
Άβαταρ μέλους
Iron_Skinhead
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 3
Ενδιαφέροντα: Μουσική, Γυμναστική

289 ΤΠ - Σαμοθράκη

Δημοσίευση από Iron_Skinhead »

Πωπω μάγκες 289, τέρμα γτπ...322 εδώ. Όποιος ήταν εκεί στο ΠΕΖΙΚΟ ξέρει! Στην ΙΜΑ ήταν αλλιώς τα πράγματα. Πλεον όμως άλλαξε διοίκηση στο πεζικό και το πράγμα έγινε το ακριβός αντίθετο από αυτό που ζήσαμε εμείς.
Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΕΛΗ!!!
Άβαταρ μέλους
Kourtembeu
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

289 ΤΠ - Σαμοθράκη

Δημοσίευση από Kourtembeu »

Τώρα τους πάει η υπηρεσία 3 με 4 έξω και μια υπηρεσία.
Άβαταρ μέλους
Iron_Skinhead
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

289 ΤΠ - Σαμοθράκη

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα σοβαρά; Εγώ έφαγα 28 μέρες εμπλοκή-.-
Άβαταρ μέλους
Kourtembeu
Posts in topic: 2

289 ΤΠ - Σαμοθράκη

Δημοσίευση από Kourtembeu »

Πήγε κόσμος με την Α ΕΣΣΟ και έχουν γεμίσει τα κενά. Στη μονάδα του Πυροβολικού είναι ο αδερφός μου αυτή τη περίοδο.
Άβαταρ μέλους
Iron_Skinhead
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

289 ΤΠ - Σαμοθράκη

Εμείς δεν είχαμε κόσμο γιατί, πήγαμε 45 άτομα εκει σειρά μου. Μέσα σε 2 μήνες απο 45 μείναμε...20! Οι 20 πήρανε αναβολή και οι άλλοι 5 βρήκαν βύσμα και τη κάνανε. Ο αδερφός σου πάντος ζωάρα θα κάνει στο ΠΒ. Εκεί η ΙΜΑ έκανε ζωάρα σε μας...
TD

289 ΤΠ - Σαμοθράκη

Δημοσίευση από TD »

Εμαθα οτι κατα πασα πιθανοτητα παω εδω 289 AK ΠMΠ MEΠ ΣAMOΘPAKH... Ξερουμε τι παιζει;
289της

289 ΤΠ - Σαμοθράκη

Δημοσίευση από 289της »

Εγω είμαι 342 και είμαι στο 289 αυτή τη στιγμή, στο Πεζικό. Ο διοικητής είναι πραγματικά άγιος άνθρωπος, αλλά αυτή τη στιγμή τραβάμε ζόρια για 2 λόγους: Πολύ λίγα άτομα και πολλές υπηρεσίες (αναγκαστήκαν να κόψουν μερικές στα φυλάκια και στην πύλη για να βγαίνουν τα νούμερα!), συν το γεγονός ότι τον Μάρτιο άλλαξε ο συνταγματάρχης και ήρθε ένας καταδρομέας ο οποίος θέλει να κάνει το στρατόπεδο μάχιμο. Έχουμε δει ΤΑΕ και συναγερμούς με το τσουβάλι...
Στρ πζ

289 ΤΠ - Σαμοθράκη

Δημοσίευση από Στρ πζ »

350 έχουν ναι αλλάξει τα πράγματα το στρατόπεδο έχει αλλάξει Προς το καλύτερο Μην πίστευε Αυτά που σας λένε για μαύρο στρατόπεδο Είναι ένα από τα καλύτερα στρατόπεδα που βρίσκετε Στο νόμο του Έβρου πρέπει να έρθετε ώστε Να το καταλάβετε ο δικητης ένας από τους καλύτερους που έχουν ναι περάσει Από το 289 τπΕικόναΕικόνα
Θάνος

289 ΤΠ - Σαμοθράκη

Δημοσίευση από Θάνος »

Σας ερχομαστε.352, την αλλη δευτερα μπαινω.
Δημ

289 ΤΠ - Σαμοθράκη

Δημοσίευση από Δημ »

Καμια αδεια περνετε; επισης μου ειπαν οτι μετα απο 4μηνες πας στην πολη σου ισχύει; κανω 8 μηνες και ειμαι απο Πατρα δηλαδη μετα απο4 μηνες θα ερθω Πατρα?
Γιωργος

289 ΤΠ - Σαμοθράκη

Δημοσίευση από Γιωργος »

Παιδιά μπαίνω 289. Μπορεί κάποιος που ήταν πρόσφατα να μου πει τι παίζει γτ έχω ακούσει τα χειρότερα.
civilias
Πολίτης
Πολίτης

289 ΤΠ - Σαμοθράκη

Δημοσίευση από civilias »

Καλησπέρα παιδιά. Β ΕΣΣΟ 2018 κανείς; Γνωρίζετε πώς είναι τα πράγματα αυτή τη στιγμή στο 289; Μέχρι το 2015 ακούγονταν τα χειρότερα. Ευχαριστώ!
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες