Τι να πάρω μαζί μου στη κατάταξη;

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ReD-RevolutioN
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ReD-RevolutioN »

Κανενα απολυτως!
Sakos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Sakos »

Εγώ για αυριο που παρουσιάζομαι πήρα μαζί μου τα εξής1. Μια 5αδα από κάλτσες, φανέλες εσώρουχα

2. Ξυραφάκια, αφρό,after shave

3. Σαπούνι και σαμπουάν με διάφανο μπουκάλι γιατί μου είπαν οτι αν δεν είναι διάφανο, θα μου το πάρουν στην Τρίπολη που παρουσιάζομαι

4. Πετσέτες (μικρή, μεγάλη)

5. Σεντόνι και μαξιλαροθήκη

6.camel γυαλιστικό και ένα βουρτσάκι μικρό

7. Λουκέτα (4 ίδιου μεγέθους)

8 Οτι θα φοράω αύριο

Όσο για υπνόσακο δεν είμαι σίγουρος αν τον επιτρέπουν στην 124πβε οπότε αν χρειαστεί υπάρχει και το επισκεπτήριο μετά από 5 μέρες

Κάπου διάβασα πως θα χρειαστούν και βελόνα με κλωστή σε σκούρο πράσινο χρώμα. Βέβαια δεν είμαι σίγουρος για τον έλεγχο, αν περνάει ή στην χειρότερη αν θα υπάρξει κάποιου είδους καζούρα ή κράξιμο από κανένα μόνιμο καλόπαιδο που θα είναι εκεί και αρχίσουν τα προβλήματα από την πρώτη μέρα. Οπότε βλέποντας και κάνοντας.

DM90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από DM90 »

Καλημέρα παιδιά! Είμαι σε έξοδο από ΚΕΕΔ ενημερωτικά να πω μόνο σε σχέση με κάποια πράγματα που είχα διαβάσει εδώ ότι γίνεται και σωματικός έλεγχος όπως επίσης και υπνόσακος επιτρέπετε τουλάχιστον εμάς δεν μας είπαν τίποτα όσους φεραν.

Από Δευτέρα αλλάζει η διοίκηση οπότε δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι, καλή συνέχεια σε όλους!
thiasotis
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από thiasotis »

Καλησπερα στην παρεα. Προσωπικα μπαινω 20 του μηνα ΚΕΠΒ στη Θηβα.

Καποιες ερωτησεις και απο μενα:

1) Οπως τα βλεπω (επειδη ειμαι μακρια απο Θηβα) θα παρω πραγματα για τα οποια θα χρειαστουν 2 Βαλιτσες! Ενας σακος (παραλαγγης) που εχω σχετικα μεγαλουτσικος, Οπου θα βαλω στρατιωτικα ειδη (υπνοσακος,10-15 φανελακια παραλλαγης, σεντονι - μαξιλαροθηκη,10 ζευγαρια καλτσες, ίσως κασκολ - γαντια - σκουφακι, εσωθερμικό σετ κλπ) Και μια Πολιτικη βαλιτσα μεσαιου μεγεθους οπου θα μπουν προσωπικα ειδια που προτεινονται σε οσα αρθρα εχω διαβασει (γαντια για καθαρισμους, ξυριστικα, φορμα, σπρει ποδιων, πυτζαμες, εσωρουχα, μωρομαντηλα, ντεπον κ στρεπσιλς, λουκετακια σαμπουαν κανενα βιβλιο κλπ). Ακομη και ανα περιορισω καποια πραγματα (π. Χ να μην παρω εσωθεριμο σετ γαντια κλπ ή να παρω λιγοτερε φανελες δεν βλεπω να χωραν σε μια...

Η Ερωτηση ειναι, περνοντας αυτες τις δυο βαλιτσες θα εχω καποιο προβλημα; Θα μου πουν κατι; Το σκεφτηκα και το ξανασκεφτηκα και δεν χωρανε ολα σε μια βαλιτσα. Απο εκει και περα δεν ξερω τι θα συναντησω εκει. Λετε να υπαρξει προβλημα;

2) Τα ειδη που χορηγει ο Στρατος Χωρανε Μεσα στο Σακο που δινουν ε ή θα πρπει να τα βαζω στους δικους μου (οι οποιοι βλεπω να γεμιζουν)

3) Το προωπικο ντουλαπι του καθενα (φοριαμος;) ειναι αρκετο ωστε να χωρεσει πολλα πραγματα ή αναγκαστικα θα αφηνουμε ολα αυτα μεσα στις βαλιτσες;

4) Όταν επιστρεφεις απο την αδεια ορκωμοσιας μπορεις να μπεις παλι με τους δικους σου σακους ή αναγκαστηκα πηγαινεις και ερχεσε με αυτον του στρατου;

Σορυ αν οι ερωτησεις ειναι "καπως" αλλα δεν το κρυβω οτι ειμαι ψαρουκλα! Θα το εκιμουσα να ειχα καποεις σαφεις απαντησεις! Ευχαριστω προκαταβολικα και συγχαρητηρια για το ωραιο site που εχετε κανει!

αντρέας

Δημοσίευση από αντρέας »

Εγω το Σεπτεμβρη μπηκα στη Θηβα. Στη δευτερη μοιρα που ημουν δεν ειχαμε φοριαμους, σε αλλες μοιρες νομιζω ειχαν. Οποτε ολα ηταν μεσα στη βαλιτσα μου. Απο οτι θυμαμαι, ολα χωρανε μεσα στο σακο ιματισμου (λουκανικο). Στο γυρισμο απο την ορκομοσια, εγω με τη βαλιτσα που εφυγα, με αυτη γυρισα. Δε νομιζω να εχεις θεμα... Με ο, τι θες φευγεις με ο, τι θες γυρνας.(αν βγαλεις το σακο ιματισμου προφανως να τον γυρισεις). Τωρα για τις 2 βαλιτσες, παλι δε νομιζω να εχεις θεμα, απλα στο διοροφο κρεβατι το χωρο κατω απο το κατω κρεβατι θα το μοιραστεις με το ατομο που θα ειστε στο διοροφο... Οποτε καπως πρεπει να τα χωρεσετε ολα εκει κατω... Οι σακοι ιματισμου θα ειναι στο πλαι ορθιοι.
thiasotis
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από thiasotis »

Κατατοπιστικότατος! Να 'σαι καλα φιλαρακι!
giorgos13
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από giorgos13 »

Καλησπερα παιδια.. Καποιες διευκρινησεις θα ηθελα και εγω για τα πραγματα που παιρνουμε στην καταταξη..1. Ισχυει οτι τα σαμπουαν- αφρολουτρα μπορει να σου τα αδιασουν για να δουν το περιεχομενο. π. χ.Ul***ex στην δικη του συσκευασια δεν περναει. 2. Νυχοκοπτης απλος επιτρεπεται. 3. Βελονα-κλοστη που εχω διαβασει οτι χρειαζονται, περνανε. Αυτα προς το παρον.. ευχαριστω..
AlexG7
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από AlexG7 »

Θα σου περάσουν και κάμερα από τον κώλο να δουν μήπως έχεις κρύψει ναρκωτικά μέσα στο έντερο σου.(κωλονοσκόπηση ή όπως λέγεται)
giorgos13
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από giorgos13 »

Χαχαχα καλοο.. εγω απλως αναφερω οτι ελεγαν οι προηγουμενοι... και ηθελα να μαθω τι ισχυει με τα σημερινα δεδομενα...
AlexG7
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από AlexG7 »

Όταν παρουσιαστείς θα σου ψάξουν το σάκο εξονυχιστικά άντε και όταν βγεις και ξαναμπείς, μετά απλά θα στο ανοίγουνε και θα κοιτάνε τα πάνω πάνω και μετά δε θα στα κοιτάνε καθόλου. Παρόλα αυτά άμα θες μπορείς να περάσεις πράγματα ακόμα και την πρώτη μέρα άμα τα κρύψεις καλά.
Άβαταρ μέλους
NightFox
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από NightFox »

Alexg7 απο οτι είδα παρουσιάζεσαι κεεδ, και εγώ εκεί παρουσιάζομαι και θέλω να σε ρωτήσω αν θα πάρεις μαζί υπνόσακο και τίποτα πιο εξησυζητημένο; ( πάντα καλά καβατζομένο!)
AlexG7
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από AlexG7 »

Υπνόσακο θα πάρω γιατί ξέρω ότι αφήνουν (τουλάχιστον στην προηγούμενη ΕΣΣΟ του Μαρτίου που ήταν ο ξάδερφος μου ΚΕΕΔ άφηναν από την πρώτη μέρα). Τώρα για τίποτα πιο εξεζητημένο δε νομίζω, όχι γιατί φοβάμαι αλλά γιατί δε νομίζω να χρειάζομαι κάτι :P
Άβαταρ μέλους
mitsos_dlx
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από mitsos_dlx »

Μα είναι δυνατόν να μην περνάει το σαμπουάν αν είναι αδιάφανο το μπουκάλι; Σχεδόν όλα έτσι είναι... Αν πουν τίποτα θα βάλω λίγο στο χέρι μου επί τόπου για να δουν ότι δεν είναι τίποτα περίεργο.

Κάτι άλλο που δεν βρήκα πουθενά να αναφέρεται: Στοματικό διάλυμα περνάει (πχ.Listerine) ; Είναι διάφανο το μπουκάλι του τουλάχιστον... Εικόνα

oplitis_gon
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από oplitis_gon »

Ξερει κανεις που πουλανε φθηνα στρατιωτικα ρουχα στην Αθηνα;

Ευχαριστω

ΥΓ. Στον πατο σας να τα βαλετε οταν σας τα επιστρεψωΕικόνα

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 36
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Μπορείς να κοιτάξεις στα

www.armyland.gr (Δάφνη)
www.armycamp.gr (Χαΐδάρι ΚΕΒΟΠ)
www.survival.gr (Μοναστηράκι - Κηφισιά)
www.milipolis.gr (Μοναστηράκι)
www.specialforces.gr (Πειραιάς)

Στρατιωτικά έχει και στην Οδό Αθηνάς.

Εναλλακτικά μπορείς να κοιτάξεις στη χρησή ευκαιρίας

www.xe.gr

και θα επιλέξεις "Όλες οι κατηγορίες" και δίπλα "στρατιωτικά". Θα βρείς αγγελίες από άτομα που πουλάνε τα στρατιωτικά τους είδη.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης