Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατος Ξηράς (2013)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
chris_alex
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από chris_alex »

george777 έγραψε:Παρατηρώ ότι υπάρχει ένα ύφος πολύ άσχημο και ειρωνεία συνχρόνος προς αυτούς που περιμένουνε κάποια Μελλοντική Προκήρυξη Για Επαγγελματίες οπλίτες. Σεβαστείτε τους ανέργους και τα όνειρα τους για το αυτονόητο και αυτό που θα έπρεπε να μεριμνήσει το ίδιο το κράτος για αυτούς (εργασία) ... Μπορείτε να απαντήσετε και με πολύ ποιο Ωραιότερες Αρνητικές Απαντήσεις... Δεν θέλω να έρθω σε καμία αντιπαράθεση και ούτε προσωποποιώ κάποιον... Ήτανε απλά η άποψη μου και αν είμαι λάθος παραβλέψτε το μήνυμα μου... Ευχαριστώ ...

george777 Θα συμφωνήσω μαζί σου και γω ομοιοπαθής, αλλά για να πάρουν κόσμο θα πρέπει να βγουν πρώτα κάποιοι σε σύνταξη, δυστυχώς κάποιοι θα απολυθούν και ίσως μετά να προχωρήσουν σε κάτι τέτοιο... Δεν πρέπει να έχεις πτυχιο πυρηνικής φυσικής με μεταπτυχιακό και διδακτορικό για να καταλάβεις τι γίνεται γύρω μας!

Μακάρι να έβγαζαν αύριο προκύρηξη να κάναμε μαζί τα χαρτιά! Αλλά δεν νομίζω πως οι διαδικασίες ήταν και είναι με "πλήρη διαφάνεια" όπως τόσο υποστηρίζουν!

Επίσης θα ζήσουμε να το μάθουμε!1 Εικόνα

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από george777 »

Δεν αντιλέγω σε τίποτα από όσα Λέγοντε εδώ μέσα, ούτε ρώτησα ποτέ και ούτε είπα θα βγει ή δεν θα βγει για άλλο Μίλησα εγώ ...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Greek_Army »

chris_alex έγραψε:Μια ερώτηση κρίσεως. Πιστεύετε η ακόμα καλύτερα, μήπως έχετε βάσιμες υποψίες πως υπάρχει περίπτωση να βγει προκήρυξη για Επαγγελματίες Οπλίτες μέσα στο 13 ή και γενικά σε σώματα ασφαλείας; Επειδή το βλέπω λίγο (παρα) τραβηγμένο από τα μαλλιά!Εικόνα

Για τα σώματα ασφαλείας υπάρχει ξεχωριστή ενότητα και ξεχωριστό θέμα.
Άβαταρ μέλους
chris_alex
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Το γνωρίζω, απλά θεωρώ πως είναι πολύ νωρίς για να βγει κάποια προκήρυξη για ΕΠΟΠ Στρατό Ξηράς σύντομα.
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Φίλε chris_alex εγώ πάλι θεωρώ πως δεν είναι καθόλου νωρίς για προκήρυξη διότι για την Μύωση Της στρατιωτικής θητείας το 2009 δεν προσλήφθηκαν ποτέ ΕΠ. ΟΠ αλλά λόγο της οικονομικής κατάστασης μπορούμε να καταλάβουμε αυτό το γεγονός. Αυτή την στιγμή απο αυτά που διαβάζω κατά καιρούς βρίσκονται σε μια κατάσταση με 3 ``αγκάθια`` 1) μονάδες 2) Στρατιωτική θητεία 3) ΕΠ. ΟΠ.

Η τρόικα λέει ότι νάνε απο την μία κατάργηση θητείας απο την άλλη καμία Πρόσληψη ΕΠ. ΟΠ και απο την άλλη πιέζει για το Κλείσιμο Μονάδων παρά την αντίσταση της κάθε κυβέρνησης, εντο μεταξύ να πούμε πως τα μεγάλα κεφάλια του στρατού σταθερά θέλουνε την Αύξηση Της θητείας σε αντίθεση με τους Κυβερνώντες Που το Τρενάρουνε οσο μπορούνε για ευνόητους λόγους... Επίσεις ακούστηκε (και μόνο) για μικρό επαγγελματικό στρατο, που το θεωρώ πολύ καλή ιδέα με κατάργηση θητείας και κλείσιμο πολλών μονάδων.

Μια Απορία που έχω εγώ είναι οτι σε ορισμένες ειδικότητες Ευθύνης Που δεν μπορείς να βάλεις φαντάρους αν δεν πάρεις ΕΠ. ΟΠ τι θα κάνεις; Συμφωνώ όμως πως σε πολλές ειδικότητες μπορείς να βάλεις φαντάρους αντί για ΕΠ. ΟΠ... Αυτά είναι τα σκεπτικά μου για το μέλλον του στρατού και η απορεία μου, σε ότι είμαι λάθος δεκτή κάθε παρατήρηση. Εγώ προσωπικά Δεν μπορώ να βγάλω κάποια άκρη για το μέλλον του ελληνικού στρατού.

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

george777 έγραψε:
Μια Απορία που έχω εγώ είναι οτι σε ορισμένες ειδικότητες Ευθύνης Που δεν μπορείς να βάλεις φαντάρους αν δεν πάρεις ΕΠ. ΟΠ τι θα κάνεις; Συμφωνώ όμως πως σε πολλές ειδικότητες μπορείς να βάλεις φαντάρους αντί για ΕΠ. ΟΠ...

Οι ΕΠΟΠ δεν υπήρχαν πάντα στον στρατό. Σου απαντώ σαν πρώην ΕΠΟΠ Λχίας και λέγοντας σου αυτό εννοώ ότι χωρίς ΕΠΟΠ ζει ο στρατός, όπως ζούσε πριν το 2002 όπου τις θέσεις ευθύνης που αναφέρεις τις είχαν στρατιώτες ή ΕΜΘ και μάλιστα επιβίωσε ο στρατός και πάλι τσουλούσε το σύστημα.Ο Στρατός έχει μάθει να προσαρμόζεται, και στην ανάγκη θα το κάνει πάλι. Για όλα υπάρχουν λύσεις αξιότιμε φίλε...

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Συμφωνώ μαζί σου ζεί ο στρατός χωρίς ΕΠΟΠ αλλά και οι ΕΜΘ που ήτανε πρίν το 2002 αν δεν κάνω λάθος επειδή είμαι και 24 ετών και δεν τα έχω ζήσει μόνο οτι πείρε το αυτί μου... Ήτανε κάτι ανάλογο απλά είχανε ποιο γρήγορη προαγωγή στους βαθμούς, προφανώς θα παίρνανε ποιο λίγους σε αριθμό και νομίζω φθάνανε τιμητικά έως και στο βαθμό του ανθυπολοχαγού...
Άβαταρ μέλους
chris_alex
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

george777 έγραψε:
Μια Απορία που έχω εγώ είναι οτι σε ορισμένες ειδικότητες Ευθύνης Που δεν μπορείς να βάλεις φαντάρους αν δεν πάρεις ΕΠ. ΟΠ τι θα κάνεις; Συμφωνώ όμως πως σε πολλές ειδικότητες μπορείς να βάλεις φαντάρους αντί για ΕΠ. ΟΠ...

Λίγο καιρό πριν να απολυθώ απο το στρατό 2010 (ως Εφ. Δνεας) βρισκόμουν σε Λόχο Στρ. Από τότε συζητούσαν-ακούστηκε πως ισως να προκηρύξουν θέσεις με τους λεγόμενους ΕΦ. ΟΠ.(Έφεδροι Οπλίτες). Κατά πόσο ισχύει αυτό πλέον δεν γνωρίζω (αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει) και αυτοί οι ΕΦ. ΟΠ θα έκαναν υποτίθεται μόνο σκοπέτα περίπολα κλπ. Και πάλι λέω πως όλο αυτό μπορεί να ήταν παραπληροφόρηση-ραδιο/αρβύλα. Παράλληλα νομίζω πως τελευταία προκήρυξη πρέπει ήταν 2009-2010.

boy

Δημοσίευση από boy »

Φίλε Chris_alex επειδη το εχω ψαξει το θεμα ΕΕΦΟΠ γιατι με ενδιαφερει, μπορω να σου πω οτι εχω φαει πολλα ακυρα απο το Στρατολογικο Γραφειο Αθηνων, αυτος ο θεσμος υπαρχει μονο σε ενα χαρτι το οποιο δεν νομιζω να ισχυει πλεον, ουτε εχει βγαλει ποτε προκυρηξη και οσο για τα καθηκοντα υποτιθετε οτι αντικαταστει τον θεσμο τον ΟΒΑ. Να ζητησω συγνωμη απο τους διαχειριστες για αλλαγη θεματος και κλεινω εδω.

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Ακριβός την ίδια άποψη έχω για τους ΕΕΦΟΠ κι εγώ... Με τον φίλο Boy.
Άβαταρ μέλους
chris_alex
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Ας περιμένουμε λοιπόν να βγάλουν Προκήρυξη ΕΠΟΠ για στρατό ξηράς 2013 όπως λέει και ο τίτλος της συζήτησης!
Εφεδρος ανθυπολο

Δημοσίευση από Εφεδρος ανθυπολο »

Δεν παιζει να υπαρξει προκυρηξη. εδω κοιτάνε να διώξουν άτομα από μέσα. κοιτα να δεις. Κι εδω(Αυστραλία βρισκομαι)η τηλεοραση παιζει ολη μετα διαφημισεισ για το στρατο και τους παρακαλανε να μπούνε στο στρατο και στο ναυτικο.Royal military college sto youtube(8 μηνες εκπαιδευση και απευθειας αξιωματικος.)
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από 310LELE »

Εφεδρος ανθυπολο έγραψε:Δεν παιζει να υπαρξει προκυρηξη. Εδω κοιτάνε να διώξουν άτομα από μέσα. Κοιτα να δεις. Κι εδω (Αυστραλία βρισκομαι) η τηλεοραση παιζει ολη μετα διαφημισεις για το στρατο και τους παρακαλανε να μπούνε στο στρατο και στο ναυτικο.Royal military college sto youtube (8 μηνες εκπαιδευση και απευθειας αξιωματικος.)

δεν μπορω να χαιρετησω αλλη σημαια...
Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από _KOURSAROS_ »

Δύσκολο για φέτος έτσι; Στο τέλος μας βλέπω σε καμιά Γαλλική λεγεώνα. Κάποτε έλεγα σε άλλους να μην πάνε, μετά που απολύθηκα το έλεγα για πλάκα και τώρα το λέω σοβαρά... Α ρε Ελλάδα... Χαμένη γενιά...

Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Το ερώτημα φίλτατε είναι οτι μάλλον θα είναι δύσκολο και για τα επόμενα χρόνια... Διότι και να χρειαζόμαστε ΕΠ. ΟΠ πρόκειται να δώσει πράσινο Φως Η τρόικα; Μάλλον όχι... Στο θέτω και αλλιώς αν θέλεις, την νοιάζει την τράπεζα αν το παιδί σου δεν έχει να φάει, στην περίπτωση που είχες πάρει δάνειο και λόγο οικονομικής κρίσης δεν μπορείς να Αντεπεξέλθεις στο στεγαστικό δάνειο σου; Όχι φυσικά υποθήκη σου λέει, σου κατάσχω οτι έχεις και δεν έχεις (σε καταστρέφω). Επομένως όταν η βοήθεια του εξωτερικού (τοκογλυφία) βλέπει την ελλάδα ως μια σίγουρη και επικερδής επένδυση ας μην περιμένουμε κάτι καλό σε οποιοδήποτε τομέα όχι μόνο της προκήρυξης...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες