Ψυχοτεχνικά τεστ Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Billisz
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Billisz »

Παιδια στα υγειονομικα ισχυει αυτο π ηταν παλια οτι θελει να περασεις απο καμια 10αρια ειδικοτητες γιατρους?
Billisz
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Billisz »

Πειτε μην ντρεπεστε...
prepei

Δημοσίευση από prepei »

Ναι 12 γιατρους ειναι αστα να πανε!
Billisz
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Billisz »

Φιλε μου τι γιατροι ειναι; Μπορεις να μας πεις να κανουμε καμια ενεργεια απο τωρα...
Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από gate21ss »

Δεν μπορει καποιος να τους αναφερει αυτους τους 12 γιατρους; Οεο

ΠΙΛΟΤΟΣ

Δημοσίευση από ΠΙΛΟΤΟΣ »

Ακτινολογικο, μικροβιολογικο, νευρολογικο, ψυχιατρικο, ωρλ, οφθαλμολογικο, παθολογικο, πνευμονολογικο, ορθοπαιδικο, δερματολογικο, χειρουργικο, καρδιολογικο
Fox

Δημοσίευση από Fox »

gate21ss έγραψε: Δεν μπορει καποιος να τους αναφερει αυτους τους 12 γιατρους; Οεο

Καρδιολόγος, ωρλ, πνευμονολογος, οφθαλμίατρος, παθολογος, μικροβιολογικό, ακτινολογος, ψυχίατρος, ορθοπεδικός, χειρουργός, δερματολογος, νευρολόγος!
Billisz
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Billisz »

Πωωωωω αντε να τους βρεις ολους αυτους! Ευχαριστουμε παρα πολυ παιδια!Εικόνα
Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από gate21ss »

Ευχαριστουμε Εικόνα
Fox

Δημοσίευση από Fox »

Προτείνω γ. ν. α (κ. α. τ) γ. ν. α (Αττικό Χαϊδάρι) σε 2-3 μέρες θα είστε κομπλε! Πάντα πρωινά μέχρι της 14:30!
Dmtrs

Δημοσίευση από Dmtrs »

Παίδες εγώ προτείνω ΓΝΑ (γενικό νοσοκομείο αεροπορίας). Ξεκινάτε πρωί, ίσως και πριν τις 8, με μικροβιολογικό αίματος και ούρων. Είναι σημαντικό να γίνουν νωρίς και πρώτες για να μην ξαναπηγαίνετε και άλλη μέρα, αν και ίσως χρειαστείτε ούτως η άλλως κ δεύτερη ημέρα. Μετά ακτινολόγο, πλακώνεστε με καρδιολόγο κ πνευμονολόγο, περιμένετε ουρά στον ψυχολόγο κ. Ο. Κ Επίσης, ειδικότητες όπως παθολόγος Χρειάζονται τις εξετάσεις αίματος, ούρων κλπ οπότε εκμεταλλευτείτε το χρόνο που κυλάει αργά στην αναμονή σας κ πηγαίνετε σε άλλες ειδικότητες. Γενικά θα αντιμετωπίσετε νεύρα λόγω του ότι δεν έχετε ραντεβού κ απλά θα χώνεστε στην ουρά, αλλά κ συμπάθεια από τις γραμματείες, κυρίως γυναίκες, λόγω του νεαρού της ηλικίας μας κ της γενικής κατάστασης. Επίσης, άλλοι πληρώνουν τις εξετάσεις και άλλοι όχι. Εγώ τις πλήρωσα όλες, συμβολικό ποσό 40? νομίζω περίπου φυσικά γιατί μου ζήτησαν αποδεικτικό κάποιοι γιατροί, άλλες κοπέλες πέρναγαν έτσι και τους έλεγαν να πληρώσουν στο τέλος κάτι που φυσικά δεν έκαναν. Όταν θα τελειώσετε όλες τις ειδικότητες στη γραμματεία πάλι για υπογραφές. Κοινώς πολύ τρέξιμο...
Fox

Δημοσίευση από Fox »

Dmtrs έγραψε: Παίδες εγώ προτείνω ΓΝΑ (γενικό νοσοκομείο αεροπορίας). Ξεκινάτε πρωί, ίσως και πριν τις 8, με μικροβιολογικό αίματος και ούρων. Είναι σημαντικό να γίνουν νωρίς και πρώτες για να μην ξαναπηγαίνετε και άλλη μέρα, αν και ίσως χρειαστείτε ούτως η άλλως κ δεύτερη ημέρα. Μετά ακτινολόγο, πλακώνεστε με καρδιολόγο κ πνευμονολόγο, περιμένετε ουρά στον ψυχολόγο κ. Ο. Κ Επίσης, ειδικότητες όπως παθολόγος Χρειάζονται τις εξετάσεις αίματος, ούρων κλπ οπότε εκμεταλλευτείτε το χρόνο που κυλάει αργά στην αναμονή σας κ πηγαίνετε σε άλλες ειδικότητες. Γενικά θα αντιμετωπίσετε νεύρα λόγω του ότι δεν έχετε ραντεβού κ απλά θα χώνεστε στην ουρά, αλλά κ συμπάθεια από τις γραμματείες, κυρίως γυναίκες, λόγω του νεαρού της ηλικίας μας κ της γενικής κατάστασης. Επίσης, άλλοι πληρώνουν τις εξετάσεις και άλλοι όχι. Εγώ τις πλήρωσα όλες, συμβολικό ποσό 40? νομίζω περίπου φυσικά γιατί μου ζήτησαν αποδεικτικό κάποιοι γιατροί, άλλες κοπέλες πέρναγαν έτσι και τους έλεγαν να πληρώσουν στο τέλος κάτι που φυσικά δεν έκαναν. Όταν θα τελειώσετε όλες τις ειδικότητες στη γραμματεία πάλι για υπογραφές. Κοινώς πολύ τρέξιμο...
φίλε το γ. ν. α είναι για τους στρατευσιμους, οι πολίτες δεν μπορούν να πανε σε στρατιωτικά νοσοκομεία!!
ΠΙΛΟΤΟΣ

Δημοσίευση από ΠΙΛΟΤΟΣ »

Να επιλέξετε τα νοσοκομεία εκτός Αττικής για να μην ταλαιπωρηθείτε !
Dmtrs

Δημοσίευση από Dmtrs »

Φίλε το ΓΝΑ ήταν για στρατεύσιμους πλέον πάνε και πολίτες. Εγώ για τους αξιωματικούς εκεί έκανα τις εξετάσεις όντας φυσικά πολίτης...
GeorgeKriti

Δημοσίευση από GeorgeKriti »

Dmtrs έγραψε:Παίδες εγώ προτείνω ΓΝΑ (γενικό νοσοκομείο αεροπορίας). Ξεκινάτε πρωί, ίσως και πριν τις 8, με μικροβιολογικό αίματος και ούρων. Είναι σημαντικό να γίνουν νωρίς και πρώτες για να μην ξαναπηγαίνετε και άλλη μέρα, αν και ίσως χρειαστείτε ούτως η άλλως κ δεύτερη ημέρα. Μετά ακτινολόγο, πλακώνεστε με καρδιολόγο κ πνευμονολόγο, περιμένετε ουρά στον ψυχολόγο κ. Ο. Κ Επίσης, ειδικότητες όπως παθολόγος Χρειάζονται τις εξετάσεις αίματος, ούρων κλπ οπότε εκμεταλλευτείτε το χρόνο που κυλάει αργά στην αναμονή σας κ πηγαίνετε σε άλλες ειδικότητες. Γενικά θα αντιμετωπίσετε νεύρα λόγω του ότι δεν έχετε ραντεβού κ απλά θα χώνεστε στην ουρά, αλλά κ συμπάθεια από τις γραμματείες, κυρίως γυναίκες, λόγω του νεαρού της ηλικίας μας κ της γενικής κατάστασης. Επίσης, άλλοι πληρώνουν τις εξετάσεις και άλλοι όχι. Εγώ τις πλήρωσα όλες, συμβολικό ποσό 40? νομίζω περίπου φυσικά γιατί μου ζήτησαν αποδεικτικό κάποιοι γιατροί, άλλες κοπέλες πέρναγαν έτσι και τους έλεγαν να πληρώσουν στο τέλος κάτι που φυσικά δεν έκαναν. Όταν θα τελειώσετε όλες τις ειδικότητες στη γραμματεία πάλι για υπογραφές. Κοινώς πολύ τρέξιμο...

Φιλε τα 40? που λες ειναι συνολικα για ολους τους γιατρους ετσι;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες