Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2013)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από 310LELE »

Διαφωνω καθετα με το 1ο σκελος του post σου, θα πω απλα αυτο και δεν θα επεκταθω γιατι μετα θα το γυρισουμε στα πολιτικα και δεν πρεπει. Αν δεν επαιρναν πισω τις υπογραφες ''δεσμευσεις'' τους στα 2 πρωτα μνημονια δεν θα ειμασταν ΤΟΣΟ σκατα!
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 7
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Καταρχήν καλησπέρα σε όλους, και καλές γιορτές. Παιδιά όσο και να συζητείται αυτό, προκήρυξη δεν θα βγεί διαμέσω της κουβέντας. Ότι μαθευτεί θα ενημερωθούν σχετικά όλοι οι ενδιαφερόμενοι, κατα την προσωπική μου άποψη όλοι θα πρέπει να κρατούν μικρό καλάθι, και η αισιοδοξία πρέπει να είναι υπέρμετρα συγκρατημένη, προτείνω να λειτουργούν όσοι ενδιαφέρονται με το σκεπτικό πως άν έρθει καλώς να ρθεί, ας υπολογίζετε το χειρότερο σενάριο ώστε αν έρθει το καλύτερο να είναι κάτι σαν δώρο. Οι εποχές είναι δύσκολες για προκηρύξεις οπότε ότι ενημέρωση τέτοια υπάρχει καλό είναι -να παραθέτουμε όλοι- το ανάλογο link διότι έχει γίνει δύσπιστος ο κόσμος με τα "άκουσα-μου είπανε". Το λέω αυτό για να προάγεται η εγκυρότητα και αξιοπιστία των πληροφοριών μήπως έτσι βοηθηθεί καλύτερα η κατάσταση.
Άβαταρ μέλους
bill77
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από bill77 »

Για να γινω πιο σαφης για το προηγουμενο μηνυμα μου... Μας ανακοινωσαν οτι σταματουν οι προσληψεις για αστυνομικους μεσω πανελληνιων... ΔΕΝ διευκρινισαν ομως το αλλο παραθυρακι για την αστυνομια, τους ειδικους φρουρους, μπορει οντως να ισχυει και για αυτους αλλα κατι ξεκαθαρο δεν ακουσα... Η βρωμα που βγηκε ηταν αρχικα απο κατι υπαστυνομους και επειτα απο συναδελφους μου... Και τελος η αστυνομια εχει ΠΑΡΑ πολλες ελειψεις. Με την αναδιαρθωση που λεει ο υπουργος χρειαζεται μαχιμους αστυνομικους κατι που αυτη την στιγμη υστερει η αστυνομια... Γι αυτο και κλεινω, χρειαζονται ειδικοι φρουροι μεσα στον χρονο κατα την γνωμη μου
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

bill77 έγραψε:Για να γινω πιο σαφης για το προηγουμενο μηνυμα μου... Μας ανακοινωσαν οτι σταματουν οι προσληψεις για αστυνομικους μεσω πανελληνιων... ΔΕΝ διευκρινισαν ομως το αλλο παραθυρακι για την αστυνομια, τους ειδικους φρουρους, μπορει οντως να ισχυει και για αυτους αλλα κατι ξεκαθαρο δεν ακουσα... Η βρωμα που βγηκε ηταν αρχικα απο κατι υπαστυνομους και επειτα απο συναδελφους μου... Και τελος η αστυνομια εχει ΠΑΡΑ πολλες ελειψεις. Με την αναδιαρθωση που λεει ο υπουργος χρειαζεται μαχιμους αστυνομικους κατι που αυτη την στιγμη υστερει η αστυνομια... Γι αυτο και κλεινω, χρειαζονται ειδικοι φρουροι μεσα στον χρονο κατα την γνωμη μου

Είσαι σαφής συνονόματε, σε κάθε περίπτωση να 'σαι καλά για τον πολύτιμο χρόνο σου.

Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από panos2171 »

bill77 έγραψε:Για να γινω πιο σαφης για το προηγουμενο μηνυμα μου... Μας ανακοινωσαν οτι σταματουν οι προσληψεις για αστυνομικους μεσω πανελληνιων... ΔΕΝ διευκρινισαν ομως το αλλο παραθυρακι για την αστυνομια, τους ειδικους φρουρους, μπορει οντως να ισχυει και για αυτους αλλα κατι ξεκαθαρο δεν ακουσα... Η βρωμα που βγηκε ηταν αρχικα απο κατι υπαστυνομους και επειτα απο συναδελφους μου... Και τελος η αστυνομια εχει ΠΑΡΑ πολλες ελειψεις. Με την αναδιαρθωση που λεει ο υπουργος χρειαζεται μαχιμους αστυνομικους κατι που αυτη την στιγμη υστερει η αστυνομια... Γι αυτο και κλεινω, χρειαζονται ειδικοι φρουροι μεσα στον χρονο κατα την γνωμη μου

Πλάκα μας κάνεις; Όταν ανακοίνωσαν 0 προσλήψεις στα σώματα ασφαλείας ζητούσαμε να διευκρινηστεί τι θα γίνει με το θέμα των παννεληνίων γιατί ήταν ασαφές. Τώρα που είπαν δεν θα πάρουν από πανελλήνιες μας λες πως δεν διευκρίνησαν για Ε. Φ που ουσιαστικά ήταν εξ αρχής ξεκάθαρο;
Πάντως πλέον κάνουν μετατάξεις, βγάζουν πολλούς από τα γραφεία και βάζουν μέσα άλλους Δ. Υ αλλά αυτό γίνεται με αργούς ρυθμούς. Ίσως θεωρούν (βασικά η υπουργάρα) ότι έτσι δεν θα υπάρχουν ελλείψεις.
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

panos2171 έγραψε:
bill77 έγραψε: Μας ανακοινωσαν οτι σταματουν οι προσληψεις για αστυνομικους μεσω πανελληνιων... ΔΕΝ διευκρινισαν ομως το αλλο παραθυρακι για την αστυνομια, τους ειδικους φρουρους,μπορει οντως να ισχυει και για αυτους αλλα κατι ξεκαθαρο δεν ακουσα...

Πλάκα μας κάνεις; Όταν ανακοίνωσαν 0 προσλήψεις στα σώματα ασφαλείας ζητούσαμε να διευκρινηστεί τι θα γίνει με το θέμα των παννεληνίων γιατί ήταν ασαφές. Τώρα που είπαν δεν θα πάρουν από πανελλήνιες μας λες πως δεν διευκρίνησαν για Ε. Φ που ουσιαστικά ήταν εξ αρχής ξεκάθαρο;

Όπως το είπε εγώ το κατάλαβα και νομίζω πως είναι κατανοητό, έγραψε πως δεν το διευκρίνησαν δηλαδή αυτοί που ακούστηκε αυτό δεν το είπαν/δεν το συζήτησαν (διότι νοείται αυτονόητο πως δεν θα γίνουν προσλήψεις), και όχι όπως ερμηνεύτηκε, πως Ίσως πάρουν-ίσως δεν πάρουν. Έτσι το κατάλαβα εγώ, όμως παρόλο που είναι σημαντικό το θέμα, νομίζω πως όλοι καταλήγουμε στο ίδιο συμπέρασμα πως δεν θα γίνουν προσλήψεις.

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Δηλαδη εσεις ρε παιδια πιστευετε οτι δεν εχουν αφησει ουτε ενα παραθυρακι για ενδεχομενες προσληψεις;(κεντρα μεταναστων, αυξηση εγκληματικοτητας, νεα ''μαχιμη'' αστυνομια οπως ειπε και ο υπουργος) σκεφτειτε οι φρουροι ειναι 5ετιας κανεις δεν λεει οτι ολοι μονιμοποιουνται! Τωρα ισως απλα λεω οτι μου κατεβει γιατι ακομα δεν δεχομαι αυτο το ''παγωμα''... Τι να πω
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

310LELE έγραψε:Δηλαδη εσεις ρε παιδια πιστευετε οτι δεν εχουν αφησει ουτε ενα παραθυρακι για ενδεχομενες προσληψεις;(κεντρα μεταναστων, αυξηση εγκληματικοτητας, νεα ''μαχιμη'' αστυνομια οπως ειπε και ο υπουργος) σκεφτειτε οι φρουροι ειναι 5ετιας κανεις δεν λεει οτι ολοι μονιμοποιουνται! Τωρα ισως απλα λεω οτι μου κατεβει γιατι ακομα δεν δεχομαι αυτο το ''παγωμα''... Τι να πω

Κατα τα λεγόμενα είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Υπάρχει μια τρόικα που πιέζει για πιο ευέλικτο και μικρότερο δημόσιο και περικοπή μισθών. Εδώ δεν υπάρχουν χρήματα να πληρώνονται οι ήδη υπάρχοντες. Κάποια στιγμή σίγουρα θα πάρει αλλά αυτό δεν προβλέπεται άμμεσα (όπως βλέπω την κατάσταση στην Ελλάδα 1-2 χρόνια θα αργήσει για Ε. Φ). Ώς προς την μονιμοποίηση, είναι δίκοπο μαχαίρι. Απο την μία όπως προείπα οι καταστάσεις πιέζονται για απολύσεις, απο την άλλη η ΕΛ. ΑΣ έχει ήδη πολύ μεγάλη έλλειψη σε προσωπικό. Σε κάθε περίπτωση ο χρόνος θα δείξει.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Greek_Army »

Τόσους μήνες τα ίδια πράγματα συζητάτε, έχω βαρεθεί να τα διαβάζω, εσείς πως τα γράφετε συνέχεια δεν μπορώ να το καταλάβω, τα έχετε αποθηκεύσει σε κανένα αρχείο στο word;

Θα σβήσω τίποτα μηνύματα και θα γίνω ο κακός διαχειριστής που δεν αφήνει να ακούγονται οι απόψεις,

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Εχεις δικιο ρε μοδερεϊτορ αλλα βλεπεις βγαινει ο ενας λεει ακουστικε βγαινει ο αλλος θα βγει μαλλον φλεβαρη... Καλα θα γυρισεις και θα μ πεις τι τους πιστευεις χθες μπηκες στο φορουμ; Αλλα... Ο πνιγμενος απο τα μαλλια του πιανεται!
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από panos2171 »

310LELE έγραψε:Δηλαδη εσεις ρε παιδια πιστευετε οτι δεν εχουν αφησει ουτε ενα παραθυρακι για ενδεχομενες προσληψεις;(κεντρα μεταναστων, αυξηση εγκληματικοτητας, νεα ''μαχιμη'' αστυνομια οπως ειπε και ο υπουργος) σκεφτειτε οι φρουροι ειναι 5ετιας κανεις δεν λεει οτι ολοι μονιμοποιουνται! Τωρα ισως απλα λεω οτι μου κατεβει γιατι ακομα δεν δεχομαι αυτο το ''παγωμα''... Τι να πω

To παραθυράκι το είχε αφήσει ο προυπολογισμός του 2013 ο οποίος ψηφίστηκε κανονικότατα και σε 2 σημεία του γράφει πως θα υπάρξει μείωση εισακτέων στις παραγωγικές σχολές των σωμάτων ασφαλείας (και των στρτιωτικών φυσικά). Το πρόβλημα είναι ο υπουργός ο οποίος δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βαράει προσοχή σε ότι του λέει η τρόικα. Επιπλέον η τροικα είπε πως θα ξαναπάρουν μετά από 2 χρόνια 580 άτομα. Γιατί δεν το κάναν ισομερώς για αυτά τα 2 χρόνια δεν μπορώ να το καταλάβω επίσης. Ακόμα και η τρόικα από μόνη της άφηνε παραθυράκι λέγοντας πως αυτά τα μέτρα δεν είναι δευσμευτικά.

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από dimitris mak »

Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα! Μετα απο πολυ καιρο καταφερα να ξαναμπω (ειχα χασει τον κωδικο). Πριν εναν χρονο μου ειχαν πει απο μεσα οτι θα εκλεινε η αστυφυλακων και οτι θα περνουν μονο ειδικους φρουρους. Μου φανηκε λιγο χαζομαρα οταν μου το ειπαν. Πρεπει να το ειχα αναφερει τοτε μεσα στο φορουμ καποιοι μπορει να με επιβεβαιοσουν. Επισης προκηρυξη ειδικων φρουρων ειχε ετοιμαστει για 500 ατομα (σεμπτεμβρη, οκτωμβρη, νοεμβρη) αλλα τελευταια στιγμη ακυροθηκε. Ολοι το ξερουμε αυτο. Τωρα το γιατι επισης πιστευω οτι το ξερουμε. Τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα να βγει καποια προκηρυξη κακα τα ψεματα. Απο οτι δειχνουν τα πραγματα θελουν να κανουν ξεκαραθαρισματα στο προσωπικο και στην συνεχεια να πραξουν. Δεν ξερω αν θα σταματησουν τελειος οι αστυφυλακες και θα περνουν μονο ειδικους φρουρους αλλα δεν θα μου φανει και περιεργο αν σε εναν χρονο βγουν και που οτι δεν θα ξανανοιξει η αστυφυλακων. Ο υπουργος την δουλεια του κανει οσο και αν δεν μας αρεσει. Το πλουσιο κρατος με τους πολλους δημοσιους υπαληλους τελειωσε. Α και κατι τελευταιο. Για αυτους κρατος ειναι μονο η αθηνα. Αν ειχαν στειλει αστυνομικους-ειδικους φρουρους σε οπιο μερος ηθελαν τωρα η αθηνα δεν θα ειχε αστυνομια και θα αναγκαζονταν να παρουν. Οπως προειπα ομως για αυτους κρατος ειναι μονο η αθηνα...
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

dimitris mak έγραψε:Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα! Μετα απο πολυ καιρο καταφερα να ξαναμπω (ειχα χασει τον κωδικο). Πριν εναν χρονο μου ειχαν πει απο μεσα οτι θα εκλεινε η αστυφυλακων και οτι θα περνουν μονο ειδικους φρουρους. Μου φανηκε λιγο χαζομαρα οταν μου το ειπαν. Πρεπει να το ειχα αναφερει τοτε μεσα στο φορουμ καποιοι μπορει να με επιβεβαιοσουν. Επισης προκηρυξη ειδικων φρουρων ειχε ετοιμαστει για 500 ατομα (σεμπτεμβρη, οκτωμβρη, νοεμβρη) αλλα τελευταια στιγμη ακυροθηκε. Ολοι το ξερουμε αυτο. Τωρα το γιατι επισης πιστευω οτι το ξερουμε. Τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα να βγει καποια προκηρυξη κακα τα ψεματα. Απο οτι δειχνουν τα πραγματα θελουν να κανουν ξεκαραθαρισματα στο προσωπικο και στην συνεχεια να πραξουν. Δεν ξερω αν θα σταματησουν τελειος οι αστυφυλακες και θα περνουν μονο ειδικους φρουρους αλλα δεν θα μου φανει και περιεργο αν σε εναν χρονο βγουν και που οτι δεν θα ξανανοιξει η αστυφυλακων. Ο υπουργος την δουλεια του κανει οσο και αν δεν μας αρεσει. Το πλουσιο κρατος με τους πολλους δημοσιους υπαληλους τελειωσε. Α και κατι τελευταιο. Για αυτους κρατος ειναι μονο η αθηνα. Αν ειχαν στειλει αστυνομικους-ειδικους φρουρους σε οπιο μερος ηθελαν τωρα η αθηνα δεν θα ειχε αστυνομια και θα αναγκαζονταν να παρουν. Οπως προειπα ομως για αυτους κρατος ειναι μονο η αθηνα...

Το θεμα ειναι αν αυτη η προκηρυξη ακυρωθηκε η απλα μπηκε στο συρταρι... Τωρα οσον αφορα το θεμα με τους αστυφυλακες το βρισκω λιγο τραβηγμενο. Εκτος και αν αλλαξει γενικα το συστημα εισαγωγης στα σωματα ασφαλειας! Και διενεργουνται εξετασεις κτλ απο το καθε σωμα...
Άβαταρ μέλους
ΦΑΛΑΞ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΦΑΛΑΞ »

Λοιπον αφου ψηφισαμε πασοκ και νδ μν βγει ο συριζα και δεν βγαλει προκυρηξη καλα να παθουμε! Χαχαχα... Δεν θα βγει τπτ ρε παιδια, μονο εισπρακτορες διεταξε η τροικα να προσληφθουν για να κυνηγανε τον κοσμακη που δεν εχει να πληρωσει! Εδω και η προκυρηξη των σοφρωνιστικων που και καλα εχει εγκριθει ακομα δημοσιευεται... Καλη χρονια να εχουμε!
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από dimitris mak »

Συμφωνω με τον φαλαξ...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες