Σχολή Ανθυποπυραγών - Κατάταξη
Ξερει κανεις ποτε ξεκιναει η σχολη μετα απο ολες αυτες τις καθυστερησεις;
Ένας φίλος στο τόπικ "δοκιμασίες Αξ/κών... " (το οποίο κλειδώθηκε) είχε γράψει πως σκέφτονται να ξεκινήσει η σχολή για εμάς την Δευτέρα 17/12.
Σε απάντηση ενός άλλου φίλου πάλι στο τόπικ "δοκιμασίες Αξ/κών... " τι γραφειοκρατικό Απομένει ακόμα, νομίζω πως τώρα η σειρά έχει ως εξής:
1. Η Υ. Δ. Ε. Θα βγάλει την έγκριση βεβαίωσης,
2. Θα σταλεί στη συνέχεια για Φ. Ε. Κ. Διορισμού (αυτό που δημοσιεύτηκε ήταν η κύρωση των πινάκων)
3. Μας αποστέλλουν πρόσκληση για την αποδοχή διορισμού
4. Παρουσιαζόμαστε, αποδεχόμαστε τον διορισμό και ορκιζόμαστε. Τότε ξεκινάει η υπαλληλική σχέση.
Σε απάντηση ενός άλλου φίλου πάλι στο τόπικ "δοκιμασίες Αξ/κών... " τι γραφειοκρατικό Απομένει ακόμα, νομίζω πως τώρα η σειρά έχει ως εξής:
1. Η Υ. Δ. Ε. Θα βγάλει την έγκριση βεβαίωσης,
2. Θα σταλεί στη συνέχεια για Φ. Ε. Κ. Διορισμού (αυτό που δημοσιεύτηκε ήταν η κύρωση των πινάκων)
3. Μας αποστέλλουν πρόσκληση για την αποδοχή διορισμού
4. Παρουσιαζόμαστε, αποδεχόμαστε τον διορισμό και ορκιζόμαστε. Τότε ξεκινάει η υπαλληλική σχέση.
Έχει κανείς καμία πληροφορία για το πότε υπολογίζεται να μας καλέσουν; Εγώ το βλέπω για μετά τις γιορτές αφού πρέπει να ειδοποιηθούμε τουλάχιστον 10 ημέρες πρίν.
Λογικά πρίν τις γιορτές. Το πιθανότερο διάστημα είναι από 15 έως 28 Δεκέμβρη.
Οταν λες '' αφού πρέπει να ειδοποιηθούμε τουλάχιστον 10 ημέρες πρίν'' τι εννοείς ακριβώς;
είναι προσωπική επιθυμία το δεκαήμερο της ειδοποίησης Ή υπάρχει προθεσμία από τη νομοθεσία?
είναι προσωπική επιθυμία το δεκαήμερο της ειδοποίησης Ή υπάρχει προθεσμία από τη νομοθεσία?
Θα ήθελα να ρωτήσω αν θα πρέπει, κατα την γνώμη σας, Να αρχίσουμε απο τωρα την διαδικασία διαγραφής απο συλλόγους, ασφαλιστικά ταμεία κ. Τλ για όσους είναι γραμμένοι σε αυτά Ή είναι πιο ασφαλές να περιμένουμε και το ΦΕΚ διορισμού;
Εγώ Προσωπικά Θα Ήθελα Ενα Χρονικό Περιθώριο Ετσι Ώστε Να Ενημερώσω Το Αφεντικό Μου οτι σε 10 Μέρες Φεύγω Απο την Δουλειά. Παρά Να του πω οτι Φεύγω Αύριο σαν τον κλεφτη Και να Κόψει Τον Λαιμό Του. Έχω Άδικο?
- hERmes1
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Επικοινωνία:
PS και ΝΙΚ εύλογοι οι προβληματισμοι σας. Το ιδιο θεμα εχω κι εγώ. Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί τέτοια προχειρότητα. Και ξεχνάτε και κάτι άλλο βασικό. Δεν θα χρειαστούμε οι εκτός Αθηνών να ψάξουμε για σπίτι; Να κάνουμε μετακόμιση; Δυστυχώς δείχνουν να μην μας υπολογίζουν. Αλλά έτσι όπως έχουν ερθει τα πραγματα λέμε να μας πάρουν και θα τα ξεπερασουμε όλα τα άλλα προβλήματα.
Νικ ειναι ακρως λογικο το 10ημερο αλλα μακαρι να ειναι και εφικτο απο πλευρας Υπηρεσιας εξαιτιας του παγωματος των προσληψεων απο 01/01/13...
Για τους μη Αθηναιους καπου ειχα ακουσει οτι προβλεπεται να μεινετε και εντος σχολης αλλα δεν το εψαξα παραπανω λογω του οτι ειμαι Αθηναιος...
Πιστευω οτι απο αυριο θα εχουμε ταχιστες εξελιξεις...
Για τους μη Αθηναιους καπου ειχα ακουσει οτι προβλεπεται να μεινετε και εντος σχολης αλλα δεν το εψαξα παραπανω λογω του οτι ειμαι Αθηναιος...
Πιστευω οτι απο αυριο θα εχουμε ταχιστες εξελιξεις...
Εχω την εντύπωση πως στη σχολή μπορούν να εξυπηρετηθούν καποια άτομα ως προς τη διαμονή, τον πρώτο καιρό τουλάχιστον!
Αύριο θα έχουμε νέα. Όλα είναι προαποφασισμένα... Φίλος Δόκιμος μου είπε ότι μας αναμένουν την επόμενη εβδομάδα και ότι έχουν ήδη οριστεί οι καθηγητες για το πρόγραμμα σπουδών μας... Υπομονή λίγες ώρες ακόμη
Η πληροφορία αυτή, πως σήμερα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία κατάταξης από που προέρχεται?
Κατά πάσα πιθανότητα η ημερομηνία κατάταξης είναι 27η Δεκεμβρίου.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες