Όριο ύψους για Αστυφυλάκων (2013)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Μαίρη

Δημοσίευση από Μαίρη »

Καλησπέρα παιδιά! Θέλω να δώσω για Αστυνομία φέτος, όμως έχω ύψος 1,68-1,69... Έχω ελπίδες?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Greek_Army »

Όχι, πρέπει να είσαι 1.70
Άβαταρ μέλους
bill77
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από bill77 »

Μην κανεις καν τον κοπο για αστυνομια... Στις προκαταρκτικες σου κοβουν απο 2-3 ποντους.
Άβαταρ μέλους
gregory-90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από gregory-90 »

Εκτος και αν παρεις κανα 2 ποντους Εικόνα
Μαίρη

Δημοσίευση από Μαίρη »

Ευχαριστώ για τα ενθαρρυντικά σχόλια!ΕικόναΑν και θα το προσπαθήσω!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δεν το κατάλαβα αυτό, ρώτησες κάτι και σου απαντήσαμε με απόλυτη ειλικρίνεια, κάνε την προσπάθεια σου, θα κοπείς 1000%, απλά μην απογοητευτείς και λες ότι δεν το γνώριζες από πριν.
Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από gate21ss »

Μαίρη έγραψε:Ευχαριστώ για τα ενθαρρυντικά σχόλια!ΕικόναΑν κιι θα το προσπαθήσω!

Εάν είσαι σε ηλικία γύρω στα 17 - 18, τότε το σώμα σου είναι αρκετά εύπλαστο κι ακόμη αναπτύσσεται.
Κάνε πολύ μονόζυγο και συμβουλέψου και κάποιον ορθοπεδικό.
Αν είσαι σίγουρα 1.69 και σου λείπει ένας πόντος, τότε ίσως τα καταφέρεις. Ενημερώσου όμως και από γιατρό για να ξέρεις και τι κάνεις.
Εάν στην αναστημομέτρηση σε βγάλουν λάθος ύψος από αυτό που είσαι κανονικά τότε να το κυνηγήσεις γιατί θα έχεις δίκιο.

Υ. Γ.: Μη μένεις στο πως σου δίνει ο καθένας μια πληροφορία. Εσύ απλά ενημερώνεσαι κι εστιάζεις στην πορεία σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Καλή επιτυχία Μαίρη!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Σε περίπτωση που ο υποψήφιος αμφισβητεί το ανάστημα που βεβαιώθηκε, το Αστυνομικό Τμήμα διαβιβάζει στη Διεύθυνση Αστυνομίας ή Αστυνομική Διεύθυνση τα δικαιολογητικά του υποψηφίου, μαζί με τη βεβαίωση αναστημομέτρησης, προκειμένου να αποφανθεί οριστικά επί της αμφισβητήσεως με σχετική πράξη της.
Η Δ/νση Αστυνομίας ή Αστυνομική Δ/νση, προβαίνει σε επανειλημμένες μετρήσεις του αναστήματος του υποψηφίου, σε διαφορετικές ημέρες (τουλάχιστον δύο) και σε πρωινές ώρες, κατά τις οποίες το ύψος του ανθρώπινου σώματος δεν υφίσταται μείωση.
Επισημαίνεται ότι το ανάστημα των υποψηφίων θα μετρηθεί τελικά και από την Αθλητική Επιτροπή και θα υπάρξουν κυρώσεις για όσους υπευθύνους δεν βεβαιώσουν το ακριβές ανάστημα των υποψηφίων, πέραν των δυσμενών συνεπειών για τον υποψήφιο που επιφέρει ενδεχόμενη πλημμέλεια, αφού τον αποκλείει από τη διαδικασία.

Άβαταρ μέλους
gregory-90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Φετος παντως μονο στην ομαδα που ημουν οταν εξεταστηκαμε σιγουρα ηταν 2-3 ατομα που τους εβγαλαν διαφορετικο υψος απο εκεινο του αστυνομικου τμηματος που τους ειχαν μετρησει αρχικα.
Άβαταρ μέλους
bill77
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από bill77 »

Δεν ξερω για την αστυνομια τι παιζει αλλα παντως εγω που ειχα παει για προκαταρκτικες στην αεροπορια σε ολους μας σχεδον εκοψαν απο 2-3 πονους... Το ιδιο εγινε και για τον στρατο!
Άβαταρ μέλους
gregory-90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Σε αλλους εκοβαν και σε αλλους προσθεταν Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Dea_Lok »

Είναι γνωστό ρε παιδιά ότι στην αστυνομία κόβουν 2-3 πόντους. Αυτό το ξέρει όποιος μιλάει ελληνικά ... Αν η δεσποινίς λέει ότι είναι 1,69 (υποθέτω χωρίς παπούτσια και με σωστή μέτριση) στο τμήμα σίγουρα θα τη βγάλουν 1,66. Αλλα ακόμα και στο τμήμα επειδή μπορεί να βρείς κανένα φιλο-γείτονα-αδερφό ξάδερφο και να σε περάσει για 1,70 τότε στην επόμενη μέτριση απο την επιτροπή θα μαζέψεις τα μπογαλάκια σου και θα τη κάνεις...
Θελω και μπορώ !
Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Dea_Lok έγραψε:Είναι γνωστό ρε παιδιά ότι στην αστυνομία κόβουν 2-3 πόντους. Αυτό το ξέρει όποιος μιλάει ελληνικά ... Αν η δεσποινίς λέει ότι είναι 1,69 (υποθέτω χωρίς παπούτσια και με σωστή μέτριση) στο τμήμα σίγουρα θα τη βγάλουν 1,66. Αλλα ακόμα και στο τμήμα επειδή μπορεί να βρείς κανένα φιλο-γείτονα-αδερφό ξάδερφο και να σε περάσει για 1,70 τότε στην επόμενη μέτριση απο την επιτροπή θα μαζέψεις τα μπογαλάκια σου και θα τη κάνεις...

Εάν είσαι σε ηλικία γύρω στα 17 - 18, τότε το σώμα σου είναι αρκετά εύπλαστο κι ακόμη αναπτύσσεται.
Κάνε πολύ μονόζυγο και συμβουλέψου και κάποιον ορθοπεδικό.
Αν είσαι σίγουρα 1.69 και σου λείπει ένας πόντος, τότε ίσως τα καταφέρεις. Ενημερώσου όμως και από γιατρό για να ξέρεις και τι κάνεις.
Εάν στην αναστημομέτρηση σε βγάλουν λάθος ύψος από αυτό που είσαι κανονικά τότε να το κυνηγήσεις γιατί θα έχεις δίκιο.

Υ. Γ.: Μη μένεις στο πως σου δίνει ο καθένας μια πληροφορία. Εσύ απλά ενημερώνεσαι κι εστιάζεις στην πορεία σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Καλή επιτυχία Μαίρη!

---------------------------------------------------------------------------------

Σε περίπτωση που ο υποψήφιος αμφισβητεί το ανάστημα που βεβαιώθηκε, το Αστυνομικό Τμήμα διαβιβάζει στη Διεύθυνση Αστυνομίας ή Αστυνομική Διεύθυνση τα δικαιολογητικά του υποψηφίου, μαζί με τη βεβαίωση αναστημομέτρησης, προκειμένου να αποφανθεί οριστικά επί της αμφισβητήσεως με σχετική πράξη της.
Η Δ/νση Αστυνομίας ή Αστυνομική Δ/νση, προβαίνει σε επανειλημμένες μετρήσεις του αναστήματος του υποψηφίου, σε διαφορετικές ημέρες (τουλάχιστον δύο) και σε πρωινές ώρες, κατά τις οποίες το ύψος του ανθρώπινου σώματος δεν υφίσταται μείωση.
Επισημαίνεται ότι το ανάστημα των υποψηφίων θα μετρηθεί τελικά και από την Αθλητική Επιτροπή και θα υπάρξουν κυρώσεις για όσους υπευθύνους δεν βεβαιώσουν το ακριβές ανάστημα των υποψηφίων, πέραν των δυσμενών συνεπειών για τον υποψήφιο που επιφέρει ενδεχόμενη πλημμέλεια, αφού τον αποκλείει από τη διαδικασία.

---------------------------------------------------------------------------------

Ξαναδιάβασέ τα για να τα κατανοήσεις! Εγώ έχω μετρηθεί σε αεροπορία και πυροσβεστική και δε μου κόψανε ούτε πόντο. Ο καθένας εδώ λέει την ιστορία του όπως θέλει.
Dea_Lok είσαι κακοπροαίρετος και μιλάς πολύ υπεροπτικά και ειρωνικά σε άτομα χωρίς να σε προκαλέσουν.
Κι απ' ότι καταλαβαίνω ούτε θέλεις και ούτε μπορείς!
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Dea_Lok »

Καλα τώρα δεν υπάρχει λόγος να μπω σε αντιπαράθεση μαζί σου επειδή νομίζεις ότι είμαι ειρωνικός και υπερόπτης. Εδωσες για αεροπορία και πυροσβεστική, εγώ μίλησα για αστυνομία. Ουδεμία σχέση. Κατανοώ ότι δεν γνωρίζεις.

Όπως επίσης και τις συμβουλές σου το πως θα πάρει κάποιος ύψος. Ουδεμία σχέση με τη πραγματικότητα τα περι μονοζυγου και χωρίς κανένα επιστημονικό υπόβαθρο.
Θελω και μπορώ !
Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Dea_Lok έγραψε:Καλα τώρα δεν υπάρχει λόγος να μπω σε αντιπαράθεση μαζί σου επειδή νομίζεις ότι είμαι ειρωνικός και υπερόπτης. Εδωσες για αεροπορία και πυροσβεστική, εγώ μίλησα για αστυνομία. Ουδεμία σχέση. Κατανοώ ότι δεν γνωρίζεις.

Όπως επίσης και τις συμβουλές σου το πως θα πάρει κάποιος ύψος. Ουδεμία σχέση με τη πραγματικότητα τα περι μονοζυγου και χωρίς κανένα επιστημονικό υπόβαθρο.

Φυσικά και από τη στιγμή που διαβάζεις τα μισά από αυτά που γράφω δε θέλεις να αντιπαρατεθείς!
Μίλησα για γιατρό ορθοπεδικό και το επανέλαβα 2 φορές, αλλά εσύ διάλεξες να μείνεις στη συμβουλή μου για μονόζυγο γιατί έτσι σου ταίριαζε.

Κοίτα να δεις από τι στιγμή που π. Χ. Ξέρω και έχω μετρηθεί σε ορθοπεδικό ότι είμαι 1.71 και το όριο είναι 1.70, περνάω. Εάν τώρα πάω εκεί και κάποιοι υπαλληλοι της αστυνομίας δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους και παραχαράξουν, για οποιοδήποτε λόγο, αυτό που λεει ρητά η προκήρυξη, ε δε θα κατσω και σαν την κότα να τους πω μπράβο. Θα το κυνηγήσω γιατί θα έχω δίκιο. Πιο πάνω ο Γκρεεκ_Αρμυ έγραψε τους τρόπους. Τωρα αυτά που διάβασα παραπάνω οτι στην αστυνομία κόβουν 2-3 πόντους και αλλού δεν κόβουν και το 'να και τ' άλλο, τ' ακούω βερεσέ. Μεγάλα παιδιά είστε, κυνηγήστε το δίκιο σας.
Δεν κατάλαβα δηλαδή, επειδή έχουν κάποιο ναταβατζηλίκι στην αστυνομία θα κάτσουμε όλοι να δεχτούμε τις μπούρδες ορισμένων υπαλλήλων και να πούμε ότι κάνουν και το σωστό.

Πρόβατα Ξυπνάτε!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες