Προκήρυξη Σωφρονιστικών Υπαλλήλων (2013)
AΦου επεσαν και οι υπογραφες των υπουργων θα βγει συντομα. Με την υπαρχουσα κατασταση παντως που επικρατει, σαν ψεμα μου φαινεται η προκηρυξη για 700 θεσεις σωφρονιστικων
Πόσο υπολογίζετε τον αρθμό αιτήσεων; Πάνω απο 20.000;
Καλη ερωτηση... Σφαγη θα γινει...Dimitrios έγραψε:Πόσο υπολογίζετε τον αρθμό αιτήσεων; Πάνω απο 20.000;
Στις προκυριξεις του 2011 για Π. Σ και ΕΛ. ΑΣ ειμασταν 20.00 ιδιωτες ναι. Αυτος ο διαγωνισμος ΙΣΩΣ να μην εχει τοση ζητηση ομως... Επισεις καποιοι με πολυ μεγαλα μορια Λογικα θα περιμενουν για ΕΛ. Ας, αλλα με τετοια ανεργια... Απροβλεπτος ο αριθμος τον αιτησεων κυριοι !
Χωρις ασεπ και με συνεντευξη... Μιλαμε για μεγαλη αξιοκρατια.

- DIMITRIS_84
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 23
κοιτα εχω εναν γνωστο μου που ανηκει στην εξωτερικη φρουρα καταστηματος κρατησης και μπηκε πριν 5-6 χρονια. Θα τον ρωτησω να μαθω τα κριτηρια που υπηρχαν τοτε οσον αφορα ενοπλες δυναμεις-ασεπ-συνεντευξη-υγειονομικα-ψυχοτεχνικα και πως μετρουσαν τα μορια. Καποια απο αυτα σιγουρα θα ισχυουν ακομη. Το βραδυ θα εχω νεοτερα οσον αφορα εκεινη την προκηρυξη. Το μονο σιγουρο που ξερω ειναι οτι τα αγωνισματα και τα ορια τους ειναι ιδια με των ειδικων φρουρων. Αυτο μου το ειχε πει σε παλαιοτερη κουβεντα μαςStauros έγραψε:
.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 34
Τα ιδια ειναι φιλε! Διαβαστε το εθνος σημερα παιδια. Εκει τα λεει ολα αυτα που λεμε.
Γεια σας παιδια και καλως σας βρισκω... θα ηθελα να σας κανω μερικες ερωτησεις και συγχωρεστε με αν εχουν απαντηθει ξανα. μπορειτε να μου πειτε ποσο θα πρεπει να ειναι το υψος για τις γυναικες, φανταζομαι δε θα ειναι το ιδιο με τους αντρες; επισης ξερουμε αν παρουν σοφρωνιστικους στο ηρακλειο κρητης και ποσα ατομα; και τελος οσο αφορα τη μοριοδοτηση ποια θα ειναι τα κριτηρια ακριβως;
Μαριλενα, Εν Ταχει να τα πουμε αυτα... Υπαρχει ισοτητα !1.70 ειναι το υψος στις προκυρηξεις για ολους, τωρα μπορει να υπαρξει εξερεση σε αυτην, δνε γνωριζω. Και οσο για την μοριοδοτηση ολοι αυτο περιμενουμε να μαθουμε, αν δεν βγει Προκυρηξη μονο υποθετουμε...
Το υψος λογικα δεν θα ειναι οπως στους αντρες... Στο ηρακλειο θα παρουν λογο τις αλικαρνασου, τα κριτηρια θα τα μαθουμε οταν βγει η προκ. Αλλα σιγουρα θελει καλο απολυτηριο κλπ.
- DIMITRIS_84
- Επιλοχίας
Μετα απο ανιση μαχη με το google καταφερα και βρηκα την προκηρυξη αλλα και την υποβολη αιτησης για την προκηρυξη σοφρωνιστικων που βγηκε το 2007 και ολοκληρωθηκε το 2008. Την τελευταια δηλαδη! Δεν την εχω διαβαση ουτε εγω καλα καλα. Καλη αναγνωση!
/forum/uploads/10314/14-06-07_prokiriksi_frouron_167.pdf
/forum/uploads/10314/14-06-07_Aitisi-Ypefthini_Dilosi-De-218.pdf
/forum/uploads/10314/14-06-07_prokiriksi_frouron_167.pdf
/forum/uploads/10314/14-06-07_Aitisi-Ypefthini_Dilosi-De-218.pdf
Παιδια εγω που ειμαι απο νιση (κυκλαδες) μπορω να δωσω;
Μπορεις...
- DIMITRIS_84
- Επιλοχίας
Οριστε και η προκηρυξη φυλαξης 2006 (εσωτερικης φρουρας) καθως και η αιτηση της
/forum/uploads/10314/document_8.pdf.pdf
/forum/uploads/10314/Aitisi-ypefthini_dilosi-260_1.pdf
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες