Εγκατάσταση της ακροδεξιάς στην Ελλάδα

Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Kourtembeu
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Kourtembeu »

Ο φασισμός υπάρχει παντού. Υποβόσκει σε όλες τις κοινωνίες, αλλά μπορεί να πολεμηθεί με αρκετούς τρόπους. Όλη αυτή η συζήτηση περί ακροδεξιάς και ακροαριστεράς στην Ελλάδα είναι παράγοντας 3 πραγμάτων.

Νο1. Παιδεία. Η ισοπέδωση του εκπαιδευτικού συστήματος και η παπαγαλία για να μπεις σε ένα Πανεπιστήμιο. Ή ακόμα και στις Ένοπλες Δυνάμεις δεν βγάζει πουθενά και ανοιχτά μυαλά πολλά από αυτά τα παιδιά δεν έχουν! Και τους πατάνε στο κεφάλι πολλά παιδιά ξένων Πανεπιστημίων

Η Έλλειψη παιδείας φέρνει αυτόματα και τον φόβο στους πολίτες, δεν ξέρουν πως να ανταποκριθούν σε συγκεκριμένες καταστάσεις και τα φοβικά σύνδρομα γίνονται ολοένα και μεγαλύτερα.

Νο2. Ο δεύτερος παράγοντας είναι η φτωχοποίηση. Αυτός που σήμερα ανήκει στη μεσαία τάξη και τα έβγαζε πέρα. Και πήγαινε διακοπές και εξυπηρετούσε τα δάνεια του, τις πιστωτικές του, σήμερα δεν μπορεί να κάνει πολλά από αυτά και αμέσως νιώθει ανασφάλεια, φόβο για το μέλλον και γίνεται ολοένα και ποιο συντηρητικός στις ιδέες του, στις απόψεις του, στα θέλω του. Σε σε... !

Και ο 3ος παράγοντας είναι η αδυναμία του πολιτικού συστήματος να εκπροσωπήσει επάξια τους πολίτες του. Γιατί είναι ένα σύστημα διεφθαρμένο, είναι ένα σύστημα καθοδηγούμενο από τα ΜΜΕ, είναι ένα υδροκέφαλο σύστημα εξουσίας που μάζεψε για ένα ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ λόγο το κόσμος στις πόλεις, ερήμωσε την επαρχία και Ταυτόχρονα ερήμωσε και παλιές θρυλικές εργατουπόλεις της επαρχίας!

Όταν συμβαίνουν όλα αυτά... Με πολύ προσεκτικό τρόπο όπως έγινε στην Ελλάδα εδώ και μια εικοσαετία, και η ξενοφοβία θα εμφανιστεί και όλα τα κακά του θεού θα δώσουν το παρών.

pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από pame_pali »

Kourtembeu έγραψε:Ο φασισμός υπάρχει παντού. Υποβόσκει σε όλες τις κοινωνίες, αλλά μπορεί να πολεμηθεί με αρκετούς τρόπους. Όλη αυτή η συζήτηση περί ακροδεξιάς και ακροαριστεράς στην Ελλάδα είναι παράγοντας 3 πραγμάτων.

Νο1. Παιδεία. Η ισοπέδωση του εκπαιδευτικού συστήματος και η παπαγαλία για να μπεις σε ένα Πανεπιστήμιο. Ή ακόμα και στις Ένοπλες Δυνάμεις δεν βγάζει πουθενά και ανοιχτά μυαλά πολλά από αυτά τα παιδιά δεν έχουν! Και τους πατάνε στο κεφάλι πολλά παιδιά ξένων Πανεπιστημίων

Η Έλλειψη παιδείας φέρνει αυτόματα και τον φόβο στους πολίτες, δεν ξέρουν πως να ανταποκριθούν σε συγκεκριμένες καταστάσεις και τα φοβικά σύνδρομα γίνονται ολοένα και μεγαλύτερα.

Νο2. Ο δεύτερος παράγοντας είναι η φτωχοποίηση. Αυτός που σήμερα ανήκει στη μεσαία τάξη και τα έβγαζε πέρα. Και πήγαινε διακοπές και εξυπηρετούσε τα δάνεια του, τις πιστωτικές του, σήμερα δεν μπορεί να κάνει πολλά από αυτά και αμέσως νιώθει ανασφάλεια, φόβο για το μέλλον και γίνεται ολοένα και ποιο συντηρητικός στις ιδέες του, στις απόψεις του, στα θέλω του. Σε σε... !

Και ο 3ος παράγοντας είναι η αδυναμία του πολιτικού συστήματος να εκπροσωπήσει επάξια τους πολίτες του. Γιατί είναι ένα σύστημα διεφθαρμένο, είναι ένα σύστημα καθοδηγούμενο από τα ΜΜΕ, είναι ένα υδροκέφαλο σύστημα εξουσίας που μάζεψε για ένα ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ λόγο το κόσμος στις πόλεις, ερήμωσε την επαρχία και Ταυτόχρονα ερήμωσε και παλιές θρυλικές εργατουπόλεις της επαρχίας!

Όταν συμβαίνουν όλα αυτά... Με πολύ προσεκτικό τρόπο όπως έγινε στην Ελλάδα εδώ και μια εικοσαετία, και η ξενοφοβία θα εμφανιστεί και όλα τα κακά του θεού θα δώσουν το παρών.

συμφωνω απολυτα σε αυτα που γραφεις και απευχμαι το τελευταιο που γραφεις να μην φτασει σε αυτο το σημειο...

Άβαταρ μέλους
Iron_Skinhead
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: Μουσική, Γυμναστική

Δημοσίευση από Iron_Skinhead »

Εγώ το μόνο που έχω να πω, είναι αυτό που είπε και ο μεγαλος Τζίμης Πανούσης,''Φασίστας μπορεί άνετα να είναι κι ενας αριστερός''
Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΕΛΗ!!!
Άβαταρ μέλους
Kourtembeu

Δημοσίευση από Kourtembeu »

Iron_Skinhead έγραψε:Εγώ το μόνο που έχω να πω, είναι αυτό που είπε και ο μεγαλος Τζίμης Πανούσης,''Φασίστας μπορεί άνετα να είναι κι ενας αριστερός''

εννοείτε.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης