Αχ παιδια αγαπαω illy ειμαι ερωτευμενος πολυυ κριση με πιανει κριση και αν με πιασε δε μπορει ενας ολοκληρος στρατος να με κρατησει το αγαπημενο μου τραγουδι αφιερομενω
Δε βρηκα σχετικο θεμα και το γραφω εδω απλα ειχα καιρο αυτη την απορια αυτοι που υπηρετησαν ως αοπλοι στο πολεμο τη θεση θα εχουν θα παρουν κανονικα οπλα η θα ειναι σε αλλα ποστα?
Παιδια αν τελειωσει καποιος τη θητεια και θελει να ξαναπαει στρατο μπορει; Η να δουλευει να εκπεδευεται στο στρατο χωρς να πληρωνεται παζει κατι τετοιο; Ρωταω σοβαρα δε κανω πλακα
Δε βρηκα σχετικο θεμα με ονειρα και το γραφω εδω εχτες ειδα ενα ονειρο το βραδυ οτι ειδα τι μερκελ απο κοντα μου χαμογελασε κα μου εκλεισε το ματι Να το παρω καλο αυτο Η ως κακο Ονειρο κ αυτο
1928 έγραψε:Δε βρηκα σχετικο θεμα με ονειρα και το γραφω εδω εχτες ειδα ενα ονειρο το βραδυ οτι ειδα τι μερκελ απο κοντα μου χαμογελασε κα μου εκλεισε το ματι Να το παρω καλο αυτο Η ως κακο Ονειρο κ αυτο
1928 έγραψε:Δε βρηκα σχετικο θεμα με ονειρα και το γραφω εδω εχτες ειδα ενα ονειρο το βραδυ οτι ειδα τι μερκελ απο κοντα μου χαμογελασε κα μου εκλεισε το ματι Να το παρω καλο αυτο Η ως κακο Ονειρο κ αυτο
Να προσθέσω κάτι σε αυτό το πολύ σχετικό θέμα, ότι σήμερα. Ήταν η χειρότερη Πρωταπριλιά που έχω βιώσει ΠΟΤΕ! Κάπου στις 6-7 φορές πρέπει να την πάτησα. Ο απόλυτος διασυρμός!
Kourtembeu έγραψε:Να προσθέσω κάτι σε αυτό το πολύ σχετικό θέμα, ότι σήμερα. Ήταν η χειρότερη Πρωταπριλιά που έχω βιώσει ΠΟΤΕ! Κάπου στις 6-7 φορές πρέπει να την πάτησα. Ο απόλυτος διασυρμός!
εμενα παλι δε μου φανηκε... Μου καναν πλακα στη δουλεια επαθα μια λαχταρα αλλα ως εκει. Ειναι ξυνος ο κοσμος πια...