Κριτήρια μοριοδότησης Σωφρονιστικών (2013)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
DIMITRIS_84
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από DIMITRIS_84 »

electrolisa έγραψε:
DIMITRIS_84 έγραψε:Οριστε και το ΦΕΚ ΔΕ φυλαξης 2008...

/forum/uploads/10314/document_11.pdf

ενιαια λυκεια και ΤΕΕ μαζι ολα στην ιδια κατηγορια. "τελεια"

ειναι αντισυνταγματικος ο διαχωρισμος λυκειων. Και αυτο που γινεται με ειδικους φρουρους ειναι παρανομο. Το εμαθα μετα την τελευταια προκηρυξη απο δικηγορο αλλα ηταν ηδη αργα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Greek_Army »

Σε ωραίο δικηγόρο θα πήγες... Εικόνα μην συγκρίνεται τις προκηρύξεις, δεν ισχύουν σε όλες τα ίδια πράγματα, στο λιμενικό δεν υπήρχε διαχωρισμός, στην Πυροσβεστική που έβγαλε με σύμβαση εργασίας 5 χρόνια υπήρχε διαχωρισμός 70-30.
Άβαταρ μέλους
DIMITRIS_84
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Greek_Army έγραψε:Σε ωραίο δικηγόρο θα πήγες... Εικόνα μην συγκρίνεται τις προκηρύξεις, δεν ισχύουν σε όλες τα ίδια πράγματα, στο λιμενικό δεν υπήρχε διαχωρισμός, στην Πυροσβεστική που έβγαλε με σύμβαση εργασίας 5 χρόνια υπήρχε διαχωρισμός 70-30.

και εγω την ιδια ακριβως αποψη με σενα ειχα. Δυστυχως δε ξερω που να βρω αυτον τον νομο αν οντως υπαρχει και τι ισχυει αρα δε μπορω να το αποδειξω. Δε αντιλεγω τα λεγομενα σου γιατι πολυ απλα δεν εχω στοιχεια για κατι τετοιο. Πως βλεπεις τις παλαιοτερες προκηρυξεις για εδω περα; Πιστευεις θα υπαρξουν μεγαλες διαφορες με αυτη που αναμενεται να βγει;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δεν θα έχουνε καμία σχέση με τις παλαιότερες, τσάμπα κάθεστε και ταλαιπωρείστε.
Άβαταρ μέλους
DIMITRIS_84
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Greek_Army έγραψε:Δεν θα έχουνε καμία σχέση με τις παλαιότερες, τσάμπα κάθεστε και ταλαιπωρείστε.
τσαμπα το ψαξιμο δηλαδη στο γκουγκλ. Ισως ακουστει καπως περιεργο αυτο που θα ρωτησω αλλα μπορεις να μας δωσεις την προσωπικη σου εκτιμηση σχετικα με τι αλλαγες πιστευεις οτι θα υπαρξουν; Σε ρωταω γιατι εχεις γνωσεις εδω μεσα που οι αλλοι δεν εχουμε. Θελω την γνωμη σου αν ισχυσουν καρτα ανεργιας που λενε και αν εξακολουθει να ισχυει η εντοπιοτητα.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Καταρχήν η εντοπιότητα δεν καταργήθηκε ποτέ, απλά έψαξε να ισχύει για δήμους που έχουνε κατοίκους άνω των 10.000, τώρα γενικά με την εντοπιότητα ισχύει το παρακάτω.
Σύμφωνα με το υπ' αριθμ.14324/8-8-2012 έγγραφο του ΑΣΕΠ το κριτήριο εντοπιότητας, όπως αυτό ισχύει στις διαγωνιστικές διαδικασίες του ΑΣΕΠ, σχετίζεται πλέον μόνο με την ιδιότητα του μόνιμου κάτοικου και αποσυνδέεται από την ιδιότητα του δημότη.

Προκειμένου το εν λόγω κριτήριο να αποδεικνύεται, θα πρέπει στο εξής να χορηγείται από τους δήμους βεβαίωση μόνιμης κατοικίας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 279 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (Ν.3463/2006, ΦΕΚ Α') και όχι πιστοποιητικό εντοπιότητας, πρότυπο του οποίου είχε σταλεί στους δήμους με την υπ' αριθμ.44/24-9-2008 εγκύκλιο «Καθιέρωση ενιαίων προτύπων πιστοποιητικών Εθνικού Δημοτολογίου».

Για την κάρτα ανεργίας αν η προκήρυξη βγει υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ δεν θα μοριοδοτείται καθώς δεν πρόκειται για θέσεις που αφορούν συμβάσεις ορισμένου χρόνου η μίσθωσης έργου.

Άβαταρ μέλους
DIMITRIS_84
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Greek_Army έγραψε:Καταρχήν η εντοπιότητα δεν καταργήθηκε ποτέ, απλά έψαξε να ισχύει για δήμους που έχουνε κατοίκους άνω των 10.000, τώρα γενικά με την εντοπιότητα ισχύει το παρακάτω.
Σύμφωνα με το υπ' αριθμ.14324/8-8-2012 έγγραφο του ΑΣΕΠ το κριτήριο εντοπιότητας, όπως αυτό ισχύει στις διαγωνιστικές διαδικασίες του ΑΣΕΠ, σχετίζεται πλέον μόνο με την ιδιότητα του μόνιμου κάτοικου και αποσυνδέεται από την ιδιότητα του δημότη.

Προκειμένου το εν λόγω κριτήριο να αποδεικνύεται, θα πρέπει στο εξής να χορηγείται από τους δήμους βεβαίωση μόνιμης κατοικίας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 279 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (Ν.3463/2006, ΦΕΚ Α') και όχι πιστοποιητικό εντοπιότητας, πρότυπο του οποίου είχε σταλεί στους δήμους με την υπ' αριθμ.44/24-9-2008 εγκύκλιο «Καθιέρωση ενιαίων προτύπων πιστοποιητικών Εθνικού Δημοτολογίου».

Για την κάρτα ανεργίας αν η προκήρυξη βγει υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ δεν θα μοριοδοτείται καθώς δεν πρόκειται για θέσεις που αφορούν συμβάσεις ορισμένου χρόνου η μίσθωσης έργου.

αρα αν εμενα ο παππους μου μενει σε περιοχη που εχει φυλακες αλλα εγω οχι, παω και του λεω να κανουμε αλλαγη της δεης - οτε - ευδαπ στο ονομα μου και αυτοματος θεωρουμαι μονιμος κατοικος της περιοχης αυτης αφου συμφωνα με τον Ν.3463/2006, ΦΕΚ Α'
"Η οικεία βεβαίωση χορηγείται εφόσον προκύπτει πραγματική εγκατάσταση στο Δήμο ή στην Κοινότητα, που αποδεικνύεται με την υποβολή από τον ενδιαφερό­μενο απόδειξης λογαριασμού Δ. Ε. Κ. Ο. Ή αντιγράφου εκ­καθαριστικού της οικείας Δημόσιας Οικονομικής Υπηρε­σίας (Δ. Ο. Υ.). " ετσι δεν ειναι η καταλαβα λαθος;
nikos

Δημοσίευση από nikos »

Ενιαιο λυκειο και επαλ μαζι ελεος... !
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από 310LELE »

Αν δεν Υπάρχει Ο ασεπ Μπορεί Να μοριοδοτησουν και το αν Έχεις Εργαστεί Ως φυλακας σε Ζωολογικό Κήπο ''αγριων'' Ζώων
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από dimitris mak »

Γιατι φιλε νικο ελεος;
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από toro »

nikos έγραψε:Ενιαιο λυκειο και επαλ μαζι ελεος... !

που το ξερεις;

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από 310LELE »

Ολοι μιλαμε εδω με βαση παλιοτερη προκ. Πολυ παλιοτερη προκ. Λιγο υπομονη παιδια δεν θα αργησει να βγει! Και οσον αφορα το θεμα με τα σχολεία δεν ειναι ενιαιο επαλ ειναι ενιαιο ΤΕΕ γιατι τα επαλ πλεον ειναι το ιδιο με τα ενιαια! Με λιγα λογια αν ισχυει κατι τετοιο θα ειναι σε μια κατηγορια ενιαιο-επαλ (απολυτηριο) και σε αλλη ΤΕΕ επαλ (πτυχιο) κτλ.
Γιώργος85

Δημοσίευση από Γιώργος85 »

Καλημέρα παίδες!

Αν και όλα θα ξεκαθαρίσουν με το που θα βγει η προκηρυξη, μπορείτε να μου εξηγήσετε τι γίνεται με τη βεβαίωση μόνιμου κατοίκου (ή πού μπορώ να μάθω περισσότερα) ;
Δηλαδή εγώ που μένω στην Καλλιθέα αν βγάλω βεβαίωση θα πάρω μόρια;

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από dimitris mak »

Επειδη μερικοι νομιζουν οτι τα επαλ σημερα ειναι οτι ναναι θα πω κατι που εχω ξαναπει. Εγω πηγαινα σε ενιαιο πρωτη λυκειου δευτερα λυκειου ξεκεινησα τεχνολογικη κατευθηνση και επειδη δεν μου αρεσαι γιατι ηθελα ειδικοτητα πηγα σε επαλ με ειδικοτητα ηλεκτρονικου. Οταν ξεκεινησα τα μαθηματα ειδα οτι ειχα πολλα ιδια βιβλια-μαθηματα με το ενιαιο ασχετα απο τα μαθηματα ειδικοτητας που ηταν του επαλ. Το πιο αρνητικο που ειδα ηταν οτι οι καθηγητες στο επαλ εβαζαν πιο δυσκολα βαθμους με αποτελεσμα να εχω μικροτερους βαθμους στο επαλ. Στο ενιαιο μαθηματικα ειχα 18, φυσικη 15 και αυτα τα αναφερω για να σας δειξω καποιο παραδειγμα οτι δεν ημουν οτι ναναι. Στην τριτη λυκειου εδωσα πανελληνιες καθηγητης σε μαθημα πανελληνιων μου ειχε 11 και εγω στις πανελληνιες εγραψα 17 και τωρα ειμαι φοιτητης σε τει και γνωριζω αντικειμενικα πιο πολλα απο τα παιδια των ενιαιων διοτη ξερω λιγο απο ολα στα μαθηματα γενικης κατευθηνσης αλλα και μαθηματα ειδικοτητας που ειναι του τει και καποιοι τα κανουν πρωτη φορα. Αυτο το εγραψα γιατι καποιοι εδω μεσα νομιζουν οτι το επαλ ειναι τεε. Κυνηγηστε αυτους που πανε στα 25 τους σε νυχτερινα λυκεια και περνουν τα 18αρια-19αρια-20αρια ετσι χωρις να πηγαινουν καν στην ταξη. Οχι οσους ειναι απο επαλ... (το επαλ σου δινει και απολυτηριο και πτυχιο ξεχωριστα και εχεις την δυνατοτητα να πας σε οποια κατηγορια θελεις).
boy

Δημοσίευση από boy »

Σωστος ο Δημήτρης Μακ ! Πες τα Χρυσόστομε ! :P (of topic)
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες