Σχολή Ανθυποπυραγών - Κατάταξη

Συζητήσεις για την Πυροσβεστική, τους Εθελοντές και Εποχικούς Πυροσβέστες, την ΕΜΑΚ, ΔΑΕΕ και τους μισθούς / μεταθέσεις
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
maddy

Δημοσίευση από maddy »

Guest έγραψε:
maddy έγραψε: Τι θα γίνει ρε παιδιά, παίρνω τηλέφωνα και μου λένε δεν ξέρουν ακόμη! Τι δούλεμα είναι αυτό, τι ανευθυνότητα είναι αυτή! Έλεος πια!
Ανευθυνότητα; Χαχαχα τι μας λες βρε; Κ συ απο την μεριά σου κανεις τι ακριβώς; Τηλεφωνεις; Χαχά καλα να παθεις τότε.
Ξέρεις φίλε μου, για μένα κάθε επίσκεψη στην Αθήνα είναι 300-400 Ευρώ και ήδη η διαδικασία μου έχει στοιχίσει πάνω από 1200 ευρώ με το να μας καλούν μια μέρα πριν σε όλες τις φάσεις και τα αεροπορικά να είναι στα ύψη. Εσύ μάλλον δεν το έχεις καταλάβει αυτό και ειρωνεύεσαι, αλλά προσπάθησε να βγεις λίγο έξω από τα όρια της Αθήνας...

Με τις τόσες "επιβεβαιώσεις" από το Σεπτέμβρη ότι θα μας καλέσουν "από βδομάδα" και ακόμη τίποτα, εγώ έκλεισα ***** λιο ταξίδι για μέσα στα Χριστούγεννα για να έχω "σίγουρα" κενό και τώρα θα μας καλέσουν όταν εγώ θα είμαι εκεί! Ακόμη και το γάμο μου κανόνισα σύμφωνα με τις "προβλεπόμενες" ημερομηνίες! Δηλαδή οι κύριοι μας έχουν ένα χρόνο τώρα να μην μπορούμε να προγραμματίσουμε τίποτα, σαν να μην έχουμε καθόλου προσωπική ζωή και όλα να περιστρέφονται γύρω από τις αποφάσεις που όταν γουστάρουν και θυμηθούν θα πάρουν.
Άβαταρ μέλους
hERmes1
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από hERmes1 »

Ας ελπίσουμε να είναι απλά ανευθυνότητα και όχι ένα στημένο εξ αρχής σχέδιο.
leto

Δημοσίευση από leto »

Γενικα αν τα βαλουμε κατω απο την αρχη που ξεκινησε ο διαγωνισμος (περυσι τετοιο καιρο αν δεν κανω λαθος καναμε τις αιτησεις) εχουν συμβει τα παντα... Ξεκινησαμε κανονικα αλλα με αργους ρυθμους, γινανε 2 φορες εκλογες, μετα λεγανε για αντιπυρικη περιοδο, μετα αρχισε ξανα, εκει που τελειωναμε ξαφνικα προεκυπτε παλι ενα προβλημα (αλλαγη αρχηγου, παραιτησεις κτλ), μεγαλη γκρινια εδω μεσα και τσακωμοι Μεταξυ μας κι ας μην γνωριζομαστε Για θεματα που μας αφορουν ομως... Θεωρω οτι ολοι εχουμε ξενερωσει με την ολη φαση και ουσιαστικα δεν πιστευουμε οτι καποια στιγμη θα μας πουνε να παρουσιαστουμε... Καποιοι λενε να παιρνουμε τηλεφωνα συνεχεια, αλλοι παλι να παμε απο κοντα, αλλοι ενημερωνουν για το τι τους ειπανε και αλλοι κοροιδευουν κρυβομενοι πισω απο την ανωνυμια τους... Αν το δουμε ομως το θεμα ψυχρα ολες οι ενημερωσεις που γινανε απο το αρχηγειο μεσω τηλεφωνου ή επαφης απο κοντα ποτε δεν δωθηκε καποια σωστη ημερομηνια για κατι... Στη συνεχεια δηλαδη ενω λεγανε μια ημερομηνια προεκυπτε αλλη (πχ. Με την αντιπυρικη περιοδο που μας καλεσαν νωριτερα απο οτι ελεγαν καποιοι εδω) ... Επισης θα ηθελα να ξερω ποιος εχει πει επισημα οτι πρεπει να μας καλεσουν μεσα στο 2012 γιατι αλλιως χανεται το κονδυλι; Ειναι δυνατον αν δεν θελουν να μας παρουν λεω εγω (οπως αναφερθηκε παραπανω σαν ''καλοστημενο σχεδιο'') ποιος ο λογος να συνεχιστει η διαδικασια μεχρι το ΦΕΚ που βγηκε; Γιατι να συνεχιστει και να τελειωσει τοσο γρηγορα η προκηρυξη των 725; Γιατι και αυτοι με τη λογικη αυτη θα πρεπει μεσα στο 2012 να παρουσιαστουν! Απο την αλλη βεβαια, δε μπορω να πιστεψω οτι δεν εχουν ενα πλανο στο μυαλο τους και πολυ κακως που δεν το ανακοινωνουν να ξερουμε κι εμεις τι θα κανουμε, να μην εχουμε αγχος, να ρυθμισουμε τις δουλειες μας σε ολα τα επιπεδα... Απλα πιστευω οτι ουσιαστικα επειδη κανενας δεν ξερει απο εμας τι επροκειτο να γινει και ποτε θα μας καλεσουν... Καθομαστε και ψαχνουμε φορουμ και σαιτ πυροσβεστικης (οπως των 5ετων που ειδαμε προσφατα), μηπως βρουμε κατι και ουσιαστικα μπερδευομαστε ολο και περισσοτερο με αυτα που διαβαζουμε... Πραγματικα δεν ξερω ποτε σκοπευουν να μας καλεσουν και ποτε θα βγαλουν ανακοινωση να μας πουνε κατι που θα επρεπε αν ειχαν λιγο φιλοτιμο, αλλα δεν πιστευω οτι φτασαμε ως εδω και δε θα μας παρουν... Οταν αλλωστε αλλαξε η κυβερνηση πηρε ξανα εγκριση απο τον υπουργο. Αν καποιος ξερει κατι επισημα ας το αναφερει (αν και δεν ξερω ποσοι θα το πιστεψουν ουσιαστικα) αλλα πιστευω οτι συντομα θα τελειωσει το Μας και θα πανε ολα καλα... Σε διαφορετικη περιπτωση πλεον ξερουμε ποιοι εχουμε περασει, πανω κατω ολοι ξερουμε καποιον απο τους 50, εχει βγει επισημα ενα φεκ και θα πρεπει να διεκδικησουμε το δικαιωμα που πλεον εχουμε μετα απο ολη αυτη την διαδικασια και την πολυ μεγαλη ταλαιπωρια (ψυχικη κυριως και σωματικη). Με το καλο λοιπον να περιμενουμε την επισημη ανακοινωση παρουσιασης!

ΤΑΣΟΣ

Δημοσίευση από ΤΑΣΟΣ »

Όταν υπογράφηκε η προκήρυξη των 725 και 50 αξιωμ. Ήταν ανάδρομος ο Ερμής! Δεν εξηγείται διαφορετικά!

Guest

Δημοσίευση από Guest »

Αν δεν βγει και σήμερα κάτι δυστυχως πάμε για του χρόνου έτσι πως το κόβω. δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα αν το ΦΕΚ είναι 2012 ή 2013, εκτός αν μιλησε κανεις με τον Στουρναρα και είναι σίγουρος οτι το 2013 χάνεται η πρόσληψη. Εγω έχω μιλήσει με υπαλλήλους του υπουργείου οικονομικών και μου είπαν οτι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, τώρα αν είναι και αυτοί ανιδεοι και ανευθυνοι τι να πω...
ΤΑΣΟΣ

Δημοσίευση από ΤΑΣΟΣ »

Αν δεν βγει σήμερα που δεν βγήκε δηλαδή, θα βγεί σίγουρα αύριο! Ήδη βρίσκεται στο τυπογραφείο! Γκαντεμιά πάλι. Πέσαμε σε απεργία!
Guest

Δημοσίευση από Guest »

Βγήκε το ΦΕΚ απο 18-12 θεωρούμαστε δόκιμοι !
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Alexandros9 »

Συγχαρητήρια σε όλους. Μόλις βγήκε το ΦΕΚ πρόσληψης. Τα λέμε από κοντά. Κ καλά Χριστούγεννα σε όλους
Πότε μην μετανιώνεις..
ΤΑΣΟΣ

Δημοσίευση από ΤΑΣΟΣ »

Ο κύβος ερρίφθη! Γιούπιιιιιιι!
ΖΙΑ

Δημοσίευση από ΖΙΑ »

Καλημέρα! Άρχισαν να μας παίρνουν τηλέφωνα. Μας καλούνε 24/12 ώρα 7:30 στη σχολή. Καλή αρχή σε όλους!
Chris

Δημοσίευση από Chris »

Ρε σειρουλα μου αλεκο, δωσε μας ενα λινκ παιχταρα μου!:) Τελικα επιασε το γραμμα στον αη βασιλη που σου λεγα θα γραψω χτες!
Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από gate21ss »

Μπραβο παιδια συγχαρητηρια και καλη σταδιοδρομια!

Αντε και στα δικα μας (τους 725).

engineer
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από engineer »

Καλήμερα παιδιά, συγχαρητήρια για την πρόσληψη. Σας είχε ενημερώσει κανείς απο την Πυροσβεστική; Η τώρα το μάθατε?
maddy

Δημοσίευση από maddy »

engineer έγραψε:Καλήμερα παιδιά, συγχαρητήρια για την πρόσληψη. Σας είχε ενημερώσει κανείς απο την Πυροσβεστική; Η τώρα το μάθατε;
Έχουν ήδη πάρει κάποιους τηλέφωνο και τους ενημέρωσαν να είμαστε 24 του μήνα στη σχολή και τι να έχουμε μαζί μας. Λογικά θα μας πάρουν όλους μέσα στη μέρα.
Έχει κανείς κάποιο link για το ΦΕΚ;
Άβαταρ μέλους
gumf
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από gumf »

engineer έγραψε:Καλήμερα παιδιά, συγχαρητήρια για την πρόσληψη. Σας είχε ενημερώσει κανείς απο την Πυροσβεστική; Η τώρα το μάθατε;
αυτο ακριβως ηθελα να ρωτησω και γω. Το φεκ απο τις 13-12. Η ορκομοσια στις 18-12. Τα ξερατε ολα αυτα η σημερα στις 20 τα μαθαμαι ολοι μαζι; Παντως οτι και να ειναι και ας μην το καταλαβαινω εγω συγχαρητηρια σε ολους και καλη αρχη! Μπραβο παιδια! Καλη χρονια σε ολους!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες