Τι να πάρω μαζί μου στη κατάταξη;

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Michalis4
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Michalis4 »

Μα καλα χρειάζεται σεντόνι και μαξιλαροθήκη στο στρατό; Μαξιλαροθήκη να το δεχτώ... Αλλά σεντόνι γιατί, δε δίνουν; Και βελόνα με πράσινη κλωστή γιατί θα την χρειαστώ; Τι θα ράψω;
Thrash90
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Thrash90 »

Καλησπέρα παιδια, παρουσιάζομαι και εγώ τον Σεπτέμβριο στο ΚΕΕΔ, Μεγάλο Πεύκο.

Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τους υπνόσακους, μέχρι τώρα ήξερα ότι δεν επιτρέπονται, αλλά μερικά μηνύματα παραπάνω βλέπω πως αυτό άλλαξε και τους επέτρεψαν (συγκεκριμένα στην ΕΣΣΟ Μαρτίου). Υπάρχει κάποιος που υπηρέτησε πρόσφατα να με διαφωτίσει;

Επίσης εντομοαπωθητικά, φάρμακα για τους κοριούς και after shave επιτρέπονται;

Ευχαριστώ!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από D.Y.K »

Thrash90 έγραψε:Καλησπέρα παιδια, παρουσιάζομαι και εγώ τον Σεπτέμβριο στο ΚΕΕΔ, Μεγάλο Πεύκο.

Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τους υπνόσακους, μέχρι τώρα ήξερα ότι δεν επιτρέπονται, αλλά μερικά μηνύματα παραπάνω βλέπω πως αυτό άλλαξε και τους επέτρεψαν (συγκεκριμένα στην ΕΣΣΟ Μαρτίου). Υπάρχει κάποιος που υπηρέτησε πρόσφατα να με διαφωτίσει;

Επίσης εντομοαπωθητικά, φάρμακα για τους κοριούς και after shave επιτρέπονται;

Ευχαριστώ!

- Ναι να πάρεις μαζί σου υπνόσακο. Το αν θα στο επιτρέψουν ή όχι να τον χρησιμοποιήσεις εκεί έχει να κάνει καθαρά με τα Στελέχη, άρα όλα είναι υποκειμενικά.

- Ως προς την δεύτερη ερώτηση σου η απάντηση είναι ναι σε όλα.

Ψηλος

Δημοσίευση από Ψηλος »

Προσωπικα περσι κατα την καταταξη μου ειχα παρει το βασικο πακετο νεοσυλεκτου στο http://www.specialforces.gr/neosilektos και μου φανηκε αρκετο και οικονομικό. Υπαρχει βεβαια και το οικονομικο πακετο για οσους δεν διαθετουν το κατοσταρικο.
Απο προσωπικα αντικειμενα να γνωριζετε οτι τα παντα περνανε μεσα αν τα εχετε πανω σας πιθανον σε καποια εσωτερικη τσεπη.
Ψαλιδακι, κλωστη-βελονα, φακος, πατοι για τα αρβυλα, λιγος σπαγγος ισως χρειαστει καπου,depon + καραμελες για λαιμο και τελος ενα κομπολοϊ γιατι (τουλαχιστον στην Θηβα) ο ελευθερος χρονος ειναι αρκετος!

Καλη θητεια σε ολους
Άβαταρ μέλους
lephleg
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από lephleg »

EDIT: Αθλητικά παπούτσια χρησιμοποιούμε στο στρατο ή τα φορας μονο στον ελευθερο χρονο;
Άβαταρ μέλους
Threepwood
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Threepwood »

lephleg έγραψε: EDIT: Αθλητικά παπούτσια χρησιμοποιούμε στο στρατο ή τα φορας μονο στον ελευθερο χρονο;

Εκτός και αν έχεις άδεια από γιατρό, δε φοράς αθλητικά στο στρατό.
Και στον ελεύθερο χρόνο σου φοράς τη στολή σου άρα και τις αρβύλες σου.
Τώρα, αν εννοείς να είσαι στο θάλαμο και να μην υπάρχουν αξιωματικοί να σε δουν, τότε ναι μπορείς να τα βάλεις. Αλλά ποιός ο λόγος;
Μόνο στην έξοδο υπολόγιζε ότι θα μπορείς να τα βάλεις που φοράς πολιτικά.
Άβαταρ μέλους
lephleg
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από lephleg »

Threepwood έγραψε:
lephleg έγραψε: EDIT: Αθλητικά παπούτσια χρησιμοποιούμε στο στρατο ή τα φορας μονο στον ελευθερο χρονο;

Εκτός και αν έχεις άδεια από γιατρό, δε φοράς αθλητικά στο στρατό.
Και στον ελεύθερο χρόνο σου φοράς τη στολή σου άρα και τις αρβύλες σου.
Τώρα, αν εννοείς να είσαι στο θάλαμο και να μην υπάρχουν αξιωματικοί να σε δουν, τότε ναι μπορείς να τα βάλεις. Αλλά ποιός ο λόγος;
Μόνο στην έξοδο υπολόγιζε ότι θα μπορείς να τα βάλεις που φοράς πολιτικά.

Παλιοτερα τοτε γιατι γραφουν οτι εδιναν και αθλητικα παπουτσια στον ιματισμο ρε Guybrush?

Αυτο με μπερδεψε κυριως...

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Greek_Army »

Αθλητικά παπούτσια έδιναν για τις αθλητικές δραστηριότητες.
Άβαταρ μέλους
lephleg
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από lephleg »

Πλεον οι αθλητικες δραστηριοτητες καταργηθηκαν ή γινονται αλλα μονο με αρβυλα;
ΥΓ: Σορρυ για το πρηξιμο απλα να βγει μια ακρη... Εικόνα

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

lephleg έγραψε:Πλεον οι αθλητικες δραστηριοτητες καταργηθηκαν ή γινονται αλλα μονο με αρβυλα;

Οι αθλητικές δραστηριότητες και το τι θα φοράτε γίνονται ανάλογα με την επιθυμία του Στελέχους που θα σας γυμνάζει (αν θα σας γυμνάζει έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα). Δεν υπάρχει κάποια σίγουρη απάντηση ως προς το αν θα φοράτε αρβύλες ή αθλητικά παπούτσια. Άκρη θα βγάλεις όταν με το καλό μπεις στο Κέντρο Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Threepwood
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

D.Y.K έγραψε:
lephleg έγραψε:Πλεον οι αθλητικες δραστηριοτητες καταργηθηκαν ή γινονται αλλα μονο με αρβυλα;

Οι αθλητικές δραστηριότητες και το τι θα φοράτε γίνονται ανάλογα με την επιθυμία του Στελέχους που θα σας γυμνάζει (αν θα σας γυμνάζει έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα). Δεν υπάρχει κάποια σίγουρη απάντηση ως προς το αν θα φοράτε αρβύλες ή αθλητικά παπούτσια. Άκρη θα βγάλεις όταν με το καλό μπεις στο Κέντρο Εικόνα

Ακριβώς.
Εμείς όχι ότι κάναμε και ιδιαίτερη γυμναστική (κάτι γύρους, κανα δυο κάμψεις και αυτό ήταν όλο) αλλά κάποια στιγμή επειδή παραπονέθηκαν πολλοί για τις αρβύλες, το όργανο που μας έκανε τις ασκήσεις είπε πως θα ρωτήσει το διοικητή αν μπορούμε να κάνουμε με αθλητικά.

Ε πέρασαν οι μέρες, αρχίσαμε τις πρόβες για την παρέλαση, ξεχάστηκε το θέμα και δεν ξανακάναμε ασκήσεις :p
Άβαταρ μέλους
lephleg
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από lephleg »

Α οκ, καταλαβα πως παει το πραγμα...

Threepwood έγραψε:Εμείς όχι ότι κάναμε και ιδιαίτερη γυμναστική (κάτι γύρους, κανα δυο κάμψεις και αυτό ήταν όλο) ...
Ε πέρασαν οι μέρες, αρχίσαμε τις πρόβες για την παρέλαση, ξεχάστηκε το θέμα και δεν ξανακάναμε ασκήσεις :p

Εξαντλητικη η εκπαιδευση βλεπω!Εικόνα

Σε ποιο κεντρο ησουν αν επιτρεπεται Threepwood;

Άβαταρ μέλους
Threepwood
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

lephleg έγραψε:Α οκ, καταλαβα πως παει το πραγμα...

Threepwood έγραψε:Εμείς όχι ότι κάναμε και ιδιαίτερη γυμναστική (κάτι γύρους, κανα δυο κάμψεις και αυτό ήταν όλο) ...

Εξαντλητικη η εκπαιδευση βλεπω!Εικόνα

Σε ποιο κεντρο ησουν αν επιτρεπεται Threepwood;

ΚΕΠΒ (Πυροβολικό Θήβας)

Στάξιμο Εικόνα
Και από τους άλλους στη μονάδα που το συζητήσαμε και εκείνοι μη νομίζεις πως έκαναν ιδιαίτερη γυμναστική. Έχουμε παιδιά από Μεσολόγγι, Σπάρτη, Ναύπλιο, Καλαμάτα και κανείς τους δεν έκανε ιδιαίτερη πρωινή γυμναστική. Αλλά εξαρτάται από το κέντρο και τον αξιωματικό. Πάντως, μη φοβάσαι το τελευταίο που θέλουν είναι να κουράσουν τους φαντάρους και να τους βγούνε όλοι ελεύθεροι υπηρεσιών Εικόνα

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι με τις αρβύλες το γρήγορο περπάτημα-τρέξιμο είναι κουραστικό. Πριν μπω έκανα για αρκετό καιρό γρήγορο περπάτημα με τα αθλητικά μου και δεν κουραζόμουν πριν τα 2-3 χιλιόμετρα. Με τις αρβύλες ένιωθα το βάρος από τα πρώτα 100-200μέτρα.
PsarakasX

Δημοσίευση από PsarakasX »

Παιδια συγγνωμη εαν ειναι χαζη Ερωτηση απλα εχω αγχωθει λιγο με τα υλικα, γιατι δεν ειναι και λιγα τα λεφτα που θα δωσω τελικα, και επειδη ηθελα να παρω καποια πραγματα που θα μπορω να τα φορεσω και μετα, ηθελα να ρωτησω:

Τα T-shirts μπλουζακια και τα φουτερ πρεπει να ειναι απαραιτητα παραλλαγης ή μπορουν να ειναι και λαδι/χακι/φαιοπρασινα; Δεν θελω να γεμισω με ρουχα παραλλαγης, τα μονοχρωμα σε λαδι ή χακι επιτρεπονται; Επισης μαυρα σε καμια περιπτωση ετσι; Ειχα διαβασει καπου οτι οι καλτσες και τα εσωρουχα,''επιτρεπεται'' να ειναι μαυρες γιατι δεν φαινονται, δεν ισχυει το ιδιο και για μπλουζακια, ετσι; Εννοω φυσικα μοχρωμα χωρις σταμπες και τετοια.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

PsarakasX έγραψε:

Τα T-shirts μπλουζακια και τα φουτερ πρεπει να ειναι απαραιτητα παραλλαγης ή μπορουν να ειναι και λαδι/χακι/φαιοπρασινα; Δεν θελω να γεμισω με ρουχα παραλλαγης, τα μονοχρωμα σε λαδι ή χακι επιτρεπονται; Επισης μαυρα σε καμια περιπτωση ετσι; Ειχα διαβασει καπου οτι οι καλτσες και τα εσωρουχα,''επιτρεπεται'' να ειναι μαυρες γιατι δεν φαινονται, δεν ισχυει το ιδιο και για μπλουζακια, ετσι; Εννοω φυσικα μοχρωμα χωρις σταμπες και τετοια.

Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις άπειρα λεφτά παίρνοντας εκατοντάδες φανελάκια, κάλτσες κλπ.

Καταρχήν θα σου χορηγήσουν αρκετά από αυτά που αναφέρεις κατά την πρώτη ημέρα της κατάταξης σου ΚΕΝ.

Πάρε 10 φανελάκια φαιοπράσινα έτσι για να αλλάζεις και όταν θα έχεις έξοδο μπορείς να πας σε ένα καθαριστήριο να σου πλύνουν κάποια από αυτά.

Κάλτσες καλύτερα να είναι μονόχρωμες είτε άσπρες είτε πράσινες αν και θα σου χορηγήσουν και εκεί.

Μην αγχώνεσαι για αυτά τα πράγματα.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης