Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατος Ξηράς (2013)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από panos2171 »

KΙ επειδή είναι μέσα τι παραπάνω μπορεί να ξέρουν;
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

panos2171 έγραψε:KΙ επειδή είναι μέσα τι παραπάνω μπορεί να ξέρουν;

Ε, κι εγώ όταν ήμουν ΕΠ. ΟΠ είχα καλύτερη ενημέρωση, φυσικά κ τώρα δεν έχω την ίδια όπως τότε που ήμουν μέσα στα πράγματα. Σχετικό είναι, όχι οτι αυτό σημαίνει απαραίτητα ότι οι πηγές ήταν πάντα και έγκυρες όσο ήμουν μέσα, αλλά όπως κ να το κάνεις δεν είναι το ίδιο με τώρα. Όσο είσαι μέσα πιο προσβάσιμο είναι να διασταυρώσεις μια πληροφορία. Σε κάθε περίπτωση νομίζω πώς ένα φαύλος κύκλος γίνεται με αυτό το θέμα, δεν έχει νόημα άλλο αναμάσημα.

Άβαταρ μέλους
thanos123
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από thanos123 »

dn24 έγραψε:

Ε, κι εγώ όταν ήμουν ΕΠ. ΟΠ είχα καλύτερη ενημέρωση, φυσικά κ τώρα δεν έχω την ίδια όπως τότε που ήμουν μέσα στα πράγματα. Σχετικό είναι, όχι οτι αυτό σημαίνει απαραίτητα ότι οι πηγές ήταν πάντα και έγκυρες όσο ήμουν μέσα, αλλά όπως κ να το κάνεις δεν είναι το ίδιο με τώρα.Όσο είσαι μέσα πιο προσβάσιμο είναι να διασταυρώσεις μια πληροφορία. Σε κάθε περίπτωση νομίζω πώς ένα φαύλος κύκλος γίνεται με αυτό το θέμα, δεν έχει νόημα άλλο αναμάσημα.

αν και δεν γνωρίζω περι στρατού τούτο που αναφέρεις Πιστεύω ότι είναι σχετικό. Δηλ αυτοί που είναι ήδη στο στρατό δεν λαμβάνουν ενημέρωση απο τα γραφεία. Αυτά δηλ που είναι υπεύθυνα για κάθε θέμα που απασχολεί τους ενστολους. Τα 1αγρ πχ πρέπει να έχουν το "έλαβα γνώση " του κάθε ενδιαφερόμενου σε κάθε συγκεντρωση αξκων που γίνεται. Έπειτα μια άλλη παράμετρος πιστεύω ότι είναι κατα πόσο ενδιαφέρεται το ίδιο το άτομο για τους νόμους και τις διαταγές. Που θα πρέπει θα πηγαίνει κάθε τόσο στα γραφεία και να ζητάει τις διαταγές. Πιστεύω ότι υπάρχουν άτομα που δεν ενδιαφέρονται κιόλας η διστάζουν να πάνε στα γραφεια γιατί πχ ο αξκός του γραφείου είναι στριφνός κλπ. Η διασταυρωση της πληροφορίας γίνεται βάση πδ νόμων και αμέτρητων Φ. Π΄ρπει και οι αξκοι των γραφείων να είναι καλά ενημερωμένοι και να έχουν την καλή διάθεση να σε βγάλουν απο το τούνελ.

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

thanos123 έγραψε:
dn24 έγραψε:

Ε, κι εγώ όταν ήμουν ΕΠ. ΟΠ είχα καλύτερη ενημέρωση, φυσικά κ τώρα δεν έχω την ίδια όπως τότε που ήμουν μέσα στα πράγματα. Σχετικό είναι, όχι οτι αυτό σημαίνει απαραίτητα ότι οι πηγές ήταν πάντα και έγκυρες όσο ήμουν μέσα, αλλά όπως κ να το κάνεις δεν είναι το ίδιο με τώρα.Όσο είσαι μέσα πιο προσβάσιμο είναι να διασταυρώσεις μια πληροφορία. Σε κάθε περίπτωση νομίζω πώς ένα φαύλος κύκλος γίνεται με αυτό το θέμα, δεν έχει νόημα άλλο αναμάσημα.

αν και δεν γνωρίζω περι στρατού τούτο που αναφέρεις Πιστεύω ότι είναι σχετικό. Δηλ αυτοί που είναι ήδη στο στρατό δεν λαμβάνουν ενημέρωση απο τα γραφεία. Αυτά δηλ που είναι υπεύθυνα για κάθε θέμα που απασχολεί τους ενστολους. Τα 1αγρ πχ πρέπει να έχουν το "έλαβα γνώση " του κάθε ενδιαφερόμενου σε κάθε συγκεντρωση αξκων που γίνεται. Έπειτα μια άλλη παράμετρος πιστεύω ότι είναι κατα πόσο ενδιαφέρεται το ίδιο το άτομο για τους νόμους και τις διαταγές. Που θα πρέπει θα πηγαίνει κάθε τόσο στα γραφεία και να ζητάει τις διαταγές. Πιστεύω ότι υπάρχουν άτομα που δεν ενδιαφέρονται κιόλας η διστάζουν να πάνε στα γραφεια γιατί πχ ο αξκός του γραφείου είναι στριφνός κλπ. Η διασταυρωση της πληροφορίας γίνεται βάση πδ νόμων και αμέτρητων Φ. Π΄ρπει και οι αξκοι των γραφείων να είναι καλά ενημερωμένοι και να έχουν την καλή διάθεση να σε βγάλουν απο το τούνελ.

Το ίδιο πράγμα λέμε φίλε Θάνο, απλά εσύ το ανάλυσες πολύ περ/ρο από εμένα. Όταν είσαι μέσα μπορείς να διασταυρώσεις πηγαίνοντας στο 1ο γρ. Κ ζητώντας μια διαταγή η να ενημερωθείς προφορικά απο αρμόδια χείλη. Νομίζω πως αυτό είπα, κ δεν το κρίνω σχετικό, το κρίνω ξεκάθαρο. Το ίδιο πράγμα λέμε, εσύ το λες πιο διεξοδικά. Ενώ όταν είσαι εκτός, να πχ τώρα εγώ δεν έχω την καθημερινή τριβή-ενημέρωση που είχα. Μόνο εμπειρικά πλέον λέω αυτό που ξέρω.

Άβαταρ μέλους
thanos123
Λοχαγός
Λοχαγός

dn24 έγραψε:
thanos123 έγραψε:
dn24 έγραψε:

Το ίδιο πράγμα λέμε φίλε Θάνο, απλά εσύ το ανάλυσες πολύ περ/ρο από εμένα. Όταν είσαι μέσα μπορείς να διασταυρώσεις πηγαίνοντας στο 1ο γρ. Κ ζητώντας μια διαταγή η να ενημερωθείς προφορικά απο αρμόδια χείλη. Νομίζω πως αυτό είπα, κ δεν το κρίνω σχετικό, το κρίνω ξεκάθαρο. Το ίδιο πράγμα λέμε, εσύ το λες πιο διεξοδικά. Ενώ όταν είσαι εκτός, να πχ τώρα εγώ δεν έχω την καθημερινή τριβή-ενημέρωση που είχα. Μόνο εμπειρικά πλέον λέω αυτό που ξέρω.

ναι φίλε μου σε καταλαβα αυτο με τα 1αγρ είναι γνωστό. Το θέμα είναι τι ενημερωση θα λαβεις και αν λαβεις. Εκεί θέλω να μείνω, για μένα θέλω να πω ότι δεν υπαρχει ενημερωση. Οχι βέβαια σε όλα τα 1αγρ. Υπάρχουν και αξκοί στα 1αγρ που κάνουν καλαά τη δουλεια τους.

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

thanos123 έγραψε:

ναι φίλε μου σε καταλαβα αυτο με τα 1αγρ είναι γνωστό. Το θέμα είναι τι ενημερωση θα λαβεις και αν λαβεις. Εκεί θέλω να μείνω, για μένα θέλω να πω ότι δεν υπαρχει ενημερωση. Οχι βέβαια σε όλα τα 1αγρ. Υπάρχουν και αξκοί στα 1αγρ που κάνουν καλαά τη δουλεια τους.

Έχεις δίκιο Θάνο. Το έχω βιώσει πολύ καλά αυτό με την απροθυμία ενημέρωσης στο 1ο. Είναι το πιο νευραλγικό γραφείο, όμως άλλο αυτό, κ άλλο μια απαράδεκτη-προσβλητική αντιμετώπιση.

Άβαταρ μέλους
thanos123
Λοχαγός
Λοχαγός

dn24 έγραψε:
thanos123 έγραψε:

Έχεις δίκιο Θάνο. Το έχω βιώσει πολύ καλά αυτό με την απροθυμία ενημέρωσης στο 1ο. Είναι το πιο νευραλγικό γραφείο, όμως άλλο αυτό, κ άλλο μια απαράδεκτη-προσβλητική αντιμετώπιση.

αφού πολύ καλά ξέρεις φίλε μου ότι με την προβλητικη αντιμετώπιση δυστυχώς δεν ιδρώνει τ αυτάκι κανενός στο στρατό. Και όχι μόνο.

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

thanos123 έγραψε:

αφού πολύ καλά ξέρεις φίλε μου ότι με την προβλητικη αντιμετώπιση δυστυχώς δεν ιδρώνει τ αυτάκι κανενός στο στρατό. Και όχι μόνο.

Καλά η Συμπεριφορά στελεχών προς τους ΕΠΟΠ Είναι άλλο θέμα και είναι θέμα σεμιναρίων ψυχολογίας που πρέπει να γίνουν σε όλους τους Αξ/κους στην σχολή, διότι η σωστή διοίκηση Προϋποθέτει σωστή συμπεριφορά, τέλοσπαντων είπαμε άλλο μεγάλο θέμα Αυτό.

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από dimitris mak »

Αν καταλαβα καλα! Δεν εχετε δικιο γιατι πχ τα δικα μας γραφεια ειχαν εποπ μεσα και σε καποια απο αυτα οι εποπ ηταν υπευθηνοι του γραφειου.
Άβαταρ μέλους
thanos123
Λοχαγός
Λοχαγός

dimitris mak έγραψε:Αν καταλαβα καλα! Δεν εχετε δικιο γιατι πχ τα δικα μας γραφεια ειχαν εποπ μεσα και σε καποια απο αυτα οι εποπ ηταν υπευθηνοι του γραφειου.

Δεν κατάλαβες καλα.

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

dimitris mak έγραψε:Αν καταλαβα καλα! Δεν εχετε δικιο γιατι πχ τα δικα μας γραφεια ειχαν εποπ μεσα και σε καποια απο αυτα οι εποπ ηταν υπευθηνοι του γραφειου.

Καμία σχέση, δεν λέγαμε αυτό Δημήτρη. Σε στρατόπεδο με πλήρη επάνδρωση σε όλους τους προβλεπόμενους βαθμούς για την μονάδα, στα γραφεία επικεφαλής προβλέπεται Αξ/κος (απο Ανθστή κ πάνω). Αυτό που λες ισχύει σε κατάσταση "υπηρεσιακών αναγκών" που ο Επχίας θα βαπτισθεί Αξκος 1ου. Όμως δεν είναι της παρούσης αυτό, κ δεν λέγαμε αυτό, καταλήξαμε λέγοντας αποκλειστικά για τους Αξκούς του 1ου Γρ. Όμως ήδη είμαστε εκτος topic.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Έχετε ξεφύγει απο το θέμα. Να υπενθυμίσω πως εδώ συζητάμε για ενδεχόμενη προκήρυξη για Επαγγελματίες Οπλίτες μέσα στο 2013 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chris_alex
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από chris_alex »

Μια ερώτηση κρίσεως. Πιστεύετε η ακόμα καλύτερα, μήπως έχετε βάσιμες υποψίες πως υπάρχει περίπτωση να βγει προκήρυξη για Επαγγελματίες Οπλίτες μέσα στο 13 ή και γενικά σε σώματα ασφαλείας; Επειδή το βλέπω λίγο (παρα) τραβηγμένο από τα μαλλιά! Εικόνα

ΥΓ. Καλό θα ήταν, αλλά πολύ καλό για αληθινό.

Άβαταρ μέλους
Stauros
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Stauros »

Yποψιες για προκηρυξη εχουν παρα πολλοι εδω, γιατι τις ονειρευονται τα βραδια, αλλα η αληθεια ειναι πικρη.
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από george777 »

Παρατηρώ ότι υπάρχει ένα ύφος πολύ άσχημο και ειρωνεία συνχρόνος προς αυτούς που περιμένουνε κάποια Μελλοντική Προκήρυξη Για Επαγγελματίες οπλίτες. Σεβαστείτε τους ανέργους και τα όνειρα τους για το αυτονόητο και αυτό που θα έπρεπε να μεριμνήσει το ίδιο το κράτος για αυτούς (εργασία) ... Μπορείτε να απαντήσετε και με πολύ ποιο Ωραιότερες Αρνητικές Απαντήσεις... Δεν θέλω να έρθω σε καμία αντιπαράθεση και ούτε προσωποποιώ κάποιον... Ήτανε απλά η άποψη μου και αν είμαι λάθος παραβλέψτε το μήνυμα μου... Ευχαριστώ ...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες