Παιδιά οι πάτοι σιλικόνης όντως είναι τόσο μούφα; Γιατί ο τυπάς που πήγα και πήρα και γω τα απαραίτητα ορκιζόταν ότι θα μου κρατήσουν μέχρι το τέλος της θητείας μου
Μην πάρεις σιλικόνης γλιστράνε και προκαλούν πιο εύκολα τριβή με το πέλμα, πάρε αθλητικούς πάτους είναι καλύτεροι... Τους πασάρουν σε μαγαζιά με στρατιωτικά γιατί είναι πιο ακριβοί αλλά δεν κάνουν για στρατό...
Εκτός από αυτά που έγραψα πριν αν ξέρει κάποιος ας μου πει τι σάκο μπορώ να πάρω μαζί για τα πράγματα; Πρέπει να είναι στρατιωτικός από αυτούς που πουλάνε τα μαγαζιά με τα στρατιωτικά είδη ή μπορεί να είναι και πολιτικός;
Τελικά πήρα κάτι πάτους magnum που είχε προτείνει ένα παλικάρι σε κάπου στο φόρουμ να είμαι πιο σίγουρος.
SteveMc έγραψε:Εκτός από αυτά που έγραψα πριν αν ξέρει κάποιος ας μου πει τι σάκο μπορώ να πάρω μαζί για τα πράγματα; Πρέπει να είναι στρατιωτικός από αυτούς που πουλάνε τα μαγαζιά με τα στρατιωτικά είδη ή μπορεί να είναι και πολιτικός;
΄
ότι σάκο έχεις δεν παίζει ρόλο. Κοίτα να μπορείς να τον κλειδώνεις όμως
DM90 έγραψε:ότι σάκο έχεις δεν παίζει ρόλο. Κοίτα να μπορείς να τον κλειδώνεις όμως
Όταν γυρίσουμε στο κέντρο για να πάμε στη μονάδα πρέπει να έχουμε μόνο το λουκάνικο; Απ' όσο ξέρω τα λουκάνικα είναι μικρά και τα πράγματα που πρέπει να πάρεις μαζί σου όταν πας για τη μονάδα είναι περισσότερα από ότι στο κέντρο. Σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται;
Παιδιά έχετε να μου προτείνετε κανένα καλό μαγαζί να αγοράσω τα πραγματάκια; Το κύριο κριτήριο μου είναι να έχει οικονομικές - προσιτές τιμές. Δεν με ενδιαφέρει η περιοχή, αρκεί να είναι Αθήνα. Μπαίνω την Δευτέρα 10/3 στο ΚΕΕΔ!