ΑΕΝ: Μετεγγραφή σε Σχολή

Στρατός και θητεία
oldpsy

Δημοσίευση από oldpsy »

Καλησπέρα, συγγνώμη αν επαναλαμβάνομαι και σε κουράζω απλά δεν κατάλαβα αν το παραπάνω άρθρο ισχύει και για τους νεοεισερχόμενους διότι αναφέρει Α' εξάμηνο απλά. Παρ'όλα αυτά δεν είδα κάποια σχετική ανακοίνωση στο Υνα, οπότε περιμένω;
oldpsy

Δημοσίευση από oldpsy »

Διάβασα σε ένα άρθρο από άλλη ιστοσελίδα ότι για τους νεοεισερχόμενους θα βγουν αργότερα τελικά :)
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από D.Y.K »

oldpsy έγραψε:Καλησπέρα, συγγνώμη αν επαναλαμβάνομαι και σε κουράζω απλά δεν κατάλαβα αν το παραπάνω άρθρο ισχύει και για τους νεοεισερχόμενους διότι αναφέρει Α' εξάμηνο απλά. Παρ'όλα αυτά δεν είδα κάποια σχετική ανακοίνωση στο Υνα, οπότε περιμένω;

Δεν γίνεσαι κουραστικός.

Καταλαβαίνω την ανησυχία σου, αλλά οτιδήποτε ανεβάζω είναι καρατσεκαρισμένο πρώτα.

Των πρωτοετών οι μεταγραφές δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη.

Αυτό που γράφει για το πρώτο εξάμηνο απευθύνεται στους δευτεροετείς Σπουδαστές που για κάποιο λόγο έχασαν το πρώτο εξάμηνο οπότε καλούνται να το ξανά παρακολουθήσουν Εικόνα

Εσείς αναμένετε ακόμη.

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 5
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

D.Y.K έγραψε:
oldpsy έγραψε:Τι ακριβώς σημαίνει το Διετών που γράφει σε παρένθεση σε αυτούς του Α εξαμήνου;

2ου έτους Εικόνα

Διετών 1ου εξαμήνου: Όσοι φοιτούν στο Α' εξάμηνο, και επαναλαμβάνουν το Α' για 2ο έτος, λόγω ότι έμειναν στην τάξη.(απουσίες ή δεν πέρασαν 5 μαθήματα-αναφέρομαι στο καθεστώς της σχολής Μηχανικών). Ευχαριστώ.
alex1996
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από alex1996 »

Βγηκαν οι μεταγραφες!

http://www.e-nautilia.gr/metagrafes-spoudastwm-aen-2014-2015/
oldpsy

Δημοσίευση από oldpsy »

Σε ευχαριστούμε για την έγκαιρη ενημέρωση φίλε. Μήπως κάποιος γνωρίζει την ακριβής διαδικασία όσον αφορά τα χαρτιά; Θα πρέπει να πάμε στην σχολή να τα παραλάβουμε; Τα στέλνουν από εκεί;
Παναγιώτης

Δημοσίευση από Παναγιώτης »

Καλησπέρα D.Y.K. Πέρασα Πλοίαρχος στην ΑΕΝ ΗΠΕΙΡΟΥ και κατα την εγγραφή μου έκανα αίτηση για μετεγγραφή στην Ύδρα και είμαι μονογονεική οικογένεια, δεν έχω αδέρφια και οι γονείς μου είναι χωρισμένοι, δηλαδή είμαι προστάτης οικογενείας στο σπίτι (μη στα πολυλογώ τα ξέρεις καλύτερα) τους πήγα βέβαια και πιστοποιητικό οικογενιακής καταστάσεως από το δήμο μου και τους είπα ότι επίσης είμαι πολύ μακρία από το τόπο που μένω και τα έξοδα επίσης πάρα πολλά.(βάλε από Άργος να πηγαίνεις Πρέβεζα). Πιστεύεις θα μου τη δώσουν τη μετεγγραφή για Ύδρα;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Παναγιώτης έγραψε:Καλησπέρα D.Y.K. Πέρασα Πλοίαρχος στην ΑΕΝ ΗΠΕΙΡΟΥ και κατα την εγγραφή μου έκανα αίτηση για μετεγγραφή στην Ύδρα και είμαι μονογονεική οικογένεια, δεν έχω αδέρφια και οι γονείς μου είναι χωρισμένοι, δηλαδή είμαι προστάτης οικογενείας στο σπίτι (μη στα πολυλογώ τα ξέρεις καλύτερα) τους πήγα βέβαια και πιστοποιητικό οικογενιακής καταστάσεως από το δήμο μου και τους είπα ότι επίσης είμαι πολύ μακρία από το τόπο που μένω και τα έξοδα επίσης πάρα πολλά.(βάλε από Άργος να πηγαίνεις Πρέβεζα). Πιστεύεις θα μου τη δώσουν τη μετεγγραφή για Ύδρα;

Ναι φίλε μου θα σου την δώσουν σίγουρα πιστεύω.

Σκέψου ότι φέτος ικανοποιήθηκαν ΟΛΑ τα αιτήματα για μεταγραφή των σπουδαστών.

Παναγιώτης

Και εγώ αυτό είδα φέτος, αν θυμάμαι καλά βγήκε και υπουργική απόφαση που είπε ότι το ΥΕΝ θα δώσει μεταγραφές σε όλους τους σπουδαστές των ΑΕΝ λόγω κρίσης η κάτι τέτοιο; Και εγώ πιστεύω ότι θα μου τη δώσουν, απλά μου είπαν επειδή πήγα τη τετάρτη που μας πέρασε για να γραφτώ στη Πρέβεζα (29/10/14) και ταυτόχρονα έκανα την αίτηση για μεταγραφή, μέχρι τη παρασκευή μάλλον θα έχει βγει (7/11/14).
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ναι ισχύει το ότι βγήκε Υπουργική απόφαση για φέτος φίλε μου οπότε πιστεύω ότι θα την πάρεις σίγουρα Εικόνα
Παναγιώτης

Να σαι καλά φίλε μου D.Y.K. Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου, γιατί εμένα προσωπικά με βοήθησες αρκετά στο θέμα της σχολής από τον Σεπτέμβρη !:)
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Να είσαι καλά και καλή σταδιοδρομία να έχεις Εικόνα
Παναγιώτης

Καλησπέρα D.Y.K. Με συγχωρείς αν σε ξαναπρήζω, αλλά πέρασε και αυτή η εβδομάδα και ακόμα δε βγήκε η μεταγραφή μου, έχουν περάσει σύνολο 9 μέρες από τότε που έκανα την αίτηση για μεταγραφή. Λες να κάνουν κάνα αστείο και να μην μου τη δώσουν;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Παναγιώτης έγραψε:Καλησπέρα D.Y.K. Με συγχωρείς αν σε ξαναπρήζω, αλλά πέρασε και αυτή η εβδομάδα και ακόμα δε βγήκε η μεταγραφή μου, έχουν περάσει σύνολο 9 μέρες από τότε που έκανα την αίτηση για μεταγραφή. Λες να κάνουν κάνα αστείο και να μην μου τη δώσουν;

Μα νομίζω ότι βγήκαν πρόσφατα και οι υπόλοιπες μεταγραφές των υπόλοιπων Σπουδαστών.

Μήπως θα ήταν καλύτερα να κάνεις ένα τηλέφωνο στο Υπουργείο;

Γιατί και εμένα μου κάνει εντύπωση αυτό Εικόνα

Δήμητρα Τρωιάννου

Δημοσίευση από Δήμητρα Τρωιάννου »

Φίλε DYK γνωρίζεις πότε μπορούμε να κάνουμε πάλι την αίτηση για μεταγραφή; Πέρασα φέτος πλοίαρχος στην ΑΕΝ Κρήτης πήρα μεταγραφή για τον Ασπρόπυργο και το μετάνιωσα και θέλω να ξαναπάω πίσω πάλι. Πρέπει να το δηλώσω πριν το μπάρκο ή μετά;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες