Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατος Ξηράς (2013)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από D.Y.K »

Apache έγραψε:
D.Y.K έγραψε:
dimitris mak έγραψε: Μεσα ακουγεται οτι θα βγει προκηρυξη 2000 ατομων αν διαβασει καποιος κατι στο ιντερνετ ας το ανεβασει. Ευχαριστω
Που "μέσα" ακούγεται αυτό;Εικόνα
Στις μοναδες εννοει. Κυριως απο τους εποπ.
Μάλιστα. Έ για να το λένε οι ΕΠ. ΟΠ κάτι παραπάνω θα γνωρίζουν σίγουρα! Για την ιστορία πάντως στην δικιά μου την μονάδα οι συζητήσεις έχουν να κάνουν με τις νέες περικοπές που θα τσούξουν, τα νεα ειδικά μισθολόγια, τις ενδεχόμενες και προκείμενες απολύσεις και ΣΑΦΩΣ δεν υπάρχει ούτε ΚΑΝ στο μυαλό κανενός η ιδέα ή η περίπτωση νέων προσλήψεων (όχι να συζητιέται κιόλας). Τέλος πάντων δεν προσπαθώ να αποθαρρύνω, ούτε και να το παίξω κακός! Αλλά επειδή αντιμετωπίζουμε μία ομολογουμένως δυσάρεστη για την πατρίδα μας οικονομική κατάσταση κάλό θα ήταν οι οποιεσδήποτε πληροφορίες θέλουμε να μοιραστούμε και μάλιστα στα μεγαλύτερα forums,sites κλπ να είναι τουλάχιστον τεκμηριωμένες και να ευσταθούν! Αυτά τα ολίγα![;) ]
Άβαταρ μέλους
Apache
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Apache »

D.Y.K έγραψε:
Apache έγραψε:
D.Y.K έγραψε:
dimitris mak έγραψε: Μεσα ακουγεται οτι θα βγει προκηρυξη 2000 ατομων αν διαβασει καποιος κατι στο ιντερνετ ας το ανεβασει. Ευχαριστω
Που "μέσα" ακούγεται αυτό;Εικόνα
Στις μοναδες εννοει. Κυριως απο τους εποπ.
Μάλιστα. Έ για να το λένε οι ΕΠ. ΟΠ κάτι παραπάνω θα γνωρίζουν σίγουρα! Για την ιστορία πάντως στην δικιά μου την μονάδα οι συζητήσεις έχουν να κάνουν με τις νέες περικοπές που θα τσούξουν, τα νεα ειδικά μισθολόγια, τις ενδεχόμενες και προκείμενες απολύσεις και ΣΑΦΩΣ δεν υπάρχει ούτε ΚΑΝ στο μυαλό κανενός η ιδέα ή η περίπτωση νέων προσλήψεων (όχι να συζητιέται κιόλας). Τέλος πάντων δεν προσπαθώ να αποθαρρύνω, ούτε και να το παίξω κακός! Αλλά επειδή αντιμετωπίζουμε μία ομολογουμένως δυσάρεστη για την πατρίδα μας οικονομική κατάσταση κάλό θα ήταν οι οποιεσδήποτε πληροφορίες θέλουμε να μοιραστούμε και μάλιστα στα μεγαλύτερα forums,sites κλπ να είναι τουλάχιστον τεκμηριωμένες και να ευσταθούν! Αυτά τα ολίγα![;) ]

Δικιο εχεις, απλα δεν μιλησε κανενας για προκηρυξη μεσα στον μηνα.
Απλα τι λενε τα εποπια.
Παιζει παντα δυνατα το ενδεχομενο ραδιο αρβυλας...
Άβαταρ μέλους
DELTA
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από DELTA »

Δημητρη σε πιο όπολα υπηρετεις;
Aντωνης

Δημοσίευση από Aντωνης »

Ολοι μεσα οι εποπ και αξιωματικοι (στρατο ναυτικο) λενε για προκηρυξη... Ρωτησα 4 φιλους μου και ολοι λενε για 6.000-6500 ατομα και τα 3 τρια σωματα... Αμα ακουσω κατι νεοτερο θα σας πω
Vakinho
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Vakinho »

Εμένα ο αδερφός μ είναι ΕΠ. ΟΠ. Και λέει οτι είναι 50/50 για να βγει προκήρυξη, τέλη Ιουλίου θα ξέρουμε

γενικά όσους ΕΠΟΠ ξέρω όλοι τα ίδια λένε, εμένα ο αδερφός μ είναι τεθωρακισμένο κ μ λέει τώρα φεύγουν οι εποπ και δεν έχει άτομα, τους φαντάρους δεν τους εμπιστεύονται στα τανκ γιατί ειναι γιωτάδες Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

Αχ θεε μου τι ακουω καλα σοβαρα τωρα εσυς περιμενετε να βγει προκηρυξη για εποπ; Εδω εγινε σαλος με τους σωφρονιστικους και ακομα προκυρηξη δεν υπαρχει...
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από dimitris mak »

Παιδια δεν το λενε μονο εποπ αλλα και υπαξιωματικοι και αξιωματικοι. Βγηκε εγκηκλιος και για τα 3 σωματα οπως λεει ο φιλος απο πανω. Εμενα ο πρωτος που μου το ειπε ειναι ενας ξαδερφος μου αξιωματικος στο πολεμικο ναυτικο. Οπως λεει ο φιλος και για τα 3 σωματα 6 με 6.5 χιλιαδες ατομα. Το θεμα ειναι αναπληρωσεις γιατι εχουν φυγει πολλοι εποπ.
Άβαταρ μέλους
panosru
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από panosru »

Εμένα πάντως ο γείτονας και φίλος μου είναι αξιωματικός στο Π. Ν. Και συγκεκριμένα στο υπουργείο, μου είπε ότι αν είναι να βγει θα είναι ο πρώτος που θα το μάθει και θα μου το πει, αλλά προς το παρών δεν ακούγεται τίποτα απ' ότι μου είπε :(οτιδήποτε κυκλοφορεί είναι εικασίες και πιθανολογίες, εγώ προσωπικά απλά ελπίζω να με πιάσει το όριο ηλικίας, απολύθηκα το 2008 και έπραξα το μεγαλύτερο σφάλμα που δεν έμεινα μόνιμος, πάντα αγαπούσα το στρατό, από το δημοτικό ακόμα με παραλλαγή πήγαινα σχολείο και τα άλλα παιδιά με κοροϊδεύανε, αλλά όταν ήμουν φαντάρος δεν ήμουν τόσο σίγουρος αν το αγαπώ τόσο πολύ ώστε να μείνω μόνιμος, κοινός το παρασκέφτηκα, προφανώς είναι αυτό που λένε, ότι δε θα καταλάβεις πόσο αγαπάς κάτι αν δε το χάσεις πρώτα.
ἔ σσεται ἦ μαρ
Άβαταρ μέλους
DELTA
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από DELTA »

Θα βγει το Καλοκαιρι ΣΞ 2.500 ΠΝ 2000 ΠΑ 2000
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

DELTA έγραψε:Θα βγει το Καλοκαιρι ΣΞ 2.500 ΠΝ 2000 ΠΑ 2000

αντε ωραια τοτε...
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από george777 »

DELTA +500 ΣΞ,+ 1300 ΠΝ +1100 ΠΑ άτομα αν θυμάμαι καλά κιόλας σε σχέσει με 2009-2010 προσλήψεις; Αφού το λές με σιγουριά πως εξηγείς ότι δεν άφησαν για 300 αμφίβιους καταδρομείς οι τροϊκανοί πριν απο λίγο καιρό; Και θα αφήσουν για όλα αυτά τα άτομα; Πείραν το OK δηλαδή τώρα;(δεν ειρωνεύομαι, απλά δεν ξέρω και έχω λογικές Απορίες που αφού είσαι σίγουρος θα πρέπει να μου λύσεις). Καλημέρα σε όλους.
Άβαταρ μέλους
DELTA
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από DELTA »

Φιλε αυτο δεν το ξερω μπορει να ηταν και φουσκα αυτο όπως και οι εφοπ. Θα πάρουν άτομα αλλα με χαμηλό μισθό... Δηλ θα έχουν μικρότερο βασικο και θα παίρνουν πολυ αργα τα χρονοεπιδόματα
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δεν το ξέρεις; Πως βγαίνεις και λες θα πάρουν το καλοκαίρι και τους ακριβείς αριθμούς ατόμων κιόλας αν δεν είσαι σίγουρος?
Άβαταρ μέλους
DELTA
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από DELTA »

Μην ψάχνεσε για φορουμ-φασαρια, αν εχω δίκιο θα δειξει με το πέρας του καλοκαιριου
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Αδελφέ καμία σχέση γιατί να χαλαστούμε απλά ζητάω Σεβασμό Από όλους για όλους. Πολύ απλά αν είχε βάση αυτό που λες κάπου και δεν ήταν απλή φήμη θα το έλεγες, τώρα δε λες κάτι Γιατί είναι απλά μια φήμη που άκουσες και για δικούς σου λόγους θέλεις να την αλλάξεις νόημα... Στο ξανά λέω φόρουμ φόρουμ Ελευθερία Απόψεων αλλά καμία ελευθερία παραπληροφόρησης δεν θα πρέπει να υπάρχει για μένα.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες