Κριτήρια μοριοδότησης Σωφρονιστικών (2013)
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 37
Ο υφηπουργος παντος ειπε οτι δοθηκαν g3 και τους αλλαξαν τα μικρα οπλα.
Σε πολέμους που ανταλλάζονται τα πυρά πως σκοτώνετε κόσμος και από τις δύο πλευρές ; Τι όποιος αρχίζει πρώτος "νικάει" δηλαδή ;
Τώρα με τα 50 g3 μένει να δούμε τι θα γίνει σε επόμενο επισόδειο
Έχουμε βγει εκτός θέματος νομίζω...
Τώρα με τα 50 g3 μένει να δούμε τι θα γίνει σε επόμενο επισόδειο
Έχουμε βγει εκτός θέματος νομίζω...
Το εθνος λεει απαραιτητη γνωση ξενεις γλωσσας την κατσαμε...
Είναι σίγουρο όμως οτι θα είναι έτσι ή θα ειναι επιππλέον μόρια.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Για τους εσωτερικους νομιζω οτι στην τελευταια προκηρυξη ηθελε αγγλικα.
- Apache
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 7
toro έγραψε:Το εθνος λεει απαραιτητη γνωση ξενεις γλωσσας την κατσαμε...
Το εγραφαν απο την αρχη αυτο ολες σχεδον οι εφημεριδες αλλα περιμενετε να βγει, μπορει να μην ισχυει.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Εγω παντως εδωσα για Lower την κυριακη και λογικα το εχω παρει. Παντως και στο λινκ που διαβασα πριν λιγο τα λεει μπερδεμενα για την γνωση αλλης γλωσσας. Στην αρχη λεει απαραιτητη και στο τελος λεει επιπλεον μορια περνει η γλωσση ξενων γλωσσων.
- DIMITRIS_84
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 34
στην τελευταια η καλη γνωση αγγλικων εδινε εξτρα 200 μορια, δεν ηταν απαραιτητηdimitris mak έγραψε:για τους εσωτερικους νομιζω οτι στην τελευταια προκηρυξη ηθελε αγγλικα.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 8
GiannisK μην περιμένεις να δημοσιεύω τέτοια μηνύματα, δεν θα μας τρελάνεις, κάνε υπομονή να βγει η προκήρυξη, θα έχεις αρκετές ημέρες για να μαζέψεις τα δικαιολογητικά, για τον Θεό δηλαδή.
Τιποτα νεο για τα κρητίρια έχουμε΄΄;
Καλησπερα σας κυριοι! Θα θελα να ρωτησω κατι και παρακαλω μια σιγουρη απαντηση να δωσετε και οχι βιαστικη: ας υποθεσουμε βγει προκυρηξη σωφρονιστικων για φυλακες κορυδαλλου! Οι μονιμοι κατοικοι κορυδαλου θα παρουν τα εξτρα μορια; Εγω πχ ειμαι απο δημο αθηναιων θα παρω λιγοτερα ή καθόλου μιας και ειναι νομος αττικης η φυλακη; Η μηπως εχει καταργηθει τελειως η εντοπιοτητα και σε αυτο τον διαγωνισμο! Ευχαριστω!
- Apache
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 7
v.galanis έγραψε:Καλησπερα σας κυριοι! Θα θελα να ρωτησω κατι και παρακαλω μια σιγουρη απαντηση να δωσετε και οχι βιαστικη: Ας υποθεσουμε βγει προκυρηξη σωφρονιστικων για φυλακες κορυδαλλου! Οι μονιμοι κατοικοι κορυδαλου θα παρουν τα εξτρα μορια; Εγω πχ ειμαι απο δημο αθηναιων θα παρω λιγοτερα ή καθόλου μιας και ειναι νομος αττικης η φυλακη; Η μηπως εχει καταργηθει τελειως η εντοπιοτητα και σε αυτο τον διαγωνισμο! Ευχαριστω!
Σιγουρη απαντηση χωρις να εχει βγει η προκηρυξη δεν υφισταται
Στην τελευταία προκήρυξη (το 2009) η εντοπιότητα έδεινε 800 μόρια και έπαιρναν όλοι οι κάτοικοι του νομού Αττικής. Η εντοπιότητα πάει με το νομό, δεν είναι δημοτική επιχείρηση για να πηγαίνει με το δήμο.
- DIMITRIS_84
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 34
στην τελευταια προκηρυξη επαιρνες 500 μορια αν ησουν σε νομο που εχει σοφρωνιστικο ιδρυμα. Αν ησουν και δημοτης της περιοχης που βρισκεται το σωφρονιστικο ιδρυμα τοτε παιρνεις +200, αν ανηκεις και στην ιδια δημοτικη ενοτητα τοτε παιρνεις +150. Μπορεις δηλαδη να πηγαινε και μεχρι +850 μορια τοτε!(Δημοτικη ενοτητα εχουν στην επαρχια, οχι στην αθηνα).v.galanis έγραψε:Καλησπερα σας κυριοι! Θα θελα να ρωτησω κατι και παρακαλω μια σιγουρη απαντηση να δωσετε και οχι βιαστικη: Ας υποθεσουμε βγει προκυρηξη σωφρονιστικων για φυλακες κορυδαλλου! Οι μονιμοι κατοικοι κορυδαλου θα παρουν τα εξτρα μορια; Εγω πχ ειμαι απο δημο αθηναιων θα παρω λιγοτερα ή καθόλου μιας και ειναι νομος αττικης η φυλακη; Η μηπως εχει καταργηθει τελειως η εντοπιοτητα και σε αυτο τον διαγωνισμο! Ευχαριστω!
για να μην μπερδευεστε Εσεις των Αθηνων, θα ηθελα να κανω μια διευκρυνιση. Ο κορυδαλλος στην Νομαρχια Πειραια δεν ανηκει;) Νομαρχιες δεν υπαρχουν πλεον αλλα Περιφερειες και εκει δε ξερω τι παιζει αλλα οπως και να χει ο Κορυδαλλος ανηκει προς Πειραια μερια οπωςε η Νικαια το Περαμα το Κερατσινι και η τριγυρω περιοχες. Κρητικος ειμαι αλλα δε νομιζω να κανω λαθος
Φίλε μου κάνεις λάθος, ίσχυε αυτό που έγραψα για το 2009. Αυτό που λες εσύ ήταν στην προτελευταία του 2007.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες