Όριο ύψους για Αστυφυλάκων (2013)
- chris85
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Εγώ θα Συμφωνήσω με τον Greek Army. Το νομικό πλαίσιο της διαδικασίας αναστημομέτρησης είναι ξεκάθαρο και σαφές. Εάν κάποιος υποψήφιος για οποιονδήποτε λόγο θεωρήσει ότι υπάρχει αδικία και μή τήρηση της διαδικασίας μπορεί Εγγράφως Να καταθέσει ένσταση και εφόσον κριθεί τελικά Κατάλληλος θα ακολουθήσει της προβλεπόμενη διαδικασία των αθλημάτων και των ψυχοτεχνικών τέστ. Υπάρχουν περιπτώσεις ατόμων που λόγο αυτής της διαδικασίας μπήκαν στην αστυνομία ή στον στρατό ώς υπεράριθμοι. Δεν χρειάζονται νεύρα και τσακωμοί. Το νομικό πλαίσιο είναι σαφέστατο.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 1
Αγαπητέ φίλε δεν χρειάζονται ούτε μειωτικοί, ούτε απαξιωτικοί Χαρακτηρισμοί για κάποιο Σώμα. Απλή γνώση για τα αυτονόητα χρειάζεται. Ο κοινός νούς αντιλαμβάνεται ότι η ηλεκτρονική Υψομέτρηση [αναφέρομαι πάντα για την Αστυνομία όπου Για ευνοήτους λόγους είναι πολύ πιό αυστηρά τα πράγματα ] που γίνεται από την Αθλητική Επιτροπή, υπερτερεί της αντίστοιχης Μηχανικής [με το αναστημόμετρο ] που γίνεται τόσο στα Αστυν. Τμήματα, όσο και από τον Ορθοπεδικό ιατρό της Υγειον. Επιτροπής [εγώ βέβαια, ποτέ δεν κατάλαβα γιατί χρειάζεται από αυτόν, εφ΄όσον δεν είναι τελεσίδικη και καταληκτική]. Αν ενδιαφέρεσαι μπορείς να διαβάσεις στο βύσμα στα Σώματα Ασφαλείας και στη σελ.26 την από 6-1-2011 σχετική ανάρτησή μου που αναφέρεται σε πραγματικό γεγονός, του οποίου ήμουν αυτόπτης μάρτυρας.gate21ss έγραψε:Dea_Lok έγραψε:Καλα τώρα δεν υπάρχει λόγος να μπω σε αντιπαράθεση μαζί σου επειδή νομίζεις ότι είμαι ειρωνικός και υπερόπτης. Εδωσες για αεροπορία και πυροσβεστική, εγώ μίλησα για αστυνομία. Ουδεμία σχέση. Κατανοώ ότι δεν γνωρίζεις.
Όπως επίσης και τις συμβουλές σου το πως θα πάρει κάποιος ύψος. Ουδεμία σχέση με τη πραγματικότητα τα περι μονοζυγου και χωρίς κανένα επιστημονικό υπόβαθρο.
Φυσικά και από τη στιγμή που διαβάζεις τα μισά από αυτά που γράφω δε θέλεις να αντιπαρατεθείς!
Μίλησα για γιατρό ορθοπεδικό και το επανέλαβα 2 φορές, αλλά εσύ διάλεξες να μείνεις στη συμβουλή μου για μονόζυγο γιατί έτσι σου ταίριαζε.
Κοίτα να δεις από τι στιγμή που π. Χ. Ξέρω και έχω μετρηθεί σε ορθοπεδικό ότι είμαι 1.71 και το όριο είναι 1.70, περνάω. Εάν τώρα πάω εκεί και κάποιοι υπαλληλοι της αστυνομίας δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους και παραχαράξουν, για οποιοδήποτε λόγο, αυτό που λεει ρητά η προκήρυξη, ε δε θα κατσω και σαν την κότα να τους πω μπράβο. Θα το κυνηγήσω γιατί θα έχω δίκιο. Πιο πάνω ο Γκρεεκ_Αρμυ έγραψε τους τρόπους. Τωρα αυτά που διάβασα παραπάνω οτι στην αστυνομία κόβουν 2-3 πόντους και αλλού δεν κόβουν και το 'να και τ' άλλο, τ' ακούω βερεσέ. Μεγάλα παιδιά είστε, κυνηγήστε το δίκιο σας.
Δεν κατάλαβα δηλαδή, επειδή έχουν κάποιο ναταβατζηλίκι στην αστυνομία θα κάτσουμε όλοι να δεχτούμε τις μπούρδες ορισμένων υπαλλήλων και να πούμε ότι κάνουν και το σωστό.
Πρόβατα Ξυπνάτε!
Δεν μπορω να καταλαβω μερικους πικροχολους... Ρε παιδια μηπως η κοπελιτσα θα σας φαει την θεση και φοβαστε; Δεν υπαρχει αλλη εξηγηση... Κοβουνε 2 ποντους σε ολους λεει... Ωραια κ σε περιπτωση που γινετε. Που προσωπικα το θεωρω βλακωδες... Αφου η προκυρηξη το λεει καθαρα. Αν εισαι σιγουρος εχεις καθε δικαιωμα να κανεις ολες τις νομιμες διαδικασιες για να δικαιωθεις. Γιατι μερικοι πατε να αποθαρυνεται τον κοσμο; Ειστε για λυπηση κυριοι... Εγω κοπελια σου θα σου ελεγα να το προσπαθησεις...
- chris85
ΑΝΘΥΠ έγραψε:Δεν μπορω να καταλαβω μερικους πικροχολους... Ρε παιδια μηπως η κοπελιτσα θα σας φαει την θεση και φοβαστε; Δεν υπαρχει αλλη εξηγηση... Κοβουνε 2 ποντους σε ολους λεει... Ωραια κ σε περιπτωση που γινετε. Που προσωπικα το θεωρω βλακωδες... Αφου η προκυρηξη το λεει καθαρα. Αν εισαι σιγουρος εχεις καθε δικαιωμα να κανεις ολες τις νομιμες διαδικασιες για να δικαιωθεις. Γιατι μερικοι πατε να αποθαρυνεται τον κοσμο; Ειστε για λυπηση κυριοι... Εγω κοπελια σου θα σου ελεγα να το προσπαθησεις...
Ναι, δεν θα διαφωνήσω. Ας το προσπαθήσει η κοπέλα και ότι βρέξει ας κατεβάσει. Απλά για ότι παράτυπο παρατηρήσει όσον αφορά την υψομέτρηση Καλό θα ήταν να συμβουλευτεί κάποιον δικηγόρο και άν χρειαστεί ας κάνει και ένσταση επί της διαδικασίας. Αυτό δεν Απαγορεύεται Πουθενά Από τον νόμο.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 4
ΑΝΘΥΠ έγραψε:Δεν μπορω να καταλαβω μερικους πικροχολους... Ρε παιδια μηπως η κοπελιτσα θα σας φαει την θεση και φοβαστε; Δεν υπαρχει αλλη εξηγηση... Κοβουνε 2 ποντους σε ολους λεει... Ωραια κ σε περιπτωση που γινετε. Που προσωπικα το θεωρω βλακωδες... Αφου η προκυρηξη το λεει καθαρα. Αν εισαι σιγουρος εχεις καθε δικαιωμα να κανεις ολες τις νομιμες διαδικασιες για να δικαιωθεις. Γιατι μερικοι πατε να αποθαρυνεται τον κοσμο; Ειστε για λυπηση κυριοι... Εγω κοπελια σου θα σου ελεγα να το προσπαθησεις...
Όταν λες την αλήθεια γίνεσαι πικρόχολος; Τις είπαμε να μην προσπαθήσει; Όπως βλέπεις έχω ανεβάσει ένα σημείο της προκήρυξης που αναφέρει ότι όποιος αμφισβητήσει το μέτρημα του αναστήματος έχει το δικαίωμα να ζητήσει να ξανά μετρηθεί, μερικοί νομίζουν ότι είναι 1.70 και δεν έχουνε μετρηθεί ποτέ σωστά, για αυτό γράφουν μερικά παιδιά ότι κόβουν πόντους
- chris85
Σωστό και αυτό αλλά έχουν περάσει και άτομα που ούτε Κατά Διάνοια φαίνονται ή είναι 1.70. Οπότε Ας Προσπαθήσει η κοπέλα και ποτέ δεν ξέρεις.
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Συμφωνω με chris85! Οταν λεω για πικροχολους γρεεκ δεν αναφερομαι σε εσενα... Αν και τα δικας σου σχολια επι του θεματος δεν τα θεωρω και ενθαρρυντικα. Ο καθενας εχει την αποψη του βεβαια... Τεσπα για να κλεισω θα ηθελα να πω πως το 1.69συν με σωστο μονοζυγο εξακριβομενα γινεται 1.70συν για καποιο διαστημα. Λογο της σπονδυλικης. Και δεν ειναι κατι παρανομο... Ειναι υψος που εχουμε... ! Ελπιζω να βοηθησα εστω και λιγο...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης