Ώρα παρουσίασης σε μονάδα

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
jimsal13
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από jimsal13 »

Καλημέρα... Ρε παιδιά ορκίστηκα και πάω μετάθεση στη μονάδα μου και το χαρτί μου λέει ημερομηνία 15/12/2012 Σάββατο. Ξέρει κάποιος μέχρι τι ώρα πρέπει να είμαι μέσα στο στρατόπεδο; Γιατί μου είπαν κάτι για 7 το πρωί... Ευχαριστω!
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

jimsal13 έγραψε:Καλημέρα... Ρε παιδιά ορκίστηκα και πάω μετάθεση στη μονάδα μου και το χαρτί μου λέει ημερομηνία 15/12/2012 Σάββατο. Ξέρει κάποιος μέχρι τι ώρα πρέπει να είμαι μέσα στο στρατόπεδο; Γιατί μου είπαν κάτι για 7 το πρωί... Ευχαριστω!

Καλησπέρα. Υπάρχει φίλε μου ήδη ανοικτό θέμα με την απορία που έχεις

Τι ώρα να παρουσιαστώ;

jimsal13
Στρατιώτης
Στρατιώτης

dn24 έγραψε:
jimsal13 έγραψε:Καλημέρα... Ρε παιδιά ορκίστηκα και πάω μετάθεση στη μονάδα μου και το χαρτί μου λέει ημερομηνία 15/12/2012 Σάββατο. Ξέρει κάποιος μέχρι τι ώρα πρέπει να είμαι μέσα στο στρατόπεδο; Γιατί μου είπαν κάτι για 7 το πρωί... Ευχαριστω!

Καλησπέρα. Υπάρχει φίλε μου ήδη ανοικτό θέμα με την απορία που έχεις

Τι ώρα να παρουσιαστώ;

φίλε σορρυ αν άνοιξα χωρίς λόγο καινούριο θέμα απλά εγώ έχω ορκιστεί. Μετάθεση πήρα τώρα. Στο άλλο topic μιλάνε για την πρώτη μέρα :/

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

jimsal13 έγραψε:φίλε σορρυ αν άνοιξα χωρίς λόγο καινούριο θέμα απλά εγώ έχω ορκιστεί. Μετάθεση πήρα τώρα. Στο άλλο topic μιλάνε για την πρώτη μέρα :/

Μην ζητάς συγγνώμη προς θεού, ότι ώρα φτάσει το μέσο μεταφοράς φίλε μου, μην ανησυχείς είναι προσυνεννοημένες οι μονάδες μεταξύ τους, αν φτάσεις μεσάνυχτα πχ τότε θα έρθει πχ στο λιμάνι κίνηση απο την μονάδα σου να σε πάρει.

jimsal13
Στρατιώτης
Στρατιώτης

dn24 έγραψε:
jimsal13 έγραψε:φίλε σορρυ αν άνοιξα χωρίς λόγο καινούριο θέμα απλά εγώ έχω ορκιστεί. Μετάθεση πήρα τώρα. Στο άλλο topic μιλάνε για την πρώτη μέρα :/

Μην ζητάς συγγνώμη προς θεού, ότι ώρα φτάσει το μέσο μεταφοράς φίλε μου, μην ανησυχείς είναι προσυνεννοημένες οι μονάδες μεταξύ τους, αν φτάσεις μεσάνυχτα πχ τότε θα έρθει πχ στο λιμάνι κίνηση απο την μονάδα σου να σε πάρει.

και εγώ που έχω ατομικό φύλλο πορείας; Αν πάω στο στρατόπεδο κατά τις 8 πχ θα υπάρχει πρόβλημα;

Άβαταρ μέλους
jmd2010
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από jmd2010 »

Και εγώ ατομικό έχω και πρέπει να είμαι μέσα την δευτερα. Σκέφτομαι να φύγω αύριο σάββατο ώστε κυριακή πρωί να είναι μέσα. Η κίνηση του στρατοπέδου φεύγει σήμερα άρα λογικά θα πρέπει να πάω μονος μου με taxi στο στρατόπεδο όταν φτάσω εκεί την κυριακή.
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

dn24 έγραψε:

και εγώ που έχω ατομικό φύλλο πορείας; Αν πάω στο στρατόπεδο κατά τις 8 πχ θα υπάρχει πρόβλημα;

Υπάρχει ξεχωριστό θέμα φίλε μου:

Καθυστερημένη κατάταξη ή είσοδος σε μονάδα

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Κανονικά πρωϊ πρέπει να παρουσιαστείς, δεν παίζει ρόλο αν θα είναι πριν ή μετά το πρωϊνό εγερτήριο, αλλά δεν είναι υποχρεωτικό. Και 10 το βράδυ να είναι, δεν θα έχεις πρόβλημα.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Greek_Army »

Αν δεν έχει αλλάξει κάτι πρέπει να είναι παρών στην πρωινή αναφορά.
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από panos2171 »

Μήπως ξέρετε τι ώρα παρουσιαζονται οι δόκιμοι στη μονάδα το Σάββατο (λογικά στον ΑΥΔΜ) ;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες