Ψυχοτεχνικά τεστ Πυροσβεστικής (2012)
Μπορει κανενας να μας δωσει πληροφοριες για τα ψυχοτεχνικα;
τι γινεται πανω κατω;
τι γινεται πανω κατω;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 1
Διάβασε το περσινό θέμα
Ευχαριστω πολυ!
Παιδια ξερεις κανεις για τα ψυχοτεχνικα κατι χειροπιαστο΄ γενικα πως ειναι το κλιμα απο αλλες φορες κοβονται πολλα ατομα; Ας απαντησει καποιος αν εχει ακουσει κατι. Ευχαριστω.
Τεστ προσωπικοτητας του θ. Κωντορουπη το πηρα χθες απο πατακη ακαδημιας 65 18ευρ Εχει ειναι ενα κοκκινο βιβλιο θα σε βοηθησει πολυ
Δε νομίζω στα ψυχοτεχνικά να δίνεται το συγκεκριμένο τέστ προσωπικότητας. Όσο θυμάμαι ήταν από κάποιο ξένο πανεπιστήμιο, το ΜΙΤ ή κάποιο άλλο γνωστό ξένο.
Παιδια να ρωτησω κατι, οσοι περασαν τα αθληματα να θεωρουμε οτι μπηκαμε στην πυροσβεστικη; Δηλαδη τα ψυχοτεχνικα δεν ειναι τιποτα ετσι?
Παιδια εδωσε κανεις σημερα ψυχοτεχνικα να μας πει τι εγινε ευχαριστω
Κανενο νεο απο τα παιδια που πηγαν σημερα για ψυχοτεχνικα να μας πει πως ηταν;
Ολα κομπλε. Ζωγραφισαμε 2 ανθρωπους διαφορετικου φυλλου κ γραψαμε 2 παραγραφους για τον εαυτο μας, μια για το πως βλεπουμε εμεις τον εαυτο μας, θετικα κ αρνητικα, κ μια πως μας βλεπουνε οι φιλοι μας, θετικα κ αρνητικα. Περασαμε ανα 10 ενα ψυχολογο για συνεντευξη κ ρωταγε ονο/μο, σπουδες, εργασια κ γιατι θες να γινεις πυροσβεστης,1 λεπτο κ αν... , αυτα. μετα παιρνεις την καρτελα σου κ φευγεις... Οχι τεστ ερωτησεων οπως σε αλλες προκυρηξεις, κ για τυχον απορειες μου φενετε πως ηρθανε ολοι, κ περασανε κ ολοι.
Αν και ειμαι ολυμπιακος σε ευχαριστω για την πληροφορια 

Φυλλαδιο με ερωτησεις κλπ δεν ειχε; Μονο αυτα που ειπες?
Λοιπον χθες που εδωσα εγω ψυχοτεχνικα μας βαλανε να φτιαξουμε εναν αντρα κ μια γυναικα να γραψουμε μια παραγραφο για των εαυτο μας αρνιτικα κ θετικα! Γελεια πραγματα δηλαδη, κ μετα μας φωναζαν ανα 10 ατομα για προσωπικη συνεντευξη! Να φανταστητε δεν κοπηκε κανενας!
Φιλε μου εννοεις σωμα γυναικας κι ανδρα η απλα προσωπα?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες