Εγκατάσταση της ακροδεξιάς στην Ελλάδα

Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
12θεϊστής

Δημοσίευση από 12θεϊστής »

Άφαντοι οι χρυσαυγίτες από τις διαδηλώσεις εναντίον της Γερμανίας. Ας πρόσεχαν όσοι νόμιζαν ότι είναι πατριώτες και τους ψήφισαν. Βρίστε την Μέρκελ όσο θέλετε από τον καναπέ.
12θεϊστής

Διαβάζω εδώ και δυο χρόνια ένα (ψευτο) πατριωτικό σάιτ το οποίο πρόσφατα μας το σύστησε μεγάλο blog του "πατριωτικού-αμυντικού" χώρου. Είναι ώρα Ελλάδος 17:30 και ούτε ένα αγωνιστικό (ή έστω καυστικό) σχόλιο για την άφιξη Μέρκελ: http://elnewsgr.blogspot.co.uk/
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από yandr »

Και πολύ καλά κάνουν. Τι σχέση έχει ο πατριωτισμός με το να βρίζεις τη Μέρκελ;

Και για ποιο λόγο να διαδηλώνει κάποιος εναντίον μίας χώρας που μας δανείζει, στέλνει τουρίστες, μας παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες, και - κυρίως - αποτελεί την ηγετική δύναμη της περιοχής;

Η Γερμανία φταίει για τα χάλια μας;

Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Signaller »

yandr έγραψε:Και πολύ καλά κάνουν. Τι σχέση έχει ο πατριωτισμός με το να βρίζεις τη Μέρκελ;

Και για ποιο λόγο να διαδηλώνει κάποιος εναντίον μίας χώρας που μας δανείζει, στέλνει τουρίστες, μας παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες, και - κυρίως - αποτελεί την ηγετική δύναμη της περιοχής;

Πολύ σωστός αλλά ζούμε στην Ελλάδα του Τράγκα και του Καμμένου

Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
12θεϊστής

yandr έγραψε:Και πολύ καλά κάνουν. Τι σχέση έχει ο πατριωτισμός με το να βρίζεις τη Μέρκελ;

Που τους είδες τους Γερμανούς τουρίστες φέτος; Πες μου που για να πάω κι εγώ να τους δω του χρόνου Εικόνα. Και τα δάνεια είναι υψηλότοκα. Όσο για τις υπηρεσίες ρίξε μια ματιά στον ΟΤΕ που ξεπούλησε όλες τις θυγατρικές... Μην λές ότι να` ναι.

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Είμαι αλλεργικός στις βλακείες.

Σιγά μη σου χτυπάνε και κάρτα οι Γερμανοί που έρχονται στην Ελλάδα για διακοπές.

Εικόνα

Ως προς τα επιτόκια αν βρεις φθηνότερα μπορείς να μας τα φέρεις, γιατί το θέμα μας δεν είναι τα επιτόκια, αλλά ότι ΜΟΝΟ η Γερμανία δέχεται (ακόμη) να μας δανείζει.

Αλλιώς θα πρέπει να στραφούμε σε εξωγήινους πολιτισμούς για ζεστό χρήμα. Για να μην πω βέβαια ότι το 3,5% επιτόκια δεν είναι ακριβώς ληστρικό όταν οι αγορές σε δανείζουν με 17% (ή παραπάνω).

Για τον ΟΤΕ δεν έχω σχόλιο. Ακόμη και να καταρρεύσει εντελώς αυτός ο πανάθλιος οργανισμός που μας καταδίκασε σε οπισθοδρόμηση για δεκαετίες δεν θα χύσω ούτε ένα δάκρυ.

12θεϊστής

Δεν διαβάζεις καλά τι σου γράφω. Φ Ε Τ Ο Σ που τους είδες του γερμανούς ρε καρντάση; Και που είδες ότι εγώ θεωρώ πατριωτισμό το να βρίζουμε την Μέρκελ; Ίσα ίσα κοροϊδεύω αυτούς που την βρίζουν από τον καναπέ. Διάβαζε καλά τι γράφω.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Δεν χτυπήσανε την πόρτα σου οι Γερμανοί να δηλώσουν παρουσία;

Θες να πεις ότι από εκατομμύρια πέρυσι, φέτος δεν ήρθε κανένας; Ε, μάλλον δεν τους αρέσουν οι σβάστικες και τα χιτλερικά σόου στους δρόμους της Αθήνας.

Τέλος πάντων ξεφεύγουμε. Αν θεωρείς ότι δεν ήρθαν Γερμανοί και γι' αυτό το λόγο να βρίζουμε την Μέρκελ μπορείς να παραμείνεις στις αυταπάτες σου.

Και το γελοίο δεν είναι να βρίζεις την Μέρκελ από τον καναπέ, αλλά να την βρίζεις γενικότερα.

Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Signaller »

Σωστός ο yandr

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί βρίζουν τη Μέρκελ
Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
12θεϊστής

yandr έγραψε:Δεν χτυπήσανε την πόρτα σου οι Γερμανοί να δηλώσουν παρουσία;

Θες να πεις ότι από εκατομμύρια πέρυσι, φέτος δεν ήρθε κανένας; Ε, μάλλον δεν τους αρέσουν οι σβάστικες και τα χιτλερικά σόου στους δρόμους της Αθήνας.

Τέλος πάντων ξεφεύγουμε. Αν θεωρείς ότι δεν ήρθαν Γερμανοί και γι' αυτό το λόγο να βρίζουμε την Μέρκελ μπορείς να παραμείνεις στις αυταπάτες σου.

Και το γελοίο δεν είναι να βρίζεις την Μέρκελ από τον καναπέ, αλλά να την βρίζεις γενικότερα.

Συμφωνώ 100%. Αλλά κάνεις σαν να μην έχεις πάρει χαμπάρι το πώς η ακροδεξιά επωφελήθηκε των λαϊκών κινητοποιήσεων. Εγώ πάντως θα θυμίζω τι έλεγαν πριν και τι λένε τώρα, έτσι για να μην δουλευόμαστε.

Aeroporos27
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Aeroporos27 »

bodybuilder625 έγραψε:Εδώ βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ στη βουλή που πάει χέρι χέρι με τους τούρκους εθνικιστές της θράκης και ξεπουλάει τη μακεδονία μας και θέλει να νομιμοποιήσει όλους τους λαθρομετανάστες + τις οικογένειές τους και εσείς ασχολείσται με τη Χρυσή Αυγή που μπορεί απο τη μια να είναι φιλοναζί, αλλά απο την άλλη κάθε κίνησή τους εντός και εκτός της βουλής όχι μόνο δε βλάπτει τη χώρα αλλά είναι και πατριωτική...

Πω, πω αυτό που μέσα στο άγχος μας και στο άλγος μας να προσπαθούμε έμμεσα να τονίσουμε το αεροβατικό ''δίπολο'' ΣΥΡΙΖΑ-ΧΑ μόνο στην Ελλάδα σε ένα νήμα που αφορά την άνοδο της ακροδεξιάς. Εξισώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ με τη μούφα της φασιστικής ΧΑ ως αντίστοιχα άκρα και επιχειρηματολογούμε στις βάση αυτού του δήθεν ''δίπολου''.

Ας συνέλθουμε μια. Δεν έχω πρόθεση να είμαι απολογητής του ΣΥΡΙΖΑ αλλά δε θέλει και πολύ σκέψη να δούμε πως η μοναδική αξιόπιστη αντιπρόταση σήμερα στο πολιτικό μας φάσμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Δε θέλει και πολύ μυαλό να δούμε πως ο σκεπτόμενος πολίτης θα μαυρίσει στις επόμενες εκλογές ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ και πως θα στραφεί σε μια πολιτική πρόταση που έχει τις πιο πολλές πιθανότητες να μας βγάλει έξω από τις βάναυσες αντιλαικές πολιτικές της Ε. Ε. Προσωπικά και ανεξάρτητα από τους ιδεολογικούς λόγους που θα με έκαναν να συνασπιστώ πίσω από οποιαδήποτε δύναμη εκφέρει πολιτικό λόγο για την ένωση της Αριστεράς με προοπτική διακυβέρνησης της χώρας, δε νομίζω ότι θα μπορούσα να βρω άλλη εναλλακτική αξιόπιστη πρόταση πέρα του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα. Δηλαδή και αριστερός να μην ήμουν πάλι ΣΥΡΙΖΑ θα ψήφιζα και νομίζω αυτό το αναγνωρίζει πλέον μια μεγάλη μερίδα της κοινωνίας μας.

Έβλεπα νωρίτερα τον Χουντή στο ΣΚΑΙ (μεγάλη μου συμπάθεια για το πολιτικό του λόγο) όταν τον έιχαν στήσει στο τοίχο 3 καθηγητές Οικονομικών με τους παιάνες τους και πραγματικά τους έκανε ρόμπα σημείο σημείο σε ότι αφορά το Σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για την Ανασυγκρότηση της χώρας. Ξέρετε ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει με όρους πολιτικής διαπραγμάτευσης στη βάση ενός σχεδίου οικονομικής και κοινωνικής ανασυγκρότησης.

Η κοινωνία μας, οι νέοι μας, ο παραγωγικός ιστός της χώρας μας και ο σκεπτόμενος πολίτης θέλει την ανατροπή και τη κατα μέτωπο σύγκρουση με τις βάναυσες νεοφιλελεύθερες πολιτικές Θατσερικού τύπου της μορφωματικής Ε. Ε με σκοπό την επικράτηση της φιλολαικής πολιτικής και τη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής.

Ας αφήσουμε μια στην άκρη τις τρεμοπρετεντερο τρομοφοβίες και προπαγάνδες για το δήθεν τέλος της Ελλάδας αν κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι προφανές ότι ο σκεπτόμενος πολίτης θα επιλέξει μια πρόταση που έχει Αξιόπιστες προοπτικές διακυβέρνησης με σκοπό τη καταβαράθρωση των μέχρι σήμερα πολιτικών μιζαδορίας, αναξιοκρατίας και νεποτισμού.

Ποίος θα διασκεδάσει τις μηδενικές πολιτικές προτάσεις της ΧΑ ή την ακραία εθνοθρησκευτική καπήλευση της;Eβλεπα προχθές το προφίλ των υποστηρικτών της ΧΑ από τις δημοσκοπήσεις της public issue.H ΧΑ έχει δραματική πτώση μετεκλογικά στους νέους και στα άτομα ανώτερης και ανώτατης εκπαίδευσης. Αντίθετα σαρώνει ανάμεσα στα άτομα με κατώτερη μόρφωση με αυτή την ομάδα πλέον να σημειώνει την μεγαλύτερη και μάλιστα με τρομερή διαφορά αύξηση στα Ποσοστά. Αυτοί λοιπόν θα διασκεδάζουν την νούλα της ναζιστικής μούφας και της εθνοθρησκευτικής καπήλευσης. Όχι εγώ και όχι ο μέσος σκεπτόμενος πολίτης μπροστά στο διακύβευμα για το που πρέπει να πάει η Ελλάδα σήμερα. Γι αυτό και στις επόμενες εκλογές είναι πασιφανές ότι θα μιλάμε για μια ακόμα και αυτοδύναμη Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Άβαταρ μέλους
Akis_7
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Akis_7 »

Τι χ. α. τι συριζα τι πασοκ όλοι για τα μπάζα είναι.
ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ
12θεϊστής

Aeroporos27, το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγει αυτοδύναμος και με τεράστιο ποσοστό (μπορεί και άνω του 50%) είναι δεδομένο καθ`ότι όπως σωστά λες δεν υπάρχει κάποια άλλη εναλλακτική πρόταση. Για μένα όσοι επιστήμονες και δωδεκαθεϊστές την ψήφισαν καλά να πάθουν, να κάτσουν να τα λουστούν.

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Σιγά μην πάρει και 80% όπως ο Σαντάμ Χουσείν.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Aeroporos27 έγραψε:Δεν έχω πρόθεση να είμαι απολογητής του ΣΥΡΙΖΑ αλλά δε θέλει και πολύ σκέψη να δούμε πως η μοναδική αξιόπιστη αντιπρόταση σήμερα στο πολιτικό μας φάσμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Λυπάμαι, αλλά αυτό που ακολουθεί είναι πολιτικό μανιφέστιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Για εμένα το κόμμα αυτό εκφράζει τα πιο εμετικά στοιχεία της ελληνικής κοινωνίας, όλα αυτά που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ για να βρουν θαλπωρή και κρατικές επιδοτήσεις στο επόμενο 'αριστερό' κόμμα.

Το δίπολο αριστερός ή δεξιός φασισμός για εμένα είναι απολύτως πραγματικός και εκφράζεται με ΣΥΡΙΖΑ και ΧΑ αντίστοιχα.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης