Προκήρυξη Σωφρονιστικών Υπαλλήλων (2013)
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 15
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
Για την δευτερη φαση λεει ποτε θα ανακοινωθει για την πρωτη δεν λεει ομως.
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Πολύ ωραία νεα παιδιά... Και ποτε υπολογιζουμε οτι θα βγει επισημα η προκύριξη;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 14
Τα μηνύματα που είχανε περιεχόμενο για μόρια κτλπ διαγράφτηκαν, υπάρχει ξεχωριστό θέμα στο φόρουμ για τα κριτήρια μοριοδότησης, αν σας είναι σε μερικούς τόσο δύσκολο να γράφεται στα σωστά θέματα, άλλο τόσο μου είναι και εμένα να τα μετακινώ, συντονιστής είμαι όχι μεταφορέας.
Το ποτε ομως θα βγει δεν ξερει κανεις να μας πει!
Αμα ξεραμε ποτε θα βγει θα λεγαμε... Αναμενουμε...
Το παραμικρο νεο το ανεφερουμε εδω ετσι κι αλλιως.
Το παραμικρο νεο το ανεφερουμε εδω ετσι κι αλλιως.
Δεν λεω για μας εννοω καποιος επισιμος να πει...
Επισημα δεν υπαρχει κατι πραγματι... Αυτο που ακουγεται ομως (το ειπε η εφημεριδα off the record) ειναι για τελη μαρτιου!
Ας μας πει κάποιος για επίσημα από το υπουργείο δικαιοσύνης... Ας το γραψει εδω of the record
- DIMITRIS_84
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 23
μια απορια. Για τις 20 θεσεις ΔΕ Διοικητικου Λογιστικου σννοει απο ΕΠΑΛ ή πρωην ΤΕΕ του Οικονομιας και διοικησης; Και αν ναι μετρανε και οι 2 του ειδικοτητες; Αν γνωριζει καποιος παρακαλω ας μου απαντησει.Stauros έγραψε:Νεα απο το μετωπο...Σε δύο φάσεις οι προσλήψεις των 772 μονίμων στο Δημόσιο
Αναμένονται προκηρύξεις για την πρόσληψη μονίμων στα καταστήματα κράτησης όλης της χώρας. Στο νομοσχέδιο "περί ναρκωτικών" η επίμαχη διάταξη για την κάλυψη των κενών θέσεων.
Σε δύο φάσεις θα γίνει η πρόσληψη των 772 μονίμων υπαλλήλων που θα καλύψουν κενές οργανικές θέσεις στο υπουργείο Δικαιοσύνης. Το νέο προσωπικό θα εργαστεί σε σωφρονιστικά καταστήματα όλης της χώρας. Στην πρώτη φάση θα προσληφθούν 500 μόνιμοι ως εξής: ΔΕ Φύλαξης 400 ΚΑΙ ΔΕ Εξωτερικής φρούρησης 100. Σε δεύτερη φάση -πιθανότατα το Σεπτέμβριο- θα προσληφθούν άλλα 272 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων.
Βάσει το νομοσχεδίου, οι άλλοι 272, οι οποίοι θα προσληφθούν στη δεύτερη φάση, θα ανήκουν στις εξής ειδκότητες: ΠΕ Σωφρονιστικού Ενηλίκων 10, ΠΕ Ιατρικών ειδικοτήτων 4,(ΠΕ Παθολογίας 2, ΠΕ Ψυχιατρικής2), ΠΕ Οδοντιάτρων 2, ΠΕ Ψυχολόγων 2, ΠΕ Εγκληματολόγων 2, ΤΕ Διοικητιού Λογιστικού 6, ΤΕ Πληφορορικής 2, ΤΕ Υγείας και Πρόνοιας 16 (ΤΕ Νοσηλευτικής 10, ΤΕ Κοινωνικής Εργασίας 6), ΤΕ Ηλεκτρονικών 2, ΤΕ Μηχανικών ειδικότητας Ηλεκτρολογίας 2, ΔΕ Διοικητικού λογιστικού 20, ΔΕ Τεχνικού 4, ΔΕ Προσωπικού εξωτερικής φρούρησης 200.
Για τις θέσεις προσωπικού φύλαξης και εξωτερικής φρούρησης, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι υποψήφιοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ως γενική αρχή για τις συγκεκριμένες ειδιότητες ισχύει ότι υπάρχει όριο ηλικίας (πιθανότατα έως το 32ο έτος) και όρια αναστήματος για τους άνδρες και τις γυναίκες. Επιπλέον απαιτείται η γνώση ξένων γλωσσών, η εκπλήρωση στρατιωτικής θητείας στις ειδικές δυνάμεις κ. Τ. Λ. Η τελική επιλογή θα γίνει με ειδικές υγειονομικές, ψυχοτεχνικές και αθλητικές διαδικασίες.
Της Κατερίνας Βορβή - ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΡΑ
Proson
www.lawnet.gr/news/ypercifistike-kat-ar8ro-to-nomosxedio-gia-ton-kodika-peri-narkotikon-28971.html
καντε κλικ στον συνδεσμο νομοσχεδιο (pdf) με τα μπλε γραμματα και στη συνεχεια αναφερει αρθρο 79 σελ 68
ελπιζω μεσα στον μηνα και η προκηρυξη
Ελπιζω πριν το καλοκαιρι να εχει βγει η προκηρυξη να γουσταρουμε...
- Apache
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 19
Καλα νεα, ας ελπισουμε να ειναι μεσω ΑΣΕΠ και να κρατησει λιγοτερο απο την προκηρυξη του 08.
Ρε παιδια συγνωμη αλλα επειδη εμενα δεν μου το ανοιγει. Μπορειτε να μου πειτε τι λεει;
- Apache
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 19
310LELE έγραψε:Ρε παιδια συγνωμη αλλα επειδη εμενα δεν μου το ανοιγει. Μπορειτε να μου πειτε τι λεει;
Σε δύο φάσεις οι προσλήψεις των 772 μονίμων στο Δημόσιο
Αναμένονται προκηρύξεις για την πρόσληψη μονίμων στα καταστήματα κράτησης όλης της χώρας. Στο νομοσχέδιο "περί ναρκωτικών" η επίμαχη διάταξη για την κάλυψη των κενών θέσεων.
Σε δύο φάσεις θα γίνει η πρόσληψη των 772 μονίμων υπαλλήλων που θα καλύψουν κενές οργανικές θέσεις στο υπουργείο Δικαιοσύνης. Το νέο προσωπικό θα εργαστεί σε σωφρονιστικά καταστήματα όλης της χώρας. Στην πρώτη φάση θα προσληφθούν 500 μόνιμοι ως εξής: ΔΕ Φύλαξης 400 ΚΑΙ ΔΕ Εξωτερικής φρούρησης 100. Σε δεύτερη φάση -πιθανότατα το Σεπτέμβριο- θα προσληφθούν άλλα 272 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων.
Βάσει το νομοσχεδίου, οι άλλοι 272, οι οποίοι θα προσληφθούν στη δεύτερη φάση, θα ανήκουν στις εξής ειδκότητες: ΠΕ Σωφρονιστικού Ενηλίκων 10, ΠΕ Ιατρικών ειδικοτήτων 4,(ΠΕ Παθολογίας 2, ΠΕ Ψυχιατρικής2), ΠΕ Οδοντιάτρων 2, ΠΕ Ψυχολόγων 2, ΠΕ Εγκληματολόγων 2, ΤΕ Διοικητιού Λογιστικού 6, ΤΕ Πληφορορικής 2, ΤΕ Υγείας και Πρόνοιας 16 (ΤΕ Νοσηλευτικής 10, ΤΕ Κοινωνικής Εργασίας 6), ΤΕ Ηλεκτρονικών 2, ΤΕ Μηχανικών ειδικότητας Ηλεκτρολογίας 2, ΔΕ Διοικητικού λογιστικού 20, ΔΕ Τεχνικού 4, ΔΕ Προσωπικού εξωτερικής φρούρησης 200.
Για τις θέσεις προσωπικού φύλαξης και εξωτερικής φρούρησης, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι υποψήφιοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ως γενική αρχή για τις συγκεκριμένες ειδιότητες ισχύει ότι υπάρχει όριο ηλικίας (πιθανότατα έως το 32ο έτος) και όρια αναστήματος για τους άνδρες και τις γυναίκες. Επιπλέον απαιτείται η γνώση ξένων γλωσσών, η εκπλήρωση στρατιωτικής θητείας στις ειδικές δυνάμεις κ. Τ. Λ. Η τελική επιλογή θα γίνει με ειδικές υγειονομικές, ψυχοτεχνικές και αθλητικές διαδικασίες.
Οτι λεει και εδω

Apache έγραψε:310LELE έγραψε:Ρε παιδια συγνωμη αλλα επειδη εμενα δεν μου το ανοιγει. Μπορειτε να μου πειτε τι λεει;
Σε δύο φάσεις οι προσλήψεις των 772 μονίμων στο Δημόσιο
Οτι λεει και εδω
Σε ευχαριστω πολυ φιλε! Παντως το ''απαιτειται'' που λεει για ξενες γλωσσες και θητεια στις Ε. Δ ειναι λιγο ανακριβεια, δεν νομιζω να απαιτειται κιολας... Τεσπα θα δειξει! Καλο κουραγιο σε ολους μας παιδια γιατι οταν βγει θα γινει πραγματικα χαμος!
Εγω πιστευω δεν θα αργησει... Για το 13 ειχαν πει στο μεσοπροθεσμο οτι θα παρουν 3000 μονιμους στο δημοσιο γιατρους νοσηλευτες κλπ κλπ. Και ειδη αρχισαν οποτε ερχετε και η δικια μας...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες