Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατος Ξηράς (2013)
Ποτέ δεν θα βγει αν ο λόγος που δεν βγάζουν είναι η ανάπτυξη, από την στιγμή που χρωστάς σαν χώρα περισσότερα κάθε φέτος από κάθε πέρυσι, απλά πράγματα... :) και το πότε και αν θα βγάλουν δεν μπορεί να το πει κανείς με σιγουριά διότι έτσι όπως πάνε τους μισθούς των στρατιωτικών ίσως με πολύ λίγες προσλήψεις και λιγότερες μονάδες (όπως και έχουμε ήδη σε σχέση προ κρίσης και εννοείται συνεχίζεται το κλείσιμο) να μην είναι τόσο ασύμφορο όσο πριν εποπ αντί φαντάρων... Θα μου πει κανείς Εδώ κάτι λέγαν για απόλυση της τελευταίας σειράς εποπ... Με κάτι τέτοιο όμως αντιψηφοθηρικό λόγο της αδυναμίας των περισσοτέρων οικογενειών για 2 με 3 χρόνια θητεία (υπολογίζω) θα το κάνουν; Οπωσδήποτε όμως δεν αντιλέγω επικρατεί ένα χάος... Γιαυτό και η άποψη μου είναι ότι όλα είναι πιθανά ...
panos2171 έγραψε:Εννοείται πως αν πάρουν θα πάρουν όταν καλυτερέψουν τα πράγματα. Απλά σαν θεσμός ακόμα ισχύει, δηλαδή αν αύριο πχ έρθει η ανάπτυξη :lol: Δεν θα τους εμποδίσει τίποτα να βγάλουν προκήρυξη.
Πιστεύω ότι τα οικονομικά δεν θα επιτρέψουνε να πάρουνε για αρκετά χρόνια. Ίσως στεναχωρήσω κάποιους που θα θέλανε να πάνε μόνο για μιά θέσει εργασίας. Τί να κάνουμε. Όμως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μείνει χωρίς Στρατό η Ελλάδα...
samloxias με την λογική σου φίλε μόνο όταν πτωχεύσουμε και ξεκινήσουμε από το 0 θα πάρουν εποπ γιατί όπως έχει αποδειχθεί και όπως προανέφερα στο προηγούμενο μήνυμα μου κάθε πέρυσι και καλύτερο σε ότι αφορά αυτά που χρωστούσαμε στους δανειστές μας, άρα αναγκαστικά θα μείνουμε χωρίς στρατό διότι ακόμα και οι φαντάροι κοστίζουν... (φιλικά)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 7
Εκτος απο το οτι δεν υπαρχει μια για ΕΠΟΠ δεν υπαρχει και λογος διοτι επαναφερουν τον θεσμο ΟΒΑ.
Πάντα υπήρχε ο θεσμός ΟΒΑ απλά σταμάτησαν να παίρνουν όπως σταμάτησαν και για ΕΠΟΠ, λύθηκε το πρόβλημα με ΟΒΑ όμως αν πάρουν; Ο ΟΒΑ δεν θέλει ένσημα; Δεν θέλει χρήματα; Μεταθέσεις που δεν παίρνει; Αυτό που το βάζεις; Ή θα πάρει τώρα μεταθέσεις αν του δώσουν 500 ευρώ το μήνα; Την στιγμή που εποπ δεν παίρνει πλέον πάνω απο 900... Κανείς δε θα πάει έτσι... Άρα; Καμία λύση με ΟΒΑ κατά την άποψη μου...
-
- Επιλοχίας
george777 έγραψε:Πάντα υπήρχε ο θεσμός ΟΒΑ απλά σταμάτησαν να παίρνουν όπως σταμάτησαν και για ΕΠΟΠ, λύθηκε το πρόβλημα με ΟΒΑ όμως αν πάρουν; Ο ΟΒΑ δεν θέλει ένσημα; Δεν θέλει χρήματα; Μεταθέσεις που δεν παίρνει; Αυτό που το βάζεις; Ή θα πάρει τώρα μεταθέσεις αν του δώσουν 500 ευρώ το μήνα; Την στιγμή που εποπ δεν παίρνει πλέον πάνω απο 900... Κανείς δε θα πάει έτσι... Άρα; Καμία λύση με ΟΒΑ κατά την άποψη μου...
Λυση δεν ειναι αλλα ειναι φυσικα καλυτερο απο το τιποτα να περνεις απο καθε ΕΣΣΟ 50 ατομα. Και πως να παρουν πανω απο 900 ευρω αφου μια ζωη χαμηλοβαθμοι θα ειναι. Αμα τους αρεσε ο στρατος ας διαβαζαν για να μπουν σε καποια στρατιωτικη σχολη και οχι σε ΕΠΟΠ που οι πιο πολλοι μπενουν απο αναγκη και δεν ανεβαινουν καθολου σε βαθμους
Πρώτον, αφού δεν είναι λύση δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι τέτοιο λοιπόν... Δεύτερων, άνθρωποι είμαστε όλοι εποπ και αξιωματικοί, ναι για πολλούς λόγους κάποιοι κατέληξαν εποπ και όχι αξιωματικοί αν δεν ήταν αυτοί θα ήταν άλλοι, άλλωστε όσο απαραίτητοι είναι οι αξιωματικοί σε μία υπηρεσία άλλο τόσο απαραίτητοι είναι και οι υπαξιωματικοί, μην πω περισσότερο χρήσιμοι οι δεύτεροι ! Οπότε που καταλήγουμε, τους θέλουμε και δεν είναι τυχαίο που είναι γνωστοί ως η ραχοκοκαλιά του στρατεύματος... Και βέβαια να παίρνουν λιγότερα χρήματα απο τους αξιωματικούς οι εποπ λόγο βαθμού αλλα να είναι μικρή η διαφορά γιατί όπως προανέφερα άνθρωποι είμαστε όλοι πίσω απο τους βαθμούς... Και άν ένας αξιωματικός παίρνει περισσότερα για τους λόγους σχολής, βαθμού ο υπαξιωματικός δεν πρέπει να παίρνει πολύ κατώτερο ποσό διότι κάνει περισσότερες υπηρεσίες και περισσότερη δουλειά ... Αυτή είναι η άποψή μου... (φιλικά)
-
- Επιλοχίας
george777 έγραψε:Πρώτον, αφού δεν είναι λύση δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι τέτοιο λοιπόν... Δεύτερων, άνθρωποι είμαστε όλοι εποπ και αξιωματικοί, ναι για πολλούς λόγους κάποιοι κατέληξαν εποπ και όχι αξιωματικοί αν δεν ήταν αυτοί θα ήταν άλλοι, άλλωστε όσο απαραίτητοι είναι οι αξιωματικοί σε μία υπηρεσία άλλο τόσο απαραίτητοι είναι και οι υπαξιωματικοί, μην πω περισσότερο χρήσιμοι οι δεύτεροι ! Οπότε που καταλήγουμε, τους θέλουμε και δεν είναι τυχαίο που είναι γνωστοί ως η ραχοκοκαλιά του στρατεύματος... Και βέβαια να παίρνουν λιγότερα χρήματα απο τους αξιωματικούς οι εποπ λόγο βαθμού αλλα να είναι μικρή η διαφορά γιατί όπως προανέφερα άνθρωποι είμαστε όλοι πίσω απο τους βαθμούς... Και άν ένας αξιωματικός παίρνει περισσότερα για τους λόγους σχολής, βαθμού ο υπαξιωματικός δεν πρέπει να παίρνει πολύ κατώτερο ποσό διότι κάνει περισσότερες υπηρεσίες και περισσότερη δουλειά ... Αυτή είναι η άποψή μου... (φιλικά)
συμφωνω ολοι ανθρωποι ειμαστε αλλα οι υπαξιωματικοι δεν ειναι μονο ΕΠΟΠ αλλα και απο στρατιωτικες σχολες βγενεις υπαξιωματικος που με τα χρονια γινεσαι αξιωματικος. Λυση δεν ειναι αλλα αφου πολυ λιγα νεα παιδια αποφασιζουν να μπουν στον ΕΣ ως μονιμοι αναγκαστικα πρεπει να δινουμε και μια δευτερη ευκαιρια στους καπους μεγαλυτερους να μπουν σαν ΕΠΟΠ γιατι πολυ απλα εχουμε ελλειψη επανδρωσεις στον ΕΣ! Ολοι της αποψεις μας γραφουμε και ολοι (τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω) παντα φιλικα

Καμία σχέση ο υπαξιωματικός απο σχολή πέρα απο την αντιμετώπιση την καλύτερη δεν προλαβαίνει να ζήσει και πολλά ως υπαξιωματικός σε σχέση με έναν εποπ που είναι σε όλη του την καριέρα... Εγώ βλέπω να γίνεται σφαγή ποιος θα μπει στις στρατιωτικές σχολές απλά παίρνουν λίγα άτομα και εκεί ...
-
- Επιλοχίας
george777 έγραψε:Καμία σχέση ο υπαξιωματικός απο σχολή πέρα απο την αντιμετώπιση την καλύτερη δεν προλαβαίνει να ζήσει και πολλά ως υπαξιωματικός σε σχέση με έναν εποπ που είναι σε όλη του την καριέρα... Εγώ βλέπω να γίνεται σφαγή ποιος θα μπει στις στρατιωτικές σχολές απλά παίρνουν λίγα άτομα και εκεί ...
ναι οκ ο υπαξιωματικος απο σχολη βγενει λοχιας και εξελισσεται αλλα δεν νομιζω να γινεται και σφαγη για τις στρατιωτικες σχολες. Εδω φτιαχνουνε στο ''νεο'' λυκειο νεο επιστημονικο πεδιο ειδικα για στρατιωτικες και αστυνομικες σχολες επειδη μπενανε παιδια μονο και μονο επειδη ειχαν τα μορια και δεν επιασαν το ΑΕΙ που ηθελαν...
Δεν ξέρω άλλα χρόνια τι παιζόταν αλλά τα τελευταία χρόνια της οικονομικής κρίσης γίνεται μακελειό το λένε οι βάσεις που φτάσανε στον ουρανό άλλωστε... Την διαφορά αυτή την κάνανε άτομα με χαμηλή οικονομική κατάσταση που κοντεύουμε να είμαστε όλοι πλέον για ένα σταθερό μικρο μισθό... Το λύκειο το νέο καλά κάνουν και το φτιάχνουν συμφωνώ μαζί σου... Την καλημέρα μου...
george777 έγραψε:samloxias με την λογική σου φίλε μόνο όταν πτωχεύσουμε και ξεκινήσουμε από το 0 θα πάρουν εποπ γιατί όπως έχει αποδειχθεί και όπως προανέφερα στο προηγούμενο μήνυμα μου κάθε πέρυσι και καλύτερο σε ότι αφορά αυτά που χρωστούσαμε στους δανειστές μας, άρα αναγκαστικά θα μείνουμε χωρίς στρατό διότι ακόμα και οι φαντάροι κοστίζουν... (φιλικά)
Φιλικά πάντα george777. Επτωχεύσαμεν προ πολού άν δεν το αντελήφθηκες. Είπα όμως ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να μείνει απο Στρατό...
Φαντάζομαι το αντιλήφθηκαν όλοι αυτό ... Το θέμα είναι αν έχεις νταβατζή πάνω από το κεφάλι σου πόσο εύκολα κάνεις κάποια πράγματα... Εννοείτε πώς είναι χρέος από την πλευρά μας να μην μείνουμε χωρίς στρατό ακόμα και με τον νταβατζή που έχουμε... Αλλά δεν τους βλέπω να μπορούνε να διεκδικήσουν σχεδόν τίποτα από τα βασικά που θα πρέπει τουλάχιστον, μέχρι τώρα...
-
- Επιλοχίας
george777 έγραψε:Δεν ξέρω άλλα χρόνια τι παιζόταν αλλά τα τελευταία χρόνια της οικονομικής κρίσης γίνεται μακελειό το λένε οι βάσεις που φτάσανε στον ουρανό άλλωστε... Την διαφορά αυτή την κάνανε άτομα με χαμηλή οικονομική κατάσταση που κοντεύουμε να είμαστε όλοι πλέον για ένα σταθερό μικρο μισθό... Το λύκειο το νέο καλά κάνουν και το φτιάχνουν συμφωνώ μαζί σου... Την καλημέρα μου...
ποτε φτασανε οι βασεις στον ουρανο γιατι εγω το αντιθετο ξερω

-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 3
Το θέμα είναι προκύρηξη εποπ στρατός ξηράς 2013
οι πανελλήνιες δε κολλάνε
οι πανελλήνιες δε κολλάνε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες