Προκηρύξεις για ΕΠΟΠ (2006 και 2007)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Η τελευταια προκήρυξη ΕΠΟΠ ειχε κοινες θεσεις για ανδρες και γυναικες. Υπηρετώ σε στρατολογικό γραφειο και τα ξέρω πολύ καλά.

eleni sti
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 9
Επάγγελμα: ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ

Δημοσίευση από eleni sti »

Τα αθληματα ετσι κι αλλιως ηταν τα ιδια και για αντρες και για γυναικες στην τελευταια προκυρηξη που ειχε βγει τον Απριλιο. Οπως και οι θεσεις ηταν κοινες και για τα δυο φυλα.
pavlos

Δημοσίευση από pavlos »

den xerw pote tha vgoune oi prokirixeis se nautiko kai strato xiras,to mono sigorou einaai oti i prokirixi tis aeroporias tha bgei ton iounio.

Anonymous

οσο τα αθληματα ηταν διαφορετικα για αντρες και γυναικες διεκδικουσαν και διαφορετικο αριθμο θεσεων τωρα που εξισωθηκαν διεκδικουν τον ιδιο αλλα εκ των πραγματων οι περισοτερες γυναικες σε μικροτερο ποσοστο απο τους αντρες μπορουν να ανταποκριθουν σε αυτα τα ορια αρα ουσιαστικα διεκδικουν και λιγοτερες θασεις

xristina

Δημοσίευση από xristina »

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 5500 ΤΟΝ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΑΛΛΑ Ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ 2008 ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΠΑΡΩ 15000 ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΤΑΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΕΣΑ ΟΠΩΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟ 35% ΤΩΝΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ... !!!

ΕικόναΕικόναΕικόνα
Anonymous

Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ Η ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ.

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 5500 ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΝ ΑΝΕΦΕΡΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΘΝΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΤΟ 2008 ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ 15.000 ΑΤΟΜΑ. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΗ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΤΑΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟ 35% ΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ.

ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΗ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙ ΚΑΘΕΦΟΡΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΦΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟΙ.

ΔΕΑ(ΠΖ)83
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΔΕΑ(ΠΖ)83 »

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΣΘΕΘΟΥΝ ΕΛΞΕΙΣ , ΜΕΙΩΘΗ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΧΙΛΙΑΡΗ Κ. Λ. Π.

eleni sti
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Αυτο μαλλον θα το δουμε οταν βγουν οι προκυρηξεις μεχρι τωρα ομως δεν εχει ακουστει κατι τετοιο
elena

Δημοσίευση από elena »

paidia na kano mia erotisi; yparxei kapoia syggekrimeni selida poy anartontai oi prokirikseis gia to strato; epop klp;
Wiseco2000
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Wiseco2000 »

www.army.gr &www.mod.gr
elena

Δημοσίευση από elena »

σε ευχαριστω να σαι καλα!Εικόνα
Anonymous

παντρεμενες παιρνουν για εποπ: μια φιλη μου μου ειπε πως δε παιρνουν
eleni sti
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

margaret έγραψε: παντρεμενες παιρνουν για εποπ: μια φιλη μου μου ειπε πως δε παιρνουν

Φυσικα και παιρνουν παντρεμενες. Να βλεπες μονο ποσες ηταν στην τελευταια προκυρηξη που εκανα μαζι μου στις εξετασεις. Ασε που παιρνουν και μορια συν αμα εχουν και παιδια
stauros

Δημοσίευση από stauros »

γεια σας παιδια! ειμαι εποπ κ σκεφτεται να κανει τα χαρτια της και η γυναικα μου. θα εχει παραπανω μορια ετσι; και κατι ακομα εχουμε κανενα νεωτερο για τις προκυρηξεις; ευχαριστω.

Γιάννα
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Γιάννα »

ΦΙΛΕ ΣΤΑΥΡΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΝΑΙ Κ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΑΝΘΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ ΕικόναΚΑΙ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΚΙΟΛΑΣ.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης