Υποψήφιοι Αστυνομικών Σχολών (2013)
Μαθηματικά γενικής πώς πήγες Πάνο?
Χάλια. Δεν ξέρω αν είμαι στη βάση. Από θεωρητική και μετά από χρόνια που είχα να ασχοληθώ με τα μαθηματικά δεν μπόρεσα να κάνω κάτι καλύτερο. Ήταν πολύ δύσκολα :(
Πάνο τα Αρχαία πως σου φάνηκαν?
Δύσκολα, ούτε σε αυτά τα πήγα καλά. Θεωρητική είσαι;
Ναι θεωρητική και εγω Αρχαία και μαθηματικά δεν τα πήγα καλά. Ελπίζω στα άλλα να τα πήγα καλύτερα απ' οτι περιμένω γιατί δεν...
Μια απ τα ίδια...
Ελπιζω στο άγνωστο να είναι επιεικεις!
Καλησπερα σε ολους! Παντως παιδια, ειναι ελαχιστα τα ατομα απ'οσο εχω καταλαβει που θα δηλωσουν αστυνομικες σχολες. Απο το δικο μου σχολειο ειμαι εγω αλλα 2 κοριτσια και 1 αγορι. Γενικα ομως απο ατομα που γνωριζω δεν υπαρχει καποιος αλλος που να θελει να περασει εκει! Εγω, επισης απο θεωρητικη, στα μαθηματικα ολως περιεργως εγραψα σχετικα καλα, δηλαδη κανα 15 με 16. Στο Αοθ ομως οχι τοσο καλα οσο περιμενα. Ευχομαι καλα αποτελεσματα σε ολους!
Καλησπέρα φίλε μου. Τα άλλα 2 κορίτσια και το άλλο το παλικάρι είναι δυνατά χαρτιά; Έγραψαν καλά δηλαδή?
5 άτομα δηλαδή. Πριν 5-6 χρόνια που χα δώσει 1η φορά ήταν 1-2 άντε βαριά 3 από κάθε λύκειο με 80 περίπου υποψηφίους το καθένα.
Εσύ ΕΛΑΣ στην κατεύθυνση πως τα πήγες;
Καταρχάς καλά αποτελέσματα σε όλους! Επειδή έχω μπερδευτεί... Η Σχολή των Αξιωματικών Αστυνομίας θα είναι κλειστή για δύο χρόνια, αλλά μπορούσαν όλοι οι μαθητές να δώσουν και να δηλώσουν κανονικά την σχολή;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 7
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Καλά μην λέτε πολλά οτι δεν θα έχει ζήτηση η ΕΛ. ΑΣ σε γνωστό σίτε που γράφουνε μαθητές πανελληνίων τα περισσότερα θέματα είναι για την σχολή αστυφυλάκων.Όπως και να έχει καλή επιτυχία σε όλους και μακάρι το όνειρο σας να πραγματοποιηθεί!
Σαφώς και έχει ζήτηση απλώς θα είναι κάπως μειωμένη σε σχέση με πέρυσι, όχι βέβαια του στυλ πέρυσι υπήρχαν 3000 άταμα, φέτος 1000 αλλά πολλοί θα ναι αυτοί που δε δήλωσαν λόγω διετίας, επίσης σίγουρα θα υπάρχουν και κάποιοι απόφοιτοι που θα τα παράτησαν το Νοέμβριο όταν είχαν πει ότι δεν θα πάρουν.
panos2171 έγραψε:5 άτομα δηλαδή. Πριν 5-6 χρόνια που χα δώσει 1η φορά ήταν 1-2 άντε βαριά 3 από κάθε λύκειο με 80 περίπου υποψηφίους το καθένα.
Μέτρια φίλε. Όχι όπως περίμενα. Μας σκίσανε κανονικά. Απ'ότι μαθαίνω πάντως κανένας τεχνολογικός δε πήγε καλά. Γενικά οι φετινές εξετάσεις ήταν σκότωμα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες