Τάγμα ΓΕΣ
- mechanicarts
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Τάγμα ΓΕΣ
Γεια σας παιδια και χρονια πολλά. Πριν φύγω για πάσχα μου ήρθε η μετάθεση 8μήνου για τάγμα ΓΕΣ.
Πώς είναι εκεί από άποψη υπηρεσιών; Στη μονάδα μου τώρα είμαστε κλασσικά στο Χ-1 όπου Χ άγνωστος αριθμός ημερών μέχρι την επόμενη άδεια ή ΕΣΣΟ, οπότε δε μπορεί να είναι τόσο χάλια.
Είμαι γραφέας στη στρατολογία από την πρώτη στιγμή που μπήκα (ΚΕΕΜ) επειδή το ζήτησα, αξίζει να μπω στα γραφεία εκεί; Στο ΚΕΕΜ οι γραφεία ήμασταν ΕΥ όλη μέρα, οπότε άξιζε, αλλά μήπως είναι γραφείο+υπηρεσία όπως στη μονάδα;
Επίσης ΤΙ υπηρεσίες έχει εκεί; Και σε τι λόχο παίζει να μπω με την ειδικότητά μου (τεχν. Αποθ. Γραφέας/άοπλος);
Α και δεν έχω βύσμα για να "διαλέξω" λόχο κλπ.
Πώς είναι εκεί από άποψη υπηρεσιών; Στη μονάδα μου τώρα είμαστε κλασσικά στο Χ-1 όπου Χ άγνωστος αριθμός ημερών μέχρι την επόμενη άδεια ή ΕΣΣΟ, οπότε δε μπορεί να είναι τόσο χάλια.
Είμαι γραφέας στη στρατολογία από την πρώτη στιγμή που μπήκα (ΚΕΕΜ) επειδή το ζήτησα, αξίζει να μπω στα γραφεία εκεί; Στο ΚΕΕΜ οι γραφεία ήμασταν ΕΥ όλη μέρα, οπότε άξιζε, αλλά μήπως είναι γραφείο+υπηρεσία όπως στη μονάδα;
Επίσης ΤΙ υπηρεσίες έχει εκεί; Και σε τι λόχο παίζει να μπω με την ειδικότητά μου (τεχν. Αποθ. Γραφέας/άοπλος);
Α και δεν έχω βύσμα για να "διαλέξω" λόχο κλπ.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 1
Τάγμα ΓΕΣ
Arianos έγραψε:ξερει κανεις τη γινεται στο ΓΕΣ; Μαλλον περνω μεταθεση για εκει... Τη κανει ο φανταρος εκει;
Είναι λίγο "προκλητικό" να ρωτάς τι γίνεται στο Τάγμα ΓΕς, η χειρότερη εμπλοκή που μπορείς να φας καλοκαιριάτικα είναι 3 μέσα 1 έξω, όλα παίζουν ρόλο, αν πας σε λόχο διοικήσεως θα είσαι χαλαρός.
Τάγμα ΓΕΣ
Καλησπερα μαγκες. υστερα απο 4 μηνες εβρο και παραμεθωριο (φυλακια γεφυρας και πεταλου) παω και σπιτι μου με κατ'εξαιρεση μεταθεση και βγηκε γες. δεν εβαλα βισμα και αυτο με φοβησει με το τι θα αντιμετωπισω εκει. μπορει καποιος να με κατατοπισει για το πως θα την παλεψω απο τα βισματα; ευχαριστω
Τάγμα ΓΕΣ
Καλα ειναι. Οσοι ειναι για κατ' εξαιρεση μεταθεση πανε αρκετοι εκει στο ταγμα γες και δεν χρειαζεται βυσμα. Αλλωστε τωρα τα βυσματα εχουν περιοριστει.μην σε φοβιζει το ταγμα γες.
535 ησουν και πηγαινες γεφυρα; με τον "αγιο" διοικητη; Γιατι αγιος ειναι φιλε κυριολεκτικα. Πολυ καλος ανθρωπος.
535 ησουν και πηγαινες γεφυρα; με τον "αγιο" διοικητη; Γιατι αγιος ειναι φιλε κυριολεκτικα. Πολυ καλος ανθρωπος.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες