Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατος Ξηράς (2013)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
SKY DIVER
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 7
Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από SKY DIVER »

poliths opliths έγραψε:Παιδια οντως ολοι μεσα Π. Ν, Σ. Ξ λενε οτι θα βγει... Οποτε εσσεται ημαρ

Όλοι;Εικόνα
Ποιός τα λέει αυτά ρε παιδιά; Χαλαρώστε λίγο...
Δεν θέλω να απογοητεύσω τους φίλους εδώ αλλά πραγματικά δεν παίζει τίποτα Εικόνα. Εγώ τουλάχιστον και όλη η μονάδα μου καθώς και αρκετά άτομα που συνεργάζομαι απο άλλες μονάδες δεν έχουν ακούσει απολύτως τίποτα... Εικόνα
Εγώ θα τα χαρακτήριζα όλα αυτά ως σενάρια επιστημονικής φαντασίας.Εικόνα

Greek_Army έγραψε:Τα τελευταία μηνύματα διαγράφτηκαν,;μας έχετε φλομώσεις στις παπάτζες έλεος, ένας σε ένα στρατόπεδο που ξύνει τα παπάρια του κάθεται και σκέφτεται παραμύθια για να τα πιστεύουν μερικοί και να μας πρήζουν τα δικά μας τα αρχίδια, για σοβαρευτείτε μερικοί γιατί θα αρχίσω να οπλίζω και όποιον πάρει ο χάρος.

Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από george777 »

Δεν απογοητεύεις φίλε ίσα ίσα στρώνεις το κλίμα, είχε ξεφύγει... Και το λέω αυτό διότι δεν απέκλεισες κάτι για το μέλλον σύντομο ή πολύ μετά ... Απλά το θέμα της προκήρυξης είναι ανοιχτό με το ένα και μοναδικό ερώτημα το ποτέ... Απλά εσεί λές όχι για τώρα όπως και ισχύει. Απογοήτευση θεωρώ εγώ την σιγουριά ορισμένων για κάτι άμεσο από την στιγμή που δεν ακούγετε τίποτα και το βλέπεις μόνο από κάτι παλικάρια σε ένα forum ... Γιαυτό και καμιά φορά γυρίζουνε και λένε μερικοί σε εμένα γιατί απαντάω έτσι σε τέτοια μηνύματα... Πολύ απλά γιατί μου φαίνονται κουλά τουλάχιστον μέχρι τώρα ας ζούμε την πραγματικότητα είναι καλύτερα...
vg1990
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από vg1990 »

Καλησπερα σε ολους! Ειμαι νεα στο φορουμ αν και παρακολουθω τις συζητησεις σας εδω και καιρο.
Πριν λιγες μερες μιλουσα με καπους αξιωματικους του στρατολογικου γραφειου, οι οποιοι μου ειπαν πως για φετος ειναι σχεδον απιθανο να βγει καποια προκυρηξη. Μοναδικη πιθανοτητα μου ειπαν ειναι να βγει κατι το σεπτεμβρη αλλα για ελαχιστα ατομα και μαλλον ειδικοτητες αλλα και αυτο ακουγεται ανεπισημα στα γραφεια του στρατου.

Ομως επειδη η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια, μηπως υπαρχει κανενα νεοτερο απο εσας;

Vakinho
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Vakinho »

Εμένα ο αδελφός μου συνέχεια λέει μάλλον θα βγει προκήρυξη το καλοκαίρι, κατα τον Αύγουστο.
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Vakinho έγραψε:Εμένα ο αδελφός μου συνέχεια λέει μάλλον θα βγει προκήρυξη το καλοκαίρι, κατα τον Αύγουστο.

Καλησπέρα. Προτείνω, πως θα είναι καλό διαφόρων τέτοιων ειδών φήμες, να μην ειπώνονται, διότι πολύς κόσμος λόγω της απελπισίας που υπάρχει, θα κάνει την τρίχα τριχιά, και θα αναμασήσει την φήμη αυτή όπως την κατάλαβε. Καλό είναι να γράφουμε έγκυρα, καθώς κι εγώ που θέλω να παρακολουθώ το φόρουμ αυτό, θέλω να διαβάζω επιβεβαιωμένες ειδήσεις. Σαν πρώην ΕΠ. ΟΠ Λχίας λοιπόν, και σαν μέλος που ότι έχω πει είναι διασταυρωμένο, λέω υπεύθυνα πως δεν υπάρχει περίπτωση να βγει προκήρυξη τέτοια, ως το 2017 σίγουρα όχι. Ρίξτε και καμιά ματιά στο μεσοπρόθεσμο, είδατε οι 725 τι ζόρια τραβάνε τα παιδιά. Ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Σωστή η παρατήρηση σου φίλε dn24, σωστό και αυτό που λες για τους 725 της πυροσβεστικής πήρε όμως η πυροσβεστική με το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα 600 ιδιώτες πενταετής (εξαιρούμε τους 3600 πρώην συμβασιούχους που και αυτό απο 8μηνο που δούλευαν τότε γίνετε 12μηνη κανονική εργασία) πολύ δεν είναι βάση των κανόνων 1/10 (2011) και 1/5 (εως το 2015) και για άλλους 725; Άσχετα που αυτοί τα κάνανε μαντάρα (εννοείτε δεν φταίνε Τα παιδιά που πέτυχαν). Στο θέμα των ΕΠΟΠ γιατι 0/5; Και όχι κάποιος μικρός αριθμός προσλήψεων; Το γράφει κάπου το μεσοπρόθεσμο ξεκάθαρα; Εκτός αν κάνουν 18μηνο και βάλε την θητεία και καλύψουν έτσι το πάγωμα προσλήψεων ΕΠΟΠ, αλλά κάτι τέτοιο δεν είδαμε ακόμα.

*Συγγνώμη που ξέφυγα απο το θέμα των εποπ αλλά το έκανα για να φέρω ένα παράδειγμα.

*Επίσης πρόθεση μου είναι να εκφράσω μια απορία και όχι να δώσω ελπίδες.

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

george777 έγραψε: Στο θέμα των ΕΠΟΠ γιατι 0/5; Και όχι κάποιος μικρός αριθμός προσλήψεων; Το γράφει κάπου το μεσοπρόθεσμο ξεκάθαρα;

Σε παραπέμπω στην ακύρωση Από την τρόικα, της αρχικής απόφασης του ΥΕΘΑ για πρόσληψη 300 (μόλις) ΕΠΟΠ στις μονάδες ΜΑΚ, κάτι που συνέβη σχετικά πρόσφατα. Ψάξε τα σχετικά μας θέματα στο φόρουμ, και θα το επιβεβαιώσεις. Ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Και σε αυτό έχεις δίκαιο και το ήξερα και στο τέλος κόβω την τρόικα να μας λέει να πάμε όλοι μαζί να πνιγούμε και να το κάνουμε επειδή το είπαν αυτοί...
Vakinho
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Vakinho »

dn24 έγραψε:
Vakinho έγραψε:Εμένα ο αδελφός μου συνέχεια λέει μάλλον θα βγει προκήρυξη το καλοκαίρι, κατα τον Αύγουστο.

Καλησπέρα. Προτείνω, πως θα είναι καλό διαφόρων τέτοιων ειδών φήμες, να μην ειπώνονται, διότι πολύς κόσμος λόγω της απελπισίας που υπάρχει, θα κάνει την τρίχα τριχιά, και θα αναμασήσει την φήμη αυτή όπως την κατάλαβε. Καλό είναι να γράφουμε έγκυρα, καθώς κι εγώ που θέλω να παρακολουθώ το φόρουμ αυτό, θέλω να διαβάζω επιβεβαιωμένες ειδήσεις. Σαν πρώην ΕΠ. ΟΠ Λχίας λοιπόν, και σαν μέλος που ότι έχω πει είναι διασταυρωμένο, λέω υπεύθυνα πως δεν υπάρχει περίπτωση να βγει προκήρυξη τέτοια, ως το 2017 σίγουρα όχι. Ρίξτε και καμιά ματιά στο μεσοπρόθεσμο, είδατε οι 725 τι ζόρια τραβάνε τα παιδιά. Ευχαριστώ.

ΕΠΟΠ ειναι ο αδελφός μου, δεν τα βγάζει απ το μυαλό του

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ο αδερφός σου που είναι ΕΠΟΠ γνωρίζει ότι για τα επόμενα 2 χρόνια στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνας εγκρίθηκαν 819 θέσεις (Μεσοπρόσθεσμο πρόγραμμα) ; Αυτές οι 819 θέσεις είναι για τις στρατιωτικές σχολές, μην μας ζαλίζετε με πράγματα που δεν είστε ενημερωμένοι.
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από 310LELE »

george777 έγραψε:Και σε αυτό έχεις δίκαιο και το ήξερα και στο τέλος κόβω την τρόικα να μας λέει να πάμε όλοι μαζί να πνιγούμε και να το κάνουμε επειδή το είπαν αυτοί...

Ναι φιλε γιατι αυτοι που μας κυβερνανε εχουν υποθηκευσει τις κωλαρες μας στου τροικανους και εμεις βλεπουμε σουλειμαν ο μεγαλω**λης...
Άβαταρ μέλους
panos.kosmidis
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από panos.kosmidis »

dn24 έγραψε:... Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει προκήρυξη τέτοια, ως το 2017 σίγουρα όχι...

Μακάρι ρε φίλε να βγεις λάθος, ούτε και γω το κόβω αλλά είμαι 28/09/1987 (25 στα 26) αν είναι να βγει από 2017 και μετά τι να πω... Υπάρχουν και άτομα που θέλουν να υπηρετήσουν τη πατρίδα ξανά ως επαγγελματίες οπλίτες περισσότερο για την υπηρεσία παρά για τον μισθό.

Δύσκολοι οι καιροί μας.

ἔ σσεται ἦ μαρ
Άβαταρ μέλους
sonargt
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από sonargt »

Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλουν προκήρυξη στο κοντινό μέλλον?
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

sonargt έγραψε:Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλουν προκήρυξη στο κοντινό μέλλον;

οχι
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
anaktas
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από anaktas »

sonargt έγραψε:Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλουν προκήρυξη στο κοντινό μέλλον;

εξαρτάται πως εννοείς το κοντινό μέλλον. Αν εννοείς για το 2014 - 2015 από χλωμο εώς απίθανο. Για μετα το 2016 βλέπουμε. Πάντως για τώρα στά κοντά αποκλείεται
Amat victoria curam
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες