ΟΠΚΕ - Όμαδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος
Σημερα το εμαθα και εγω φιλε, εχεις δικιο οπως και ο γκρικ... Αλλα απ' οτι μας ειπαν θα αλλαξει με την αναδιαρθρωση.
μπορω να ειμαι συνεχεια με αποσπαση ωστε να μην χασω την οργανικη μου;Greek_Army έγραψε:AΠόσπαση και μετά αν θέλεις ζητάς να γίνει μετάθεση τουλάχιστον έτσι ήτανε παλιά.
εισαι σιγουρος επειδη αλλος συναδελφος μου ειπε ναιTIMOS έγραψε:Οχι
Περιμενε την αναδιαρθρωση γιατι θα αλλαξουν πολλα με την οπκε, γιατι που εχεις οργανικη;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 13
Με αυτά που ισχύουν μέχρι σήμερα δεν γίνεται, τώρα αν αλλάξει με την αναδιάρθρωση κανείς δεν το γνωρίζει.
οκ καταλαβαTIMOS έγραψε:Περιμενε την αναδιαρθρωση γιατι θα αλλαξουν πολλα με την οπκε, γιατι που εχεις οργανικη;
Η εκπαιδευση στην αττικη που γινεται στην Αμυγδαλεζα; Η καπου αλλου; Περασε κανενας προσφατα στην Αττικη;
Υπαρχει καποιος ειδικος φρουρος να μας ενημερωσει αν οι ΟΠΚΕ εχουν κανενα επιδομα επισημα; Που να υπηρετει τωρα οχι τι εχει ακουσει κτλ?
Υπαρχει καποιος ειδικος φρουρος να μας ενημερωσει αν οι ΟΠΚΕ εχουν κανενα επιδομα επισημα; Που να υπηρετει τωρα οχι τι εχει ακουσει κτλ?
-
- Στρατηγός
panosP99 έγραψε:
Υπαρχει καποιος ειδικος φρουρος να μας ενημερωσει αν οι ΟΠΚΕ εχουν κανενα επιδομα επισημα; Που να υπηρετει τωρα οχι τι εχει ακουσει κτλ;
Όχι δεν υπάρχει επίδομα.
Ρε φιλε κανεις τοσες ερωτησεις κ ολο το ιδιο κ το ιδιο... Ελα στην οπκε και θα τα δεις
απο αυτα που απαντας αμφιβαλω για το αν εισαι στην οπκε συγνωμη κιολας, αυριο θα μαθω τα παντα εχω συναντηση με τον προεδρο μας.TIMOS έγραψε:Ρε φιλε κανεις τοσες ερωτησεις κ ολο το ιδιο κ το ιδιο... Ελα στην οπκε και θα τα δεις
Δικαιωμα σου αν ερθεις ποτε στειλε μου να βρεθουμε
-
- Στρατηγός
Επειδή δεν σου απάντησε κάποιος στην ερώτηση που έκανες για το που γίνεται η εκπαίδευση εσύ έβγαλες το συμπέρασμα πως δεν είναι στην υπηρεσία; Μα δεν γίνεται να γράφονται όλα στο ίντερνετ, όπως εσύ αμφιβάλλεις για την ταυτότητα του άλλου έτσι αμφιβάλλουν και οι υπόλοιποι.
εχεις απολυτο δικιο και ζηταω συγνωμη απο το παιδι ηταν λαθος μουGreek_Army έγραψε:Επειδή δεν σου απάντησε κάποιος στην ερώτηση που έκανες για το που γίνεται η εκπαίδευση εσύ έβγαλες το συμπέρασμα πως δεν είναι στην υπηρεσία; Μα δεν γίνεται να γράφονται όλα στο ίντερνετ, όπως εσύ αμφιβάλλεις για την ταυτότητα του άλλου έτσι αμφιβάλλουν και οι υπόλοιποι.
φιλε μου σου ζηταω συγνωμη για το προηγουμενο λαθος μουTIMOS έγραψε:Δικαιωμα σου αν ερθεις ποτε στειλε μου να βρεθουμε
Παιδια εμαθα τα παντα για τις οπκε σημερα ευχαριστω πολυ οσους ειχαν απαντησει στις αποριες που ειχα μεχρι σημερα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες