Προκηρύξεις για ΕΠΟΠ (2006 και 2007)
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 9
- Επάγγελμα: ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ
Αν προτιμήθηκαν λέει; Όσες ήταν στη δικιά μου ομάδα πέρασαν όλες.
@Σταύρο: εννοείται πως θα εχει παραπανω μόρια και οπως ειπα και πιο πανω θα εχει και αλλα αν εχετε και παιδια. Οι προκυρήξεις το πιο πιθανον ειναι οτι θα βγουν τελος Απρίλη
@Σταύρο: εννοείται πως θα εχει παραπανω μόρια και οπως ειπα και πιο πανω θα εχει και αλλα αν εχετε και παιδια. Οι προκυρήξεις το πιο πιθανον ειναι οτι θα βγουν τελος Απρίλη
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Δηλαδη φαντασου να γινουν ολες αυτες ''μαχιμες''...eleni sti έγραψε:Αν προτιμήθηκαν λέει; Όσες ήταν στη δικιά μου ομάδα πέρασαν όλες.
Αν ειναι δυνατον που εχουμε καταντησει. ΞΕΦΤΙΛΑ!!!
Χωρια που υπαρχουν διακρισεις στα αθλητικα τεστ. Αφου θα κανουν την ιδια δουλεια θα πρεπει να περασουν τα ιδια ακριβως τεστ οπως εγινε και στην Πυροσβεστικη. Πληροφοριακα με το καινουριο συστημα στην Πυροσβεστικη περασε τα αθλητικα τεστ μονο 1 γυναικα ενω στις προηγουμενες που δεν ισχυε αυτο ειχαν προσληφθει 180...
βλεπω τουσ τουρκουσ να κανουνε παρελαση στο συνταγμα του χρονου
-
- Αρχιλοχίας
Μα ετσι κι αλλιως τα στα αθληματα τους ιδιους χρονους με τα αγορια ειχαμε ασχετα αν μερικοι ειχαν βαλει βυσμα και μπηκαν ενω ειχαν ερθει τελευταιοι

-
- Αρχιλοχίας
Προς το τελος Απριλη θα βγουν οι προκυρηξεις
ποτε θα βγει η προκυρηξη του 2008; παρακαλς απαντηστε
-
- Αρχιλοχίας
Θα σας παρακαλουσα να διαβαζετε και λιγο πιο πανω τις απαντησεις και μην κανετε συνεχεια την ιδια ερωτηση. Εξαλλου οταν θα βγει θα ειμαι η πρωτη που θα το ανακοινωσω εδω
γεια σασ παιδια συγουρα θα βγουν προς τελος απρυλιου οι προκυρηξεις η παλι οχι΄;
Η προκύρηξη για αεροπορία θα βγει τον ιούνιο 100% . οι άλλες μάλλον τέλη απριλίου
ολοι τα ιδια ρωτανε φτανει επιτελους οπως ειπαμε θα μαθουμε ποτε θα βγει φτανει κουραστηκαμε με της ερωτησης σας...
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 14
Πραγματικα εχει γινει κουραστικο, το να ρωτατε καθε μερα "ποτε και ποτε θα βγει". Σας καταλαβαινω γιατι και ΄γω ενδιαφερομαι αλλα οχι και ετσι ρε παιδια. Το στρατο περιμενετε για να δουλεψετε...
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΤΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ. ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ Η ΟΧΙ; ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ;
οταν θα ερθει η ωρα και βγει η προκηρυξη θα σου πουμε και εγω εκανα προκηρυξη περσι αλλα θα κανω παλι γιατι δεν περασα. αλλα ελεος μην ρωτατε ποτε θα βγει. ρωτηστε απευθειας τι αποριες εχετε για το τι γινετε π. χ στα αθληματα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης