Τι να πάρω μαζί μου στη κατάταξη;

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Απάντηση
Στρατός και θητεία
PsarakasX

Δημοσίευση από PsarakasX »

D.Y.K έγραψε:Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις άπειρα λεφτά παίρνοντας εκατοντάδες φανελάκια, κάλτσες κλπ.

Καταρχήν θα σου χορηγήσουν αρκετά από αυτά που αναφέρεις κατά την πρώτη ημέρα της κατάταξης σου ΚΕΝ.

Πάρε 10 φανελάκια φαιοπράσινα έτσι για να αλλάζεις και όταν θα έχεις έξοδο μπορείς να πας σε ένα καθαριστήριο να σου πλύνουν κάποια από αυτά.

Κάλτσες καλύτερα να είναι μονόχρωμες είτε άσπρες είτε πράσινες αν και θα σου χορηγήσουν και εκεί.

Μην αγχώνεσαι για αυτά τα πράγματα.

Eυχαριστω για την απαντηση, αγχωνομουν γιατι οπως τα υπολογιζα,200-250 ευρω φευγουν και δεν ειναι και εποχες που περισσευουν. Δηλαδη με καμια 15 φανελακια,15 μποξερακια,5 Τ-shirts,2 φούτερ, και 15 ζευγαρια καλτσες θα ειμαι οκ; Ξερεις μηπως ποσα απο το καθε ειδος χορηγουν; Τα 2-3 φανελακια που διαβασα δε φτανουν με τιποτα, και συνηθως αλλαζω μερα παρα μερα. Επσιης ειναι απο Β. Ελλαδα και οι δικοι μου επισκεπτηριο μεχρι την ορκομωσια δυσκολο να ερθουν, οποτε ή θα την βγαζω με αυτα που θα παρω μαζι στη αρχη και θα πλενω, ή δεν ξερω εαν μπορουν να στειλουν δεματα...

Μονοχρωμα μαυρα, απο ο, τι καταλαβα σε T-shirt και φουτερ, οχι, ετσι;
Επισης με σεντονια και πετσετε, θα υπαρχει προβλημα, εαν ειναι σε σκουρο μπλε ή γαλαζιο;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από D.Y.K »

PsarakasX έγραψε:
Eυχαριστω για την απαντηση, αγχωνομουν γιατι οπως τα υπολογιζα,200-250 ευρω φευγουν και δεν ειναι και εποχες που περισσευουν. Δηλαδη με καμια 15 φανελακια,15 μποξερακια,5 Τ-shirts,2 φούτερ, και 15 ζευγαρια καλτσες θα ειμαι οκ; Ξερεις μηπως ποσα απο το καθε ειδος χορηγουν; Τα 2-3 φανελακια που διαβασα δε φτανουν με τιποτα, και συνηθως αλλαζω μερα παρα μερα. Επσιης ειναι απο Β. Ελλαδα και οι δικοι μου επισκεπτηριο μεχρι την ορκομωσια δυσκολο να ερθουν, οποτε ή θα την βγαζω με αυτα που θα παρω μαζι στη αρχη και θα πλενω, ή δεν ξερω εαν μπορουν να στειλουν δεματα...

Μονοχρωμα μαυρα, απο ο, τι καταλαβα σε T-shirt και φουτερ, οχι, ετσι;
Επισης με σεντονια και πετσετε, θα υπαρχει προβλημα, εαν ειναι σε σκουρο μπλε ή γαλαζιο;

Ρε νέοπα μην αγχώνεσαι σου λέω τόσο πολύ για αυτά τα πράγματα και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται να σκάσεις τόσα λεφτά για να πάρεις όλα αυτά!

Αλλά αφού το θες τόσο πολύ πάρε από 10 ζευγάρια φανελάκια, μποξεράκια και κάλτσες και θα είσαι Ok.

T-Shirts και φούτερ δεν θα χρειαστείς εκτός και αν εννοείς πολιτικά που παίρνεις όσα θες. Είναι δικό σου θέμα καθαρά οι έξοδοι και φυσικά το χρώμα το επιλεγείς εσύ αρκεί να μην είναι τίποτα ροζουλί και άλλες τέτοιες αηδίες.

Σεντόνια, πετσέτες ότι θες.

Δέμα μπορούν να σου στείλουν κανονικά αν χρειαστείς επιπλέον πράγματα.

Σχετικά με τα υλικά διάβασε το Τι υλικά χορηγεί ο στρατός; Εικόνα

mamosx
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από mamosx »

Παιδια οι φακοι επαφης κ το υγρο επιτρεπονται;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

mamosx έγραψε:Παιδια οι φακοι επαφης κ το υγρο επιτρεπονται;

Ναι.

Άβαταρ μέλους
nickbar
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από nickbar »

Τις μέρες που θα είμαι στο στρατόπεδο απο μέσα θα φοράω κοντομάνικα και απέξω θα έχω χιτώνιο και παντελόνι... Το εσοθερμικό μπορώ να το έχω από μέσα ή από μέσα να έχω μπλούζα χειμωνιάτικη;

To βράδυ επίσης τι μπορούμε να φοράμε για πυτζάμες; Μες στο χειμώνα μποξεράκι και tshirt το βράδυ δεν παίζει... Το παντελόνι παραλλαγής μπορούμε να το φοράμε το βράδυ όταν κοιμόμαστε;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 36
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Το ισοθερμικό μπορείς να το φοράς μέσα από τη στολή (στολή παραλλαγής -> Ισοθερμικό ->T-shirt). Σε εμάς έδιναν και ένα μάλλινο πουλόβερ.

Για πυτζάμες μπορείς να φοράς τις ισοθερμικές σκελέες που θα σας δώσουν ή και τα ισοθερμικά που μπορεί να έχεις αγοράσει.

Και οπωσδήποτε κάλτσες/κασκόλ/full-face.
tasos1996
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από tasos1996 »

Καλησπερα μεθαυριο μπαινω και ηθελα να ρωτησω ο σακος που θα παρουσιαστω μπορει να ειναι οποιουδηποτε χρωματος η πρεπει να ειναι παραλλαγης και επησης δεν εχω το γνησιο σημιωμα καταταξης εχω αντιγραφο θα εχω καποιο θεμα;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ναι μπορείς να έχεις ότι σάκο θες.

Σχετικά με το αντίγραφο επίσης δεν θα έχεις πρόβλημα καθώς θα τσεκάρουν τα στοιχεία σου κατά την κατάταξη σου έτσι κ αλλιώς.

Άβαταρ μέλους
giannislok
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από giannislok »

Καλησπερα παιδια. Παρουσιαζομαι 21 του Γεναρη Μ. Πευκο και θελω να αγορασω καποια πραγματα για να τα παρω μαζι μου την μερα που παρουσιαζομαι. Διαβασα ορισμενα θεματα αλλα ειναι σχετικα παλια ολα και λεω μηπως εχει αλλαξει κατι. Θα ηθελα οποιος μπορει να μου πει τι ρουχα να παρω μαζι τι καλτσες τι πετσετες τι ειδη υγιεινης και γενικα τι να παρω μαζι μου. Ευχαριστω.

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 36
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Η παρακάτω λίστα ισχύει για όλους, απλώς στις Ειδικές Δυνάμεις δεν επιτρέπουν υπνόσακο.

Τι να πάρω μαζί μου στο στρατό;
Alexandros96
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από Alexandros96 »

Από μποξεράκια παίρνουμε ο, τι θέλουμε ή πρέπει να είναι μόνο μαύρα για παράδειγμα;
ziaba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 14
Επάγγελμα: Βοηθός χειριστή πριονοκορδέλας

Δημοσίευση από ziaba »

Πάρε και ροζ δεν νομίζω θα απαγορεύεται αλλά αν σε δούνε οι υπόλοιποι να φοράς κανένα περίεργο χρώμα θα σε κοροϊδέψουν δεν υπάρχει περίπτωση για αυτό καλύτερα πρόσεξε να ναι μαύρα, σκούρα μπλε ή σκούρο χακι χρώμα
Πολίτης !!!336 !!!
giwrgos

Δημοσίευση από giwrgos »

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ τα μποξερακια. Εμενα μου τα ειχαν παρει και μου ειπαν να φερω σωβρακα
gklaw
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από gklaw »

giwrgos έγραψε:ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ τα μποξερακια. Εμενα μου τα ειχαν παρει και μου ειπαν να φερω σωβρακα

Εάν δεν τρολάρεις και όντως ισχύει αυτό που λες, μου φαίνεται εντελώς κουλό. Με ποια αιτιολογία δηλαδή να απαγορεύονται τα μποξεράκια;

ziaba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 14
Επάγγελμα: Βοηθός χειριστή πριονοκορδέλας

Δημοσίευση από ziaba »

Εικόνα
Πολίτης !!!336 !!!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση