Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατος Ξηράς (2013)
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
Λοιπόν παιδιά και έμενα μου είπαν ότι παίζει να βγει προκήρυξη μέσα στο 13 τα 2 άτομα που μου το είπαν είναι μέσα στον στρατό και ο ένας είναι απόστρατος ταξίαρχος, αποκλείεται να λένε μαλκίες, όσο για τα 300 άτομα που είπε ένας φίλος όντως υπήρχε σχετική προκήρυξη για να επανδρώσουν την Ζ΄ΜΑΚ και μόνο αλλά τελικά ακυρώθηκε, τέλος μην ξεχνάτε ότι έρχονται εκλογές αυτό λέει πολλά, για έμενα τουλάχιστον! Υπομονή για την ώρα και μην απελπίζεστε!
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Ακυρώθηκε από την τρόικα η προκήρυξη της Ζ ΜΑΚ του ΣΞ, να τα λέμε όλα... Και έρχεσαι στα λόγια μου, ξανά ρωτάω, θα αφήσει η τρόικα την στιγμή που έριξε άκυρο για 300 άτομα 2.000 με 2.500 όπως ακούγετε για τον ΣΞ; Εκτός και άν ισχύσει εδώ το 1 προς ένα με αυτούς που θέλουν να απολύσουν απο το δημόσιο... Αν δεν υπάρχει ως σκεπτικό το τελευταίο σενάριο που είπα τότε δεν βρίσκω καμία άλλη λογική και ελπίδα να πάρουν κόσμο.
Καλημερα. Τι διαβαζεις τότε το φορουμ; Να περημενεις τότε τν ανακοινωση απο το υπουργειο
DELTA έχεις σχηματίσει άκυρη γνώμη για τα forum, ποιος σου είπε ότι στα forum Απαγορεύετε Η ερώτηση-διευκρίνηση; Μόνο εσύ το αντιλαμβάνεσαι ως ειρωνεία και δεν ξέρω κι εγώ πως αλλιώς το αντιλαμβάνεσαι για να αντιδράς έτσι... Δεν ασχολούμαι μαζί σου, κάνε το ίδιο σε παρακαλώ αν θέλεις και εσύ σε εμένα. Ευχαριστώ.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 11
Παιδια δεν ξερω αν ισχυει αλλα καποιος μου ειπε οτι απλα αναδημοσιευσαν τα παλια αρθρα. Αν πατησετε στο google προκυρηξη εποπ 2013 θα σας βγαλει αρθα σαν το αρθρο του φιλου.
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 4
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
Η τελευταιες 3 σελιδες αυτου του θεματος ειναι εντελως αστοχες και off-topic
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 11
Απο την στιγμη που ολοι μεσα στο στρατευμα αναφερουν οτι ακουγεται για προκηρυξη εμεις γιατι να μην το πουμε;
- poliths opliths
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Παιδια οντως ολοι μεσα Π. Ν, Σ. Ξ λενε οτι θα βγει... Οποτε εσσεται ημαρ
Δημήτρη αυτό έγινε και τίποτα παραπάνω... Το ξεκαθαρίζουμε αυτό...
*Καλά κάνετε παιδιά δεν είναι κακό αυτο που λέτε και ούτε παραπληροφόρηση είναι γιατί το ξέρω και εγώ αυτο, αλλά μένει να το ακούσουμε και απο κανέναν από κυβέρνησης μεριά... Γιατί αν δεν... Καλό 2014... Την καλημέρα μου σε όλους! ...
*Καλά κάνετε παιδιά δεν είναι κακό αυτο που λέτε και ούτε παραπληροφόρηση είναι γιατί το ξέρω και εγώ αυτο, αλλά μένει να το ακούσουμε και απο κανέναν από κυβέρνησης μεριά... Γιατί αν δεν... Καλό 2014... Την καλημέρα μου σε όλους! ...
- Billy Gun
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Δεν έχει εκδοθεί κάποια προκήρυξη για πρόσληψη ΕΠΟΠ σίγουρα αν βγει κάποια προκήρυξη θα το μάθετε εδώ πέρα 

Απο ότι φαίνεται δέν είχε βάσει η φήμη κατα την άποψη μου και μόνο, τίποτα επίσημο απο καμία Έγκυρη εφημερίδα ακόμα μόνο λόγια, και ώς γνωστόν όποτε βγαίνει μία προκήρυξη στρατου ξηρας (καλοκαίρι) μήνες πριν το λένε οι εφημερίδες φυσικά για να πουλάνε απο τους πολλούς απελπισμένους...
Καλησπερα στην παρεα. Εχω πολυ καιρο να μπω. Κοντα στα 3 χρονια. Πως τα πατε;
Μην αγχωνεστε. Η προκυρηξη θα βγει. Απλα λιγο υπομονη. Τωρα οσοι γκαντεμιδες εχουν γενεθλια κ δεν ειναι μεσα στο οριο ηλικιας ε τι να πω.
Μην αγχωνεστε. Η προκυρηξη θα βγει. Απλα λιγο υπομονη. Τωρα οσοι γκαντεμιδες εχουν γενεθλια κ δεν ειναι μεσα στο οριο ηλικιας ε τι να πω.
Καλά kostas13, όσο μπορεί να είναι ένας Έλληνας πλέον... Καλώς ήλθες πίσω λοιπόν... Θα μπορούσες να αναλύσεις το αισιόδοξο μήνυμα σου φίλε kostas13; Αν το θέλεις φυσικά γιατί όποιος διαβάζει ένα τέτοιο μήνυμα ε θέλει δε θέλει γεμίζει κάποιες ελπίδες αλλά και κάποιες Απορίες συνχρόνος... Φιλικά...
Εχουμε καποιο νεοτερι εδω παιδια η ολα ειναι απλα φήμες?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 6
Τα τελευταία μηνύματα διαγράφτηκαν, μας έχετε φλομώσεις στις παπάτζες έλεος, ένας σε ένα στρατόπεδο που ξύνει τα παπάρια του κάθεται και σκέφτεται παραμύθια για να τα πιστεύουν μερικοί και να μας πρήζουν τα δικά μας τα αρχίδια, για σοβαρευτείτε μερικοί γιατί θα αρχίσω να οπλίζω και όποιον πάρει ο χάρος.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες